Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na srndaća

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na srndaća
darkon
 SUMO, lepa slika, a i rogovlje.

Zoran Zoli, čestitke na ulovu, baš zanimljiv trofej.

milenko0609
 Čestitke ZoliBravo 2
30-06,22-250,NOD,JOD,I BOG DA TE VIDI...

Luka 94
 Pozdrav..
Do sad sam vise manje samo pratio forum,ali sad' ce se to malo i promijeniti. Smile

Ovo nije moj prvi lov na srnjaka,ali je prvi lov u kojem je odstrijeljen srnjak u mojoj prisutnosti (tad jos nisam imao oruzje). Odstrijelio ga je moj mentor (ujedno i moj tetak) 18.07.2013. oko 20:30 sati. Odstrijeljen je u poljskom dijelu lovista,di smo imali dopustenje samo za mlado grlo,bas kao ovo..Smile
Taj dan cu pamtiti vjerojatno jos dugi niz godina.. Odobreno

Zoran Zoli
 Postovane kolege hvala na cestitkama , zaista sam ponosan na ovaj po meni jedinstven trofej i mnogo mi je drag . Sto se tice pitanja kolege Kelta a u vezi mesa bas ga i nema puno jer je srndac prilicno za svoju starost omalen verovatno zbog deformiteta . Odobreno
srbijalov

Sniper Hunter
 Čestitke Zorane ,iveli i ja sam se upisao sa jednim ,pošto u maju mesecu nisam imao izlazak na srndaća
i44.tinypic.com/oq9gk0.jpg
i43.tinypic.com/2dviqft.jpg

DakiNS
 Opaaa bato ! Krenulo forumaše . Čestitam bata Sniperu.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Podunavac
 Čestitke kolegama na odstrelu.Bravo 2 A onaj Zolijev izgleda dobio malo PP-jkom po glavi. Viđao sam čudnih deformiteta i uglavnom je (po mom mišljenju) uzrok oštećenje roga sačmom.
Tri prsta 2Kolce

golf071
 Svaka cast majstori.Odobreno
Novine

aca81
 i41.tinypic.com/iyhffb.jpg

i43.tinypic.com/263d8q1.jpg
DOBAR POGLED

aca81
 Ovo su nase "kolege lovci" iz Negotina (ako su podaci tacni),skolovani u sumarskoj skoli i rade u JKP Srbijasume Bravo 2 Bravo 2 tako se to radi nocu na far Odobreno Bravo 2
DOBAR POGLED

Neca92
 Krsti

Bas me zanima kako ce sve sve ovo zavrsiti na kraju, ako se ovo zavrsi samo na ovim slikama, onda... Sad
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

Nikola Vojinovic

aca81 kaže:
Ovo su nase "kolege lovci" iz Negotina (ako su podaci tacni),skolovani u sumarskoj skoli i rade u JKP Srbijasume Bravo 2 Bravo 2 tako se to radi nocu na far Odobreno Bravo 2

Aman Aco!

Kad hoces da ljagas nekoga prvo pribavi podatke! Ovde je veca sramota tvoja nego ljudi sa slike! Sram te bilo!

Na fotografiji su ljudi nakon uzgojnog odstrela u lovistu u okolini Negotina, 100% legalni i ispravni, lov se odvijao u popodnevnim casovima, a fotografija je napravljena nakon okupljanja u vecernjim casovima, ispred lovackog doma...

Ljudi su spremni da sve to dokazu papirima, a ukoliko je potrebno da pravdu potraze na SUDU!
Priroda, kerovi i lov!

nenadx
 Izgleda da je postalo normalno blatiti ljude.... Aco ova slike ništa negovore, a ako imaš nekih dokaza upotrebi ih....,te neznam šta je cilj ovoga... Nekim ljudima iz Srbijašume možemo naći dosta mana,ali mnogi rade svoj posao savesno i da nije njih okolna lovišta bi bila prazna...., Nikolino pisanje podržavam,a nadam se da ćeš i ti bar uputiti izvinjenje ljudima sa slike. Mislim da je krajnje vreme da se prestane sa,tendecioznim pisanjima isl.., koja mogu samo da škode portalu i lovstvu.
Dobar pogodak

aca81
 Ja neznam koji je vas razlog da pravdate ove ljude,video sam slike gde na puskama imaju reflektore i 100% se radi o nocnom lovu, ako je to u redu i normalno onda se izvinjavam i mozda bi onda svi trebalo da lovimo 24 sata dnevno u lovnom danu Sad
DOBAR POGLED

aca81
 Ha ha ha.....pa ako su ispravni sto skinuli slike sa fb Grin Confused Sad
DOBAR POGLED

