Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Leupold

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Leupold
DESPERADOS
 Na Zapadu ili Americi je to durgacije , a to bi bilo odprilike ovako ..

Potencijalni kupac ode do prodavnice i dobro osmotri koji proizvod mu se svidja ili odgovara , pruci ga detaljno i normalno zapise karakteristike i cene .Onda dodje kuci i pocne da trazi to isto po netu i kad nadje on to i naruci i posle par dana dobije taj proizvod kuci po znatno nizoj ceni nego da je pazario u prodavnici .
Eto tako rade u svetu , retko ko kupuje nesto a da ga nije video uzivo ili bar opipao kako izgleda i proverio kvalitet .I to se daju velike pare za pojedine proizvode , e sad to u Srbistanu nije slucaj i cela prica ima sasvim drugi tok koji nam je nazalost poznat .
----------------------------------------------------
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

7x64 KRALJ ..Tri prsta..308W CAR..Tri prsta

Podunavac
 Problem je isporuka u Srbiju, pošto većina firmi ne šalje robu ovde zbog neke crne liste. Ali kod mene je jednostavno. Carine na američku robu nema a plaća se samo PDV 23 %. Ono što sam ja gledao me izađe 2-3 puta jeftinije nego da pazarim u Hrvatskoj ili Srbiji. A što se tiče optika sve koje sam gledao na e-bay sam video uživo (uglavnom i isprobao) i znam kakve su (osim Zeiss Conquest), tako da me to ne sekira. I svi dobavljači daju fabričku garanciju na proizvod koji prodaju, pa čak i povrat novca nezadovoljnim mušterijama.
Evo nekoliko primera koliko izađu pojedine optike sa svim dadžbinama:
Bushnell Elite 4200 3-9x40 (256 evra),
Leupold VX-II 3-9x40 (268 evra),
Nikon Monarch 3-9x40 (232 evra) i
Zeiss Conquest 3-9x40 (374 evra).
Pa nek neko kaže da ovo nije povoljno, ili da ove optike nisu kvalitetne.
Tri prsta 2Kolce

DESPERADOS
 Kolega Podunavac , ti zivis u Lepoj Njihovoj i to je druga drzava , mi zivimo u Srbistanu i to je nesto sasvim drugo .
E tu je ta razlika skoro pa kao izmedju USA i Europe .
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

kelt

DESPERADOS kaže:
Kolega Podunavac , ti zivis u Lepoj Njihovoj i to je druga drzava , mi zivimo u Srbistanu i to je nesto sasvim drugo .
E tu je ta razlika skoro pa kao izmedju USA i Europe .
kolega nije ovo nikakav `srbistan `vec nasa jedna jedina zemlja Srbija i taj naziv prestani da proturas
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

DESPERADOS
 Nije moja izmisljotina nego nekog od kolega , a to sto smo zaostali 50 godina za svetom i sto smo najgori od svih ex-yu zemalja to nismo mi krivi nego neko drugi , a ko je taj drugi to ce otkriti sledece generacije .
I vratimo se temi a to je Leupold .
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

Podunavac
 U Srbiju postoji mogućnost uvoza preko agencije. To je lepo i detaljno objasnio kolega 270 u jednom od njegovih ranijih postova. Samo izađe skuplje, pošto se plaća provizija za uslugu agenciji i traje duže isporuka. A nije u Srbiji niko kriv što nas ameri ne vole, pa nas stavili na crnu listu sa arapima i afričkim državama.
Tri prsta 2Kolce

sheytan
 Ja sam autor-plagijator tog naziva, i uopshte se ne ponosim time SHTO TAJ NAZIV OVA JADNA ZEMLJA ZASLOOZOOJE! A od patriotizma se ne zivi...
Kelt, idi pogledaj koje sve zemlje imaju PayPal, natji tjesh GOMILU zemalja za koje nikad nisi ni chuo. Shta dalje da se pricha... Cry

Evo jedne prigodne pjesmice: http://www.youtub...XFOb07dqUg
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

kelt

DESPERADOS kaže:
Nije moja izmisljotina nego nekog od kolega , a to sto smo zaostali 50 godina za svetom i sto smo najgori od svih ex-yu zemalja to nismo mi krivi nego neko drugi , a ko je taj drugi to ce otkriti sledece generacije .
I vratimo se temi a to je Leupold .
u komsijsko dvoriste uvek trava zelenijaTrt Milojka
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

sheytan

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

DakiNS
 Momci manite se politikeVan teme
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

sheytan
 ^ Po meni, nije ovo politika, ali si apsolutno u pravu da off topic-himo! Izvinjenje od mene! iveli 3

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

chaki
 Kad ljudi koji zive u nekoj od zemalja EU uvoze nesto naplacuje im se carina pod obavezno i to ne mala carina jer sve carine po cenovniku stvari u EU.

Ostalo sve znate a duzurni pljuvaci zemlje Srbije ako Vam se nije svidjalo u Srbiji sto ne odoste negde vec ostaste a i ovi sto dodjose pa im se ne svidja takodje nisu trebali da dolaze.

