Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Sajam u Novom Sadu LORIST

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Sajam u Novom Sadu LORIST
klaja
 kazu da je subotom najskuplje na sajmu,navodno treba ici dan pred zatvaranje. ko ce da ceka poslednji dan. ja dobijam gosta podunavca i jos neke nase drugare lovce pa mi ne gine citav dan na sajmu.

apinest

DakiNS kaže:
Kada stojis ispred stanice mozes ici pravo pa prvi semafor desno a mzes ici odmah desno pa prvi semafor levo docices na isto mesto Sajam Za nijansu je blize ukoliko ides Bulevarom Oslobodjenja pa prvi semafor desno u bulevar kralja Petra I
Daki, možda ste čoveku mogli da pomenete još kraću putanju, sa autobuske stanice desno na bul. Jaše Tomića, pa posle par stotina metara levo u Pariske komune, pa kad na kraju iste izbije na bul. Kralja Petra I već se vidi Master centar i sajam. Nekad (pre 10-15 godina) kada sam kao mlad lovac išao busom u NS, koristio sam ovu trasu, i obavezno pre ulaska na sajam (pošto sam dolazio u NS oko 8 h, a sajam se otvarao u 9) svraćao sam sa kolegama u neku (ne NEKU, nego PRAVU) kafanu na uglu Rumenačke i bul. Kralja Petra I... Kažem PRAVU: karirani stoljnaci, metalne pepeljare, "ljubazna" konobarica... Uđemo unutra, ugrejemo se (sajam je u ta vremena održavan sredinom oktobra, info za mlađe lovce), "popričamo" po koju, osušimo se ako smo prethodno usput (ili prethodne noći!) pokisli, i u tom se i kapije sajma otvaraju! Eh, kud se dedoše dobra stara vremena?!Vrlo tuan

Podunavac
 Ja dolazim od Rumenke i idem samo pravo. Nema nikakvog skretanja dolazi se pravo pred sajam. Samo čovek koji dolazi iz Rumunije za N. Sad ne prolazi kroz Rumenku.
Apinest i ja isto dolazim već godinama na sajam a jeo i pio sam na bulevaru u piceriji kojoj je preko puta bila lovačka prodavnica. Sad ubijam žeđ u krugu sajma a posle kod Klaje i ostale familije. Sviđa mi se banjalučki ćevap u N. Sadu, zet me tamo često vodi.
Tri prsta 2Kolce

DESPERADOS
 Sad je doslo neko novo vreme , radi se od 10 a i nema vise toliko izlagaca a i publike je sve manje , nista nije kao sto je bilo.
----------------------------------------------------
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

7x64 KRALJ ..Tri prsta..308W CAR..Tri prsta

klaja

Podunavac kaže:
Ja dolazim od Rumenke i idem samo pravo. Nema nikakvog skretanja dolazi se pravo pred sajam. Samo čovek koji dolazi iz Rumunije za N. Sad ne prolazi kroz Rumenku.
Apinest i ja isto dolazim već godinama na sajam a jeo i pio sam na bulevaru u piceriji kojoj je preko puta bila lovačka prodavnica. Sad ubijam žeđ u krugu sajma a posle kod Klaje i ostale familije. Sviđa mi se banjalučki ćevap u N. Sadu, zet me tamo često vodi.

picerija postoji jos uvek ali lovacka radnja nazalost ne. znaci da navucem piva ehehh,vidim da pretis sa ubijanjem zedji.

Podunavac

klaja kaže:
picerija postoji jos uvek ali lovacka radnja nazalost ne. znaci da navucem piva ehehh,vidim da pretis sa ubijanjem zedji.

Ne sekiraj se, neću mnogo da popijem. Malo piva ko na fišijadi u Somboru.ROFL
Tri prsta 2Kolce

Podunavac
 Nemoj da se mantraš kolima da voziš na više puta. Naruči kućnu dostavu sa malim kamiončićem. Ovoliko otprilike biće dosta.ROFL
Tri prsta 2Kolce

