Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Dobar nož

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Dobar nož
hercegovac
 2.
hercegovac priložio:
28022013719.jpg

hercegovac
 3.
hercegovac priložio:
28022013720.jpg

kestenovac77
 Svaka cast zemljak iveli 3!

nenad_franc

270 kaže:

canis aureus kaže:

zoranp kaže:
Mislim da kolega Nex nije nikog uvredio, a niti zaslužio da bude na ovaj način prozvan!! Nije trebalo da se brišu postovi čoveku, jer je čovek jako puno znanja nesebično podelio sa svima nama na ovom forumu!! Razmene mišljenja i razotkrivanje nekih stvari su sastavni dio javne rasprave, a to su i forumi na neki način..znači nije bilo vređanja i ružnih reči, pa prema tome mislim da se velika nepravda učinila prema kolegi Nex-u!!!..a to nije dobro!No no no

Potpuno se slažem i drago mi je da nisam jedini koji je ovakvog ili sličnog mišljenja!!
Član koji nikada nije imao neke zle namere je neopravdano "prozvan" što je izazvalo njegovo napuštanje ...
Iz negodovanja više neću zalaziti na ovu temu iako mi je jedna od "omiljenih" !!Sad
voZdra
Vreme

Meni ova tema nije omiljena ali uspeo sam da pročitam postove pre brisanja! Lično znajući kako naši majstori rade (većina, ne svi) u bilo kom zanatu pa i vezanom za oružije i drugu opremu realno je da na svaki post hvale dođe bar devet kritika a ovde samo hvalospevi ko da smo u centru Ferlaha ili Brescie!
Zbog takvog odnosa i dalje rade neki neuki i priučeni umesto da se dobar glas daleko čuje a loš još dalje zahvaljujući ovakvom odnosu za loše glasove smo gluvi, sve je dobro dok se nama lično ne desi a i kada se desi moramo da ćutimo kao da smo mi zbog toga krivi, kome šteta tome i sramota!!!

nemoj tako... administratori smeju da kritikuju Chut

DakiNS
 Kolege hajde da razjasnimo neke stvari jer i oni koji su čitali sve postove izgleda da nisu mnogo obraćali pažnju na suštinu. Kolega Nex357 je u svom upisu izneo zamerke na rad majstora i svoju doradu istih i taj upis nije brisan. Posle toga nastala je lična prepirka između njih dvojice što nije bitno za forum nego je njihova lična stvar. Ni jedan admin nije kritikovao njihovo pisanje niti sprečavao opravdane kritike. Obrisana je lična prepiska i to su mogli da urade preko PP.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

PEZ
 Upravo tako Daki, licne prepirke neka se resavaju preko PP!
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

DakiNS
 Evo sličice jednog po meni prelepog noža, koji bi mi tako lepo pristajao uz boju očiju
DakiNS priložio:
3774046_1.jpg

DakiNS
 Ko god da je napravio svaka mu čast ideja je zaMedalja

Zoran Zoli
 Daki da li se zna ko je izradio ovaj prelepi primerak noza, zanima me jer bih voleo da postanem vlasnik takvog komadaKupovina
srbijalov

DakiNS

Zoran Zoli kaže:
Daki da li se zna ko je izradio ovaj prelepi primerak noza, zanima me jer bih voleo da postanem vlasnik takvog komadaKupovina

I tata bi sineGrin

Samo nisi dobro gledao . To su dva nožaLupa

A i dobra ideja za naše majstore forumaše.

Zoran Zoli
 Da , razliciti su nisam obratio paznju na korice i futrolu u svakom slucaju su van serijski .Mada kada sam bio u Svedskoj u lovu nudili su nam nesto slicno na prodaju , ali ovo je haos koliko su lepi Veselo
srbijalov

Podunavac

DakiNS kaže:

Zoran Zoli kaže:

I tata bi sineGrin

A gde je drugi rođo? Ja nikako da ga spazim, a ubih se gledajući.
Tri prsta 2Kolce

nenad_franc

Podunavac kaže:

DakiNS kaže:

Zoran Zoli kaže:

I tata bi sineGrin

A gde je drugi rođo? Ja nikako da ga spazim, a ubih se gledajući.

na jednoj slici jedan, a na drugoj slici drugi noz Smeko
ako zagledas oblik drske na nozevima i neke detalje, videces da nisu isti Smile

DakiNS
 Jedno pitanje za naše majstore. Kada se radi drška za nož od roga čime se boji da bi se istakla udubljenja na rogu radi uočljivijeg reljefa.

Indjijanac
 Vodi ti matorog lisca,da nesprema on to neko iznenadjenjeLisica
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

DakiNS
 Hoću sam sebe da iznenadimGrin

kelt
 cika Daki, a hocete li mozda da koljete po kucama.Smeko
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Indjijanac
 ma nabavio je materijal pa se igra ,a kad žavrši ima da se hvaliii!

Indjijanac

DakiNS kaže:
Jedno pitanje za naše majstore. Kada se radi drška za nož od roga čime se boji da bi se istakla udubljenja na rogu radi uočljivijeg reljefa.

kažu da kada se namaže svežom kravljom balegom daje strašan kontrast,samo balega nesme biti starija od 15 minuta jer se ohladi.drži se tako 2 sata i vrlo važna stvar mora se nanositi golom rukom.

hercegovac

Indjijanac kaže:

DakiNS kaže:

kažu da kada se namaže svežom kravljom balegom daje strašan kontrast,samo balega nesme biti starija od 15 minuta jer se ohladi.drži se tako 2 sata i vrlo važna stvar mora se nanositi golom rukom.

Ko okasni nek podgrije.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Dobar puškar PUŠKARSKA RADIONICA 646 15.03.2018. 10:32
Dobar pogled!!! SVAŠTARA 46 10.04.2015. 19:54
Dobar Pogled LOVAČKE NOVINE 30 28.01.2011. 08:57
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,379,585 posete www.srbijalov.com