Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lovačke priče - stvarni dogadjaji!

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lovačke priče - stvarni dogadjaji!
kelt
 i ja sam odrastao na isti nacin upiso sam se od smeha kad pracitah ovo sa cipelama jer smo i mi to radili za korum( kozica pracke) . moj cale je donosio iz firme neke kozne htz rukavice u sto je bila jaka koza. secam se jednom on vari u radionici a na rukama mu jedne takve, samo prsti ostali , psuje nam majku i vari. pa covek kupio nove unutrasnje gume za traktor a mi ih u kaiseve za pracke joj kako nas je istuko. evo sad me kolega dakins za..bo, pisem a placem od smehaROFL
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

slavko75
 JANK cestitke na iskrenosti a malo ko bi to ispricao Aplauz

kad si bio tako iskren moram i ja da nesto ispricam
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

kelt
 samo napred kolegaujem te
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

slavko75
 Pocetak nove lovne sezone ,dosta lovaca i gostiju u lovu ,a na nekoliko meseci pre kupio ja psa istarskog gonica samo reci hvale ,ker pronalazi i goni divljac samo tako, i krecem ja sa jednom grupom lovaca uglavnom gostiju a medju njima i jedan poznati FORUMAS JANK i tako se priblizavamo mestu lova a ja rezvezo pricu moj istarac itd. itd.
Pustam ja psa iz povodca poce on da pretrazuje prodjosmo jedan proplanak a tu ima jedna kuca prolazimo kraj nje a moj ceti istarac pravac u kokosinjac ja vici vici ali moj istarac Laki napravi genocid .
Normalno svi lovci bravo slavko Laki ti je bog ali za kokoske ,ej ljudi da sam mogao u zemlju da propadnem a Lakija zamalo nisam lansiro na mesec ,sve se to odigralo svega desetak minuta kako sam ga pustio ,naravo odma sam ga svezo za ogradu tog domacina i tu je ostao svezan sve do kraja dana a lov smo nastavili ali bez psa 

Jank
 Što bi rekao Dragojlo "Sve je tako" ...Dobar istarac lep ko lutka ali pravi kokošar, taj nije slušao ništa...Slavku naši drugari nude odmah 500 CH franaka za tog kokošara....Šta ćemo Slavko u lov samo pusti Istrijanera i biće kokošaka koliho voliš...pa ha ha ha....A Slavko da se živ pojede ....još samo da kažem da je Slavko odmah posle tug lova prekinuo saradnju sa tim kerom ...Vratio ga starom vlasniku.....

Tako ti je to kada kupuješ kera već uvedenog u lov.......KOKOŠAKA....ha ha ha....yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

slavko75
 nanu mu njegovu da se love kokoske on bi se ubio za zecom xaxaxaxaxa

Sniper Hunter
 Jank ,Daki e svaka vam cast za price ,sta mislis jank da te je zatekao onako pod granjem dok cupas pevca sta bi pomislio covekGrin

Limun
 Slavko, Jank B)Smeko
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Jank

Sniper Hunter kaže:
Jank ,Daki e svaka vam cast za price ,sta mislis jank da te je zatekao onako pod granjem dok cupas pevca sta bi pomislio covekGrin

Auuuu Snipere nisam o tome ni razmišljao, cilj mi je bio da spasem petla, fala Bogu, još taj porok nije stigao do naših sela ili bar ja nisam čuo....yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

slavko75
 da nisi i ti jank pomagao keru da sto brze skentujete pevca xaxaxaxax

moj kokoske tvoj pevcove koji bi oni par bili

Jank

slavko75 kaže:
da nisi i ti jank pomagao keru da sto brze skentujete pevca xaxaxaxax

moj kokoske tvoj pevcove koji bi oni par bili

Jedva sam bre izvukao živu glavu, umalo da stradam zbog pevca....a šta da su moji drugari sve to videli nego su već zašli sa druge strane kuće....nadrljao bi od zajebancije....Bye

slavko75
 xaxaaxa u bre kako sam bio ljut video si

Browningbar
 DakiNS, odlicna pricica, Aplauz svaka cast, jedva cekamo nastavak...Veselo 2Hoemo jo
Pravo u centar!
srbijalov

aca
 dakiB) slavko Bravo 2.dajte jos prica da citamoSmile

Hunter forever
 Daki Jank dobre lovacke price...Aplauz
marka Engleski poenter marka

Hunter forever
 Očevi moja dva najbolja druga su lovci,pa su se tako izmedju mene i mojih drugova vodile price o lovu.Iako su znali mnogo vise od mene,nikada nisu odbili da pricaju samnom na tu temu.Stalno sam bio sa njima i stalno smo vodili razgovore.Posto moj otac nelovi ja nisam znao koliko i oni a voleo sa da saznam sto vise.Moj kum koji je veliki lovac stavise bio je do skora predsednik LU(neznam da li je i sada) cuo je da sam ja zavoleo lov.Proslo je nekoliko nedelja od pocetka lovne sezone na fazana,a ja sam dobio poziv od kuma da idem sa njima u lov(to je bilo januara 2009).U tom trenutku sam bio presrecan prosto sam ostao bez reci.Odmah je krenulo spremanje za sutrasnji lov.Nazvao sam drugove i rekao im ovu radosnu vest.U noci izmedju subote i nedelje nisam oka sklopio mastao sam o sutrasnjem danu.Tata me je odvezao kod kuma,posto zivi u susednom selu.Krenuo sam u lov sa psima moga kuma.Taj dan nikada necu zaboraviti jer mi je bio prvi izlazak u lov.2010/2011 lovne sezone nisam ni jedan put otisao u lov jer je kum bio u nekim poslovima sto mi je tesko palo.Nadam se da cu ove godine kada se ponovo otvori sezon lova otici bar jedan put u lov jer to najvise volim pored ribolova.Obozavam lov i lovacke pse ali do sada sam samo 1 put otisao u lov. Confused Yes

aca
 ja nemogu da spavam kada je sutra nedelja.razmisljam kako ce psi da rade,dali cemo nesto da odstrelimo,kakvo ce druzenje da bude...to je nezamisliv osecaj barem za mene

Limun
 Momci to je znak da ste zarazili lovom, pa ni ja posle 12 godina od kada sam lovac ne mogu da spavam cele noci pred prvu nedelju lova!B)
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Neca92
 Glavni znak da ste se ''zarazili'' je (naravno, pored ne spavanja vece pre prvog izlaska u lov u godini) ustajanje svakog drugog, treceg dana pre svitanja i odlaska na teren sa kerovima! Naravno, van sezone! I onda kad za to cuju osobe koje ne vole lov, sledi pitanje: ,, Pa dobro, bre, da l' si ti normalan?! '' Zbunjen Zbunjen Zbunjen Grin

P.S. lov sa pticarima je nesto drugo... Grin
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

Hunter forever
 JA JESAM. 

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1770 06.06.2025. 12:23
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Stara lovačka municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 213 12.06.2024. 20:37
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,629,535 posete www.srbijalov.com