Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LU Beograd

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LU Beograd
bakero
 Izvinjavam se što nisam napisao da je vlasnik tog trofeja član sada šnje skupštine,jedan od vodećih ljudi sa Izborne jedinice 1.....

Pravilo foruma je da se predstavite u "Profilu" ili na temi "Predstavite se"!
Ukoliko ne ispoštuješ navedeno pravilo, naredni upis će biti brisan, a bićeš ii BANOVAN na 7 dana!
Srbijalov Admin Tim!*

Indjijanac

bakero kaže:

Sumo, da li je jedan od ovih veprova na slici onaj što su mu se posle iskuvavanja smanjile kljove,pa je ocenjen kao nazime?*KoKo

nisam znao da su nazimad trofejna divljač.mogli su da ga ocene sa brojem poena po kom ne ulazi u neku trofejnu mdalju ali nemogu da menjaju vrstu divljači
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

bakero

bojanbukovac kaže:
Molio bih Miloša Radojevića da pokuša da objasni ovoliku ničim izazvanu mržnju prema sadašnjem rukovodstvu a i ostalu pojedinu zaslužnu gospodu koja komentarišu ono u šta se nerazumeju a u vezi našeg lovačkog udruženja,ako je neko smenjen ili mu je dat otkaz,neka taj sam obrzaloži svoje prethodne postupke a ne da ih brane pojedinci sa dva kišna petka u lovačkom udruženju!

Pravilo foruma je da se predstavite u "Profilu" ili na temi "Predstavite se"!
Ukoliko ne ispoštujete navedeno pravilo, sledi brisanje upisa i BANOVANJE!
Srbijalov Admin Tim!*

Kolega Bojane licemerno je prozivati ljude sa kisnim petkom,kad se zna da ste Vi na izborima gurali ljude koji ne da nemaju petak,nego nemaju ni cetvrtak ni sredu u LU Beograd!Tada Vam to nije smetalo....
Lovac-to je dijagnoza!

charuga
 u LU Beograd se svasta desavalo ali niko do sad nije puno pricao o tome..
evo jednog mog iskustva sa "lovcima" beograda..imam kucu i njive u borci i dok mi je jos deda bio ziv pricao mi je kako je nalazio koze od srndaca i srna u kolibi na njivi,bio je bastovan..ja jos nisam bio lovac..posle toga dolazi mi brat i kaze sva mu je detelina izgazena sa dzipovima..posto je deda imao ranije konje ostala je i konjska drljaca..par polutki rasporedim po detelini i ostavim..nekog "kolegu" je pucanje pod farovima kostalo par desetina hiljada dinara...od tad u mojoj njivi nema tragova od dzipova...jbg..mnogo se izvinjavamo...heheheh
..............

Sremac75
 E neka si!Bravo 2
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 HAHAHAHAHAHHAHA Smeko ROFL
Charuga se gerilskim metodama bori protiv lopuža!!!
Alal ti pita, kolega... 
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

charuga
 znas kako kazu?ne boji se svaka shusha boga nego batina...
par prednjih guma za dzip kosta oko 400-500e..niko mi nije dosao da me pita sto sam postavio,da mi preti ili sacekuje na njivi..misli se valjda,ovaj budala zesca,ko zna na sta je sve spreman..lovac
..............

SUMO
 Ode covek na odmor, pa procita mnogo toga.

Da, jedan od veprova na slici je uredno prijavljen, slikan iz xxx poza. Cuo sam, da su donete kljove na ocenjivanje i naplatu bile matore, drasticno manje, iako se na slici vidi specificno ostecenje kljova desnog sekaca, pa je svakako unikatan trofej. Zasto je to sasadnji clan uradio i da li je to istina - nemam pojma.

Cinjenica je da sam iz najbolje namere dao kontant sadasnjim clanovima - mog druga Nikole Vojinovica iz LU Nis. Od svega je ostao pozamasan ceh u niskoj kafani, na racun LU Nis, a od kupovine i daljeg dogovora nista. Zasto? Pojma nemam. Hvala mojima.

