|
LU "SREM" Šid
|
| punisher |
Objavljen 12.04.2012. 19:03
|

Veteran

Upisa: 566
Pristupio: 19.11.2010. 08:37
|
Dakle, mrko pogledaš predsednika, suprotstaviš mu se argumentovano a on te ladno razreši i postavi nekog klimoglavca u UO.
Zaista baš demokratski i pravično...nema šta. |
| |
|
|
| Sremac75 |
Objavljen 12.04.2012. 19:07
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
To ko da im je Piškać predlagao odluku!
I kod njega ako lovci izaberu predstavnika u UO sa time mora i on (predsednik) da se složi ili lovci moraju ponovo da biraju sve dok ne izaberu nekog "podobnog"!!

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
| |
|
|
| punisher |
Objavljen 12.04.2012. 19:14
|

Veteran

|
Pa Sremac, tebra, koliko samo unatrag ovde pišemo o s...ima koja prouzrokuju ovi iz LSS-a i LSV-a, ima sigurno dve godine, koliko samo ističemo ponašanje pojedinaca u udruženjima koji se bahate i lovačke pare troše ko da su njihove rođene...
I sada shvatiš da ljudi i pored interneta, dostupnosti informacija ne shvataju suštinu, a to je da su lovci ti koji uređuju rad sopstvenog LD-a i udruženja.
Birati ispravno rukovodstvo, stručne i kvalitetne ljude, ljude koji će da pravilno vode društvo i udruženje, pa ako rade dobro posao neka i budu na kraju godine nagrađeni za svoj rad, a ne unapred ih plaćati za nerad, neznanje, kazne...to je moj druže sramota. |
| |
|
|
| wolf |
Objavljen 12.04.2012. 21:04
|

Mlađi član

Upisa: 15
Pristupio: 22.02.2012. 13:05
|
Vi koji ste se osetili prozvanim verovatno niste sigurni u svoje argumente!!!Ja sam više puta bio uveren da su stvari iznošene bez ikakve argumentacije!I sva moja pisanija se odnosi isključivo na ovu temu jer na drugim ne polemišem!Ali inače,kolega PUNISHER,moja konstatacija o neznalicama se uopšte nije odnosila na tebe,odnosila se na tu situaciju NP i novoosnovanog LU.Ideju NP potpuno podržavam,ali s druge strane meni je žao sudbine lovaca u novom LU.
Za razliku od mene kolega Punisher mene DIREKTNO proziva,BEZ ARGUMENTACIJE,da ću da glasam za naknadu rukovodstvu.Obaveštenje Punisheru:NEĆU GLASATI ZA!!!!!!
|
| |
|
|
| Sremac75 |
Objavljen 12.04.2012. 21:09
|

Admin

|
wolf kaže:
Ideju NP potpuno podržavam,ali s druge strane meni je žao sudbine lovaca u novom LU.
Zašto ti je žao?
Hajde podeli sa nama svoju skepsu....

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
| |
|
|
| britva |
Objavljen 12.04.2012. 21:28
|

Pripravnik

Upisa: 1
Pristupio: 19.02.2011. 20:07
|
zdravo društvo evo jedan najnoviji raport iz mog udruzenja Bore nema al ovi,,uprava,, i dalje teraju po starom
ERDEVIK,LJUBA I BINGULA se odcepljuju od udruženja i osnivamo novo L.U.,,KULINA,,
britva
|
| |
|
|
| DakiNS |
Objavljen 12.04.2012. 21:35
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
britva kaže:
zdravo društvo evo jedan najnoviji raport iz mog udruzenja Bore nema al ovi,,uprava,, i dalje teraju po starom
ERDEVIK,LJUBA I BINGULA se odcepljuju od udruženja i osnivamo novo L.U.,,KULINA,,
Nama kanda kolega Srem prećutao ovu informaciju.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
| |
|
|
| ficha007 |
Objavljen 12.04.2012. 21:38
|

Lovčina

Upisa: 1601
Pristupio: 01.10.2010. 14:36
|
Kolega Wolf, izvini molim te, ali zvati nekog neznalicom u najmanju ruku je nepristojno. Za sebe lično mogu da kažem da sam neznalica i nov u lovstvu, ali to ne mogu da kažem za moga oca koji je svoj čitav radni vek proveo u lostvu i šumarstvu i koji smatra da je ovo dobra ideja kako za NP tako i za društva koja se naslanjaju na njega.
Po njegovom mišljenju to je dobro ako će zajedno sa NP, da zajednički rade, čuvaju, da spreče krivolov, da im NP radi planska dokumenta, lovno-privrednu osnovu.
Sad opet, ako žele totalnu samostalnost po njemu će teško funkcionisati jer su troškovi rada jednog udruženja veliki. To sam kaže i profesor Ristić u svom tekstu na objavljenog na ovom forumu.
Preporuka za sve a ne samo za nas Šiđane je da tekst pažljivo pročitamo jer je secirao troškove poslovanja jednog udruženja.
Tekst je ovde:
http://www.srbija...ad_id=1103
Kolega Wolf, ako si iz Šida i poznaješ moga oca znaš i sam da je u šumarstvu i lovstvu iskusan tako da sigurno nije neznalica, i ako on kaže da je to dobro, pod određenim uslovima, onda sigurno jeste. |
| |
|
|
| wolf |
Objavljen 12.04.2012. 22:13
|

