Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kolege lovci vaše zanimanje, čime se bavite(osim lova)?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kolege lovci vaše zanimanje, čime se bavite(osim lova)?
milenko0609
 Pozdrav kolegama, po struci sam dipl. ecc., zanimanje saradnik za komercijalne poslove u "NS-SEME"-enu, inače sekretar LD "Vojvodina" Čurug,LU " Stara Tisa", Radnim danima radim a vikendom looooovvvviiiiim, obilazim teren, treniram pse,iznosim hranu u lovni revir..........

DakiNS
 Ideš i na smotre i na IUO , gajiš kučiće i nećeš da pišeš na forumuGrin
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

milenko0609
 Da da tako je, a sto se pisanja na forumu tiče, pratim redovno i retko se upustim u neku diskusiju.
30-06,22-250,NOD,JOD,I BOG DA TE VIDI...

ljubi
 Pozdrav kolege lovci
Po zanimanju sam diplomirani inženjer građevinarstva. Zaposlen u Komunalnom preduzeću

Indjijanac
 od 1991 sam imao knjigovodstvenu agenciju,kada je to počelo da me nervira 2005 godine napravio radionicu za dubinsko pranje i poliranje automobila,kako dubinsko pranje izgleda evo i slika
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Bajkela

Indjijanac kaže:
od 1991 sam imao knjigovodstvenu agenciju,kada je to počelo da me nervira 2005 godine napravio radionicu za dubinsko pranje i poliranje automobila,kako dubinsko pranje izgleda evo i slika

Hahahahaha ja sam citao da se najbolje dubinski pere na dubini izmedju 1.5 i 2 metra Smeko
Indjijanac
Lisica

Bajkela
 Po zanimanju sam autolimar ali se bavim i pcelarstvom vec 2 godine. To je za sad a za posle ko zna u ova teska vremena Smile
Indjijanac
Lisica

laki
 da kazem, napisem i ja nesto o sebi..

zavrsio sam srednju turisticku skolu, prelepo...praksu odradjivao u hotelima (recepcija), turisticke agencije itd.

sve u svemu bio sam mnogo srecan sto nisam konobar.Bravo

nakon zavrsene srednje skole, upisujem u BG-u visu hotelijersku skolu, zvanje hotelski menadzer

opet srecan sto nisam konobarVebanje

dogurao dokle dogurao, ostala mi samo tri ispita koja nokad nisam polozio...

a sad, evo, radim kao konobarGlavu o zid u studentskom odmaralistu Radojka Lakic na Avali

Zoran Zoli
 da se i ja prdstavim . zavrsio srednju skolu , radio sest godina u pkb maloprodaji do 1991 , tada otvaram radnju za izvodjenje vodoinstalaterskih radova u niskogradnji i visokogradnji . hvala bogu poslovanje je zadovoljavajuce i u ovim teskim vremenima .Dim
srbijalov

BOJK
 Zavrsio sam srednju medicinsku skolu opsti smer, pa posle toga visu medicinsku smer fizioterapeut, a posla nema ni na vidiku u struci te je sreca sto me majka rodila za fizikalca pa radim u kicma trans Sad

Zeljko92
 Zavrsio Vojnu gimnaziju, sada na Vojnoj akademiji. U lov sam poceo da idem sa 14 godina sa ujakom, prvo kao podmladak, a zadnje tri godine sam clan L.U. Fazan iz Opova.

Vuja
 Pozdrav kolege evo i ja nesto da napisem. Završio sam srednju elektrotehnicku skolu smer tehnicar racunara ali naravno kao i većina ne radim u struci radim kao operater kontakt centra Telekoma Srbija, pored lova "rekreativno" se bavim uzgojem junadi. Smile

Lovac-80
 Pozdrav kolege,ja sam Autolimar,od pre dve godine samostalan,inace sam odkupio Autolimarsku radionicu blizu Berna(CH) u kojoj sam radio 10tak god.

