Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar
Cvele
 Evo malo slika mog Maxa.. slikano prosle nedelje u lovu na zeca Smile
Cvele priložio:
1_84.jpg

srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Cvele
 Jos jedna... Smile
Cvele priložio:
2_49.jpg

Hunter forever
 Cvele druze svaka cast max je prelep.. Puno pozdrava
marka Engleski poenter marka

Cvele
 Hvala, hvala.. pozdrav i tebi! Smile

slavaplana
 Emile bilo bi dobro da napises nesto u desavanjima u Kovinu,gostima i psima koji su ucestvovali,par slika i neki tekst za ovu rasu!!!Ja cu to isto da uradim za utakmicu za par dana sa slikama i ADMIN ima kraci snimak sa terena i dodele pehara koji ce mo postaviti!!!!U Starom Selu je bilo 11 psa !!!!

Emil-1
 Evo Slavo kratak izvestaj:
Odradismo i ove uzgojne ispite u Kovinu,zajedno, svi i mislim da je dalo rezultata u svakom pogledu.Hvala sudijama iz Nemacke,koji su pored sudjenja vrsili i edukaciju vodica,davali savete i ucinili sve da omoguce psima da poloze ispite. Divljaci je bilo izuzetno dovoljno pogotovo zecje, gde su psi imali vise prilika za rad na tragu zeca i to na razlicitim povrsinama.Oba dana privedeno je po cetri psa,kako je i prijavljeno i prvog dana ispit su polozili kuja Seli Balkanika,vlasnik Risovic Jovo sa 208 bodova i kuja Tara od Ariljske podobale vlasnik Bunardzic Dragana sa 207 bodova, dok je drugog ispitnog dana samo jedan pas polozio ispit i to Bombarder,vlasnik Pribakovic Aleksandar sa 192 boda.
Ono sto je vazno istaci je da su sudije zadovoljne sa urodjenim osobinama pasa,dok, kada su u pitanju dresurne discipline nisu zadovoljne i da je to i razlog zasto psi nisu uspeli da poloze ispite.
Uzgojna smotra je protekla savrseno,bilo je privedeno dosta pasa,sudjenje je povereno iskusnom gospodinu,kome su pomagali Markovic Predrag i Netkovic Velimir sudije iz Srbije, i gde je na kraju konstatovano da u Srbiji na osnovu privedenih pasa ima dosta eksterijerno lepih pasa.
Vreme nam je bilo da kazemo dobro,prvenstveno mislim da nije padala kisa ali je bilo suvo i duvala je slaba kosava oko 4m/s,sto je sigurno uticalo na rad pojedinih disciplina.
Mislim da je Srpski DD klub,preko svoje grupe Juzni Banat organizovao ova dva ispita odlicno u svakom pogledu.
Na zalost slike od mene necete dobiti,ali je bilo dosta clanova ovog foruma koji su bili,slikali,gledali,slusali i nadam se nesto naucili ili bar stekli jedno novo,pozitivno iskustvo.
Hvala svima koji su pomogli odrzavanje ispita,hvala vodicima na fer i korektnom ponasanju,hvala publici na izuzetnom ponasanju i nadam se da cemo se i ubuduce vidjati u vecem i vecem broju.
Kompletniji izvestaj mozete videti na blogu kluba,uskoro koji ce postaviti predsednik Torma Laslo, a slike se nadam da ce postaviti neumorni Aca Radonjic,koji je oba dana slikao i snimao ispit i njemu jedno veliko hvala.

VOM TIGRA HAUS
 Pozdrav svima .Mi smo bili ucesnici u Starom Selu sa psom Energo Vom Tigra Haus i mojim bratom Zoranom kao vodicem.Zauzeli smo 4-to mesto u ukupnom plasmanu i polozili utakmicu sto je najbitnije.Dobio sam par slika od kolega a ocekujem i video klipove pa za pocetak evo slika...

s0.mojalbum.com/8404080_17456196_19187705/2011-tigra-haus/19187705.jpg

s0.mojalbum.com/8404080_17456196_19187703/2011-tigra-haus/19187703.jpg

Cekanje na turnus za rad u polju

s0.mojalbum.com/8404080_17456196_19187597/2011-tigra-haus/19187597.jpg

Bas je vrucina kad ce rad u vodi

s0.mojalbum.com/8404080_17456196_19187600/2011-tigra-haus/19187600.jpg

s0.mojalbum.com/8404080_17456196_19187602/2011-tigra-haus/19187602.jpg
Posle vode svima je bilo mnogo bolje i veselije

s0.mojalbum.com/8404080_17456196_19187603/2011-tigra-haus/19187603.jpg

spiker-mrmosh
 Lord i Lora - Brik x Bina
i1226.photobucket.com/albums/ee405/spiker-mrmosh/IMG_0080.jpg

