Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susreti i druženja "forumaša"

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susreti i druženja "forumaša"
ficha007
 A najgori od ove ekipe je čovek koji se ne vidi. Kada je dobio štene, pronašao je poseban način ubacivanja šteneta u box. Odozgo. Osmislio je poseban box za pse sa otvorom odozgo ROFL, mada kada se bolje razmisli on će, kada bude istreniran prepelice hvatati u letu, tako da će njegovom gazdi uštedeti troškove na municiji.ROFL
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

kelt
 pa dobro bre dokle ce moja zena da sumnja gde ja to odlazim. nigde me nema ni na jednoj slici sta radi bre ovaj nas jucasnji domacin. Angrygde je bata kelt aPalica
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

I Jevtic
 slike tebe nemam ali tvoja draga ce da prepozna doktorski alat
i45.tinypic.com/2cxhi03.jpg
najbolja je ona puska koja se non stop kvari

ficha007
 Jedno im se sigurno ne može osporiti. Šarm koji imaju i kojim osvajaju lokalno stanovništvo pretvarajući ih u sigurne jatake
img195.imageshack.us/img195/3144/1060k.jpg

Takođe su veoma dobro uvežbali tajno sporazumevanje pomoću šifara, migova, gegova i ostalih tajnih načina sporazumevanja naučenih u stranim obaveštajnim centrima moćiGrin

img88.imageshack.us/img88/1816/1061s.jpg

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

ficha007
 Jeftiću jel to beše onaj alat ostavljen na kiši da kisne. E majstore, majstore...

I Jevtic
 ma nebi kelt to ostavio na kisi samo mu se omaklo

I Jevtic
 evo ga bata kile kako ga slaze
i50.tinypic.com/r9gav7.jpg

Jank

Lala kaže:
Polako sa tie golubovi, o tome ćemo posebno! Da se zna kako Musa dere jarca - sve veliki strelci, živ sram da me izjede, od onih ljudi sa strelišta!srbijalov
Malo je falilo da nam uopšte ne naplate strelište, samo da ih pustimo da snimaju cirkus!
O gadjanju glinenih očekujem da prilog napiše doajen streljaštva, dokazani expert Jank. Ja mislim da će ona dvojica što su rukovodili strelištem još dugo prepričavati njegov pogodak! Grin
Kao što se vidi, Janka nema na spisku strelaca. Čovek je 'ladno izašao na liniju, nanišanio, i spucao onog glinenog što čuči iznad bunkera sa mašinom, kao marker! On je svoje odstrelio, i šta ima dalje da puca!
Smeko
Zapisnik sa gadjanja sam, imajući u vidu bandu oko mene, na vreme fotografisao, Kile je svedok autentičnosti. Medjutim, ovim mučenicima to nije smetalo da pokušaju da falsifikuju zapisnik.

Pošto sam u ovom postu prozvan a kao učesnik događaja veka moram da obrazložim trenutak za pamćenje....
Moram da prenesem moja osećanja a pogotovu se osećam kada mi se pokvari bojler....
Kao dugogodišnji čitalac svih članaka o gađanju glinenih golubova uvek sam se pitao šta je tim lovcima potrebno da lome onako lepe tanjiriće koji odlično mogu da posluže kao podmetači za saksije ili kao tacne za šećer u kockama ali dobro, vole ljudi da ih razbijaju i to je u redu...
Baš sam se obradovao kada sam čuo da nam je Sniper obezbedio streljanu ....rekoh makar ću jednog da skinem...
Prva grupa ove lovačke bande stade na crtu, golupčići...mislim ovi tanjirići izleću ko blesavi na sve strane, nijednog niko da pogodi a meni žao...Odoše galupčići pola u Malvu pola u kupine, potrošiše sniperu onoliku municiju. A čovek se mučio...topio olovo..sejao sačmu, pravio razne granulacije da bi Lala mogao da izmeri posip...a ovi šenluče....a i golupčiće im kupio...
Nemogu da kažem posle su ponekog i pogodili a najveći uspeh u prvoj grupi je imao glavni striper Srbijalova...
E dođe red na drugu grupu iskusnih strelaca na glinene...Sniper mi dade pušku (naaajbolju iz njegovog arsenala) i municiju mi je dao najbolju...a kakva bi druga za ovakvog strelca....Mislio čovek da ja znam čak sam i ja bio uveren da znam...Kaže nišani u onog goluba (a misli na prevrnuti tanjirić na lansirnoj rampi) i samo vikni ha i eto goluba....Znam da do sada sam koristio ha, čim viknem ha napravim galamu i pustim goluba....jedino što se posle oseća a niko nije čuo....tako i bi....pucanje
Ja viknem ha izlete golub i ode u P.M. a ja ne uspeh ni cev da pomerim...još jednom ha, ode i drugi na drugu stranu. E vala...nećeš više dobro se skoncentrišem nanišanim onaj tanjirić i ha opalim prvi metak...vidim golub i dalje leti (mislim tanjirić)...opalih još jednom i drugi metak i vidim kako golupčić pada u Mlavu....Okrenem se prema gledaocima vidim Daki pada u travu od smeha....Lala pade na drugu stranu ili ne pade.... yebem li ga ...reko šta li im je.... kaže Daki "Pa Jank ti pogodi i onog na rampi"...Nasta opšti smeh i zajebancija...ja baci pušku...eto vidite kako se obaraju glineni golubovi...
Nisam ni znao da sam takav expert za glinene golubove...

