Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lovačke priče - stvarni dogadjaji!

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lovačke priče - stvarni dogadjaji!
Lala
 A balone sa vinom ne aportira taj tvoj, Limune? Smeko
POBEGULJO!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Limun
 Je@es,Je@es, tako mi i treba!!!!KoTuKoga
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

zoranp
 Daki i limune svaka čast!! Vala baš ste me dobor orapoložili sa dobrim pričamaBravo 2 Aplauz
...ma nema lova bez pasa, sa njima ni jedan lov nije dosadan i neuspešna!! Ja se često u sećanju na onog mog Rikija setim njegovog ludog karaktera..npr. ako stojiš ili hodaš taj pas će sve živo pretresti i dići, ali jesam li seo i zapalio cigar.. vidiš frajera kako onako nošalantno diže glavu da te ugleda i polako skroz opušteno dođe do mene okrene mi leđa i sedne ispred mene, a onda je redovno upućivao jedan kratki pogled ka meni koji sam ja preveo...Šta ti misliš da sam ja budala, pa da se ovuda po ovom kršu lomim dok ti sjediš i dimiš!!!...imao sam osećaj da je moglo krdo srna, veprova ili bilo čega proći ispred nas taj nebi ni repom mrdno..!..to je ono po principu jednog mog kolege kad sam ga zvao u lov, a vani onako prilično loše vreme..kaže on meni "ma nebi sad iša da znam da ću žirafu ubiti"..Smeko
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

slavko75

Jank kaže:

zoranp kaže:
..pa Jank lako je tako tečine pehove prepričati..a da nije i tebi koja tako strugnula..Stidljiv Smeko ..bravo jank za lepu priču Bravo 2

Strugnula nego šta samo još nije došla na red, sad pričam o davno prošlom vremenu a kada pređem na sadašnje vreme biće još zanimljivih priča.....Bye

xaxaxax nadam se da nisi proso gore nego teco Hoemo jo
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

Lala
 Zorane, na sledeću hajku nosimo odštampane plakate, kao na Divljem zapadu: 'WANTED: Limun, živ ili mrtav pijan

zoranp
 ..ma nemere nam uteči drugi put nikako...Smile
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Neca92
 Bravo 2 Hoemo jo
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

petar
 [xhide]Dobre su vam price, bas sam se lepo nasmejao, samo nastavite... B) Grin[/xhide]
Just like old times!

Bata79
 Evo da i ja ispricam jednu kratku pricu od prosle god. Bili smo u lovu na divlju svinju, nasli divljac pokrenuli ali bez uspeha. Odstrelili smo dva zeca i zadovoljili se ulovom! Kad smo trebali da krenemo iz lovista nije nam bilo jednog kera, zvali smo kolege iz drugih grupa i saznali da je nas ker kod drugova iz druge grupe, a njihov je bio kod nas. Dogovorimo se da se nadjemo ispred kuce od jednog mog druga, da bi oni uzeli svog a mi naseg kera. Stigli smo prvi, odvezli jednog druga kuci i krenuli da sacekamo kolege i zamenimo kerove. U medjuvremenu nam dodje ideja da zeca prevucemo preko korpe, ostavimo krvav trag i kazemo da smo ubili vepra! Tako i bude, prevucemo zeca i ostavimo ga malo dalje od vozila. Dolazi ekipa, pricamo sa njima, i kao nesto sklanjamo sa korpe da bi oni bacli pogled. U jednom trenutku nas stariji kolega lovac vidi krv i samo je pitao koliki je? Mi se kao smeskamo, kazemo tu negde oko 100kg, onda ide prica kako, gde i sve po redu. Kroz tu pricu mi menjamo kerove, ali ker od kolege nam se otme i nismo mogli da ga uhvatimo! Nista mi i dalje pricamo, kad jednog trenutka bacimo pogled, a ono balkanac nosi zaca u ustima preko mostica!!! Kaze ovaj stariji kolega drugu, trci brze odnese ti ker vepra preko mosta!!!ROFL Kad smo se videli sutra dan, reko je da nije video kera kako nosi zeca, oka ne bi sklopio!

Neca92
 Zanimljivaa prica, ali mi jedna stvar nikad nece biti jasna! Confused Sta se desilo sa pojedinim ljudima pa su zatrovani ljubomorom?! Hmmm Ne mogu da verujem, kakav je to covek kad zbog ljubomore nebi mogo da spava...znam da nije bukvalno mislio, ali je dokazao stepen svoje ljubomore! I u mom drustvu postoje takvi ljudi, ali ih maximalno izbegavam u lovu...
Inace, prica je jako zanimljiva! Bravo 2 B)

Sniper Hunter
 Momci price su prva liga nasmejaste me do suzaB)Griniveli 3

Jank
 Priče su vam ekstra drugari ...baš su me oraspoložile ali da krenemo redom....