Mlađi član

Upisa: 15
Pristupio: 22.02.2012. 13:05
|
Kolega mlađi ficho,vrlo dobro poznajem tvog oca i nimalo ne sumnjam u njegovu stručnost!Ali opet,ALO BRE,ko je njega uopšte prozivao!Šta vam je svima?
Ideja NP je stvarno neprikosnovena,njihova težnja da zaštite jelena ne sme da se dovodi u nikakvu sumnju,i to pripajanje ovih već navedenih društava im je odličan potez,jer tim načinom maksimalno smanjuju krivolov koji bi bio neminovan da oni ostanu u sastavu LU "Srem" Šid.Ali meni je iskreno teško poverovati da neko u ovoj državi može da ponudi nešto tako savršeno!Daće Bog da sve ispadne kako treba,i da će lovci novog LU loviti bar upola kao i lane!
A sami nikako ne mogu da opstanu ,jer nemaju potencijal da sebi smanje članarinu!
Toliko od mene,hvala na pažnji!
NE ŽELIM VIŠE DA SE BUNIM U PRAZNO I ISTRESAM PO TASTATURI!JA SVOJE MIŠLJENJE IZNOSIM JAVNO!Puno sreće i uspeha svima vam želim!
DOBAR POGLED!
|
| |
|
|
| ficha007 |
Objavljen 12.04.2012. 22:20
|

Lovčina

Upisa: 1601
Pristupio: 01.10.2010. 14:36
|
wolf ne mislim da si njega prozvao, ALO BRE
Samo mi je malo zaparalo uši ono "neznalice". Ništa lično i nemoj da se vređaš jer mi nije bila namera. Matorog sam pomenuo više kao nekog ko ima već formirano stručno mišljenje u odnosu na mene neznalicu i početnika.
Toliko i pozdrav za tebe. |
| |
|
|
| DakiNS |
Objavljen 12.04.2012. 22:37
|

Admin

|
wolf kaže:
Kolega mlađi ficho,vrlo dobro poznajem tvog oca i nimalo ne sumnjam u njegovu stručnost!Ali opet,ALO BRE,ko je njega uopšte prozivao!Šta vam je svima?
Ideja NP je stvarno neprikosnovena,njihova težnja da zaštite jelena ne sme da se dovodi u nikakvu sumnju,i to pripajanje ovih već navedenih društava im je odličan potez,jer tim načinom maksimalno smanjuju krivolov koji bi bio neminovan da oni ostanu u sastavu LU "Srem" Šid.Ali meni je iskreno teško poverovati da neko u ovoj državi može da ponudi nešto tako savršeno!Daće Bog da sve ispadne kako treba,i da će lovci novog LU loviti bar upola kao i lane!
A sami nikako ne mogu da opstanu  ,jer nemaju potencijal da sebi smanje članarinu!
Toliko od mene,hvala na pažnji!
NE ŽELIM VIŠE DA SE BUNIM U PRAZNO I ISTRESAM PO TASTATURI!JA SVOJE MIŠLJENJE IZNOSIM JAVNO!Puno sreće i uspeha svima vam želim!
DOBAR POGLED!
Au kolega al se na brzinu naljuti samo ja ne videh razlog
Uzmeš lepo gutljajčić domaće i lepo se opet dopisujemo.B)
|
| |
|
|
| descha |
Objavljen 13.04.2012. 07:51
|

Pripravnik

Upisa: 9
Pristupio: 11.03.2012. 19:39
|
wolf kaže:
Vi koji ste se osetili prozvanim verovatno niste sigurni u svoje argumente!!!Ja sam više puta bio uveren da su stvari iznošene bez ikakve argumentacije!I sva moja pisanija se odnosi isključivo na ovu temu jer na drugim ne polemišem!Ali inače,kolega PUNISHER,moja konstatacija o neznalicama se uopšte nije odnosila na tebe,odnosila se na tu situaciju NP i novoosnovanog LU.Ideju NP potpuno podržavam,ali s druge strane meni je žao sudbine lovaca u novom LU.
Za razliku od mene kolega Punisher mene DIREKTNO proziva,BEZ ARGUMENTACIJE,da ću da glasam za naknadu rukovodstvu.Obaveštenje Punisheru:NEĆU GLASATI ZA!!!!!! 
Kolega Wolf, predpostavljam da si čitao ugovor koji treba da bude potpisan između NP i novoosnovanog udruženja ... |
| |
|
|
| Srem |
Objavljen 13.04.2012. 09:44
|

