Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LU "FAZAN" INDJIJA

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LU "FAZAN" INDJIJA
gedzaindjija
 bracosremac ujo moj opet iznosis neistine tih 100 fazana smo dali Maradicanima za dol koi oni ne love a granici se sa nasim terenom a da ga mi koristimo godinu dana,bar jednom reci onako kako jeste i budi covek koi stoi iza svoih reci a ne iza tudjeg misljenja.ConfusedBrzo se vraćamRaanj

astorija
 Šta ako je diploma falsifikovana? Šta ako je čovek u krivičnom delu? Šta ako mu oduzmu oružje? Hoće li i posle toga iz zatvora biti i dalje u LU Fazan? Šta ako LU Fazan ne može ovu godinu da finansijski iznese do kraja i bankrotira, ko će biti odgovoran?
ASTOR I JA

DakiNS

astorija kaže:
Šta ako je diploma falsifikovana? Šta ako je čovek u krivičnom delu? Šta ako mu oduzmu oružje? Hoće li i posle toga iz zatvora biti i dalje u LU Fazan? Šta ako LU Fazan ne može ovu godinu da finansijski iznese do kraja i bankrotira, ko će biti odgovoran?

Svi ostali samo ne fazanerista i bracasremac sa svojim klimoglavcima i nedaj bože "upravnik lovišta" Vojvođanski lonacSad
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

zoranp

Sremac75 kaže:
Ma pije, garant!

HaHaHaROFLROFLROFLROFLHaHaHaHaHaHa
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

gedzaindjija
 A sta reci imaju pa mogu. pace na upravnom odboru donositi odluke sta pisati na forumu udruzenim snagama naprediveli 4 ziveliCenzurisanoBrzo se vraćamRaanj

Gedza66
 bracosremac ili ujo gedzin (iz Indjije), pazljivo citam ovo o cemu pises i pokusavam da pronadjem bar jedan, makar i posredni, argument u istinitost tvojih tvrdnji oko Indjijanca i ostalih stranih elemenata ali mi to nikako ne uspeva. Pokusavam da argumente nadjem i citanjem izmedju redova ali nema ni tamo.

Ako smatras da si u pravu, veoma lako to mozes dokazati. Pa bar su tebi dostupni svi originalni dokumenti iz arhive LU a argumente za ove strane elemente mozes naci u svim njihovim dosadasnjim upisima na ovom forumu. Jednostavno citiraj te upise sa adekvatnim obrazlozenjem u cemu grese ili u cemu je njihova nastranost.

Ovako kako si poceo sve mi vise licis na jednog bivseg clana ovog foruma-Sumadinca, pa ne dao bog da zavrsis kao on (pravnosnazno osudjen na sest meseci zatvora.... zbog krivicnog dela Zloupotrebe sluzbenog polozaja.!!!!????Rastanak
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE

bracasremac
 Pozdrav Lalo ostao sam ti duzan komentar na tvoj upis od juce,gde si izmedju ostalog i napisao da je Indjijanac zapoceo proizvodnju fazana,registrovao udruzenje. Informacija je sledeca :
Proizvodnju fazana je zapoceo Fazanerista,posto je bio problem sa nabavkom inkubatora Indjijanac je nasao inkubator da se kupi kod Zrenjanina! Fazanerista i Indjijanac su dovezli inkubator,Fazanerista je vodio fazaneriju sve vreme a Indjijanac mu je povremeno pomagao. Udruzenje je odvojio Fazanerista,a Indjijanac mu je pomogao kao sekretarica. Fazaneriju je registrovao pod brojem 323-07-03436, kapaciteta 2000 fazana Fazanerista. Pravilo Svi dokazi postoje u lovackom udruzenju i ljudi su spremni da ti ih i pokazu ako dodjes. Za tebe ljudi koji su te upoznali kazu da si bio korektan kad si bio u Udruzenju i smatraju da ti ne bi predstavljalo problem da se pojavis. Palica
!!

bracasremac
 A tebi Gedzo da kazem kako pricas tako i pises a oni koji te znaju,znaju. A ja ne lazem! Da smo dali za tvoje gluposti fazane bivsem udruzenju dali smo. Naci ce mi ljudi izvod iz zapisnika kad je doneta odluka da se zbog toga sto si odveo grupu u Maradicki teren ,Maradik obesteti sa 100 fazana. A udruzenje je pre 3 godine dalo Maradiku 100 fazan za lov u delu njihovog terena i to nema nikakve veze sa gore navedenim! Gedzo666 pokusavas da spustis nivo ophodjenja na vulgarnosti ali to izgleda nacin komunikacije koja je tebi bliska. Da bi nesto razumeo i shvatio moras da imas sa cim. U smislu da shvatis smisao reci i recenica koje su napisane. Veselo 2
!!