Ponosni tata !
i1226.photobucket.com/albums/ee405/spiker-mrmosh/IMG_0113-1-1.jpg
* Lako je naučiti životinju, lako je naučiti prostaka, ali teško je naučiti onoga ko je nenaučen postao učitelj drugima... *
( Vladika Nikolaj Velimirović )

spiker-mrmosh
 Napad na fazana ! Bravo 2
i1226.photobucket.com/albums/ee405/spiker-mrmosh/IMG_0127.jpg
i1226.photobucket.com/albums/ee405/spiker-mrmosh/IMG_0126.jpg
* Lako je naučiti životinju, lako je naučiti prostaka, ali teško je naučiti onoga ko je nenaučen postao učitelj drugima... *

spiker-mrmosh
 Danasnji lov ! - Po-podnevni fazan !
i1226.photobucket.com/albums/ee405/spiker-mrmosh/IMG_0125.jpg

Pre-podnevni fazan !
i1226.photobucket.com/albums/ee405/spiker-mrmosh/IMG_0115.jpg

spiker-mrmosh
 I naravno - svima koji su izasli , a posebno onima koji su polozili ispit na obe manifestacije iskrene cestitke ! B)

Hunter forever
 Vom Tigra Haus lepi DD.

Spiker prelepi psi, svaka cast. Najvise mi se svidja ovaj na poslednjoj slici,prelep je.

grtabg
 Cestitke svima koji su ucestvali i na jednom i na drugom ispitu a najvise onima koji su polozili.
EMIL-VOM TIGRA HAUS- Kolege da li mozete da napisete koji su psi ucestvovali, koji su polozili i naravno trebalo bi pored imena da stoje i imena roditelja istih. Mislim da bi uvek u svakom izvestaju bilo sa nekog ispita ili izlozbe trebalo da uz ime stoje i imena roditelja tog psa. To bi bilo pozeljno da bi se pratilo koji ker sta daje u potomstvu i kuja naravno, time bi se pomoglo onima koji zele da nabave neko stene a i onim odgajivacima koji su zainteresovani za parenje svojih kuja sa nekim kerom.

Uvek dobar pogled.

huntinggirl1
 za izveštaje sa manifestacija postoji tema ''Izložbe i utakmice'',

tamo možete postaviti vaše upise.
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

DESPERADOS
 Cestitke svima koji su ostvarili uspehe na protekla dva takmicenja . Posebno cestitam mom drugu Caji koji je uspesno polozio HZP sa svojim Bombarderom ... bravo Cajo ...Bravo 2
----------------------------------------------------
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

7x64 KRALJ ..Tri prsta..308W CAR..Tri prsta

spiker-mrmosh
 Hunter forever Hvala ! Svi su potomci Brika , psa na slici od dve razlicite kuje . A ova zekica Margo koja ti se svidja je pre neki dan napunila 6 meseci .
grtabg apsolutno si u pravu . Kad se vec daje izvestaj trebao bi (bar po mom skromnom misljenju) da bude kompletan . Sa ocenskim listama , poreklom , exterijernim odlikama - kako bi mogla da se preti i genetika , a i eventualne problematicne discipline kako i za vodice i tako i za pse , kao i kvalitet urodjenih osobina odredjenih pasa .
VOM TIGRA HAUS Cestitke za tebi i bata Cukiju , a najvise Energu ! Drugo se nije ni moglo ni smelo ocekivati osim uspeha !

Hunter forever
 Margo je prelepa.!!!! B)

Koca Hunter
 nod imam jednog kad radi radi kad neće možeš da ga kidaš džabe neznam šta da radim. ako neko zna neka mi pomogne!

roedeer

Koca Hunter kaže:
nod imam jednog kad radi radi kad neće možeš da ga kidaš džabe neznam šta da radim. ako neko zna neka mi pomogne!

Kolega, daj nam malo više detalja, ovde ima dosta ljudi koji bi ti mogli pomoći svojim savetima, ali moraš biti malo precizniji. Sve je do obuke...
Theory is nice to think about; facts determine the truth.

Koca Hunter
 Marku i aport radi lepo ima 15 meseci ali malo je neposlušan neće svaki put da se vraća kao da oseti neki trag i samo piči.A inače radim snjim od 4 meseca.Ponekad me izludi!!CrY

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački kratkodlaki KINOLOGIJA 6923 15.09.2022. 18:20
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Oštrodlaki jazavičar KINOLOGIJA 90 13.02.2016. 23:08
Bosanski oštrodlaki gonič BARAK KINOLOGIJA 79 07.04.2015. 00:31
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,637,930 posete www.srbijalov.com