darko7x64
 Inženjer sam hidraulike i pneumatike,radim u jednoj inostranoj kompaniji kao inženjer održavanja od 2006.god. Privatno se bavim i proizvodnjom vina i imam zasade pod višnjom (jer naš kraj je kao Bogom dan za te rabote).
A kad dođe taj dugo išekivani vikend i kada nisam u vinogradu i višnjaku ja pravac moja koliba koja je dobrih pola sata vožnje terencima od sela i tada...tada sam za sve nedostupan jer sam u LOVU.
IN VINO VERITAS

igorst
 Ja sam kamerman,radim u Makedonskoj Nacionalnoj Televiziji(MTV).Zovem se Igor Stojkov lovac sam od 1999,Lovim sitnu divljac najvise jerebice,prepelice i grlice.Od krupnu divjac DS.
igorstElmer

mrwa22250
 Interesantna tema pa da reknem i ja koju;
U prvom srednje,batalio skolu,valjo benzin,pljuge and ostalu akciznu robu sirom naseg ratom i sankcijama opustosenog BG-a.Posle vojske malo sljako u servisima-mehanika i potapajuce pumpe,pa 6-7 god raznorazna obezbedjenja lica i objekata sa kratkim izletima u dizajniranje(dizo na gradilistima sve i svasta).Kad mi sve to do....ilo vratio se u seljanu,malo stolarija pa 2-3god.moleraj i fasade i zadnjih 3 godine zaposlen u Meteor kommerce,prvo kao IT menadzer(id tamo,id tamo) a sad kao rukovaoc tehnike i susare na silosima u mojoj Ridjici.
U jbt.kad ovako pogledam jos malo ko najveci sin nasih naroda i narodnostiGrin
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

miki sniper
 nakon srednje skole odlazim u vojsku 9 mjeseci,prijaljujem se za prof.vojnika VRS tu radim 2 god.nakon rasformiranja VRS i pravljenja OS BIH odlazim u specijalnu policiju RS i tu sam jos uvijek.
imao sam dvije ture u iraku i jednu avganistanu kao instruktor u obuci njihovih vojnika,vecinu dosadasnjeg zivota sam sa oruzijem i vojskom...

bogoljub

bogoljub kaže:
.

Šta sam lupao kada su moderatori izbrisali upis?Završio elektrotehničku e sad ako vam kažem šta radim Elmer ma šalim se pomažem onima koji ništa nerade ...
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

Darko pocetnik
 Evo i mene ovde,novi sam na forumu a red je red.Zavrsio sam srednju poljoprivrednu u Futogu polj. mehanicar,odsluzio vojsku,otvorio STR ,zatvorio STR,radio kao mehanicar u zadruzi pa kod privatnika, terao sve i svasta.2006.g. zaposlio se u vodoprivredi polozio nekoliko ispita i radim kao masinista na crpnoj stanici pored Dunava.Spojio posao i hobi lov i ribolov.Pre dve godine poceo i sa duborezom,trenutno imam nameru da predjem i na kundake samo da mi stigne alat iz Nemacke. Pivo 3
ZivioRodjo Lovit cu dok mogu, puc puc kad nemogu pecu slaninu. Raanj Veselo

Milos5
 Pozdrav svima Nov sam na forumu i nov sam lovac , završio sam zanat elektromehaničar davne 73 god pa sam radio u Gorenju serviser beletehnike i rashladnih uredjaja 84 god sam se oženio i otišao u Švajcarsku i tamo sam radio u Stihlu na održavanju popravci mašina (pogonski električar) bio sam aktivni član streljačkog kluba od 90 pa do 2010 kada sam se vratio u Srbiju. Pucao sam vazdušnu pušku 10 m mk 50 m i vojnički kalibar 7,5x55swiss na 300m.Ne radim nigdec čekam penziju

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Beogradski sajam lova, ribolova i nautike LOVAČKI SAJMOVI 89 17.05.2024. 14:07
Zabrana lova LOVAČKA UDRUŽENJA 880 11.10.2021. 10:25
Umetnost na temu lova, slike i ostalo. GALERIJA TROFEJA I UMETNIČKIH DELA 102 26.04.2019. 17:04
Sećanja na drage nam kolege. SVAŠTARA 5 05.01.2019. 16:02
Smešni video na temu lova SVAŠTARA 314 24.02.2018. 01:43
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,529,023 posete www.srbijalov.com