Pojurila mačka miša čak čak čak
a dal ga je progutala
il ga nije progutala
to nisama nije znala.....

Kad nema Bejbeya tu je Jank...za dobro raspoloženje i štimung,,,a da li sam stvarno pogodio oba tanjirića verujte da neznam nisam video ništa...sve mi je bilo prvi put,....ali volim što je ispalo kao štos....ZivioRodjo

"ŽIVEO NAŠ DOBRI SNIPER
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

I Jevtic
 jank da si ti nama ziv i zdrav Bravo 2Bravo 2Bravo 2

aleksa88
 Pozdrav svim frumasima Cao poljubac

Citajuci vase postove i iz vecerasnje price mojih roditelja preko skajp-a, vidim da je druzenje bilo ekstra! Steta sto ja i sestra nismo bili tu Cry

veliki pozdrav svima SrbijalovKolceHoemo jo
iveli 3Tri prstaKolceTri prsta 2
[url]
http://www.youtube.com/watch?v=3WBCiL4aq04[/url]

ficha007
 Veliki pozdrav za Aleksa. Druže ne da je bilo zahebavanja nego je to revija jedna. I danas me zatežu trbušnjaci od smeha. Imaš zaista roditelje za primer. A baka je glavna, časna reč.
Primiti onako 15-tak ljudi, ugostiti ih kao da su im rod dođeni mogu samo veliki, dobri i pošteni ljudi, a tvoji roditelji to zaista jesu.

Lala

ficha007 kaže:
Šta bi ste dragi prijateji rekli kada bi videli ovu fotografiju. Sede dobi drugari u trestoranu, malo se provode...je li tako?
Kakva zabluda. Sada će te videti šta je to lovačka mafija, ko ih plaća i kako su organizovani. ROFL
Dakle dragi čitaoci ako negde primetite ovu šestorku vodite računa da vas ne prevare nekim pričama o lovu. Kod njih postoji jedno pravilo: Sve je drugačije od onoga što izgleda da jesteROFL
img706.imageshack.us/img706/9494/1057y.jpg

To je to!
Dakle, ovaj snimak nije prazna priča:
[movie=youtube]OtoW0FF0-uE[/movie]
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

ficha007
 Laloooo kralju!!!!
Moj omiljeni film što se vidi iz priloženog i gore navedenog.

DakiNS

INTERMAKER kaže:
Svaka čast društvo, svaka čast.... Bravo 2

Ja sam bio uredno pozvan (hvala druže Sniper) ali nisam uspeo da uskladim obaveze i zadovoljstvo ovoga puta... Odmah sam znao šta propustam ali....

Mada, koliko vidim, nije bilo pločice za mene... a i nije bio ni brat Sremac66, ni brat Vinetu... sledeći put, ako pretekne neko "pragnje" pa Sniper organizuje opet druženje (čik ako sme) onda će biti prisutna i moja malenkost...

Sve u svemu, veoma mi je žao što nisam došao jer to su originalni događaji, svaki put je drugačije od prethodnog a uvek bolje. 3 dana posle toga se smejem. Grin

Nego, Daki me je zabrinuo sa rezultatom na gadjanju... hmm... to ne liči na njega... možda potegao vulkan malo više (dve čačkalice) pa nije mogao da zadrži dah? Histerian

Jel ti to meeeene etiketiraš druže Igrutine, meeene!

Deder prouči tu tabelu malo bolje, ko to obori prvi! To ti je kao kod devojaka.

PRVI JE PRVI, SVI OSTALI SU DRUGI HaHaHa

Probo video da znam i šta ću više, daj malo pročitaj u lovačkom kodeksu deo oko prekomernog izlovljavanja, dva su više nego dovoljno.Lovac 3
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

PanPan

ficha007 kaže:
Veliki pozdrav za Aleksa. Druže ne da je bilo zahebavanja nego je to revija jedna. I danas me zatežu trbušnjaci od smeha. Imaš zaista roditelje za primer. A baka je glavna, časna reč.
Primiti onako 15-tak ljudi, ugostiti ih kao da su im rod dođeni mogu samo veliki, dobri i pošteni ljudi, a tvoji roditelji to zaista jesu.