Lala
 Mislim da će izlagači na sajmu imati klasičnu ponudu, i da neće biti nekih revolucionarnih noviteta, eventualno ono što najavljuju u 'Zastavi'.
Takodje mislim, da će mnogo interesantniji deo sajma (barem meni) biti neka druga dogadjanja vezana za lovstvo.
A najinteresantniji, a i najlepši deo će biti mogućnost da se forumaši sretnu i upoznaju, barem oni koji se do sada nisu sreli.
Možda napravimo neki punkt za susret, u jednom od restorana unutar sajma, da se ne bi jurili po halama?
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

DESPERADOS
 Dobra ideja Lalo , ajde napravi neki predlog koji restoran .
----------------------------------------------------
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

7x64 KRALJ ..Tri prsta..308W CAR..Tri prsta

klaja

Podunavac kaže:

klaja kaže:

Ne sekiraj se, neću mnogo da popijem. Malo piva ko na fišijadi u Somboru.ROFL

auuuu onda mogu da porucim jedan omanji kamion piva ili bolje hladnjacu piva. u somboru je bilo paklenooooo

Neca92

DESPERADOS kaže:
Neco ovo deluje kao naucna fantastika .... ali da ne malerisemo zivi bili pa videli....B)

Bas tako deluje! Grin Videcemo sta ce biti i kako, ali ako stvarno bude bilo, bice mi zao sto nisam saznao pre pa da predam za nabavku karabina! Grin
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

corak
 Koje je radno vreme sajma?

arli
 Ja dolazim u petak oko12h,pa ako se neko od forumaša nadje eto prilike za druženje. Lala nek kaže lokaciju a za ostalo će se snadjemo;)

Lala
 Ne bih se ja upetljavao u još neku organizacijui susretanje članova, puna mi je glava obaveza, dao sam ideju, dogovorite se.

Miki
 eto i mene u petak popodne u NS...samo na sajam tek u subotu...jao pa toliko lepsih stvari ima u tom gradu od sajma.. ;)
Pfft

Sremac75

arli kaže:
Ja dolazim u petak oko12h,pa ako se neko od forumaša nadje eto prilike za druženje. Lala nek kaže lokaciju a za ostalo će se snadjemo;)

Bravo 2
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Aman bre, ne tapši ti meni, Sremac! Nego lepo, ima tamo unutar sajma onih par restorana pod šatrom (napolju), pa ako neka ekipa sedne, neka na parčetu papira A4 napiše 'Srbijalov', stavi na sto za kojem sedi, prepoznaćemo se. Kao ono kad se na aerodromu sačekuju nepoznati ljudi, onaj koji čeka, drži tablu sa imenom firme, ili sa imenom onog kojeg čeka. Eto rešenja.

Sremac75

Lala kaže:
Aman bre, ne tapši ti meni, Sremac! Nego lepo, ima tamo unutar sajma onih par restorana pod šatrom (napolju), pa ako neka ekipa sedne, neka na parčetu papira A4 napiše 'Srbijalov', stavi na sto za kojem sedi, prepoznaćemo se. Kao ono kad se na aerodromu sačekuju nepoznati ljudi, onaj koji čeka, drži tablu sa imenom firme, ili sa imenom onog kojeg čeka. Eto rešenja.

Malo....ali vidiš da si odmah dao dobru ideju!B)
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Ja uvek dajem dobre ideje, samo što nekako uvek meni i zapadne da realizujem, nikako da se neko drugi prihvati.
Dakle, ako sedne par forumaša za sto, neka napiše Srbijalov, a ostali forumaši neka pirsuju po restoranu, pa kad snime metu, neka se priključe Grin

slavaplana
 Ja imam moju legitimaciju koju kad vide ovi iz LSS dobiju temperaturu trenutno!!Sa njom na sajam dolazim 1.10. a vidi se iz aviona i lepo mi stoji!!!!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Beogradski sajam lova, ribolova i nautike LOVAČKI SAJMOVI 89 17.05.2024. 14:07
Sajam FeHoVa - Lov, ribolov i oružje Budimpešta LOVAČKI SAJMOVI 43 20.02.2020. 18:20
Sajam u Kragujevcu LOVAČKI SAJMOVI 247 29.05.2019. 06:57
SAJAM U SALZBURGU LOVAČKI SAJMOVI 53 05.02.2017. 19:07
Sajam u Nišu LOVAČKI SAJMOVI 267 15.04.2016. 12:50
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 25
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,469
Najnoviji član: SloboM

Poslednje vesti
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,672,039 posete www.srbijalov.com