Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LU "Pomoravlje Plana" iz Velike Plane

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LU "Pomoravlje Plana" iz Velike Plane
alex
 Hvala sniper 
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

slavaplana
 Skup u 8h u centru Starog Srela sacma 4 i 6 prijava do 14.12.

alex
 Ja sam se cuo sa kolegom Slavom i prijavio se za ucesce u lovu na sakale.

klaja
 jel je 28.1 samo predavanje ili je i hajka na sakala??iveli 3

DakiNS

klaja kaže:
jel je 28.1 samo predavanje ili je i hajka na sakala??iveli 3

Ja mislim da je hajka na predavanje i slušanje šakalaSmeko
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

klaja
 onda ce odstrel biti lak a predavanje teskoooo!!!Veselo

DESPERADOS
 Steta sto nisam u zemlji u to vreme inace bih rado dosao , pogotovu sto cenim Slavu i lovocuvara Mosu .
----------------------------------------------------
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

7x64 KRALJ ..Tri prsta..308W CAR..Tri prsta

slavaplana
 28.01. predavanje asutra za 50 clanova ovog foruma manja hajka ako neotvore hotel koji se renovira aako bude gotov bice za vise ljudi zbog mesta!!!!Primetio sam da me kritikuju ljudi koji ni svoju slavu neumeju ili nece daorganizuju!!!! Nemate prestavu sta znaci primiti toliki broj ljudi odjednom!!!!u subotu 17.12. je prva akcija pa ko zeli neka se javi do 14.12.!!!!!!!

alex
 kolega ja sam se prijavio tako da se Zdravlje Boze vidimo u subotu.
A danas sam i kupio patrone specijalno za sakale za subotu

slavaplana
 evo mog raja gde ja provodim 3 dana nedeljno u kolibi u Staro Selu u brdu!!!!
slavaplana priložio:
dsc_3098.jpg

slavaplana
 i ovo!!!!Jer ima nesto sto smiruje dusu kao ovaj prizor?????
slavaplana priložio:
dsc_2455.jpg

Lala
 Fenomenalna je ova poslednja slika Slavo! Ovo 'ladno da ide na lovački kalendar!B)
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

spiker-mrmosh

slavaplana kaže:
i ovo!!!!Jer ima nesto sto smiruje dusu kao ovaj prizor?????

B)
Ima sam prilike da posetim Staro Selo - lepi tereni , prepuni divljaci svih vrsta i licno sam stekao utisak da se zaista domacinski i sa paznjom gazduje tim lovistem . Tamo sam u 30 ari video vise zeceva - nego kod nas za celu lovnu sezonu !
Da je srece da je tako u celoj Srbiji !
* Lako je naučiti životinju, lako je naučiti prostaka, ali teško je naučiti onoga ko je nenaučen postao učitelj drugima... *
( Vladika Nikolaj Velimirović )

slavaplana
 Sutra je U.O.uPlanina kome ocekujem da se donese visina clanarine za narednu godinu ako bude sluha i zelje da se lovcima izadje u susret ocekujem ASTRONOMSKU clanarinu koju mnogi nece moci ni da zamisle!!Ovo kad samrekao da seizadje lovcima u susret mislim na minus od 150,000din iz prosle godine koje nisu nadohnadjene vec je udruzenje sada u minusu oko 200.000din!!!!
Sta ocekivati od vecine suutra nemam pojma!!!!Sta ce izglasati videcemo a ja sa tri clana u U.O.necu moci nista da promenim a da vise ucim nekog i savetujem DZABE nepada mi napamet!!!!
Kako rade tako ce i da prodju pri dodeli lovista sledece godine!!!!

slavaplana
 Veceras je na sednici U.O.u Plani predsednik sekcije Plana Misa doneo ostampan upis od 23.11.od 12:37min gde ja tvrdim da lovci Velike Plane nerade nista a da je radim kao konj a da se drugi kite tudjim perjem!!Cak su se Djura i Misa naljutili na mene jer ja kako kazu cepam ovo udruzenje i ako to hocu da javno kazem !!!