Hvala vam na lepim komplimentima. Mi jedva cekamo neki buduci susret, da i mi naravno budemo tu. iveli 3 Kolce
- Sine, a da ti tata kupi karabin...? Stari

- M'slim žemo. Kalanjikov

http://www.youtube.com/watch?v=I4KNEm...o0#t=0m33s

Lala

aleksa88 kaže:
Pozdrav svim frumasima Cao poljubac

Citajuci vase postove i iz vecerasnje price mojih roditelja preko skajp-a, vidim da je druzenje bilo ekstra! Steta sto ja i sestra nismo bili tu Cry

veliki pozdrav svima SrbijalovKolceHoemo jo

Aleksa, sine... Znam ja da je tata Deki imao najbolje namere, ali ti majka i baka nisu bile upoznate sa time, kakve opičenjakoviće su primile u kuću! Ja se nešto pribojavam, da smo ugasili sa gostovanjem u Dubočku!
Onaj Slava urla u pola noći, divlja... Ficha je pokazao zavidan apetit, nije puno pričao (fino vaspitan, ne priča sa punim ustima), Daki je potrovao pola Šumadije, ja šetam gologuz po hodniku sa puškom a ovi voajeri slikaju, da ne pričam dalje...

Baš smo ostavili lep utisak, mila majko!!!
Valjda meštani Dubočke ne prate Srbijalov!

ficha007
 Na ovih par slika vidi se veselo društvance posle dolaska u sitne noćne sate u toplo porodično gnezdo.
Ali tek nakon što je Sniper dobio poruku od verne ljube gde mu se nalaze ključevi od kuće.
img837.imageshack.us/img837/5778/1062k.jpg

Ovde je bilo reči ko će da bude požarni, ali je pitanje veoma brzo rešeno koncenzusom. Nekako se Lala sam nametnuo, a Daki je trebao da ga menaj negde od 03.00 do 05.00

Na donjoj slici Slavoljub je sretan jer je izbegao obavezu požarstva. Osmeh će mu nestati sa lica kada nogom kroči u sobu u kojoj je trebao da spava, jer je skontao da je okružen "dugim cevima"Grin crne bojeROFL

img20.imageshack.us/img20/6978/1063xx.jpg

Pošto se neko smejao, neko je morao i da plače. To su po meni možda suze radosnice. Čovek plače od sreće zbog požarstva.

img33.imageshack.us/img33/2743/1065lu.jpg

DakiNS
 Ja Lalo ipak mislim da smo se lepo uklopili sa domaćinima.Iskreno Sniperu možda ne bi bilo toliko šala i zezanja da tvoja majka (izuzetna domaćica ) nije prva počela sa šalama. I to još u dvorištu, Kada si joj rekao : Majko evo ti (h)fale ruže , a ona odgovori: Koja fali gde fale ruže? Tako je počelo sa maratonom smeha.ROFL
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Lala

PanPan kaže:

ficha007 kaže:

Hvala vam na lepim komplimentima. Mi jedva cekamo neki buduci susret, da i mi naravno budemo tu. iveli 3 Kolce

Pominjali smo i tebe, Pan Pan, i brata.
Kad sam video šta je tata Deki navukao materijala i cevki, lepo rekoh kako su nekad očevi za devojku pripremali spremu, za udaju (znaš ono: posteljina, ćebad, čipkane vezove), a Deki pripremio čaure, korpice, sačmu... U još kad smo se prisetili onog tvog: 'Da ti tata kupi karabin? - mslm, žemo!', jasno je da tvoj budući mora da bude ne samo lovac, nego minimum upravnik lovišta, a još bolje ako bude oružar, pa još zaposlen u Blaseru ili Beretti...

Nedeljni ručak je posebna priča! Ja sam bio u dosta svatova, pa kad su ti majka i baka počele da iznose klopu, ja lepo pitam Sladju a gde su mlada i mladoženja? Onoliko klope i pića je dovoljno za jedne solidne svatove, majke mi!!!

ficha007
 Lala kaže: "...Onaj Slava urla u pola noći, divlja... Ficha je pokazao zavidan apetit, nije puno pričao (fino vaspitan, ne priča sa punim ustima), Daki je potrovao pola Šumadije, ja šetam gologuz po hodniku sa puškom a ovi voajeri slikaju, da ne pričam dalje..."

To su mi imputirali ali to je tačno!!! Nisam hteo da se zagrcnem, a kad se fino najeckaš spavaš ko bebaGrin

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,699,940 posete www.srbijalov.com