Indjijanac
 nadje li pravilnik o disciplinskoj ili da ti ga ja dam?
kad će odgovori o mojoj krivici?
ili da idemo dalje sa predstavljanjem,sinoć sam postavio dokumenta u vezi tvog i kokošarovog rada oko marketinga(prodaja reklame se svakako smatra marketingom)ROFL
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

bracasremac
 E da jos sto se tice Gospodina Pantelica, bio je u Indjiji i cast nam je da je tako. Jer taj covek po pitanju lovstva,sto je zaboravio prosle nedelje neki od vas nece spoznati za ceo svoj lovni vek. Takodje i Muva CC iz Rume kako ga vi pogrdno nazivate,na jednom svom casu o lovstvu ima vise kapaciteta nego mnogi koji ga komentarisu.Lisica
!!

mrwa22250
 cini mi se da je ovde upitno ljudstvo doticnog gospodina,lovstvo je druga pricaOdobreno
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

Indjijanac
 Bratko pa naravno da je tebi i kokošaru zooteka idol,čovek je potpisao toliko naloga za razbacivanje lovačkih novaca koliko vas dvojica nećete moći da potrošite iz LU taman i da prodate "Lovac"po tržišnoj ceni.
Bratko a što se tiče tvog upisa 147,pričaš Lali o nečemu ušta je on bio upućeniji od tebe.malo ti reči zvuče ko iz kokošarovih usta.Grin

možda bude i zakuske večeras na UO,kokošar se kleo svima u LU da će 01.04.2013 imati licencu za lovočuvara.Pravilo

pazite samo ako bude Raanj,da nije od onog prasenceta iz gatera LU.
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

gedzaindjija
 Cenzurisano bas bi voleo da vidim tu odluku ajde vise postavi te ARGUMENTE nemoj lagati vise ljude na forumu jer tisi poznat koa posten SmekoSmeanRaanj

zoranp

bracasremac kaže:
E da jos sto se tice Gospodina Pantelica, bio je u Indjiji i cast nam je da je tako. Jer taj covek po pitanju lovstva,sto je zaboravio prosle nedelje neki od vas nece spoznati za ceo svoj lovni vek. Takodje i Muva CC iz Rume kako ga vi pogrdno nazivate,na jednom svom casu o lovstvu ima vise kapaciteta nego mnogi koji ga komentarisu.Lisica

Deder ti derane nađi i jedan upis na ovom forumu, a u kojem je iko od nas negirao stručnost u oblasti lovstva, tih derana što ih ti nabroja u postu ??...ali pitali smo i pitat ćemo ( a bome i analizirati) koliko je lovstvo imalo koristi od njihove stručnosti, za koju (samo do sada) uzeše bome lepe platice i benificije službe!!
Zato dragi kolega, ako nemate nešto konkretno da napišete, nemojte da se vrtite u krug praznim divanimaOi!!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

bracasremac
 Kako je to dobro kad se zameris svima pa ne znas odakle ti stizu poruke. Grin Nego interesuje me sa koje ti to pozicije napadas sve koji su u lovstvu nesto? Kazu da si bio clan up.odbora 1 godinu i pokusao biti sekretar 6 meseci. I ti nekog kao sto je Milenko zoves Zelenko,Beuka Sinjar,Zorana zdrp,prozivas sve i svakog. To samo govori o tebi.
!!

Sremac75

bracasremac kaže:
I ti nekog kao sto je Milenko zoves Zelenko,Beuka Sinjar,Zorana zdrp,prozivas sve i svakog. To samo govori o tebi.