DJULE78
 Aco,koje bre kolege iz Negotina,Vlada Ranilac i Ribi ia Banje,gde ih samo nadje???

aca81
 Neznam ih kolega niti zelim da ih znam,smeta mi takvo bahato ponasanje i hvlisanje pojedinaca sa slikama koje su sve samo ne lovacke....i bas me zanima kakav je to sanitarni odtrel?kad? i po kom kriterijumu?na osnovu cije procene?
DOBAR POGLED

Lala

aca81 kaže:
Ja neznam koji je vas razlog da pravdate ove ljude,video sam slike gde na puskama imaju reflektore i 100% se radi o nocnom lovu, ako je to u redu i normalno onda se izvinjavam i mozda bi onda svi trebalo da lovimo 24 sata dnevno u lovnom danu Sad

Aco, sumnja je jedna stvar, a dokaz je druga stvar.
Ne želim da ulazim u priču da li je odstrel načinjen pomoću reflektora ili nije (tzv. 'lampanje' ). Slike nisu dokaz, iako je i meni malo nejasno zašto bi se neko slikao ako je krivolovio, nije valjda niko toliko lud? Mogu se ja slikati sa puškom na kojoj je lampa, to nije dokaz da sam lovio nedozvoljeno!

Sa druge strane, ovde je odstreljena i jedna košuta, koliko vidim. Ostaje nejasno kog datuma je tačno odstrel izvršen, uzimajući u obzir kalendar lova.
Ako je tačna priča da su ove slike skinute sa fejsbuka nakon pisanja ovde o njima, to je opet druga priča, koja može da bude samo indicija.

Oprezno sa optužbama, nemojte sebe da dovedete u nezgodnu situaciju.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Podunavac
 Pa čudno nešta jeste. Ako su te slike iz lova ovih dana postavljene. Što reče Lala na slici je i jedna košuta koja je odstreljena. Kod mene je lovostaj za košute od 16. januara do 30. oktobra. Neznam kako je u Srbiji, ali verujem da je isto.Confused
Tri prsta 2Kolce

aca81
 Slika je od sinoc,ali nista bez dokaza Confused i u prvu si Lalo Odobreno lose sam se postavio,trebao sam da izbacim slike uz komentar "sta mislite kolege lovci o ovoj slici" (lovacka etika,odelu lovaca,nacinu lova,vreme lova,kalendar lova,odstreljenoj divljaci,tretiranju odstreljene divljaci....) a ako cemo "iskreno" onda ni ja nisam postavio slike na temu krivolova niti sam kolege lovce nazvao krivolovcima,cak sam im i cestitao na odstrelu Chut sto se mene tice ja sam zavrsio na ovoj temi za sada i postigo sam efekat koji sam zeleo Rastanak
DOBAR POGLED

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Galerija abnormalnih srndaća GALERIJA TROFEJA I UMETNIČKIH DELA 86 13.02.2017. 20:42
Rast, razvoj i deformacije parogova srndaća STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 5 12.05.2014. 18:46
Lov srndaća vabljenjem LOV NA KRUPNU DIVLJAČ 13 31.10.2013. 12:50
OSPORAVANJE SA ILI BEZ ARGUMENATA TROFEJA SRNDAĆA ODSTRELJENOG U SRPSKOM KRSTURU 2009. GODINE STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 18 07.10.2011. 21:50
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,474
Najnoviji član: springer

Poslednje vesti
Lovna sezona jelena svih polova traje do 15. februara
Донете измене и допуне Правилника о проглаша...
Обавештење корисницима ловишта о поступању з...
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

66,083,764 posete www.srbijalov.com