Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lovački karabin

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lovački karabin
Podunavac
 Cvele ja i reče da bi pre kupio Zasatavu M70. Ovaj karabin je svakako upotrebljiv (Remington) ali ima mnogo plastike na sebi što ja ne mogu da provarim. I optika niske klase. Mnogi naši lovci vole da omalovažavaju Zastava karabine, ali u toj cenovnoj klasi ne može da se nađe bolji. A u nižoj cenovnoj klasi su (Zastava) jaka konkurencija svima u svetu. Ja sam sa zastavinim karabinima lovio godinama i ne nađoh im neku ozbiljniju manu.
Tri prsta 2Kolce

Cvele
 Istina gore spomenuti karabin-Remington 770 sam vid'o samo u prodavnici i drzao ga u rukama, ali ja ne bih smeo da ispalim metak iz njega... izgleda kao da su ga pravila deca na tehnickom obrazovanju u Osnovnoj skoli... najgora moguca "plastika" je koriscena kol'ko se da videti...
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Podunavac
 Nije on toliko loš. Ja sam pucao iz njega. Ipak je to Remington. Cev je dobro urađena. Osim što ne volim plastične kundake najviše sam mu zamerio spojnicu na zatvaraču od plastike. Nisam mogao da se načudim kada sam to prvi put video. Fale mu i mehanički nišani, ali to je ipak stvar ukusa. Ima i jedan interesantan model sa cevi od nerđajućeg čelika, hromiranim sandukom i zatvaračem, i kundakom u Realtree kamuflažnom dezenu. Ko ne voli mnogo da posvećuje vremena održavanju oružja nije loš izbor.
Tri prsta 2Kolce

Cvele
 Ja sam prvi hteo da ga kupim, ali posle razgledanja u prodavnici sam odustao od kupovine, meni se ne na izgled, nego na sam kvalitet izrade nije dopao, on je u Americi oko 300$ a kod nas je oko 70.000,00rsd Shock

sheytan
 Cvele, moodro zborish!

Zamislite, jarani, 300$, pa josh sa otpitjkim??? Qquuu...

Nisam pucao, ali ga dobro ispipah. Dno dna! Zastava je za njega svemirski brod!

Najlogicnija, best buy qpovina: polovan Zastavin karabin u srednjem qliberu, uz obaveznu probu na strelishtu - cca. 200e, u odlichnom stanju! Samo obratiti paznju da je to m70("lovachka" kochnica, na vrhu vrata qndaka), i DINGOSPO! Odobreno
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

velja

sheytan kaže:
Cvele, moodro zborish!

Zamislite, jarani, 300$, pa josh sa otpitjkim??? Qquuu...

Nisam pucao, ali ga dobro ispipah. Dno dna! Zastava je za njega svemirski brod!

Najlogicnija, best buy qpovina: polovan Zastavin karabin u srednjem qliberu, uz obaveznu probu na strelishtu - cca. 200e, u odlichnom stanju! Samo obratiti paznju da je to m70("lovachka" kochnica, na vrhu vrata qndaka), i DINGOSPO! Odobreno
sheytan je u pravu,zastavini karabini su jako dobri....ja posedujem m 70 8x57js iz 86 god...i mnogo su bolji od nekih stranskih nasminkanih,i dobro izreklamiranih..
8x57jsStari

velja
 malo samo da se sredi i sa zastavom se moze uzivati u lovu
velja priložio:
3561356135618x57js_1.jpg

8x57jsStari

Podunavac
 Velja lep ovaj tvoj karabin.Odobreno A za kalibar neću ni da pitam, vidi se u potpisu.Respekt
Tri prsta 2Kolce

ssekir75
 зна веља шта је добро Bravo 2
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

velja
 cevka 51cm,napred zelena fiber optik musica 1,5mm,pozadi zastavin nisan koji sam sam preradio tako da sada manje zaklanja metu...cevka kao ogledalo,brunir extra...ispoliran je zatvarac,koristim staru municiju PPU SPRN,koja se vise na proizvodi nazalost..u sumi lovim bez optike uglavnom,ja sam poprilicno zadovoljan,kratka spretna puska,kao violina....imam tasko world class 3-9x40..iz 80 i neke,skidajuca mondaza zrak m70...drzi grupu dobro....karabin sam platio 300e,kundak 150e majstor Ljuba iz Uzica,optiku sa montazom 150e,+50e reparacija optike u VSMD Kragujevac,15e musica sa fiber optik vlaknom,radio mi je decko iz Jagodine,uncle mikes gajke za remnik oko 20e.remnik 20e...sve ukupno oko 700evra...srbijalov
8x57jsStari

Zlocko
 Nasao sam na oglasima Karabin 8x57 FERLACH,koji ima kratku cev,takozvani sumsi...
Neme zanima kakva mu je preciznos na vecim daljina,150+ zbog te kratke cevi? Confused

sheytan
 Zbog te kraće cevi imaće nešto manju Vo, a preciznost pre može biti bolja, ali najčešće je to sve NEPRIMETNO! Smile Znači, probati da li pravi lepu grupu, i to je to... Video sam taj oglas, jako lepo izgleda, a kolika je realna cena, pojma ne znam...
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Zlocko
 Jao ja taj oglas kad got vidim,zaplace mi se...Jako mi se svidja karabin nako je uradjen Smile
A cena je i meni malno mnogo,a sad,videcu sta cu i kako cu

Cvele
 Napokon i ja da upucam moj karabin Smile
i61.tinypic.com/2a7e8sx.jpg
i61.tinypic.com/fd653c.jpg
i60.tinypic.com/1q3go4.jpg

Podunavac
 Lepo Cvele izgleda, a i pogodci su solidni.Odobreno
Tri prsta 2Kolce

Cvele
 Hvala Podunavac... pucano je na 100m, zadnja grupa je ovih 4 metka u centar i oko njega... za mene nije lose Smile

Zlocko
 Cvele to Redfild optika?
traktor

Cvele
 Da... Redfield Revolution 3-9x50 Accu-Range...

hercegovac
 moram okačit fotku ove grupe napravljene sa karabinom cz 550 lux cal. 8x57, municija PPU FMJ, optika busnell elite
hercegovac priložio:
20062014904.jpg

nidzamotocross
 Koliko metara?
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Poluautomatski karabin KARABINI 571 18.05.2025. 01:41
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,631,205 posete www.srbijalov.com