Pay pal ulazi u Srbiju i o tome se vode pregovori a carina mora da se smanji na nivo koji je u EU ako se misli u EU.Druga stvar podignuta je maximalna vrednosta za robu bez carine na 75 eura ( sto ne na 100 to je pitanje za drzavu ali uskoro ce it o da bude)

sheytan
 Chaki, dusho, idi tamo na temu o svetskom rekorderu, pa objashnjavaj i dalje kako pokvareni mozgovi prevarantski funkcionishu, ti si za to expert! B)

A mogao bi i neq lootrijicu da organizujesh i na ovom forumu, ili neki nagradni konjqrs sa takodje unapred poznatim dobitnicima, vetj dugo nisam bio namagarchen, a i vetjina ovdashnjih chlanova nije to isqsila, pa izvoli, ne bilo ti zapovedjeno! Cvee

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

chaki
 ko ti trese kavez ?

DakiNS
 Van teme Kolege molim vas tema je Leupold

Srbija Admin Tim

KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

stojkuki
 Hm da, Chaki. Tema je Leupold.
Mislim, samo da se razumemo nesto. U Evropskoj uniji se carine naplacuju samo za robu koja je proizvedena VAN EVROPSKE UNIJE. Da napomenem ... E sad posto se Leupold proizvodi van EU, za njega se placa carina. Za brendove koji se proizvode u EU, nema carina!!!!
To je i smisao Evropske unijije.
A niko ne kudi nasu Srbiju.
Druze moj mogoh otici ne jednom nego vise puta i to na gotovo ali mi nije palo na pamet.
Neki kazu da sam lud, ali ja zaista mislim da kosti treba da ostavim tamo i gde su nastale. I vise puta sam i na ovom forumu rekao da je Srbija iznad svega. U nekom mom radu imam cak i odredjen altruisticki nastup pa dobar deo stvari u svojoj poslovnoj aktivnosti radim PRO BONO ili ti u javnom interesu. Malo nas je ali nas ima. Zato, ... prozivanja tog tipa ostavi po strani.
A sto se Nasih trgovaca tice, a to znam sigurno, osim kompjuterasa koji zaista rade sa malim, minimalnim marzama, svi rade sa marzom od 60% pa na vise. Razloga je za to puno. Mala bara, malo ribica za lov pa mora da se zahvata siroko da bi se prezivelo. Ja to razumem, ali ne Odobravam. Sticajem okolnosti, upravo iz tih razloga mnoga roba je kod nas, sem izuzetaka, drasticno skuplja nego vani, ... bilo gde, a pogotovo u USA. Zato ... Tako nam je kako nam je ....

Stoga, Leupold optika, kosta koliko kosta, .... vredi koliko vredi, ... a na nama jer da ocenimo prolazi li ili ne ....

Podunavac

stojkuki kaže:
Hm da, Chaki. Tema je Leupold.
Mislim, samo da se razumemo nesto. U Evropskoj uniji se carine naplacuju samo za robu koja je proizvedena VAN EVROPSKE UNIJE. Da napomenem ... E sad posto se Leupold proizvodi van EU, za njega se placa carina. Za brendove koji se proizvode u EU, nema carina!!!!
To je i smisao Evropske unijije.
A niko ne kudi nasu Srbiju.
Druze moj mogoh otici ne jednom nego vise puta i to na gotovo ali mi nije palo na pamet.
Neki kazu da sam lud, ali ja zaista mislim da kosti treba da ostavim tamo i gde su nastale. I vise puta sam i na ovom forumu rekao da je Srbija iznad svega. U nekom mom radu imam cak i odredjen altruisticki nastup pa dobar deo stvari u svojoj poslovnoj aktivnosti radim PRO BONO ili ti u javnom interesu. Malo nas je ali nas ima. Zato, ... prozivanja tog tipa ostavi po strani.
A sto se Nasih trgovaca tice, a to znam sigurno, osim kompjuterasa koji zaista rade sa malim, minimalnim marzama, svi rade sa marzom od 60% pa na vise. Razloga je za to puno. Mala bara, malo ribica za lov pa mora da se zahvata siroko da bi se prezivelo. Ja to razumem, ali ne Odobravam. Sticajem okolnosti, upravo iz tih razloga mnoga roba je kod nas, sem izuzetaka, drasticno skuplja nego vani, ... bilo gde, a pogotovo u USA. Zato ... Tako nam je kako nam je ....

Stoga, Leupold optika, kosta koliko kosta, .... vredi koliko vredi, ... a na nama jer da ocenimo prolazi li ili ne ....

Kolega svaka čast i za ekonomiju i za patriotizam.Bravo 2
Tri prsta 2Kolce

DESPERADOS
 Teska srca ali moram da se slozim.
I Ja sam jedan od kupaca preskupog Leupolda ali sta cu morao sam bolje 600 eura nego 1600 za Swarowski .
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

Podunavac
 Kolega koji si model uzeo za 600 evra?
Tri prsta 2Kolce

DESPERADOS
 VX II 3-9 x 50 sa QR montazom preko 600 jurosa :

www.srbijalov.com/forum/attachments/m-70_7x64_02.jpg
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 19
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,372,622 posete www.srbijalov.com