Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kundak

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kundak
kimi
 Balistol ulje i balistol sprej su istog sastava samo je različito pakovanje.
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

Nikola M
 znaci istog sastava.. ja sam video u prodavnici sprej ali sam mislio da je nesto drukse ..
Dobar Pogled
lovac

Podunavac

kimi kaže:
Balistol ulje i balistol sprej su istog sastava samo je različito pakovanje.

Čini mi se kolega da nisi dobro pročitao ili razumeo moj upis. Ja nisam ni napisao suprotno. Ballistol ulje se kod nas uglavnom prodaje keo sprej, ali ga ima pakovanog i u flašicama koje nisu pod pritiskom, a i u limenim karnisterima.
Tri prsta 2Kolce

kimi
 Ma razumeo sam odlično, samo i ja sam bio ubeđenja da su ulje i sprej različite stvari... Čisto da ljudi znaju da je to isto.
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

Podunavac
 Ballistol ima veoma široku lepezu svojih proizvoda. Osim preparata za održavanje i čišćenje oružja tu su još i preparati za drvo, metal, plastiku, tekstil, životinje, negu tela itd. Kod nas je najpoznatije Ballistol ulje u spreju, a sve je popularniji i Robla Solo preparat za čišćenje cevi koji otapa olovo, bakar, cink i tombak. Ballistol ulje je dvokomponentni hemijski preparat koji i čisti i podmazuje. A i prilično je univerzalan pošto je dobar i za predmete od kože i za drvo.
Tri prsta 2Kolce

SUMO
 Jedna prelepa puska i jos lepsi kundak rad domaceg majstora....

vlada lovac
 Lepo...jel ovo neki Emilio Rizzini

SUMO
 Da cujem ostale kolege poznavaoce? Smile

aleksa
 Neki Browning rekao bih a kundak "labudov vrat". Lepo drvo i lepo urađeno ali po mom ukusu bolje leži puškama sa 2 obarača i položarama. Naravno ako odgovara vlasniku, to je najvažnije!

arsa
 miroku
lovac Joca i Luka srbijalov

PEZ

arsa kaže:
miroku

Odobreno
a moz' da bidne i Browning B25

arsa
 I da znas da si u pravu verovatno grade 3 !
lovac Joca i Luka srbijalov

Max011
 To je Zastavina bokerica dorađena u fabričkom servisu 100% Bravo 2 a drvo je šljivovo Odobreno
Sad ću ja samo tetki lek da dam! Dikh tu kava ?!

Sasa frrr
 Zar je Zastavina bokerica imala 1 obarac? A i po baskuli ne bih rekao...Confused

Max011
 Ako se potrude u Zastavi sve mogu da urade čak i da budu bolji od Brauninga B25 Stari

PEZ
 Tacno je da mogu ali jednostavno nece, uzgred, cuo sam da se u Zastavi vise ne proizvode sacmarice Zbunjen jeste da je van teme ali zna li neko nesto o ovome?

SUMO
 Arso i Maxe, kako ga ubodoste oboJca.....Kiss

Max011
 Naravno da ono gore nije Zastava pogledajte samo ključeve na uvećanoj fotki Smile a što se tiče sačmara pre koju godinu od dirmarkzasoružja dobih informaciju da samo što nisu razvili nove sačmare eno crteža na radnom stolu suši se 1 varijanta a druga varijanta je da imaju poznatog strateškog partnera sa kojim će koperirati tj od istog uzimati baskulu i na nju stavljati svoje cevi ... I od tada proteče podosta vode Dunavom Savom a i Lepenicom Smile

Ah cenjeni kolega trudim se ... ali pazim da ne ostanem trudan Smile

stojkuki
 Browning b25 G3 ili neki klon.

stojkuki
 Ali ce pre biti klon poput mirokua jer se b25 uglavnom radio u side plate carijanti

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Plastični kundak PUŠKARSKA RADIONICA 9 12.03.2011. 01:43
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 11
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,462
Najnoviji član: Lela

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,574,608 posete www.srbijalov.com