Pokusao sam da im objasnim da UDRUZENJA koja su kaznjavana ili imaju sudske postupke ili su imali osudjujuce presude pred trgovinskim sudom vezane za lovstvo ili odgovaraju ili su osudjeni pred preksajnim sudom NECE MOCI DA DOBIJU LOVISTA NA GAZDOVANJE!!!!L.U.Pomoravlje Plana kao sledbenik starog udruzenja a to nam stoji i u statutu da smo sledbenici je odgovaralo vise puta pa cak i kaznjavano uslovnim kaznama koje su KAZNE ali to vecina neshvata + veci broj sudskih postupaka koji su u toku od kojih glat gubimo polovinu ako ne i vise!!!
Ko ce ovakvom udruzenju dati loviste na gazdovanje rizikujuci koliko sutra BLOKADU racuna istog i HAOS u lovistu?????

Neshvataju zasto ja gledam i vucem poteze brze nego ostali jer imam mnogo informacija i znanja ,bar mislim, da me trenutna desavanja neiznenade!!!!!
Kad sam video ostampan papir sa foruma pomislih evo i ovi moji krenuli kao u B.Palanci kod Sremca!!!!

Najveci biser je izjava da sam u Kragujevu usao u LSCS kao sekcija Staro Selo jer IMAM VEZU!!!!!!ROFL

u sam se debelo zamislio KOME ja pricam i koga ja ucim kad polovina nema veze sa vezom a odlucuje o drugoj vecini lovaca koji tek nemaju pojma sta se desava i zasto!!!!!!
Definitivno cu dobro da ramislim za koga ja treba da garantujem i za koga ja treba da dobijem loviste i ko ce mi pomoci u svemu tome!!!NIKO!!!!
Da udjem u pricu i da svojom imovinom garantujem za ove lovce mislim da toliko lud nisam ili bar jos nisam poludeo !!!!!

Kakav ce lom biti sledece godine polovina udruzenja nije svesna kad dodje stani - pani kao sada kad je izasao oglas za posticajna srestva Ministarstva gde pojedina udruzenja nije znala ni za hranu da posalje potrebne papire a druga polovina je to uradila delimicno!!!!!!NEDAJ BOZE NIKOME OVAKVIH LOVACA I OVOLIKO NEZNANJA!!!

Da se razumemo kako su mi rekli da sam za par godina posisao svu pametu lostvu Srbije NISAM!!!!Ali ljudi ja sam zalutao u citavu ovu pricu!!!!!!!Ja nedozvoljavam da me neko uci ko nema pojma ni sam o necemu a meni treba daprenese neko znanje odnosno neznanje!!Kako je ovo funkcionisalo do sada ja nemam pojma!!!!
Valjde se i Drzava nije bavila lovom jer je to bila socijalna kategorija dok senije utvrdilo kao pojedinci maznjavaju milione na konto price o drugarstvu i ljubavi izmedju divljaci i lovca .....itd!!!!

U obavezi sam da izguram do marta sledece godine ovo sto sam zapoceo i da ako bog da prepustim nekom ko nece biti toliko savestan da vodi pricu dalje najpre u mojoj sekciji a zatim i u udruzenju jer nevidim vise za koga se boriti i raditi vise na svoju stetu!!!Zamerio sam se sa 80% lovaca iz svoje sekcije a i udruzenja jer trazim za razliku od ostalih da RADE i da RADE ako nece placam drugom ko mi odradjuje te poslove!!Lovni turizam sa na zakonit nacin u okvirima planiranih fondova i kvota koje imam kao sekcija povecao 5 PUTA NEGO PRE 2 GODINE!!Za dve godine lovni turizam oko 800.000din!!!!!!!!!!!!!Zovi , vozi ,trci ,placaj iz dzepa,i radi kao konj u lovistu,pravi ceke,hranilice da imaju na broj koji im je propisan ,organizuj ruckove,terevenke,daj 14 mesa od srndaca lovcima dapojedu bez dinara ,plati po 1000din na ime clanarine od para sekcije kako bi LOVCI placali manju clanarinu i NEVALJAS OPET!!!!!!
Na glavu da se posadim opet nekom ne bi odgovaralo i to je tako!!Necemo kako Ti kazes a necemo ni kako Mi hocemo!!!!
Ovo veceras mi je otvorilo oci za dalji rad i moja zalaganja!!!

