Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susreti i druženja "forumaša"

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susreti i druženja "forumaša"
DakiNS
 Lalo ajde lepo sada priznaj da smo se dogovorili da idemo nas dvaMapetovcina paradu i da ćemo javno priznati da smo ortodoksne lezibejkeStidljiv
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

kelt
 Compevo stigoh do tastature najzad, dosta toga je vec napisano koliko je bilo lepo i kako je proteklo, tako i ja kao i ostali ucesnici nemogu a da neistaknem gostoprimstvo porodice naseg druga Sniper huntera, i da se zahvalim na vremenu i strpljenju koje su izdvojili za nas. druzenje je proteklo u smejanju i zezanju sto se vidi iz prilozenih fotografija, zao mi je sto nisam mogao da dodjem na streliste pa da pokazem svoje streljacke sposobnostisrbijalov ali bice vec vremena i za to. hvala bata sniper na organizaciji druzenja znam da ti nije bilo lako, kao i ni tvojoj supruzi i majci. poSpavanje....Srbijalov
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

chaki

O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

Predator
 Pošto vidim da je nosio pušku da se "brani", postaviću Lali jedno pitanje. Zamisli situaciju. Napadne te grupa "onih što paradiraju" i hoće da te iskoriste. Imaš na raspolaganju pištolj i sačmaru. Čim ćeš da se braniš, pištoljem ili saČmarom? Chut

Sasvim prirodno

Lala
 Čujem da su u firmi 'Grof' dvojica zaposlenih rukovalaca strelišta otišla na bolovanje, imaju jake bolove u stomaku od smejanja, kada su videli umeće strelaca Srbijalov portala, na strelištu!

I tu smo kanda, u toj firmi, zasrali... Gde ćemo pucati sledeći put?
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

kelt
 saCmarom bi imao rupa u posipuROFLDragoljupe
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

I Jevtic
 ceo dan razmisljam nemogu svega da se setim kome sta treba da nabavim da se oparim ali seticu se ja samo polako Pfft

ps. vec su neki poceli da ostavljaju rasklimane puske to sniper samo puni dupla merica i bog da nas vidi

daki tvoja baba izdrzala sniperovo punjenje samo sto su petlici zavrsili u plani a rucica u zabarima ROFL
najbolja je ona puska koja se non stop kvari

Lala

Predator kaže:
Pošto vidim da je nosio pušku da se "brani", postaviću Lali jedno pitanje. Zamisli situaciju. Napadne te grupa "onih što paradiraju" i hoće da te iskoriste. Imaš na raspolaganju pištolj i sačmaru. Čim ćeš da se braniš, pištoljem ili saČmarom? Chut

Predator: zamisli situaciju, da te napadne Aca Velika Plana, i odvede u lovište, pa se izgubite?

Svi se nešto uzvrteli oko mog dupeta, pa to bi trebalo da je meni, a ne drugima, najvažnije!?!
A tema 'Susreti i druženje forumaša'?
Topla atmosfera na druženju, a? Neće moći! NO PASARAN!

chaki
 sad si ti u buretu i to ponovo heheheh
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

DakiNS

I Jevtic kaže:
ceo dan razmisljam nemogu svega da se setim kome sta treba da nabavim da se oparim ali seticu se ja samo polako Pfft

ps. vec su neki poceli da ostavljaju rasklimane puske to sniper samo puni dupla merica i bog da nas vidi

daki tvoja baba izdrzala sniperovo punjenje samo sto su petlici zavrsili u plani a rucica u zabarima ROFL

Ma može i tako verovatno se razbaškarila baška baskula baška cev baška petlićiHaHaHa

Jank
 Ajde matore barabe...uozbiljite se...vidite da u društvu imamo i jednu devojčicu...sve ću uši da vi počupam na sledećem druženju....Chut
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Lala
 Temu ću da zaključam, a vas sve da banujem, jer se ovo otelo kontroli!Samo ne mogu od smeha!
Upropasti me ona slika, moja reputacija je u pitanju! Grin
A ovi trpaju li trpaju... Gologuzan, brani se saČmarom...
Da je ovo ozbiljan forum, davno bi vi svi leteli napolje!

PanPan

Lala kaže:
Pan Pan, poruči babi, da ove barabe više ni u dvorište ne pušta, a kamoli u kuću!!!
To sve mahnito, opičeno, jedan do drugog, ja ti kažem! Grin
Još na kraju i ukradu/maznu držalju od motike... Sledeći put neka kompletiraju alatku, i pravac na njivu - nema ručka, dok ne zarade!

