Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kundak

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kundak
stojkuki

aca81 kaže:

Sniper Hunter kaže:
Ne brinite se za kundake ,kupite pušku sa ovakvim nedovršenim kundakom i onda ga dorađujete po vašim meramaB)Grin
i42.tinypic.com/2pynokz.jpg

a onda kod gravera da dovrši gravure po vašem ukusu (klikaj za veću sliku2x)

ja ovde ne bi nista dirao Smeko

Ni ja ne bih dir'o nista. Prakticno je. Kad si na vodi ne moras da nosis vesla ... Tzv. barska pudka ...

Smeko

alex

stojkuki kaže:

aca81 kaže:

Sniper Hunter kaže:
Ne brinite se za kundake ,kupite pušku sa ovakvim nedovršenim kundakom i onda ga dorađujete po vašim meramaB)Grin
i42.tinypic.com/2pynokz.jpg

a onda kod gravera da dovrši gravure po vašem ukusu (klikaj za veću sliku2x)

ja ovde ne bi nista dirao Smeko

Ni ja ne bih dir'o nista. Prakticno je. Kad si na vodi ne moras da nosis vesla ... Tzv. barska pudka ...

Smeko

A moze kao i veslo da posluzi
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

nemeza
 Imam orginalni kundak i potkundak za TOZ 66 ako nekom treba, poklanjam. Pozdrav .Bye

P.S. Ne naplaćujem poštarinu 20 evrića. Bye

I Jevtic
 da si se javio pre desetak dana trebao je meni kako je grejna sezona prosla netreba mi ROFL
najbolja je ona puska koja se non stop kvari

kimi
 Pročitao sam celu temu u komadu( nisam ovoliko čitao još od srednje škole i Ruskih klasika !!!!) i opet bih zatražio savet.
Kome da se obratim za izradu kundaka po meri ? Napominjem da bih želeo da izradim kundak za TRAP pušku- gađanje glinenih golubova.

p.s. čuo sam da je kundačar Vlade povredio prst i da neće moći da radi više ove sezone, pa bih Vas zamolio da njega zanemariteROFL
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

sheytan
 ^ El srednjaak??? Frown

Bravo
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

DakiNS

sheytan kaže:
^ El srednjaak??? Frown

Bravo

HaHaHa
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Aca Velika Plana
 Samo da nije taj mlado mu zence! Grin Dasa HaHaHa

kimi

sheytan kaže:
^ El srednjaak??? Frown

Bravo

nažalost srednjak, i kažiprst....i domali.... zato ga i nema na forumu, siroma ne može da kucaHaHaHa
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

Aca Velika Plana
 kuku Frown ,sve mi nesto sumnjivo da je neki doso po svoje ! Hmmm

hihihihihi Dragoljupe

Admin PowerVan teme

Uca
 Već nekoliko dana mozgujem šta bi bilo najbolje da se nanese na kundak koji nije lakiran, pa da kundak sija. Raspitivao sam se po radnjama i jedan preporučuje laneno ulje, drugi neko bezbojno sredstvo (zaboravio sam kako se zove),.... i setio sam se da je moja žena nakon čišćenja parketa posle krečenja prostorije mazala silikonsko mleko koje obično koristimo u automobilima za instrumen tablu i za gume. Sećam se da je parket sijao kao da je neko ubacio sunce u prostoriju, a sećam se i da sam hteo da slomim vrat koliko je bilo klizavo. Jedva sam čekao da dođem s posla i da probam kako će da izgleda. Mogu vam reći da su kundak i potkundak tako dobili sjaj - kao da je lakirano. Mislim da ću od sada samo to mazati, a što je još dobro to je što ne ostavlja nikakav trag na rukama kao ka de premaže običnim sinolom ili nekim slični sredstvom. Probajte i vi. Ne košta ništa, a zadovoljstvo može biti veliko. A. da sad sam se setio. Sredstvo koje su mi preporučili mislim da se zove SHAVTOL - valjda nisam pogrešio. E sad, znam da su mi nudili bezbojni, crveni i nekakav tamni (crni). Koji je od njih najbolji s obzirom da razmišljam da zatamnim malo boju kundaka i koliko puta treba naneti sredstvo? Unapred se zahvaljujem.

kelt
 osim sto sjaji lepo dali kliza iz ruku kao parket ili neZbunjen
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Uca
 Ne ne klizi kad se uzme golom rukom. Neznam da li bi klizalo kad su rukavice na rukama (kao što se kliza kad su čarape na nogama). Probaću i tu varijantu.

Podunavac
 Ako hoćeš da zatamniš kundak onda ti je najbolji tamni Schaftol Dunkelbraun (tamno smeđi), a nanosi se periodočno kao zaštita. Kad pokisne ili ti se znoje dlanovi, što znači može svaki put kad dođeš iz lova.
Tri prsta 2Kolce

lazarNKD
 jel zna neko koja je cena izrade kundaka za zastavin karabin m70 kod puskara, otprilike? znaci klasican orahov kundak, svinjska ledja, sa obrazinom, bez ikakvih rezbarija.

sheytan
 Mislim da je pristojan već od 80e! Stari
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Aca Velika Plana
 minimalno 80 evra,ako ima negde jeftiniji neznam....ako ces solidno da ti urade,a ako ces da urade nesto kic ispod 150-200 nema... Confused

lazarNKD
 fala na informacijama...

lovac MK
 Pre petnaeset meseci sam kupio lov.karabin Browning bar u luks verziji kal 9,3 x 62 platio sam ga vise od 2000 eura za da bi nakon ispaljenih ne vise od dvadeset metaka u toku lov. sezone po zavrsetku zadnjeg metka primetio sam da je kundak napuko na dva mesta gde se sastavlja glava i kundak.Kada sam video to reko sam dal je moguce to da se desi toliko skupom pusci bar za mene skupo.Kontaktirao sam prodavca on kaze da je garancija 1 godinu koja je vec prosla i kaze da na drvo ne daju uopste garancije.Rekli mi da mogu da mi daju telefon od nekog puskara da mi on uradi za nekih 100 eur. ili druga solucija da mi poruce original iz fabrike ali bi to kostalo dosta skupo.Zamolio bih za savet iskusne kolege sta da radim dalje gde da dobijem pravi savet jer ja sam mislio da je browning firma.

kelt
 uvazeni kolega javite se nasem majstoru kolegi sjefticu sigurno vam ima resenje
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Plastični kundak PUŠKARSKA RADIONICA 9 12.03.2011. 01:43
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,578,110 posete www.srbijalov.com