Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar
Cvele
 Pocetnik... ako si stvarno tako zainteresovan, uzmi pogledaj malo forum, ima mnogo odgajivaca na samom forumu, takodje mozes videti i slike stenaca.... ne mozes cekati sve na gotovo. Spiker, malo si pogresio temu... Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

aleksandarpiperski
 pozdrav i postovanje svim ljubiteljima ove rase pasa.
mlad sam lovac i kinolog,pa me interesuje jedno stene ostrodlakog nemca kupio bih.
da li ima neko da prodaje? i od kojih linija su dobri radni psi? hvala unapred
nod i nlt zauvek u srcu.... a selo je Sakule srce u banatu Izvolte

Limun
 Eo slucajno naleteh na snimak kera jednog mog prijatelja mislim da je ker fantastican
http://www.youtub...GcF7rK9Tcs
http://www.youtub...G9tQYD3NGc
http://www.youtub...J2VqwDhQUs
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

spiker-mrmosh
 Cvele B) Ali sta cu kad gotovo samo na ovoj temi i pisem ! A i doneo ga ostrodlaki nemac - tako da nisam promasio bas nacisto ! ;)
iveli
* Lako je naučiti životinju, lako je naučiti prostaka, ali teško je naučiti onoga ko je nenaučen postao učitelj drugima... *
( Vladika Nikolaj Velimirović )

spiker-mrmosh
 Limun Milslis naseg prijatelja ! ;)
Ker je odlican i jedan je od tri psa koji je polozio Medjunarodni jesenji uzgojni ispit za ostrodlake pse u Kovinu odrzan 09 i 10 Oktobra ! Znaci da je ker extra odradjen sto se tice dresure i poseduje sve nasledne osobine koje jedan Ostrodlaki nemac treba da ima . Mozda mu je jedini mali exterijerni nedostatak sto je 1-2 cm iznad gornje granice visine , ali to je nazovimo je "mana" vecine pasa poreklom od Astrona . Ali to u svakom slucaju ne menja njegove radne kvalitete !
Pozdrav za naseg druga Caju Pribaka ! iveli 3
* Lako je naučiti životinju, lako je naučiti prostaka, ali teško je naučiti onoga ko je nenaučen postao učitelj drugima... *

Limun
 Spiker, Caji svaka cast na ovako odradjenom keru, imao sam prilike da ga vidim na terenu i stvarno sam se odusevio, bukvalno sam ostao bez teksta.

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Hunter forever
 Ranije sam slucajno na BK naleteo na snimke ovog psa i odusevio sam se. Pre svega zadivio me je njegov rad i dresura u tri meseca: aport,lezi,sedi. Svaka cast vlasniku i odgajivacu.
marka Engleski poenter marka

DESPERADOS
 Nas drug Caja je legenda i predsednik DD grupe Moravac i dugogodisnji odgajivac DD .
----------------------------------------------------
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

7x64 KRALJ ..Tri prsta..308W CAR..Tri prsta

Limun
 Sta da vam kazem drustvo mi Carapani smo cudo!

Khalil Gibran

DESPERADOS
 E zemo Vala Bas .... jaki smo ko zemlja..B)
----------------------------------------------------
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

7x64 KRALJ ..Tri prsta..308W CAR..Tri prsta

KREC
 Za Brbu svaka cast i poloziti pred Nemackim sudijama je privilegija,ali i velika cast.Uspeh i vodicha i psa=sto je danas retkost jer svi gledaju da prodju sto bezbolnije i izpolazu sve kod rodjaka za vikend-dva. Caja je odabrao jedini pravi put !
dobar vam pogled i sto vise lepih lovackih slika,Mirko

