Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susreti i druženja "forumaša"

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susreti i druženja "forumaša"
Podunavac
 Lalo ko ti je bio veza? ?ROFL
Tri prsta 2Kolce

chaki
 Zbog svega sto se desavalo i prijava protiv nekih drugara lovaca i maltretiranja koje su imali i to potpuno nezasluzeno prinudjeni smo bili na tako nesto i postavili uslove. Nije bilo preporuke vec je trebalo ostaviti nesto podataka kao sto je ovde predstavljanje. Ko se predstavio imao je ulazak u grupu lovci. Sta da ti kazem kad je decko bio clan i slike kopirao i slao gdji iz subotice koja je podnosila prijave. Inace decko je bio uredno predstavljen i ucestvovao u diskusijama pa je trebalo vremena da provalimo ko je.

Na druzenja pozivamo normalne i drustvene posobe koje znaju da se druze bez preispitivanja pripadnosti a inace ovo nije prvi put da se vidimo a ako te interesuje i privatno se cujemo. Ako te zanima jos nesto rado cu ti odgovoriti a ako ne vrlo rado bi prekinuo diskusiju na temu koji si bezrazlozno zapoceo.
Pozdrav
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

Lala
 Meni je ovde najbolje, ali nemam problem da budem član i na nekom drugom forumu.
I kod Jeremije sam član, kao i mnogi drugi.
Šta me sad zezate za članstvo tamo?
Chaki, Podunavac nije zlonameran, nemoj tako startovati, on to mene zeza malo. Inače, i sa njim sam imao mali sukob kao i sa tobom, ali smo rešili to. Mislim da nema potrebe za ovakvim tonom, ne razumete se.
Zeza se bre! Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

I Jevtic
 ma najbitnije je druzenje nadam se da je bilo lepo jer je bilo neke zaebancije koja je vredna da se pomene to nas interesuje caki neka masna pikanterija za nasega lalu ja sam bio pozvan ali ko mi je kriv kad sam glup pa nisam otiso pozdrav
najbolja je ona puska koja se non stop kvari

Lala
 Kako svi vole da čuju neku Lalinu brljotinu! Grin
Joooojjjjj kad ja ne bih bio oprezan, šta radim kada me forumaši gledaju! Pa iskrivili bi me od zezanja, samo da se negde oklliznem!

Podunavac

chaki kaže:
Zbog svega sto se desavalo i prijava protiv nekih drugara lovaca i maltretiranja koje su imali i to potpuno nezasluzeno prinudjeni smo bili na tako nesto i postavili uslove. Nije bilo preporuke vec je trebalo ostaviti nesto podataka kao sto je ovde predstavljanje. Ko se predstavio imao je ulazak u grupu lovci. Sta da ti kazem kad je decko bio clan i slike kopirao i slao gdji iz subotice koja je podnosila prijave. Inace decko je bio uredno predstavljen i ucestvovao u diskusijama pa je trebalo vremena da provalimo ko je.

Na druzenja pozivamo normalne i drustvene posobe koje znaju da se druze bez preispitivanja pripadnosti a inace ovo nije prvi put da se vidimo a ako te interesuje i privatno se cujemo. Ako te zanima jos nesto rado cu ti odgovoriti a ako ne vrlo rado bi prekinuo diskusiju na temu koji si bezrazlozno zapoceo.
Pozdrav

Ovo nije bila ni ironija, ni zajedljivost ni cinizam, ni pod...avanje, nego šala. I to na Lalin račun, a ne tvoj ili tvog portala.
Tri prsta 2Kolce

chaki

Podunavac kaže:

chaki kaže:

Pozdrav

Ovo nije bila ni ironija, ni zajedljivost ni cinizam, ni pod...avanje, nego šala. I to na Lalin račun, a ne tvoj ili tvog portala.

Podunavac kaže:
Lalo ko ti je bio veza?

Ovo podunavac nije zezanje ili sala kako ti kazes. Ja sam Jeremiji davno rekao sta imam dok su mnogi isli kod njega na pojilo i izigravali avangardu lovstva i divili se njegovim idejama tako da Jeremija nije reper za preporuku na nas foruma ni sa celnicima LSS nismo u ljubavi pa eto ni oni nisu prepruka/

PS
Ako imas nesto da ne smaramo druge moze na pp a ako nemas nista pametno da kazes bolje da se zaustavis ovde

DakiNS
 Ajde momci bez varnica .Nema potrebe za tim.Poznajem vas obojicu i oba ste super drugari i ljudi .Ali sada ste me razočarali kao komunistiGrin. Daće Bog upoznaćete se i mislim da će biti na obostrano zadovoljstvo. A sada dosta o tome, eto predstoji druženje u LSS i LSV tamo će tek biti varnica, tako im i treba kada nisu članovi našeg forumaHaHaHa
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

chaki
 izvinjenje svima i ja se takodje nadam razgovoru uzivo.

