Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar
huntinggirl1
 ako ne želite konstruktivno da učestvujete na temo DD, ona će najverovatnije po ključ,
ovo nema nikakve veze sa oštrodlakim ptičarem, ban nije rešenje , ali je ponekad dobro došao,

tema DD!!!
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

zoran-amsterdam
 Gde god se nalazi tema o NLT-u ili o NOD-u,uvek ista prica!?Ljudi ima li ko izvestaja iz lova?Slika sa terena?Cemu ovolika prasina?Kud sebi ne uzeh NKD lakse bi mi bilo!Uz duzno postovanje..Ne da se ljutite ali ovo sto se pise je sve van onoga sto treba da se bude,samo prepucavanjeConfused...Dobar pogled!!!!

Aca Velika Plana
 POZDRAV ZUBANE! Smile ja posedujem jednog psa koji poticu od tvojih pasa,muzjak 2008 god ostenjen,kupljen od vaseg druga Tome Marjanovica iz Livadice ,majka Dara-GRANDEL I HERMES "WOM BALKANHOF" a otac MIG! B) imas pozdrave od mog caleta koji je pario kuju sa tvojim psom pre jedno 6 godina,Dragan Savic iz Novog Sela! Pozdrav druze i sve najbolje!! ;) Bye

WILD SENSE

huntinggirl1 kaže:
ako ne želite konstruktivno da učestvujete na temo DD, ona će najverovatnije po ključ,
ovo nema nikakve veze sa oštrodlakim ptičarem, ban nije rešenje , ali je ponekad dobro došao,

tema DD!!!

Hocete li i kolegu da banujete? Covek nas udavi sa Srpskim velikanom Sesticem.Pricajucu o njemu je veoma konstruktivan.Ovde se pokusava sistemacki ukloniti ekipa koja forsira nemacki uzgoj i srpki DD klub.Nemoj te da se ponosate tako nema smisla niste ni vi ni oni bogom dani a ni bezgresni.Jednostrani ste gospodjo i ako mislite da se sakrijete iza ove teme nevredi vam vidimo vas!!!
Svestranost

huntinggirl1
 ja do sada nisam nikoga banovala, mada mogu, veoma ste nekorektni i tako nešto ne priliči ovom forumu,
nikoga ne uklanjam, kako vi kažete, šta radi DD klub me ne zanima, nikoga ne forsiram i ne želim da se neko forsira,
ko je bogom dan, nije ni vaše, a ni moje da rešavamo,

kada se meni obraćate, malo ipak razmislite,
za razliku od vas mnogih, ja se ne sakrivam, a nemam ni razloga za to,
nisam jednostrana, kako kažete, a ova tema mi najmanje služi za sakrivanje, kako vi kažete,

tako da ipak malo treba razmisliti da li je ovo stranica DD kluba ili nečija privatna strana ili strana SRBIJALOV portala!!!!!

[
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

Lala
 Prekidamo svaku dalju raspravu vezanu za DD klub, i ostale slične rasprave o uzgajivačima, izložbama, čiji je pas bolji, ko ima više pehara i sl. Ponašate se kao deca, ili još gore, kao pubertetlije koji mere 'čiji je duži'...
Dosta je bilo!
Ili prekidate, ili tema ide pod ključ. Već dva puta sam zaključavao ovu temu, i svaki put krene ponovo, samo se uključi poneki novi igrač. Idite na sajt DD kluba, pa tamo vodite raspravu ovakve vrste.
Valjda ima još članova koje interesuje lovački pas NOD, a koji nisu uzgajivači - svega vas nekoliko privatizovaste ovu temu, svadjate se i jedni druge omalovažavate, zamerate ovo-ono... Ne priča se ovde ni o kome pojedinačno, ni o Zubanoviću, ni o Šestiću, ni o Emilu, ni o DD klubu! Spustili ste raspravu na lični nivo!
Ako bude trebalo, banovaću, nemojte da me terate da i to radim.
Tema je NOD, lovni pas!

Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Lala

Lala kaže:
Prekidamo svaku dalju raspravu vezanu za DD klub, i ostale slične rasprave o uzgajivačima, izložbama, čiji je pas bolji, ko ima više pehara i sl. Ponašate se kao deca, ili još gore, kao pubertetlije koji mere 'čiji je duži'...
Dosta je bilo!
Ili prekidate, ili tema ide pod ključ. Već dva puta sam zaključavao ovu temu, i svaki put krene ponovo, samo se uključi poneki novi igrač. Idite na sajt DD kluba, pa tamo vodite raspravu ovakve vrste.
Valjda ima još članova koje interesuje lovački pas NOD, a koji nisu uzgajivači - svega vas nekoliko privatizovaste ovu temu, svadjate se i jedni druge omalovažavate, zamerate ovo-ono... Ne priča se ovde ni o kome pojedinačno, ni o Zubanoviću, ni o Šestiću, ni o Emilu, ni o DD klubu! Spustili ste raspravu na lični nivo!
Ako bude trebalo, banovaću, nemojte da me terate da i to radim.
Tema je NOD, lovni pas!

