Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susreti i druženja "forumaša"

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susreti i druženja "forumaša"
ficha007
 Ovde se vide pomenuta dva goluba koje je bata Jank sašio stručno da im je odmah očupao sva perca

img708.imageshack.us/img708/7820/1096w.jpg

E sad ona prva grupa lovaca na golubove zabrinula me je opasno. Fino su se ispromašivali...ali je posle krenulo opravdavanje...te sačma sitna, te žena krupna...te brzo leti...te nisko pada...ovom majka nerotkinja...ovom kuma nije dala...gori su bili od ribolovaca.

img692.imageshack.us/img692/7776/1099w.jpg

img571.imageshack.us/img571/6339/1100rh.jpg

E sad kad znamo da su neki od njih i ribolovci, a neki su bili i u Švedskoj na pecanju i fest su se proveli ROFL... onda su ovakvi izgovori opravdani.
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

ficha007
 Na sledeće dve fotografije vidimo jednog zaista sumnjivog lika, već ranije opisanog izdanka kragujevačke škole oružarstva kako pomno prati svoje pulene ( čitaj: mušterije ) kako ispucavaju tonu za tonom Sniperove mundže, a u glavi mu kalkulator samo radi:
Hmmm Lala ima inercioni...daaaa...200 eura popravka....AcaNik...hmmmm sporting 27...njemu 150 evrića i ima Bog da me vidi... a onom šapketu iz Šida ima da uvalim neku od mojih ručno pravljenih tandžarica za jedno 500 euira....

img28.imageshack.us/img28/4706/1102qk.jpg

Na drugoj slici vidno iznerviran Jevtić viče Sniperu: Lepo sam ti rekao da pojačaš barutno punjenje, da dodaješ bar mericu baruta više. Kako bre ti misliš da ja zaradim od kolega forumaša. Upamti bre čoveče da je za mene najbolja ona puška koja se najviše kvari!!!
Ajd sad!!!!

img855.imageshack.us/img855/9020/1104tq.jpg

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

DakiNS
 Ficho o svemu pišeš samo ne o najhrabrijem čoveku druženja a to je Saša Plavna.Jedini koji je pokušao dva puta na vrh kašičice da stavi vulkana u supu. Zbunjen
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

DakiNS
 Moram da pomenem i domaćina Snipera, koji je pokušao da sa ajvarom zameni vulkan,kako bi izgledalo da je u supu stavio punu kašičicu vulkana i bez problema jeoHaHaHa

ficha007
 Daki, što se tiče Slavine hrabrosti skidam kapu naročito u pogledu tvoga Vulkana. Ali Slava je bio hrabar više puta u toku ova dva dana.
Jedna od njegovih hrabrosti je da spava u sobi okružen "cevkama", i graškom, ups sačmom i barutom.
Ali je bar spavao snom pravednikaGrin
Što se tiče pokušaja prevare, više je tu bilo učesnika, ali si ipak ti stari carinski vuk koji je nanjušio prevaru.
Profesionalac i kad nije na posluBravo 2

chaki
 nahranili ga vulkanom smestili u barutanu jeste hrabrost jer nije smeo da prdne celu noc hehehe inace:

sta ce biti sa kucom heheheh
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

slavaplana
 Ja nikako da kazem koju jer nestizem od svojih obaveza ova dva dana!!!Bilo je sve OK!!!Ljudi koji su bili videli su da LALA kad su ova druzenja TRADICIONALNO izvodi EGZIBICIJE setajuci se lagano obucen po prostorijama domacina ili hotela!!Slika sa puskom tj. pomagalom u ovom slucaju sve govori!!

Sta se tu moze neko voli lisice,neko pendrek i bic a neko oruzje!!!

Ostace upamcen kao takav!!!

Nije on los covek ali voli brate......!!!!!!!!!!!ROFL

Sto se tice domacina sve pohvale porodici koja nas je ugostila i ucinila ovo druzenjem za pamcenje!!!

Subota je bio dan sajma gde se ja nisam mnogo zadrzao sa forumasima jer sam imao druge obaveze ali sam nasaoi mesta za vidjenje saljudimaali u nedelju stvari su bile drugacije i opustenije!!!

Plocice su ispale super tako da ARLIJA ocekujem da se javikako bi mu urucio istu!!!
Golube sam gadjao malo ispod proseka jer obicno od 15 pogodimdo 10 ali ovog puta je to bilo malo losije !!!Mojom16-ticom sam u prvoj serriji jako lose pucaoali sam posle uzeo neciju 12-ticu ali nisam bio zadovoljan!!Trening fali svima nama ali je to skup sport za mene !!Nepucam cesto sto se i videlo na osnovu rezultata!!!Druzenje je bilo bitnije od svega!!!

Lala

slavaplana kaže:
Ljudi koji su bili videli su da LALA kad su ova druzenja TRADICIONALNO izvodi EGZIBICIJE setajuci se lagano obucen po prostorijama domacina ili hotela!!Slika sa puskom tj. pomagalom u ovom slucaju sve govori!!

Sta se tu moze neko voli lisice,neko pendrek i bic a neko oruzje!!!

Ostace upamcen kao takav!!!
................
Sto se tice domacina sve pohvale porodici koja nas je ugostila i ucinila ovo druzenjem za pamcenje!!