Pozdrav

Jank
 E tako...sad mogu mirno da spavam...nekako me rastuži situacija kada se ljudi posvađaju oko nečega što najviše vole...

Živeli svi Lovci i Ribolovci.....Kiss
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

I Jevtic
 ela te je toza slikao ko tita za citanku nisi se obruko smo nigde nevidim pp aparat
i45.tinypic.com/j76qvt.jpg

Sniper Hunter
 Na grudima zasija značka primerna!Grin

Lala
 Nego šta nego značka!
Mogu da kažem da je ta značka izazvala prilično interesovanje kolega.
A još da sam zakitio onu Jankovu pločicu, sa mojim nickom? Hehehe, nisam hteo da ih prepadam načisto! Grin

Chaki, OK je što si posle burne reakcije na Podunavca, ovako postupio i izvinuo se, Podunavac se zaista zezao, znam ga kao odličnog čoveka (malo lošijeg strelca Grin PRC! ) bez loših namera, tako da je ceo onaj incident bio nepotreban. Pozdrav za obojicu!Odobreno

Važno da ste mi živce kidali, sinoć kao da je ludilo na forumu zavladalo da mi došlo da ceo forum zaključam na par sati (Chaki-Podunavac, pre toga Saša035-Lala, pa onda Sheytan- Admini, pa Zoranp-Bacelj, pa se i C.A. bio ljutnuo...) a od jutros se barem donekle unormalilo! Nema veze, bolje i tako, nego da se unosi svadjalačka atmosfera na forum.
Idemo dalje, za sve novce! Grin

canis aureus
 Lalo, ti to zbog suljpa žmirkaš?!?
Po sliKi bi se moglo reknuti da je biJo dobar pasulj, a?
Da je bilo i "Dakijevog vulkana" ondaK bi se lakše razumele facijalne grimase, suze na oči, čišćenje sinusnih kanala ... ko onomad u KG kad nam se maestro iskeziJoGrin(onu sliq našeg nam maestra IJevticA sam prestaviJo na desktop i sad nikI ne sme ni da takne tastaturu a kamol' šta drugoGrin svi se prestravU kad ono videShock)
iveli 3
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

chaki
 Posle pasulja Lala je samo rekao: Dobar pasulj daleko se cuje.

Nije bio ljut jer su i deca bila na gadjanju iz vazdusne puske, uz asistenciju rukovodioca streljackog kluba iz NS, pa su i ona trebala da jedu inace da ih nije bilo sigurno bi bio ljut . Bilo je pored pasulja ljutih papricica pa ko je hteo da se oljuti mogao je mada je ono Dakijevo sa otvaranje svih mogucih kanala

DakiNS
 Žao mi je što zbog porodičnih problema nisam mogao doći da vas dooobro naljutim .Da sam imao kameru u svakojakim situacijama konzumacije vulkana sigurno bih dobio sat kod I.Ivanovića za najsmešniji video ili sliku.( A možda i batina od ljutih forumaša)Grin
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

I Jevtic

canis aureus kaže:
Lalo, ti to zbog suljpa žmirkaš?!?
Po sliKi bi se moglo reknuti da je biJo dobar pasulj, a?
Da je bilo i "Dakijevog vulkana" ondaK bi se lakše razumele facijalne grimase, suze na oči, čišćenje sinusnih kanala ... ko onomad u KG kad nam se maestro iskeziJoGrin(onu sliq našeg nam maestra IJevticA sam prestaviJo na desktop i sad nikI ne sme ni da takne tastaturu a kamol' šta drugoGrin svi se prestravU kad ono videShock)
iveli 3

more zenis kad ti ja namazem vulkan na kundak pa kad pomirises ima da ti otpadnu zubi samo polako Grin

Lala
 Meni pala kap vulkana na tastaturu, vidi rezultat:

Sniper Hunter

Lala kaže:
Meni pala kap vulkana na tastaturu, vidi rezultat:

Ti opet ne miruješ samo ti još vatra na kompjuteru fali ???Griniveli

Evo zašto je kod mene bio PP aparat pored televizora u sobi gde si spavaoGrin

zoranp
 PIRROMAN!!!HaHaHaHaHaHa
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,697,316 posete www.srbijalov.com