HVALA SVIMA NA PAZNJI I STAMPAJ LJUBISA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pfft

Indjijanac
 slavo nedaj da te lome,verovatno je to šačica kojoj odgovara stanje u udruženju da se tavori i da oni imaju neku svoju satisfakciju i da se pitaju za nešto,sigurno imaš pored sebe i dobrih ljudi kojima je lov hobi u kom žele da ulože svoje vreme i rad da bi nešto ostavili svojim naslednicima i poboljšali stanje u lovištu.
inače takvih napada imaćeš još ali vreme će pokazati ko je u pravu,samo napred znaš ti pravi put
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

slavaplana
 NEma nazalost sa kim!!Voleo bih da clanarina bude 25.000din sledece godine!!!!Ja cir da dobije necu a i za koga !!Pusku o rame ipolako!!!B)

DakiNS
 Najžalosnije što u većini društava je takva situacija gde najčešće slepci koji ne razmišljaju ni o današnjem danu a nedao bog o sutrašnjem, su najglasniji , još ako su za hrabrost se počastili kojim pivom pre,onda je galama još veća , posle kada sve propadne reći će što nas niste uputili ili objasnili, a čep od piva im viri iz uveta.U nekoliko društava sam prisustvovao kojekakvim sastancima i zborovima i uvek ista slika par dupeglavaca napujdanih od onih koji imaju loše namere počašćenih sa alkoholom i obećanjem da će biti "povlašteni" u budućnosti jednostavno miniraju bilo kakav konstruktivan razgovor. Ma kakva demokratija nama treba batina, jedino tako će možda biti barem malo kako treba
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Indjijanac
 svugde je isto,onaj ko vuče napred i hoće da radi nemože da se izbori jer mu non stop neki neradnici ubacuju klipove u točkove i na svakom sastanku iskaču ko pajac iz kutije
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Lala
 Odlično, ne može biti bolje!
Hvala Bogu, da i tebi Slavo dodje iz dupeta u glavu; malo si uradio, trebao si dati još jedno 2 litra krvi za lovište i divljač, i eve vam braćo lovci! Ovako pošto nisi našao za shodno da malo iskrvariš, ništa ne valjaš!
Možda će ti oprostiti, ako na neki način uspeš da im na račun ubaciš koji miliončić dinara, bilo preko lovnog turizma, bilo preko projekata, nema veze, para je para.
Treba sve ljude koji hoće i znaju da rade, isterati iz lovstva, a ovim mudroserima sa Srbijalov foruma oduzeti tastaturu, da ne remete davno uspostavljene odnose i kvare idiličnu atmosferu, svojim razmišljanjima i upisima.
Neverovatno, ali i mene ovih dana neki ljudi iz mog LU nešto podyebavaju sa komentarima na temu razočarenja, najpre u većinu lovaca koji su totalno inertni i ne vide dalje od nosa, a posle toga i u vezi nekih naših pokušaja da edukujemo lovce, da im objasnimo propise, sistem i način funkcionisanja... Smešno!
Zaključio sam da lovci imaju upravo onakvo rukovodstvo kakvo zaslužuju, čak počinjem da razmišljam da je i ovakvo rukovodstvo bolje, nego šo su zaslužili!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Susreti i druženja "forumaša" SVAŠTARA 4989 02.10.2022. 23:48
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,753,012 posete www.srbijalov.com