Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susreti i druženja "forumaša"

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susreti i druženja "forumaša"
chaki

Indjijanac kaže:
jeste da Slava nije ni jednom pomenuo za dva dana ni LSS ni Zorana Dr Živojinovića ,ali se zato Lala šunjao oko neke crne Škode Octavije, BG table, tek toliko da vidi koliko je prešla ,nije siguran dali je vlasnik LSS,al da vidi

Vidi se da neke jos drzi drzuenje jer su se setili i onog predjasnjeg a jos se ovog nisu resili hehehehehe
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

Sniper Hunter
 QQ! kolika rolna tariguzaGrin
i49.tinypic.com/23hta13.jpg

i45.tinypic.com/29zv94w.jpg

i45.tinypic.com/2w74ncg.jpg
Na grudima sija značka primerna!

i45.tinypic.com/2iihgmr.jpg

Sniper Hunter
 i48.tinypic.com/6ei5gz.jpg
posle degustacije "Vulkana" vazduh se uzima punim plućimaGrin ili ko što reče I Jevtić "Od ovoga i brunir otpada"Grin

i47.tinypic.com/nfo4gh.jpg
na okupu

i50.tinypic.com/kajp86.jpg
Dok Holidej Srbijalov-aGrin

Kile_
 Da lalo ja sam snimao ali sa dejinom kamerom,tako da za snimke moramo da cekamo njega Smile) a sto se tice slika koliko se ja secam nisu sve za javnost a ostale za +18 god Grin

druga stvar meni nije jasno kome je bila namenjena rolna papira i razlog!? Grin
a sto se tice Dakijevog zacina sad znam sta znaci definicija "jako ljuto" Grin
a sto se tice pritke iz baste stvarno nije ok covek nas pozove u goste a vi cupate pritke po basti..mislim stvarno Vebanje
Samo 300 i 4x4

ficha007
 Na ovoj slici je gore pomenuti G-din Dock Holiday. Zamislite ovu sliku negde u preriji Severne Amerike, naslonjen nad korito iz koga njegov najverniji drugar pije vodu, na glavi mu Stetson šešir, oko pasa pištoljče 45 Colt... Bog da ga vidi...gricka vlat trave a pogled mu se u daljini gubi
img802.imageshack.us/img802/8011/1051s.jpg
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

ficha007
 Ovde Lala markira Škodu Superb vrlo sumnjivih registarskih tablica, razmišljajući da li da pogleda kilometar sat i utvrdi pređenu kilometražu. Čisto da se ima u vidu ako se otkrije da je Škoda vlasništvo LSS.
Kad malo bolje razmislim, ima tu neke veze. Slava, Tomica i crna Škoda BG tabla na jednom mestu.Hmmm
A možda je sam Popović došao da se pokloni legendama iz LSCSGrin
img338.imageshack.us/img338/493/1054w.jpg

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

ficha007
 A ovde je slika ogranka kragujevačkih puškara. Legendarni I Jeftić.
Mada....sumnjiva mi je povezanost Snipera, Kelta i njega. Ova dvojica su ozloglašeni punioci municije, a ovaj majstor samo više: Ma šta je pola merice baruta. Turite dve!!!!ika I samo im Bravo 2 i viče: Još baruta Mile!!! Još barutaROFL
img819.imageshack.us/img819/5710/1055f.jpg

Lala

chaki kaže:

Indjijanac kaže:
jeste da Slava nije ni jednom pomenuo za dva dana ni LSS ni Zorana Dr Živojinovića ,ali se zato Lala šunjao oko neke crne Škode Octavije, BG table, tek toliko da vidi koliko je prešla ,nije siguran dali je vlasnik LSS,al da vidi

Vidi se da neke jos drzi drzuenje jer su se setili i onog predjasnjeg a jos se ovog nisu resili hehehehehe

Lele, Indjijanac!!!!!
Pa što ne pratiš forum malo, čoveče?!?
Ja koliko znam, radi se o Zoranu Popoviću, a ne o Zoranu Živojinoviću (mada se i on tu i tamo pominje na forumu)!
Prati malo aktuelnosti, informiši se... Biće evo tri godine kako je Popović predsednik LSS, tj. isto toliko od kad Živojinović nije predsednik. Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Lala

Kile_ kaže:
Vebanje

Ni ti ne pratiš forum!?!No no no
Rolna papira ima značajnu ulogu, posle 'serendanja po internetu', kako naše pisanje na forumu onomad preda mnom nazvao jedan naš istaknuti lovni radnik, sa inicijalima M.B. A mašnica svadbarska je prelazna nagrada Srbijalov foruma, namenjena najlošijem strelcu, bilo u lovu ili na strelištu! Smeko
Sniper je jedan od retkih sretnika, koji je nosilac obadva ovako značajna priznanja! HaHaHa
Po rečima pomenutog gospodina M.B., ti, ja i ostali forumaši smo 'elementi', koji su organizovani!!! Grin
Nismo organizovani, nego samoorganizovani, takoreći. Naročito se samoorganizujemo po ovakvim druženjima i susretima. Možda je čovek malkice ljubomoran, što i njega nismo zvali?Hmmm
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

chaki
 ma Lalo da je covek znao da ce tako lepo da se jede i da se pije dosao bi on sam hehehe
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

PEZ
 Sniperu,Sniperu sta uradiste Dakiju, ceo dan se ne javlja?
Stvarno mi je zao sto nisam bio u vasem drustvu.Pozdrav