Ja nisam čuo, a ne sećam se da sam pročitao, da je neko G.Beuka, ili za tebe cenjenog gospodina Beuković Miloša (stoj mirno dok čitaš ime), zvao SVINJAREM!

Zašto ti G.Beuka, ili za tebe cenjenog gospodina Beuković Miloša (stoj mirno dok čitaš ime), zoveš SVINJAREM???
No no no
Čuvaj se ti tvog KUMA.....VUJICE!

bracasremac kaže:
Gedzo666 pokusavas da spustis nivo ophodjenja na vulgarnosti ali to izgleda nacin komunikacije koja je tebi bliska. Da bi nesto razumeo i shvatio moras da imas sa cim. U smislu da shvatis smisao reci i recenica koje su napisane.

Zar ti da prozivaš mog brata???
Ti....koji se služiš terminima kao što su "indetično" i "insimulacije"???
Pa ti stvarno piješ drogu!iveli 2
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

ficha007
 Bracasremac pa ti nisi car ti si mega car!!!!!

"Pa ti nisi Jakovljević...ti si neki mnogo veći izdajnik..."ROFLROFLROFL

Pa tebi će sutra i Živojinović da bude idol. Kladim se da njegovu sliku držiš ko ikonu ( a i Kuma Vujice )ROFL....

Znaš li ti nesretniče jedan da je taj isti Aca Zooteka zajedno sa Živojinovićem jedna od najvećih mrlja srpskog lovstva. I tebi je taj čovek idol. Glavu o zidCry

Ovaj drugi iz LSV-a izlobirao da se 450.000 dinara lovačkih novaca POKLONI Polj. fakultetu za neke propale projekte od kojih obični lovci nemaju nikakve vajde ali zato ima on jer na taj način čuva mesto profesora na tom istom fakultetu ako se vreme promeni pa popije pedalu iz LSV-a.

Čuven je on i po odlikovanju Haškog svedoka Borislava Bogunovića koji je išao u Hag da svedoči protiv Srba pa je na kraju osuđen za ubistvo a kako čujem ovih dana mu je preinačena i osuđen je kako sam čuo na 40 godina zatvora.

E vidiš takvog lika je Kum Vujica odlikovao zaslugama za lovstvo a on čova dok je bio predsednik u LU Srem Šid sa odabranom ekipom peglao gde je šta stigao.

Pa taj isti čovek je veoma diskutabilnim glasovima i glasanjem u trci za predsednika LSV-a pobedio Vukomana Šelmića... i sad je on neko i nešto.

Obično su maloj deci idoli neki pozitivni likovi i heroji tipa Spajdermen, Supermen, Zoro, Zagor, Blek, Blaf i Žalosna Sova, Kapetan Miki i Kit Teler, Kapetan Mark, Miste NO...ROFL a tebi čoveče idoli Dart Veder, Gargamel, Kvrga... i ostli.

Ti bre čoveče imaš krizu identiteta i imaš pogrešne idole.
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

Lala

bracasremac kaže:
Pozdrav Lalo ostao sam ti duzan komentar na tvoj upis od juce,gde si izmedju ostalog i napisao da je Indjijanac zapoceo proizvodnju fazana,registrovao udruzenje. Informacija je sledeca :
Proizvodnju fazana je zapoceo Fazanerista,posto je bio problem sa nabavkom inkubatora Indjijanac je nasao inkubator da se kupi kod Zrenjanina! Fazanerista i Indjijanac su dovezli inkubator,Fazanerista je vodio fazaneriju sve vreme a Indjijanac mu je povremeno pomagao. Udruzenje je odvojio Fazanerista,a Indjijanac mu je pomogao kao sekretarica. Fazaneriju je registrovao pod brojem 323-07-03436, kapaciteta 2000 fazana Fazanerista. Pravilo Svi dokazi postoje u lovackom udruzenju i ljudi su spremni da ti ih i pokazu ako dodjes. Za tebe ljudi koji su te upoznali kazu da si bio korektan kad si bio u Udruzenju i smatraju da ti ne bi predstavljalo problem da se pojavis. Palica

Informacija za koju tvrdiš da je tačna, jednostavno nije tačna! Pričaš o nečemu u čemu sam ja bio detaljno upoznat, i direktno učestvovao!!

