Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kundak

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kundak
stojkuki
 Odlicno. Slazem se sa konceptom iako se ne pridrzavam istog.
Ali cekiranje ... to ulazi u osnovnu opremu.
Samo da ne bude osnovna oprema radjena grabuljama.

DakiNS
 Ili na rendeGrin
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Max011
 i45.tinypic.com/2uyt094.jpg
i47.tinypic.com/2vl7l0g.jpg

Švapska puška sa engleskim kundakom , zanimljivo... morao je i štitnik obarača da se odgreje i ispravi ili odradi nov ?
Sad ću ja samo tetki lek da dam! Dikh tu kava ?!

SUMO
 Dobro bre Maxe, zar nisi citao Kalibar i info o ovoj pusci?Grin

I Jevtic

stojkuki kaže:
Odlicno. Slazem se sa konceptom iako se ne pridrzavam istog.
Ali cekiranje ... to ulazi u osnovnu opremu.
Samo da ne bude osnovna oprema radjena grabuljama.

druze lepo si rekao mislis e nije prvo moras da znas kako se radi cekiranje od naprimer 24 ili 28 linija po incu u tri prolaza pa tek onda da kazes da je u standardnoj varijanti jer se takvo cekiranje radi od pocetka do kraja ispod radi ispod lupe a cena takvog radlovanje jeste skupa jer ga nemogu svi odraditi lepo sednes u auto i dodjes do mene ja te odvedem i ti vidis sve sto si ti pisao i veoma brzo ces da se razuveris za sve sto pricas veliki pozdrav
najbolja je ona puska koja se non stop kvari

Max011
 Ene vidi stvarno zaboravlja deka sinko Stari to mi je omiljeni novinar neki mladi magistar Vladimir Mijailović pero mu zlatno svaka reč dušu dira (ps za ovo duguješ piće) Grin
Sad ću ja samo tetki lek da dam! Dikh tu kava ?!

I Jevtic
 cekaj samo ja da ga podkacim a kad je bila kod mene onako bela i izgrebana i rasturena u delovima i vidi sta ispade a on svraca samo kod mog drugara neka samo sledeci put kad bude doso gadjacu ga sa jednim lav pivom pa ce da vidi onROFL

SUMO
 Za ovo mladi, vicem turu i ja.Kiss
Jevticu, moje nista nije bilo rastureno Smile to si nesto pobrkao Smile.

I Jevtic
 ma nisam ja za tebe ni reko da je tvoje rastureno nego da je doticni gospodin Chut svratio kod mog druga i pravio intervju a nije teo da se javi da se vidimo a na ovoj slici su upleteni i moi prsti oko metala pa sam i zato postavio sliku pozdrav

SUMO
 Ne znam ko je pravio intervju, ali nebitno.
Ja sam cvrsto resio da promenim majstora i od sada koristim model....valjda mu bi ime labud.

stojkuki
 Sumi sta je bre to na slici???

SUMO
 Multipraktik model. Specijalan za brdsko planinski lov divokoza. Kad je oboris dole u reku, onda ga koristis kao krmu za splavarenjeGrin

nidzamotocross

SUMO kaže:
Multipraktik model. Specijalan za brdsko planinski lov divokoza. Kad je oboris dole u reku, onda ga koristis kao krmu za splavarenjeGrin

HaHaHa ROFL
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

Stoyo
 Da li još uvek radi majstor Firten iz Mužlje? Gledao sam ga na Petkazanju, pre par godina.

Imam zastavin 30-06 i hteo bih da nabacim neki kundak od baš dobrog drveta - ali samo čekiranje (ništa rezbarija). Važno je samo da drvo bude dobro i dobar finiš. Koliko se kreću cene za tako nešto?

stojkuki

SUMO kaže:

E moram da nabavim jedan 'vaki ... za picu, super je moze da se vadi iz peci sa njim, ...

SUMO
 Rekoh ja - multipraktik.....ne znam da li sam ovde postirao sliku ``vrhunske rezbarije`` - zeka prci zecicu.....

Joska i dalje radi i vrlo je vitalan.

Nikola M
 Iskreno meni se te folije ne svidjaju ja volim da zadrzim izgled oruzju.. a ima kod mene jedan majstor.. ako te interesuje .. niko se nije zalio svi kazu da lepo radi
Dobar Pogled
lovac

Deki 91
 Zdravo kolege,kupio sam novu pusku iz 27,prosle nedelje u lovu mi se pokvasio kundak i pobeleo je na nekim mestima,posle se sve vratilo u normalu kad se osusilo,zanima me kojim uljem premazati da bi zastitio kundak od vode,kundak nije ni sa cim premazivan...? pozz Smile

Brka bez brkova
 Ja koristim schaftol,ima ga u 3 nijanse,dobar je

Podunavac
 Schaftol jeste dobar ali je dosta i skup. Osim njega dobar je i Browningov Legia sprej (ulje) za drvo. A može da posluži i Ballistol ulje.
Tri prsta 2Kolce

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Plastični kundak PUŠKARSKA RADIONICA 9 12.03.2011. 01:43
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,462
Najnoviji član: Lela

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,574,571 posete www.srbijalov.com