citam temu od pocetka i ne kapiram par stvari..
kako sava elektricar[neznam da li je banderas ili ne] pored dva pravnika moze da bude predsednik te komisije?!?i zasto je uopste pristao na to?
ako je toliki strucnjak,pravnik,zar ne vidi da su usrali motku i da ce iskljuceni da ih skrate za par stotina hiljadarki?!?
i jos se "cera" sa pravnikom..pa zamislite kada bi sremac prikljucivao struju po B.P.qq majko..nedao bog..
charuga kaže:
kako sava elektricar[neznam da li je banderas ili ne] pored dva pravnika moze da bude predsednik te komisije?!?i zasto je uopste pristao na to?
ako je toliki strucnjak,pravnik,zar ne vidi da su usrali motku i da ce iskljuceni da ih skrate za par stotina hiljadarki?!?
i jos se "cera" sa pravnikom..pa zamislite kada bi sremac prikljucivao struju po B.P.qq majko..nedao bog..
Jednostavno pa mi se bolje razumemo u sve mnogo vise nego u nas vlastiti posao
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
zoranp kaže:
Sremac zašto mir!!..pa zar sada da se osniva neka komisija za pravna pitanja i donese neke odredbe oko članstva u više LD-a u istom udruženju?????? ...pa gazda Savo sada je kasno...ovo udruženje Bačke Palnake postoji još samo na papiru, a o dogovoru o nenapadanju i ne mešanju u unutrašnje stvari LD-a se već naveliko govori, tako da od te vaše priče nema ništa!!!!!!
Gospodin lovnik već najavljuje naveliko izbacivanja nas nekolicine iz LD-a i ti Savo to dobro znaš,a ja žarko čekam da vidim i javno na sva zvona razglasim na koji način i zbog kojeg disciplinskog prekršaja će to uraditi!!!??!!...volio bih također da vidim koja komisija, u kojem sastavu i po čijem nalogu će biti određena za održavanje disciplinskog postupka...ili će opet zapisničar da nas izbacuje!!!!
Zemo ovi vaši stručnjaci iz B.P. će na kraju da razmeštaju lovce po mestu rođenja, a onda ćeš ti lepo da budeš član LD-a u Lici. Pa lepo svake subote naveče kreneš na put, da bi stigao u nedelju ujutro na radnu akciju.
Kod vas u B.P. da stanje nije žalosno , bilo bi krajnje smešno . Samo neznam dokle će to tako? Hoće li vać jednom neko da stabne na kraj tom javašluku, privatluku i kreativnom tumačenju zakona po potrebi?
Zemo, pa neka se zejebavaju kad ima je država to omogućila!!!...kako neko protiv koga se vodi istražni postupak i imaju podnesene prijave, može od LSV-a da bude postavljen za visokog nosioca funkcije po pitanju streljaštva, a da mi lovci imamo posle poverenja u tu instituciju??? Neosporan je uspeh i rejting tog pojedinca kao strelca, ali isto kao što niko nije kriv dok se ne dokaže, tako isti nije ni nevin dok se ne dokaže, pa je ovo samo po sebi za plakati!!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.
I Djapo je bio dobar strelac... Čak i trener reprezentacije u streljaštvu, jel tako?Pitajte po vojvodjanskim lovištima, kanda trenirao čovek na srnećoj divljači, pa mu doakali! Posle usledila ćorka...
charuga kaže:
i jos se "cera" sa pravnikom..pa zamislite kada bi sremac prikljucivao struju po B.P. majko..nedao bog..
charuga druze, citajuci elektricara iz Backe Palanke i citajuci ovog pravnika-advokata iz LU Vlasotince a u situaciji da moram da biram, uvek bih izabrao ovog elektricara. Uvek je bolje izabrati coveka koji zna da nezna, od coveka koji misli da zna.U principu, elektricari se u pravnoj komisiji biraju zbog ravnoteze. To nam je nasledje iz ne tako davne proslosti.
Ma taj pravnik iz Vlasotinca je neprevazidjen, majke mi! Nenadyebiv!
Ponovo sam čitao njegova pisanija, taj čovek mi ozbiljno ugrožava zdravlje, boli me stomak od smejanja opet!
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?