Sta se desava i sta ce se desavati dalje - vreme ce pokazati. Vrlo brzo.

canis aureus
 ... a miliJoni?!? ...
Mog'o bi SBPOK da se uključi ...
Zbunjen

charugaBravo 2Grin "nagaznoubodne"
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

staff
 [quote]bojanbukovac kaže:
Molio bih Miloša Radojevića da pokuša da objasni ovoliku ničim izazvanu mržnju prema sadašnjem rukovodstvu a i ostalu pojedinu zaslužnu gospodu koja komentarišu ono u šta se nerazumeju a u vezi našeg lovačkog udruženja,ako je neko smenjen ili mu je dat otkaz,neka taj sam obrzaloži svoje prethodne postupke a ne da ih brane pojedinci sa dva kišna petka u lovačkom udruženju!

nemoj da pitas samo milosa radojevica vec pitaj i ostale lovce iz lu beograd zasto su ogorceni na novo rukovodstvo...

chaki
 ja bih samo da pitam jedno pitanje. Kad je pao poslednji sneg u regionu Beograda i od kada je dozvoljen lov srndaca i da li je pao sneg kad je poceo lov srndaca?
I jos jedno ja sam lovac pocetnik lovim skoro 26 godina pa malo imam iskustva pa da pitam do kad su rogovi srndaca u bastu?

Voleo bih da se javi i onaj sa vrlo kisnim petkom i da mi on odgovori na postavljena pitanja. Naravno da mogu i drugi da odgovore.
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

Sremac75
 Ja vas Beograđane ništa ne razumem!
Sve nešto zakukuljeno, zamumuljeno.....Confused
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

charuga
 e moj sremac,mala deca smo svi mi u odnosu na beogradjane..samo sto tek tu niko nema moooda da progovori..ja neznam puno o njima,samo o sitnim kradjama..i imam malo saznanja o postavljanju drljaca..sto kaze canis, nagazno-ubodne..mozda temudjin zna vise,on radi valjda na ratnom ostrvu..
..............

chaki
 Sremac nije nista zamumuljeno vec cisto pitam to sto pitam. Novo rukovodstvo je doslo na celo LUBa pljuvacinom a krenuli su mnogo lose. Ajd ima materijala pa se mozda i razvije diskusija. Na FB se postavljaju razne sliek pa se jos i lajkuju uz komentare bravo majstore. 

Lala
 Ima jedan lik iz serije 'Vratiće se rode', onaj ćelavi, što živi sa dve žene - e, taj ima odličnu uzrečicu u razgovoru, kad sretne došljake u selu: '' ijaooooo, beogradjani, mater .... .....bem'', kao da je izmišljen za ovu priču o LUB!!!! ROFL

chaki
 Ako trazite imena bice i njih samo polako mada ce mozda i oni da se jave a mozda i njihovi ovi sto lajkuju hehhehe

Lala
 Uz sav trud da pohvatam konce ko, šta, sa kim, protiv koga, i zašto, ipak ne kapiram šta se dogadja u LUB? Neke nedorečene aluzije razumeju samo oni upućeniji, mi sa strane niš' ne kapiramoConfused

SUMO
 Canise, pa i ti naseo na pljuvacinu?? Eeee, da ima bilo sta oko ``miliJona`` do sad bi radile mnoge sluzbe.

canis aureus
 "... priča se priča da Rusi dolaze ..."
ili što bi naš narod kaz'o: "možda jeste spora ali će da stigne ..."

Ne nasedam lako ali "gde ima dima neko se i opeče"Yes a dimaa imaaaFrown
-sve nešto izokola, svi se nečega i nekoga plaše i pribojavaju ... ko tu koga drži u šaciHmmm, ko tu ima jaču zaleđinuHmmm ... a dešavalo se i još uvek se "dešava"ShockYes
itanje
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

staff
 bakero ovo je taj vepar sto se posle kuvanja trofeja pretvorio u nazime KoTuKoga

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
LU 'Beograd' LOVAČKA UDRUŽENJA 46 15.10.2018. 08:16
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,627,548 posete www.srbijalov.com