Član

Upisa: 162
Pristupio: 24.07.2010. 10:23
|
DakiNS kaže:
britva kaže:
Nama kanda kolega Srem prećutao ovu informaciju. 
Gosn. Daki kakvu informaciju ?
Pa potvrdio sam na strani 6 da sam obavesten o osnivanju LU " Kulina "
Pozdrav |
| |
|
|
| DakiNS |
Objavljen 13.04.2012. 11:26
|

Admin

|
|
| |
|
|
| moharac |
Objavljen 13.04.2012. 20:59
|

Član

Upisa: 149
Pristupio: 13.04.2012. 16:08
|
Pozdrav kolege lovci,član sam novog l.u."KULINA" Erdevik i bio sam na osnivačkoj Skupštini na kojoj smo imali ponudu N.P. FRUŠKA GORA odnsno predlog ugovora o lovnotehničkoj saradnji.
U predlogu ugovora tačno su navedena prava i obaveze ugovornih strana,meni se čini da je predlog prihvatljiv za naše udruženje.
A i mišljenje članova skupštine koji su ga pročitali je da se takav ugovor može prihvatiti uz neke minimalne korekcije.
Dobio sam informaciju da su takav ugovor potpisali i Vizić i Neštin sa np FRUŠKA GORA .
A što se tiče komentara kako će novo udruženje da prođe,mogu samo da kažem " bolje dobar razvod nego loš brak " mislim na rad lu Srem  |
| |
|
|
| Sremac75 |
Objavljen 13.04.2012. 21:10
|

Admin

|
;)

|
| |
|
|
| punisher |
Objavljen 13.04.2012. 22:31
|

Veteran

|
Drugari, želim vam sve najbolje jer mislim da vam je ovo životna prilika da na duži vremenski period uradite nešto dobro i korisno za svoja društva.
Što se tiče LU Srem, njihovi komentari podsećaju me na ljubomornu babu čiji je muž pobegao sa 20 godina mlađom silikoniranom ribom.
Gospodo onaj ko gubi ima pravo da se ljuti, a to ste u ovom slučaju vi jer NP nije mačiji kašalj i smatram da će oni da izguraju ovu stvar i sa Erdevikom i sa Neštinom i Vizićem-
Što se tiče članova Srem-a, to automatski povećava njihovu članarinu jer više nema članova iz ta tri društva, nema više komercijale na koju u tim društvima može računati udruženje, dakle nema para za pokrivanje dugova
Trebalo je o tome razmišljati lovci članovi Srem-a.
Da li će još neko društvo krenuti putem samostalnosti, živo me zanima? |
| |
|
|
| moharac |
Objavljen 13.04.2012. 22:52
|

Član

|
Hvala na podršci kolega punisher !
Mislim da ovakvu ponudu od NP nebi niko propustio,smatramo da će nam u početku biti teško da sve organizujemo kako treba.
Smatramo da smo ozbiljni ljudi(lovci) i znamo šta nam je cilj,ako si imao priliku da loviš na ovim terenima ili da dolaziš na zabave koje se ovde organizuju.
Erdevičani su poznati kao dobri domačini,smatramo da imamo dosta posla u lovištu tako da nam predstoji veliki posao u radu oko novog udruženja .
Svaki dobronameran savet nam je od koristi. |
| |
|
|
| Indjijanac |
Objavljen 14.04.2012. 07:23
|

Lovčina

Upisa: 2727
Pristupio: 09.03.2011. 18:00
|
ljudi samo se družite,lovite ali gledajte da sve što imate uložite u lovište,a naravno najviše rada na uredjenju lovišta,sve će vam se vratiti,ako ne za godinu dve onda za 5-6
|
| |
|
|
| moharac |
Objavljen 14.04.2012. 10:43
|

Član

|
Kolega indjijanac upravo to i radimo zadnjih 10 tak godina, a to nam je i primarni cilj.
Samo za primer da navedem da od povratnih sredstava od udruženja sekcija je dobila 50 kg soli i 3 vreće kukuruza u klipu,što je za našu sekciju površine od 4.500 ha malo.
Sekcija je od svojih sredstava i donacija nas lovaca iznela u lovište oko 3.000 kg hrane i 20 tak bala sena .
Naš cilj je da uz pomoć NP sačuvamo postojeći fond divljači sprečimo maksimalno krivolov na ovim prostorima,njihova lov.služba je dobro opremljena i za kratko vreme mogu da dođu u svaki deo našeg lovišta.
Verujem da će se u saradnj sa njima i povećati postojeći fond divljači i da će sva naša ulaganja odraziti pozitivno u lovištu.
Pozdrav. |
| |
|