Bio sam direktni učesnik/svedok nabavke inkubatora (nije kupljen kod ZR, nego jedno 40 km dalje, doneto je tada u Indjiju i nekoliko pari jarebica dobijenih gratis, i ja sam učestvovao u hvatanju u volijeri tih jarebica). Bio sam svedok i pokretanja proizvodnje fazančića, i 'porodjajnih muka' oko kupovine znanja, znam i ko je jurcao, i ko je obigravao, i ko je radio, ko je tražio savete šta i kako da se radi, i od koga su traženi saveti, jer nije proizvodnja fazančića samo nasadjivanje jaja u inkubator i pritiskanje dugmića. Znam i kada je registrovana fazanerija, i tu sam ja nešto pomagao savetima šta i kako i gde, oko postupka registracije... Takodje sam bio svedok i učesnik/savetodavac oko poslova u vezi osamostaljenja vašeg LD i prerastanja u LU, a nije neskromno da kažem da sam Indjijancu dobrano pomogao savetima i primerima oko izrade Statuta vašeg LU, a u par prilika sam i vašem sadašnjem fazaneristi Oliveru (i Indjijancu naravno) pomogao nekim savetima da reše nepoznanice i nedoumice koje je imao u vezi osamostaljenja (sedeli smo jednom nekoliko sati na spratu iznad one vaše prostorije gde se okupljate). Pominjani su tada od strane fazaneriste i neki ljudi iz saveza ne baš lepim rečima, sećam se, pa je onda bilo reči i o fazaneristinoj ideji za promociju sokolarenja u Indjiji (ja proveravao i istraživao mogućnost da se to u Indjiji pokrene, pitaj fazaneristu), itd... Bolje da ne pričam dalje, lepo sam ti već jednom napisao da ja možda znam neke stvari koje ti ne znaš, pa da ne bi više ti izletao sa nekim proizvoljnim pričama, morao sam da te demantujem - tvrdiš nešto i plasiraš netačne informacije. Nemoj me molim te vući za jezik. Ja kod nekog u goste ne idem da bih gledao papire, a kad je LU Indjija u pitanju, verovatno sam upućeniji nego dobar deo vaših članova.

Naravno da sam bio korektan kad god sam dolazio ne samo u Indjiju, nego i svugde gde odem, a ne odem često; negde ne odem uopšte, ma koliko me zvali, jer ne bi bilo produktivno i pristojno da se pojavim. Pomogao sam, nadam se, vama u Indjiji koliko sam mogao i umeo, kao kolegama lovcima, i niste jedini kojima sam pomogao, ne samo u Vojvodini. Nisam nikad do sada to govorio, da ne ispadne da se hvališem - kad pomognem, onda to radim čistog srca, bez ikakvog koristoljublja ili traženja nekakve zahvalnosti, cilj je da lovstvo napreduje, pa ako mogu da pomognem, što da ne, ja ne lupam po lovačkom novčaniku ili po nečijem lovištu (to možda rade neki vidjeniji drugovi). Ne mogu da kažem da je bilo ko iz Indjije prema meni ili ostalim gostima tamo bio nekorektan, daleko bilo, tamo sam upoznao neke odlične ljude. Tim pre sam bio strašno iznenadjen kada sam saznao za ove nesretne dogadjaje u Indjiji, i kad sam video papire ovde na forumu, a naročito kad sam video ko je u to upetljan, i šta i kako radite.

