Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kundak

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kundak
Sniper Hunter

kelt kaže:
ja da ti perem case. znaci ja ti licim na neku sekapersu. Palicamajstore sad si ga ugasio

Kelt nemoj Palica,ima bolje rešenje ,napuni mu kutiju metaka..... imaće trubu umesto puškeGrin

kelt

sjeftic kaže:
evo malo plocica za pistolj grif

i43.tinypic.com/1z5m1pc.jpg

mogo bi i jedan vepric za mene na onaj moj 9.3
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

I Jevtic

kelt kaže:

sjeftic kaže:
evo malo plocica za pistolj grif

i43.tinypic.com/1z5m1pc.jpg

mogo bi i jedan vepric za mene na onaj moj 9.3

e sad moglo bi ovo moglo bi ono to je sad trenutno znam i ja sta bi moglo al nemam djole bice polako dok krene nisam vam ja ferlah oskudacija i kod mene aj zdravoByeVebanje
najbolja je ona puska koja se non stop kvari

Sniper Hunter
 Gde sme nesto da nema u Srpskom Ferlahu-Kragujevcu? Odmah da si uvrstio u program i srndace,pernatu divljac i predatoreGrin

I Jevtic
 razumem druze dejo

Sniper Hunter
 Na mestu voljno!iveli 3

hercegovac

sjeftic kaže:
kolega hercegovac sajmovi u kragujevcu i u srbiji su za firme koje su pretezno trgovacke znaci prodavnoce a ove stvarcice se ne pojavljuju svuda znaju prave musterije de to ima veruj te mi na rec i ove talpice vec imaju vlasnika koi su zakazali a ove sitnice koje sam postavio plocice i magacincice to sam se ja malo igrao da mogu i obicni lovci i ljudi sa plicim dzepom da priuste neke malo bolje stvarcice i da i nji malo sunce ugreje pozdrav
ps. a na sajmu cu da budem sa sniperom u sanku pogodili smo tezgu ROFL

Svaka ti čast što misliš na obične ljude. De se u tom šanku markirajte nekim uočljivim znakom da vas možemo naći.

I Jevtic
 kako stoje stvari nas ce verovatno da isteraju napolje ali mi smo se snasli bicemo u satoru napolju gde je guda i jaga Bye

acikalovac
 Kolege, pitao me je jedam drugar da li ima gde da se kupi plasticni kundak za Baikal-ovu petometku i IZ 27? Ja nisam znao da mu odgovorim pa da pitam vas.

Hvala vam.Bye
Ko nikad nije lovio i ponekad bio ulovljen, taj nije ni ziveo!

Podunavac
 Baikalova petometka je MP-153, a IŽ-27 je bokerica. Generalni uvoznik Baikal pušaka za Srbiju je trgovina Snajper iz Beograda pa se njima treba obratiti za kundak.
Tri prsta 2Kolce

lovac69
 Pozdrav svima,mozete mi preporuciti nekog,kundacara i gravera u okolini od Jagidine do KRAGUJEVCA imam dorade na 3 karabina.pozz,

Obaveštavaju se svi članovi portala SRBIJALOV da je uvedeno obavezno predstavljanje u PROFILU.
Svi koji nemaju podatak imaće upozorenje.
Oni koji su već uradili predstavljanje u forum temi PREDSTAVITE SE mogu isti tekst da prekopiraju u PROFIL ili da ukucaju novi.
Podaci koji ne liče na predstavljanje biće brisani bez upozorenja, a članovi koji ne poštuju ovu obavezu biće banovani.

Srbijalov Admin Tim!

I Jevtic

lovac69 kaže:
Pozdrav svima,mozete mi preporuciti nekog,kundacara i gravera u okolini od Jagidine do KRAGUJEVCA imam dorade na 3 karabina.pozz,

druze moras malo vise biti odredjeniji posto ima vise gravera i kundacara ali zavisi sta ti oces da radis posto je razlika u ceni i dali taj poso treba da se odradi kvalitetno ili dosta kvalitetno pozdrav

nemeza
 Imam ja jedan da se uradi ekstra kvalitetno.HaHaHa

I Jevtic

nemeza kaže:
Imam ja jedan da se uradi ekstra kvalitetno.HaHaHa

za tebe ima odrezak nego nije jos izvadjen iz kace potapamo kupus sa njim kad ga izvadimo mislim da ce onda da bude spreman da se radi nista nebrinite gospodine bicete blagovremeno obavesteniNjanjanja

vojkan

I Jevtic kaže:
[quote]lovac69 kaže:

Manite salu vas dvojica covek je ozbiljan.Kolega obrati se kolegi I Jevtic ovde na forumu on ti je iz Kragujevca mozda nije puno lep ali je izvanredan puskar za metalne a i drvene delove!
Ja sam Lovac s juga cevka mi je duga!

I Jevtic
 vojo neradim drvo to rade kundacari ja sam glup za to a kolegi sam reko da mora da bude malo odredjeniji i da kaze sta oce da radi da bi mogao da mu preporucim majstora jer ima majstora za svaciji dzep da me ne shvati pogresno pozdrav

ps. i za tebe ima jedan sto potapamo kupus nista nebrini

canis aureus
 ... a za mene maestro izvadili odrezak iz kupusa?!?
Da ne bude mLogo kiseoHmmm
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

I Jevtic
 a znaci i ti oces ce da pogledamo ovih dana samo traze daske niko nece kupus neznam sta je to dal narod nevoli kiso kupus Bye

whiteman
 Pozdrav, citam po forumu i iskreno nikako da pronadjem ono sto mi treba.a to jePfftosedujem karabin zastavu m70(nasledio od dede).kako deda tako i karabin imaju posebno mesto u mom srcu hteo bih da ga ulepsam-obelezim.predlozite mi nekog majstora koji bi ispostovao kvalitet i dogovor.svaki savet i ideja je dobro dosla.u rad spada i izrada novog kundaka ako mora,duborez,gravura itd.hvala unapred

DakiNS

I Jevtic kaže:
a znaci i ti oces ce da pogledamo ovih dana samo traze daske niko nece kupus neznam sta je to dal narod nevoli kiso kupus Bye

Ti ko da si iz FutogaHaHaHa
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Plastični kundak PUŠKARSKA RADIONICA 9 12.03.2011. 01:43
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 21
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,575,664 posete www.srbijalov.com