Sniper Hunter
 Ništa mu nismo uradili samo je dobio novo "naoružanje"trenutno samo drvenariju ali po čim bude urađeno bruniranje metalnog dela šaljemo i to brzom poštom za NSGriniveli 3

Sniper Hunter

Kile_ kaže:
Da lalo ja sam snimao ali sa dejinom kamerom,tako da za snimke moramo da cekamo njega Smile) a sto se tice slika koliko se ja secam nisu sve za javnost a ostale za +18 god Grin

a sto se tice Dakijevog zacina sad znam sta znaci definicija "jako ljuto" Grin
a sto se tice pritke iz baste stvarno nije ok covek nas pozove u goste a vi cupate pritke po basti..mislim stvarno Vebanje

Raspituješ se za rolnu i mašnicu mladiću a?PalicaPalicaGrin

A nije Kile to bila pritka maznuo je držalje za motiku.Grin

zoranp
 ČITAM, SMIJEM SE I TUGUJEM ŠTA SAM MORAO PROPUSTITI OVO PRAVO DRUŽENJE!!!SVAKA ČAST KOLEGE!!Bravo 2Bravo 2Bravo 2
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

INTERMAKER
 Svaka čast društvo, svaka čast.... Bravo 2

Ja sam bio uredno pozvan (hvala druže Sniper) ali nisam uspeo da uskladim obaveze i zadovoljstvo ovoga puta... Odmah sam znao šta propustam ali....

Mada, koliko vidim, nije bilo pločice za mene... a i nije bio ni brat Sremac66, ni brat Vinetu... sledeći put, ako pretekne neko "pragnje" pa Sniper organizuje opet druženje (čik ako sme) onda će biti prisutna i moja malenkost...

Sve u svemu, veoma mi je žao što nisam došao jer to su originalni događaji, svaki put je drugačije od prethodnog a uvek bolje. 3 dana posle toga se smejem. Grin

Nego, Daki me je zabrinuo sa rezultatom na gadjanju... hmm... to ne liči na njega... možda potegao vulkan malo više (dve čačkalice) pa nije mogao da zadrži dah? Histerian

zoranp
 Inter ma vidš bre šta je to radilo..šenlučilo povazdan, skaklo obnaženo i naoružano noću, valjalo toalet papir po sajmu, špijuniralo kojekakva vozila, itd, itd...GrinGrin
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

INTERMAKER
 Zoki, u pravu si... noćenje sa "obnaženim elementom" je vrrrrrrrlo rizično... i čini mi se sve rizičnije postaje svakim sledećim susretom.
Njemu to postao ritual... indjijanski ritual, ili koji li je već.... prvo "nindža kornjača", sada "Dok Holyday" ( iliti u prevodu "Dok je odmor" ), a sledeći put ko će ga znati... Confused

Ja tebe i Sremca potpuno razumem zašto niste pošli... ROFL

zoranp
 ..ma buraz Inter, pa vidiš da je malo, malo neki indijanski ples u igri...to je valjda zbog onog Indjijanac, a ovi mapetovci se odma uhvatili u krug i još kad im se pridruži Zastava 750 , buntovnik iz Šumadije i pucač snajperista...pa đe se tu može ostati normalanGrinHaHaHa!!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

zoranp
 ..mada niko mi ništa nepiše o mom majkanu Keltu, a niti on šta komentariše...bome to mi sluti na neku smicalicu u pripremi!!!Grin..sreća je što se ujak, oružar, i mlade momčine nisu uvatile u ples tog ekipaža!!Grin..jer đe bi onda tek bio kraj!Iznenadjen
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

ficha007
 Šta bi ste dragi prijateji rekli kada bi videli ovu fotografiju. Sede dobi drugari u trestoranu, malo se provode...je li tako?
Kakva zabluda. Sada će te videti šta je to lovačka mafija, ko ih plaća i kako su organizovani. ROFL
Da krenemo od Indjijanca. Njegov pogled smišlja neku nepodopštinu. Samo čujete kako mu točkići u glavi rade.
Idemo dalje. Daki, stari vuk, retko u ovim krajevima, čak toliko retko da ga se i konobarica seća.
Dalje. Lala. O njemu ne treba trošiti reči. Alfa i omega ove organizovane grupe. Pogled blago zbunjen, ali ne dajte da vas to zavara. Najopasniji protivnik. Hladnokrvan.
Sa druge strane imamo dečka koji obećava. Što bi se reklo, momak u naletu. Slavaplana zvani SašaPlavna od milošte. Pogledajte samo taj osmeh ovog vuka u jagnjećoj koži. Čuvene su njegove nepodopštine u ranim jutarnjim časovima sa usnulim muzičarima po kafani ROFL.
I na kraju ali ne i manje važan Sniper, glavni finansijer ove grupe, čovek koji je siva eminencija grupe ROFL.
Ova slika nastala je tik pred otvaranje jelovnika, a tu čast imao je Slava koji je po starom srpskom običaju krenuo da bira najskuplja jela tipa dimljeni beli tartuf u sosu od aligatora, kavijar Beluga...prepeličija jaja...dimljeni losos...
Čovek prosto nije mogao da se načudi kako 6 čoveka može da jede za 150 eura. Prava bagatela.
Dakle dragi čitaoci ako negde primetite ovu šestorku vodite računa da vas ne prevare nekim pričama o lovu. Kod njih postoji jedno pravilo: Sve je drugačije od onoga što izgleda da jesteROFL
img706.imageshack.us/img706/9494/1057y.jpg
img545.imageshack.us/img545/2511/1058r.jpg

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,700,364 posete www.srbijalov.com