Hvala na pozivu da dodjem (kako da shvatim i šta treba da znači poziv uz onaj smajli sa palicom, pretnju možda?? Meni pretiš?!? Reci da se zezaš, molim te!No no no), nije meni problem, ali ne bih u ovoj situaciji, kad ste zbog nečije gluposti i bahatosti (falš papiri i kasniji postupci) na putu da syebete skoro sve dobro što je kod vas pokrenuto. Da ja dolazim u Indjiju i tamo slušam priče i bajke slične ovima koje ti iznosiš ovde, naravno bez argumenata, osim ako palicu ne računaš kao argument? Neću te ovaj put shvatiti ozbiljno oko te palice, ali nemoj pokušavati ponovo, ne treba ti to, veruj mi.
Trebali ste preseći u startu brljotine u LU, to nije uradjeno (zašto?), i sad je kanda djavo došao po svoje, pa su vam svi krivi?
Tvrdim da bez Indjijanca nikad ne bi ste bili ono što ste bili do pre godinu-dve dana: LU sa lepom perspektivom, bez obzira na definitivno slab fond divljači. Jeste onda i fazanerista radio u dobrom pravcu, ali bez Indjijanca i još nekih ljudi, mrka kapa. Niko nije mogao sam.
Fazanerija koju ste kako čujem zapustili je bila vaša velika šansa da postanete ekonomski održivo LU. Šansu ste, sva je prilika, prokockali. Nisam baba Vanga da proričem sudbinu, ali koliko ja mogu da procenim, u ovoj situaciji u kojoj ste, sa trenutnim brojem lovaca i sa lovištem kakvo imate, sa malo divljači, i sa relativno niskom članarinom, nećete uspeti da izgurate godinu - poješće vas troškovi, a članstvo će da bude nezadovoljno - šta misliš koga će lovci okriviti kad dodje stani-pa'ni, pa ako udjete u blokadu i nemogućnost poslovanja i gazdovanja, zakon predvidja i mogućnost oduzimanja lovišta i dodelu nekom drugom, da li znaš to? A samo vam falilo da se još komotno odričete kvalitetnih članova koje si ti bahato nazvao 'balastom', i da imate odliv članstva od 20% u jednoj godini. Ne može jedno LU sa 70-80 članova i relativno niskom članarinom (koliko od toga ima plaćenih članarina?) da izdrži troškove poslovanja LU, a da nema lovni turizam, i usput još da se odričete polovine zakupa koji vam je slamka spasa, a zakupac po svemu sudeći nedovoljno pouzdan i neredovan platiša.
Ali to je vaš problem, kako sebi skrojite tako ćete nositi. Ja matematiku poslovanja LU poznajem dobro, nemoj mi samo pokušati kontrirati, jer nisam sve napisao što bi moglo da se napiše.

Nego, gde su argumenti koje si najavljivao? Kakav je to disciplinski prekršaj Indjijanac napravio da se podnosi prijava? Kakvo je obrazloženje za njegovo navodno 'najurivanje' iz LU, koje je usledilo kada vas je obavestio da neće da bude vaš član, jer ne radite kako valja? Zbog brljotine jednog čoveka ili par ljudi, reskirate sudbinu celog LU, i još to predstavljate kao jako dobar potez, da li je moguće da ste 'slepi kod očiju' i ne vidite u šta srljate?!? Nećete da čujete dobronamerna upozorenja i objašnjenja, zašto? Ko vas bre navodi da tako radite? Koji je motiv da sečete granu na kojoj sedite? Šta očekujete, da vam neko pomogne kad zaglibite? Donatori, komšije, savez, sekretarijat? Paz' da neće, svi će okrenuti glavu (bolja opcija), ili pokušati da vas još dublje zakopaju (lošija opcija), jer LU sada posluje samostalno, i posluje kao pravni subjekat koji mora da vodi računa o ekonomiji i gazdovanju, a tek onda o izlasku u atar sa puškama. Što vam je to trebalo, evo nisam pametan da ukapiram.

Ja sam te demantovao iz prve ruke, Gedžaindjija te demantuje takodje, Indjijanac takodje... Zašto dozvoliš sebi da se 'skrljaš' čim kreneš u priču?
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Limun
 A gde je ovde pečat PraviloGrin
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

zoranp

ficha007 kaže:

Obično su maloj deci idoli neki pozitivni likovi i heroji tipa Spajdermen, Supermen, Zoro, Zagor, Blek, Blaf i Žalosna Sova, Kapetan Miki i Kit Teler, Kapetan Mark, Miste NO...ROFL a tebi čoveče idoli Dart Veder, Gargamel, Kvrga... i ostli.

Ti bre čoveče imaš krizu identiteta i imaš pogrešne idole.

Brate meni je ZORO NAJJAČI!!!!KalanjikovGrinBravo 2
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Susreti i druženja "forumaša" SVAŠTARA 4989 02.10.2022. 23:48
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,625,262 posete www.srbijalov.com