Pročitaj ponovo ovaj upis, Aca Velika Plana!

slavaplana
 Aco Koji doticni?????Pozivam te da dojdes na Medjunarondnu utakmicu u Starom Selu 5.nov!!!!Pojavi se sa kerom !Imas NOD ,uredne papire to znam,Vakcinaciju i poneses pusku i to je to!!Stanes uspred sudija pa sta uradis!ZNAS kako to ide jer si bio na takmicenju lovac i pas sa ostrelom na prepelice i ako se nevaram nisi imao plasman!!!Ni ti ni Boban ni Baca!!!

alex
 A mogu ja da dodejm da gledam posto nemam NOD-a da dodjem ako posmatrac 
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Aca Velika Plana
 Normalno da niko nije imao plasman kada smo kod nas poceli sa lovom u 8 sati!!! gde je tu imala vlaga i rosa na 25 stepeni ??? za razliku kod tebe starom selu kad ste krenuli cim smo mi otisli,nemoj da pricas nesto drugo ako znas kako je bilo a znas i sam da je sudija rekao da je previse bilo toplo dok smo poceli! ??? a za 5 novembar se mozda i vidimo! nisam jos siguran da li cu doci zbog privatnih obaveza.

roedeer
 Gospodo, odakle vam municije za ovakvu raspravu? Šta koga briga ko je gde bio i šta je osvojio? Mene lično ne da ne interesuje nego ima jedan bolji izraz za to. Ako ima neko da prenese iskustvo, da kaže nešto pametno, posavetuje, u duhu svega što se pisalo na ovom forumu i na način na koji se to radilo, neka izvoli, a zbog ovog u šta pretvarate ovu temu, što postaje kancer ovog pa i drugih foruma, treba da vas je sramota.
Imam psa, ne vodam ga po izložbama, ne tupim nikom šta sve ume ni od kojih je i čijih pasa, ali zato uživam svaki slobodan trenutak u polju sa njim.
Dozovite se pameti, a nas ostale poštedite ovakvih besmislenih rasprava.

Pozdrav,

Miloš
Theory is nice to think about; facts determine the truth.

slavaplana
 ALEX moj si gost 5!!!!!!!!!!

Lala
 Malo je bilo brisanja, pa ne vredi.
Tema ide pod ključ jedno vreme, dok se duhovi ne smire, i glave ne ohlade.

Lala
 Tema je ponovo aktivna, molim članove da ne ponove loše stvari od ranije.
Bez upozorenja će biti prvo brisanja upisa, pa banovanja članova na 3 dana, pa onda i trajno. Moramo tako da radimo, kad ne vredi normalnim načinom, i upozoravanjem.
Nema smisla da temu o ovim svestranim LOVAČKIM psima, skrnavimo zlonamernim upisima.
Ovde se priča o rasi. Ovde više neće bititolerisano pisanje o pojedinim uzgajivačima, o izložbama, i sl.
Postoji na forumu tema 'Izložbe i utakmice pasa', kao i tema 'Predstavite svoju uzgajivačnicu'.

spiker-mrmosh

Lala kaže:
Tema je ponovo aktivna, molim članove da ne ponove loše stvari od ranije.
Bez upozorenja će biti prvo brisanja upisa, pa banovanja članova na 3 dana, pa onda i trajno. Moramo tako da radimo, kad ne vredi normalnim načinom, i upozoravanjem.
Nema smisla da temu o ovim svestranim LOVAČKIM psima, skrnavimo zlonamernim upisima.
Ovde se priča o rasi. Ovde više neće bititolerisano pisanje o pojedinim uzgajivačima, o izložbama, i sl.
Postoji na forumu tema 'Izložbe i utakmice pasa', kao i tema 'Predstavite svoju uzgajivačnicu'.

Lalo Bravo 2 - zahvaljujem na uvazenoj dobronamernoj sugestiji i nadam se da ce stvari bar ovde krenuti nekim mirnijim , poucnijim i dobronamernijim tokom ! B)
* Lako je naučiti životinju, lako je naučiti prostaka, ali teško je naučiti onoga ko je nenaučen postao učitelj drugima... *
( Vladika Nikolaj Velimirović )

KREC
 Bilo bi krajnje vreme da se pise i prica o lovu sa DD-om a ne da pojedinci ukljucujuci i mod. Savu ne velicaju pojedince. Bice nam svima lepse i lakse a svi ce drzati to sto inace drze i vole.
dobar nam pogled,Mirko

KREC
 Pa dobro kolege,ima li neka slika iz lova ?

Emil-1
 http://img196.ima...11052h.jpg
Evo jednog aporta sljuke iy lova u nedelju.

Emil-1
 Evo i jednog fazana.
http://img811.ima...011053.jpg

Emil-1
 A evo i jedne lisice.
http://img707.ima...011056.jpg

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački kratkodlaki KINOLOGIJA 6923 15.09.2022. 18:20
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Oštrodlaki jazavičar KINOLOGIJA 90 13.02.2016. 23:08
Bosanski oštrodlaki gonič BARAK KINOLOGIJA 79 07.04.2015. 00:31
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,638,342 posete www.srbijalov.com