Ja šetam kako šetam, a vi voajeri samo me jurite sa fotoaparatom! Pa ko je tu sad nastran? Pušku sam nosio kad sam krenuo na pišanje, kakvi ste blesavi, da me zaskočite po mraku, moram da se branim!

Što se tiče domaćina, onakve blesane primiti u kuću jeste podvig!
Kako smo se lepo ponašali, nije isključeno da nam drugi put ne ostave ključ od kuće u strujomeru! Smeko

Ja sam sve počeo, sa glupostima; čim smo stigli, sačekao nas Sniper i njegova Sladja na ulasku u kuću, kao pravi domaćini. Naravno, ja dobijem 'genijalnu' ideju da ispadnem pametan i dodelim kompliment Sladji, pa izvalim stručno: 'gospodjo, svaka čast, jedna šarmantna i zgodna žena, odmerena, i sve naj naj, ali gde nadjoste ovog Snipera, ovakvog?'! Shock
Sladja mi oćutala moju 'mudrost', a Deki, pošto me zna, i zna sa kakvom budalom ima posla, mal' nije umro od smeha!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

chaki
 ma Lalo ti si zvezda veceri a ovi sto slikaju mu dodju kao paparaci heheheeh jer znaju da ces neki performans da izvedes. Posto ti nije prv put da golisav setas oni samo cekaju kad ces da krenes sve ostalo je na aparatu da napravi dobru sliku.

Bas mi Sremac rece kako hoces ti to hehehehehehe

slavko75
 pa ljudi uslikali ko tog velikog strelca na strelistu,sve vas vidim samo Janka nigde da gadja srbijalov
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

DakiNS
 Jank ne gađa on pogađa kao kafa dva u jedan, samo kod njega je jedan u dvaROFL

Lala
 Još da obučem tanga gaćerone, depiliram noge, i izazovno prošetam, a?
Kad je ono planirana ona parada u BG?!? Da idem da im pravim zazubice... Grin

DakiNS
 E Lalo , Lalo pa ti pređe u egzibicionisteHaHaHa

Lala
 A vi predjoste u voajere!!!
Od vas ne mogu ni da se skinem pre spavanja, virite kroz pendžere! Šta su sve u stanju da urade zbog jedne dobre fotke, samo da bi imali čime da me zezaju!
Znaš kad će opet da nas pozovu domaćini, posle vaših gluposti? Kako ne mislite kakav utisak ostavljate? Kako vam ne padne na pamet da se ovo čita i u evropskim zemljama, medju našim ljudima, a bogme i medju strancima (oni gledaju slike uglavnom), pa šta će da pomisle kad vide gologuzog lovca, sa MP 153, sa cevkom od 90 cm? Rušite lovni turizam i potencijale lovstva Srbije! Grin

INTERMAKER
 Lalo, a oni spavaju u odelima? Pa gde je tebi foto aparat?

"Ako se nešto dogodi jednom, verovatno se više nikada neće dogoditi. Ako se dogodi dva puta, onda će se sigurno dogoditi i treći put" - Arapska poslovica

P.S. Neću više da te "branim" ;)

Lala

INTERMAKER kaže:
Lalo, a oni spavaju u odelima? Pa gde je tebi foto aparat?

"Ako se nešto dogodi jednom, verovatno se više nikada neće dogoditi. Ako se dogodi dva puta, onda će se sigurno dogoditi i treći put" - Arapska poslovica

P.S. Neću više da te "branim" ;)

Hvala ti, Inter, od kad si počeo da me braniš, ode guza na pazar!!!!
Sačuvaj me Bože, pored ovakvih 'branitelja'!

chaki
 ovo ti ga INTER meto pre parade hehehe

DakiNS

Lala kaže:
A vi predjoste u voajere!!!
Od vas ne mogu ni da se skinem pre spavanja, virite kroz pendžere! Šta su sve u stanju da urade zbog jedne dobre fotke, samo da bi imali čime da me zezaju!
Znaš kad će opet da nas pozovu domaćini, posle vaših gluposti? Kako ne mislite kakav utisak ostavljate? Kako vam ne padne na pamet da se ovo čita i u evropskim zemljama, medju našim ljudima, a bogme i medju strancima (oni gledaju slike uglavnom), pa šta će da pomisle kad vide gologuzog lovca, sa MP 153, sa cevkom od 90 cm? Rušite lovni turizam i potencijale lovstva Srbije! Grin

JBG pa ko je tu gologuzVaistinu

Jank

slavko75 kaže:
pa ljudi uslikali ko tog velikog strelca na strelistu,sve vas vidim samo Janka nigde da gadja srbijalov

Kooogaaa meneee pa ja sam bio na tajnom zadatku...zabranjeno je bilo paparaco majstorima da me slikaju....Ma slikali bi oni mene nego nisu se nadali tako efektnom pogotku...HaHaHa
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Lala
 Pan Pan, poruči babi, da ove barabe više ni u dvorište ne pušta, a kamoli u kuću!!!
To sve mahnito, opičeno, jedan do drugog, ja ti kažem! Grin
Još na kraju i ukradu/maznu držalju od motike... Sledeći put neka kompletiraju alatku, i pravac na njivu - nema ručka, dok ne zarade!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,699,092 posete www.srbijalov.com