Daki kada bi mogli kera da naučimo da nam donosi cigare sa kioska to bi bilo super.....B)

Limune iduće godine kada bude berba kukuruza obavezno da mi dovedeš tog kera da pomogne....Pas 2

Zoki ti drugi put kad budeš seo lepo i kera da ponudiš cigarom, nije u redu da on radi sam dok ti dimaniš....PasBye

ha ha ha ......Veselo 2
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Jank
 Ptičari su dobri vredni i veoma radni psi to svi znamo ali ponekad u svojoj želji prosto izgore....Pas

Te godine smo u grupi lovili 9 do 12 lovaca pa kada se rasporedimo po polju ništa ne ostaje a i što je veća grupa zanimljivije je za lov i druženje. Ali velika grupa lovaca teško može da se složi pa smo sledeće godine lovili u dve posebne i nezavisne grupe. Već se lovni dan bližio kraju polako prilazimo prvim seoskim kućama. Na samom ulazu u selo, lepo domaćinstvo. Lepo ograđeno dvorište sve uredno pod konac. Pored tog dvorišta mali voćnjak ograden tarabom i u njemu nekoliko svinja i negde na sredini petnaestak kokošaka nešto čeprkaju i kljucaju. Ni sam neznam odakle se pred njih stvori moj breton, kokoške se razbežaše na sve strane ja ga dozivam ali vidim ne vredi. Sustiže jedno crno pile smota ga u trenu vidim kako ga pritisnuo šapom i ponosno gleda unaokolo. već za nekoliko trenutaka on je našao izlaz i evo ga pravo prema meni nosi ono pile. Uredno mi je aportirao, šta ću potapšem ga uzmem ono pile...dobar ulov ima ga sigurno 2 kg. Pogledam levo desno, sad bi ja pobegao ali vlasnik, deda Gile naslonio ruke na ogradu i gleda u nas. Nema mi druge nego se uputim pravo prema dedi....Trt mrt. počnem nešto da uvijam...Izvinite komšija bi šta bi koliko košta da platim ovo pile. Ma šta da platiš sine...šaku perja ...a šta bi da mi je stradala svinja od 100 kila. Idite vi blago dedi nije važno za jedno pile. Ja ono pile brže bolje ostavih na nekim drvima, još jednom se izvinem i požurim da stignem moju grupu....Usput slomim jedan tanak prutić pa sam s njime morao da počastim mog bretona mada nikada nisam voleo da nad mojim vernim pomoćnicima primenjujem silu....Više mu nije padalo na pamet da zalazi u tuđa dvorišta ali dugo posle toga sam morao da trpim zajebancije na račun mog kera ali sve smo stojički izdržali...Pas 2

alex
 Neko selo iza Rekovca ne znam kako se zove vracaju se odatle dva medicinska radnika u njihovom belom kecu sluzbenom i ulaze u krivinu i pevacn sa sred puta i koci koci puf udari pevca pevac pade u kanal oni izadju polako pogledaju da nema nekoga i polako da do kanala i jedan od njih uhvatio onoga pevca i stavi ga u gepek kad pogleda cica stoji na kapiji naslonio ruke i ka?e ovom medicinskom radniku: "JEL SINOVAC DA GA NECES VODIS U HITNU POMOC " Ja sam plakao kada su mi to pricali jedan od ta dva medicinska radnika je lovac. Smile
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Neca92
 Grin Smeko Grin Aplauz

aca
 hahaha dobra prica alex bas si me nasmejaoSmeanSmeko

Jank
 Čini mi se da doživljaji "Nikoletine Bursaća" iz sadašnjih dana nisu naišle na veliko interesovanje šire čitalaške publike zato se vraćam starim toplim i nezaboravnim pričama iz rodnog kraja....B)
Možda je tome doprineo i sukob članova foruma sa ostatkom SVETA neznam ali ja ću uskoro nastaviti svoju priču ,,,,DA SE NE ZABORAVI....Bye

Lala
 Da, da, Jank, forumaši su mimo sveta Trt Milojka

Browningbar
 Kolege, svaka cast na pricama!AplauzTri prsta 2iveli 3

Prica o Limun keru Asu je postala opste poznata u nasem kraju, mislim da nema lovca koji za njega nije cuo, taj pas je bio legenda i to ce ostati!
Pravo u centar!
srbijalov

Jank

Browningbar kaže:
Kolege, svaka cast na pricama!AplauzTri prsta 2iveli 3

Prica o Limun keru Asu je postala opste poznata u nasem kraju, mislim da nema lovca koji za njega nije cuo, taj pas je bio legenda i to ce ostati!

Pa bogami imenjače taj Limunov As će ući u istoriju lovstva, pas koji je nabrao najviše kukuruza...zbog toga je čak i njegov vlasnik dobio smajlić ...Limun kao najbolji odgajivač kerova kukuruzara...ha ha ha....Lovac 1

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1790 29.06.2025. 11:38
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Stara lovačka municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 213 12.06.2024. 20:37
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
Sočne lovačke šnicle u marinadi od crnog vina, majčine dušice i origana
IN MEMORIAM
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

Hunter_lovac
· 25.07.2025. 12:56

Modernizujte sajt , privućiće nove članove , a i svakako treba da se modernizuje 👍🏻

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

64,878,722 posete www.srbijalov.com