Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar
grtabg
 KREC-kolega nije mi bila namera da provociram, samo sam primetio da na ovim forumima koji kako nov clan postavi fotografiju nekog pasa prvo pitanje vas stalnih je " a od kojih je pasa?"pa reko red je onda se predstave svi psi. Ja odavno cuvam lovacke pse i uvek me je zanimalo samo da pas dobro ( ne odlicno) izgleda i odlicno radi, a nikad nisam gledao sta pise u rodovnicima.
A sto se tebe tice ne muci me nista, cak mi je drago da gajis rase sa kojima sam i ja najvise lovio.B)

Uvek dobar pogled.

KREC
 Naravno,i meni je bitno da pas jako dobro radi i da dobro izgleda a rodovnik gledam jer me interesuje sta je od cega otpalo...
dobar pogled,Mirko

slavaplana
 KucaVecina Vas stavlja fotografije svojih kerova kako bi ih lakse udomila ako moze za neke pristojne pare usta sam se licno uverio jer sam jednom od Vas poslao P.P. i trazio cenu za istog psa koji je ljubimac i super izgleda ali je i na prodaju!!!!Cena je prava sitnica!!!!
Reklamirati kerove za prodaju je jedno a cuvanje i negovanje pasa za lov je drugo!!!!!

polar hunter
 Orthodox Wild's Celina

a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/307217_2348985612344_1481200543_32694410_1961943365_n.jpg

a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/307217_2348985452340_1481200543_32694406_1275978591_n.jpg

a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/307217_2348985492341_1481200543_32694407_751584751_n.jpg

a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/307217_2348985532342_1481200543_32694408_720337290_n.jpg

a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/307217_2348985572343_1481200543_32694409_618354491_n.jpg

Cvele
 Epa vidis slavaplana, nismo svi isti, i ne mozes za sve da pricas u mnozini! Nego lepo iznesi ime tog koga si pitao, ako vec hoces tako da pises, a ne sve nas strpavas u isti dzak!Frown Angry 
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

slavaplana
 Cvele ti si upravu!!!!Ovaj vid reklame nekosta nista a lepo je i zaraditi neki dinar ako se moze ali ne na ovaj nacin sa skeniranjem rodovnika....pa.tata ovaj a mama ova...........lep pas ...raSaddan...........moj ljubimac pa dram cena onako usput!!!
ko hoce neka da oglas u novinama ovo nije tema za prodaju kerova i banovacu iste clanove koji ovu temu zloupotrebljavaju!!!!!

huntinggirl1
 počeli ste mnogi da zloupotrebljavate forum,
oglasi, reklame, parenja.... za sve to postoji neka druga tema, ovde se piše o rasi,

sve što nije vezano za rasu, izbrisaće se,
molim da poštujete pravila, koja u odnosu na druge i nisu stroga!!!!

Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

Lala
 Potpuno ste u pravu, koleginice i kolega administratori!
Bravo za Srbijalov Admin Tim!!!
Forum 'PRODAJA', pa tamo oglašavajte, besplatno je za članove.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

miloradg
 veliki pozdrav za sve ljubitelje ostrodlakih nemacaHisterianBye

Obaveštavaju se svi članovi portala SRBIJALOV da je uvedeno obavezno predstavljanje u PROFILU.
Svi koji nemaju podatak imaće upozorenje.
Oni koji su već uradili predstavljanje u forum temi PREDSTAVITE SE mogu isti tekst da prekopiraju u PROFIL ili da ukucaju novi.
Podaci koji ne liče na predstavljanje biće brisani bez upozorenja.

Pravilo Foruma je da se predstavimo U profilu ili u temi "Predstavite se"!
Srbijalov Admin Tim!

miloradg
 Evo da ispostujemo pravilo ovoga foruma.... Milorad Grujicic iz Sremske Mitrovice, ljubitelji odgaivac ove prelepe pasmine, jos jednom veliki pozdrav forumasimaBye

WILD SENSE
 Dobro dosao na ovu temu i ovaj forum druze!!B)
Svestranost

slavaplana
 POZDRAV!!!!!!!!B)

KREC
 http://www.youtub...hkRsSRVDvU

Cvele
 U iscekivanju preleta Smile
Cvele priložio:
1_75.jpg

Cvele
 Jos jedna... Pas
Cvele priložio:
2_45.jpg

Cvele
 I jos jedna srbijalov
Cvele priložio:
3_38.jpg

vuk71
 spiker-mrmosh ja upravo procitah tvoje cekanje gospodina Sestica da dodje na izlozbu, sta reci zato nam se kinologija i nalazi tu gde jeste .... nisi ti bio u Beceju da gledas sudjenje DUSANA PAJKICA on je mogao odmah da podeli ocene posto pse verovatno nije ni gledao ,vec da ispostuje dogovor sa gazdama... ja se izvinjavam onima koji nedele ovakvo misljenje al oni koji su imali prilike da gledaju ovaj spektakl bili su zgranuti...

vuk71
 kolege kinolozi nije mi cilj blatiti kd Becej koje ima dugu tradiciju i dobru organizaciji i mnogo toga dobrog... ali nekim sudijama treba reci da taj nerad koji rade neko vidi i iz aviona... normalan i cestit odgaivac pasa dobije zelju da drzi kanarince a i njih da neizvodi na neke manifestacije da slicno ne dozivi...

spiker-mrmosh
 vuk71 Nema to mnogo veze sa ovim ili onim Kinoloskim drustvom - to je nazalost postala opsta pojava . Svako ima "svog" sudiju kod uglavnom izvodi svoje pse - kako u radu , tako i u exterijeru . Ti psi se malte ne kriju do izvodjenja u ring - sto brze se prosetaju i vrate na skrovito mesto .
Strasno zaista !
Ali ne postoje te pare za koje bi ja doziveo to - da mi "napred ugovoreni" sudija daje CAC ili CACIB dok se kompletna publika smeje svemu tome ! Ali nazalost mnogi bi prodali dusu za malo slave !
Ja sam svog psa do sad izveo na 4 izlozbe , kod 4 razlicitih sudija - kojima nikad u zivotu oci nisam video - i na sve 4 pored svih tih gluposti uzeo titulu , minimum CAC !
Moram posebno naglasiti , da i dalje postoji veliki broj casnih i postenih sudija , koji se malte ne stide takvih svojih kolega - tako da nikada ne treba generalizovati stvari .
Pozdrav - sve najbolje !
* Lako je naučiti životinju, lako je naučiti prostaka, ali teško je naučiti onoga ko je nenaučen postao učitelj drugima... *
( Vladika Nikolaj Velimirović )

huntinggirl1
 au, pa kako ja ovo da razume, ja sam i kin. sudija i predsednik KD''Bečej'',

zaista nokoga ne favorizujemo i svake godine imamo druge sudije,

nadam se da će te biti zadovoljniji sledeće godine.
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački kratkodlaki KINOLOGIJA 6923 15.09.2022. 18:20
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Oštrodlaki jazavičar KINOLOGIJA 90 13.02.2016. 23:08
Bosanski oštrodlaki gonič BARAK KINOLOGIJA 79 07.04.2015. 00:31
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,644,743 posete www.srbijalov.com