"Cika" Lalo, iskreno ste svi ostavili veoma dobar utisak na mojoj baki, jedini problem je sto sada najozbiljnije razmislja da nabavi duplo vise pilica za sledeci put, dans mi je cak rekla da je posadila i drugu bastu... Smeko

A sto se drzalje tice, nema problema, poslacemo i ostatak, mozda zatreba ako stvarno "cika" Daki resi da posadi ruze Smile
- Sine, a da ti tata kupi karabin...? Stari

- M'slim žemo. Kalanjikov

http://www.youtube.com/watch?v=I4KNEm...o0#t=0m33s

DakiNS
 Ala izvrtju i podmetju

INTERMAKER

Lala kaže:
E samo još fali da ja organizujem susret forumaša, i ovako sam se zaglibio, da ovaj portal radi kako treba!
Organizujte bre, ko god hoće, ja ću da dodjem, bez obzira gde. Imate portal, imate naslovnu stranu za to, da se objavi, šta je problem? Problem je ko će da se toga prihvati, velika je to obaveza!
Pa hajde malo, neka neko preuzme to na sebe. Siguran sam da će biti extra druženje, ali ja stvarno ne smem da se upustim u tu organizaciju.

Objavljen 05.01.2011. 20:46

E sad, pitam ja vas, da li sme sada da organizuje susret forumaša, pošto je sada iskusan u tome? Foto

Jank
 Pravo da vam kažem ja nemam sina za ženidbu ali ....mislim malo sam razgledao pomoćne objekte...jeste da živim u gradu ali duša mi je ostala u selu...
Svi zapeli te Sniper ima barutanu, te ima ovoliko pušaka, te balvan za kundake a niko ne spomenu da ima puno dvorište ko pod konac složene poljoprivredne mehanizacije pa ovako stoje stvari:
trakror i priključne mašine...
sejalice.
špartači.
berači kukuruza,
balirka za seno,
kombajn,
valjak,
prskalice za polivanje

pa mašina za šivenje
pa nekoliko mašina za veš
pa mašina za sudove

pa dve mašine za punjenje sačmene municije
pa mašina za pertlovanje
pa mašina furunče za livenje olova..

Još samo fali jedna mašina.....a to je...

mašina za izbacivanje glinenih golubova i onda bi Sniperovo domaćinstvo bilo kompletno....Kiss

Predator

Lala kaže:

Predator kaže:

Predator: zamisli situaciju, da te napadne Aca Velika Plana, i odvede u lovište, pa se izgubite?

Nervozan

Sasvim prirodno

DakiNS
 Jank a šta misliš zašto smo skupljali one preživele , odbegle golubove? Pa norrrrmalno ima čovek i to. Domaćin nema šta za svaku pohvalu. Posebno me oduševila Sniperova majka. Vredna kao mrav ,domaćinstvo blista.Bravo 2
I da ne grešim dušu supruga Slađa kojoj je na licu stalno smešak, a o gostoprimstvu nema premca.Bravo 2

Lala

PanPan kaže:
"Cika" Lalo, iskreno ste svi ostavili veoma dobar utisak na mojoj baki, jedini problem je sto sada najozbiljnije razmislja da nabavi duplo vise pilica za sledeci put, dans mi je cak rekla da je posadila i drugu bastu... Smeko

A sto se drzalje tice, nema problema, poslacemo i ostatak, mozda zatreba ako stvarno "cika" Daki resi da posadi ruze Smile

Ma da, mogu misliti kakav utisak ostavismo! Pola nas došlo iz Vojvodine, i dobar deo iz BG, a ispade kao da smo iz Bijafre došli! Znaš kako, da je Ficha još malo ostao u gostima, ode pilićarnik časkom.
On je sve vreme najmanje pričao, ja u početku mislio da se stidi čovek, ali kad malo bolje pogledaš slike od subote, pa uporediš sa slikama od nedelje, primetićeš značajan napredak u kilaži, baš se Ficha lepo ubucio i zaokruglio časkom!!
A mene zezaju kako samo kafenišem, braća forumaši kad su nasrnuli na ovale sa jagnjetinom i prasetinom, majka Sladja se preznojala žena, sve trčala od kuhinje do trpezarije, ne mož' postići da doturi hranu, koliko Ficha & co mogu brzo da pojedu! Imala je odlično prolazno vreme u hodniku smo merili, sa dva ovala u rukama Sladja trči 100 m za 12 sekundi! Munja!
A mene sram da izjede, kuku, sve sami admini i stari članovi... Šta bi tek oni mladji članovi radili?!?

Jank
 Stvarno Majka je carica , onoliko cveća u bašti ispred kuće, vidi se i na nekim slikama...a tek kakvu nam je projaru napravila pa crli hleb - integralni od brašna sa vodenice potočare, pa sarma, nekoliko salata, ren....idi bre.... osećao sam se ko da sam došao kod svoje majke....Kiss
Naravno o Slađinoj ljubaznosti i gostoprimstvu da i ne govorim .....Bravo 2

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 1

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,698,444 posete www.srbijalov.com