DARKOILIJA
 POZDRAV SVIM LJUBITELJIMA RASE NOD JA SAM DARKO LOVIM OD SAMOG POCETKA MOJE LOVACKE KARIJERE SA POMENUTOM RASOM TO JE SVEUPOTREBLJIV PAS IDEALAN ZA LOV SVINJA ODLICAN ZA BARSKU DIVLJAC KAO ZA VELIKE TRAVE I GUSTI LOZARI DOSTA LOVACA NIJE UPUCENO U OVU RASU SMATRAJU GA LOSIM LOVCEM STO NARAVNO NIJE TACNO JA POSEDUJEM 3 NODA DVE ZENKE I JEDNOG MUZJAKA POZDRAV

Kolega velika slova znače da vičeš molim te piši malim slovima

Srbijalov Admin Tim

DARKO SULEJIC KRNJEVO

DARKOILIJA
 Kolega velika slova znače da vičeš molim te piši malim slovima

Srbijalov Admin Tim
[/quote]
DARKO SULEJIC KRNJEVO

DARKOILIJA
 uredu kolega
DARKO SULEJIC KRNJEVO

cokoladni

Pocetnik kaže:
Pozdrav svim lovcima i ljubiteljima pasa! Ja sam od ove godine lovac-pripravnik i imam nameru da za sledecu sezonu, (moju prvu) kraj sebe povedem NOD-a!!! Imam neko stene mesanca poentera i jos neke rase u selu, stene me je odusevilo sto se tice nosa, sa tri meseca je pronaslo fazana u vrzini, metar visokoj, i markiralo, sacekalo dok nisam dosao ni moju komandu podiglo petla! Nisam sa njim nista posebno radio! Ako ima fazana u okolini, nalazi ga 100 %!!! Ali zato ide daleko u pm. nece da slusa, ne mozes ga dozvati.... a i dlaka mu ke mnogo kratka!!
A posto u mom lovistu se pretezno lovi, fazan, zec, sljuka, prepelica i patka a teren je pretezno ravnicarski sa omanjim brdascima i bregicima, mislim da je NOD mnogo bolji izbor!!!
Ono sto bih vas zamolio jeste da mi date neke preporuke, neke odgajivace koji imaju dobre radne pse, dobrog nosa! Cena, pa da ne prelazi 200 evra eventualno 250!!! Hvalaaa

Kolega dobro došao na naš forum ,zamolio bih te da malo opširnije napišeš u rubrici predstavljanje da bismo znali odakle si i koji su pravci tvojih interesovanja.

Klega ako te zanima imam NKD i dajem ga na poklon sa papirima.Poklanjam ga zato sto nema ko da se zauzima za njega ja sam trenutno u inostranstvu,ako ta zanima pisi na PP.Pozdrav

Srbijalov Admin Tim

priroda i drustvo

spiker-mrmosh
 Novi mali stanovnik mojih boxova je dobio licnu kartu ! Ovom prilikom moram pohvaliti KSRS - veoma su brzi u izdavanju rodovnika !
i1226.photobucket.com/albums/ee405/spiker-mrmosh/Loraaport.jpg

i1226.photobucket.com/albums/ee405/spiker-mrmosh/Picture028-1.jpg

Hunter forever
 Spiker sve najlepse vam zelim u daljem odgoju. Grin

spiker-mrmosh
 Hunter forever Hvala ! I ja tebi zelim puno srece i uspeha u odgoju i obuci svog ljubimca ! B)
Malo si promasio rasu - ali ima vremena , jos si ti mlad - popravices se ! ;) iveli 3 Salim se naravno ! Samo napred !

Hunter forever
 To ce mo videti kad malo poraste kako ce se ponasati u lovu... Ne sumnjam da ce biti dobar..
Hvala hvala.

KREC
 img828.imageshack.us/img828/4280/slika0345640x480.jpg
By nltkrecova at 2011-12-15

Nina 10 meseci o.Heiko m.Dina

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački kratkodlaki KINOLOGIJA 6923 15.09.2022. 18:20
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Oštrodlaki jazavičar KINOLOGIJA 90 13.02.2016. 23:08
Bosanski oštrodlaki gonič BARAK KINOLOGIJA 79 07.04.2015. 00:31
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,637,328 posete www.srbijalov.com