DakiNS kaže:
Bata Sniperu sutra namotavam one monofile i strune što si mi poklonio ,još samo da malo padne vodostaj pa da Lalu nagovorim da malo kupamo varake.
Nagovorio si me!
Mnogo ti trebalo da ga nagovoriš neće žaba u vodu!
evo jedna slika sa subotnjeg gadjanja u NS. Gost www.ribolovci.com je bio Lala pa evo njega u akciji. Nije bio na gadjanju ali je uvelicao druzenje na pravi nacin. Sremac75 i DakiNS imaju opravdanje ovaj put a za sledeci neka gledaju da se organizuju malo bolje da ne propustaju ovakve dogadjaje.
Hvala Lalo sto si dosao nadam se da je bilo sve OK
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.
jel to nas Lala preletac ko poslanici
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related
Ček samo da mi stigne slika, da se vidi pločica okačena na košulji, kakav bre preletač?
Znao sam ja da ćete me zezati, kada sam rekao da ću da odem i da vidim ljude. Domaćini su mi demonstrirali kako mogu baš lepo tanko tortu da odseku, da ne veruješ, providno parče!
Tozu puškara sam morao malo da zezam, kako štedi na gostima!
OK su ekipa, neke ljude znam i od ranije, od prošle godine, sa lova prepelice u Bečeju kad smo mi pravili, a jednog od njih znam od pre 10 godina - bivše poslovne veze.
pa kazem ja, nebi nas lala izdao
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related
druzenje je jedna stvar ljudi a otimacina nesto skorz drugo nesto slicno ao u onom vicu od stiuaciji i batinama. Opustite se ljudi
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.
Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !
arnotije Offline
· 24.07.2025. 21:28
Бог да му душу прости, породици живот и здравље.
davorcalic Offline
· 24.07.2025. 19:00
Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...
alex Offline
· 24.07.2025. 18:30
Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞
AcaNik Offline
· 24.07.2025. 15:13
Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти
Lela Offline
· 17.05.2025. 12:37
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.