Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lampe, nosači, montaže

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lampe, nosači, montaže
arsa
 Petre imam ja dva komada i mogu ti reci da nisu lose ali nisu bas za montiranje na pusku. Imaju jak svetlosni snop koji se zumira na malo blentav nacin pa mi je sumnjiva izdrzljivost prilikom pucnja. Imas na limundu i onu o kojoj sam ja pricao ranije pa ti je moj savet da uzmes nju.
Mirko razlika je samo u dizajnu i z9 je nesto modernije dizajnirana a karakteristike svetlosne su potpuno iste i zavise iskljucivo od lampice koja daje svetlost.
Ako se ta tvoja "skvo" otvorila novcano a ti je odmah pritisni da ti kupi i led sijalicu za NekTorch pa da vidis kako sija sa njom.
lovac Joca i Luka srbijalov

mirko knezevic
 Arso pa to se podrazuvema...Smile Citao sam vase postove o sijalici koja daje jace svetlost tako da to ide uz lampu...Grin Hvala na savetu.B)

Browningbar
 Znaci sine Mirko, zenica ti kupuje lampicu, pa to je lepo, sigurno je ukrala ideju od kume!GrinGrinGrinB)
Pravo u centar!
srbijalov

Limun
 Mirko ce da se omirazi!!!!Njanjanja2
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

petar
 [xhide]Arso, ne mogu da nadjem naziv te lampe o kojoj kazes da si ranije pisao, aj molim te mi napisi kako se zove pa da je potrazim na limundo...Molitva[/xhide]
Just like old times!

arsa

Lala kaže:

arsa kaže:Imam dve NexTorch T9 i licno sam zadovoljan njima, a pre mesec dana sam naleteo u kineskoj prodavnici na lampe ruske proizvodnje led tehnologije koje koriste klasicne B baterije i necete verovati krajnji domet joj je kao kod NexTorch-a a svetlost bele boje. Izvanredna lampa za neverovatno nisku cenu od 650 dinara.

E pa, pošto je Forum Srbijalov mesto i za razmenu iskustava, ali i za pomoć kolegama, meni je ARSA lepo pomogao da nabavim par komada tih lampi ruskih. Ja koristim takodje NexTorch, ali reko' ajd' da uzmem i ovo, za te pare neće da se baci. Arsa mi lepo poslao to, ja probao, i prijatno sam iznenadjen, da ne kažem zapanjen, snopom i jačinom!
Lampa je LED Xenon, kaže na pakovanju da uložak traje praktično neograničeno, pošto se ne greje pri radu. Koristi 3 baterije srednje. Jačina svetla je oko 140 lumena. Dužina 235 mm, debljina ručke 30 mm, širina fara 44 mm, vodonepropusna. Probao sam je noću, na 50 metara osvetli širinu od jedno 5 metara sasvim jasno, svaki detalj! Na 100 metara osvetli dovoljno za pucanje, ali to je već predaleko. Maximalni domet joj je otprilike kako i piše na pakovanju, oko 200 m. Preporučujem svima! Još jedino da smislim kako da nabacim mikroprekidač...
Arso, hvala još jednom!

Evo Petre pa je potrazi tamo,kolega mi je rekao da je video na Limundu.
Ne htede da mi citira sliku, a ti se vrati unazad,pronadji ovaj post pa vidi.Pozzz...

petar
 [xhide]Hvala Arso..B)

Jel to ona ista lampa sto ima za 550 dinara kod kineza, sto si pisao isto, na pakovanju su sve na ruskom? Confused[/xhide]
Just like old times!

arsa
 Tako je Petre.Imas i verziju na kojoj pise Police a ustvari je ista potpuno.

petar
 [xhide]Aha, ok hvala Arso, bice mi mozda jeftinije da je kupim kod kineza nego da licitiram limundo, ali videcemo...B)[/xhide]
Just like old times!

mirko knezevic

Browningbar kaže:
Znaci sine Mirko, zenica ti kupuje lampicu, pa to je lepo, sigurno je ukrala ideju od kume!GrinGrinGrinB)

Jok nego me pitala sta ces za rodjendan,ja ko iz topa: Pa lampu....Grin Grin Grin

mirko knezevic

Limun kaže:
Mirko ce da se omirazi!!!!Njanjanja2

Limune druze pa mora da se iskoristi kad daju....Smile

vuk71
 nemogu verovati da se za 650 din. moze napraviti kvalitetna lampa za lov. Ko ima te lampe neka javi kako se pokazuju u eksploataciji...

bturjane
 ma mi smo do sad bili u tami e ti nam sad upali svetlo i prodaj nam i lampe kao i gps ogrlice za 100 STO evra evo bas malopre na ulici nadjoh jednu stotku idu ljudi i bacaju ih sica pa im ne treba pa cu odma da kupim ogrlicu od tebe KOLEGA predstavio si se u rublici prodajem ovaj portal je (bar ga ja tako zamisljam)klub entuzijasta i zaljubljenika prvenstveno u prirodu pa i u lov i ja mislim da nije na mestu da ti sad tvojim proizvodima i nekim neumesnim nudjenjem proizvoda remetis ovo lepo druzenje imas TV pa se reklamiraj kolko ti volja i dubok dzep da to platis a nas ovde ostavi da divanimo o svojoj pasiji prema lovu
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12

nidzamotocross
 Bturjane Bravo 2 ... A "kolega" ovde si dobrodosao kao i svi ostali,ali na nekoliko tema imas ovakve upise, postuj pravila foruma na koja te upucuje admin tim, i postavi ih u odgovarajucoj temi...! B3SaN Pozdrav i hvala.. Van teme
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

_Boris_
 Pozdrav....
Ja bih kupio lampu,ali neznam koju da uzmem. Posto sam postao skoro lovac...

lakistrike95
 Da li neko zna gde ima da se uzme ovakva lampa, a da nije preko limunda, jer se na limundu ne isplati Grin
www4.slikomat.com/11/0925/uk-origin.jpg

stevin

lakistrike95 kaže:
Da li neko zna gde ima da se uzme ovakva lampa, a da nije preko limunda, jer se na limundu ne isplati Grin
www4.slikomat.com/11/0925/uk-origin.jpg
ja sam kupio isto takvu,ali nije bio punjac i idu tri tanke baterije,za te pare dobra lampa,baca daleko snop!e sad je pitanje koliko je trajna!
Lisica

papiga
 kolega Stevin gde si kupio ovu lampu i koliko kosta jer se na Limundu krecu oko 1500 u kompletu jer bi i meni trebala kao ova na slici

lakistrike95
 Ova je kao neka Cree Q5, trazim isti takvu, bas zbog punjaca i baterije koja ide uz nju, ova lampa ima i zum, zato mi se svidja... A i domet joj je dobar. A gde si ti uzeo svoju, i koliko si platio?

stevin

papiga kaže:
kolega Stevin gde si kupio ovu lampu i koliko kosta jer se na Limundu krecu oko 1500 u kompletu jer bi i meni trebala kao ova na slici
u ribolovackoj radnji u beceju,bila je 550din,bez baterije i punjaca,ima tri modusa rada,a kada je u ful zumu,svetlo baca u kvadrat!cuo sam da je ima i na najlonu u ns!
Lisica

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Skidajuće i fiksne montaže OPTIKE I MONTAŽE 458 10.03.2022. 00:38
Rusan nosači i montaže optike OPTIKE I MONTAŽE 26 16.11.2017. 18:17
Nosač za kuku OFF-ROAD 78 07.02.2017. 22:40
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,685,895 posete www.srbijalov.com