Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kundak

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kundak
Sniper Hunter
 U pravu si Laki to sam im i ja rekao rekao licne stvari sporove i sve iz privatnog zivota neka resavaju na drugom mestu a ovde slike pa makar i najskupljih radova da bar malo parimo ociGrin znas ono "I tata bi sine"Grin

VLADE
 normalno nema smisla nikog vredjati svi mi radimo kako najbolje znamo i mislimo da je dobro i borimo se za bolje bar ja ovo je moj rad suhl polozare
Poslednje upozorenje da se predstavite !
Sledi banovanje zbog nepostovanja pravila foruma!
Srbijalov Admin Tim!

Sniper Hunter

VLADE kaže:
normalno nema smisla nikog vredjati svi mi radimo kako najbolje znamo i mislimo da je dobro i borimo se za bolje bar ja ovo je moj rad suhl polozare
Poslednje upozorenje da se predstavite !
Sledi banovanje zbog nepostovanja pravila foruma!
Srbijalov Admin Tim!

Kolega bio bi red da se predstavite!

Hunter forever
 Izgleda Vladi bas nesto neide postavljanje slika.
marka Engleski poenter marka

Lala
 VLADE, predstavio si se, u redu je, samo piši malim slovima. Za postavljanje slika imaš uputstvo na test temi 'Postavljanje slika', pa pokušaj tamo dok ti ne uspe, dok ne shvatiš kako se to radi. A onda opleti ovde tvoje radove, da vidimo.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

VLADE

Lala kaže:
VLADE, predstavio si se, u redu je, samo piši malim slovima. Za postavljanje slika imaš uputstvo na test temi 'Postavljanje slika', pa pokušaj tamo dok ti ne uspe, dok ne shvatiš kako se to radi. A onda opleti ovde tvoje radove, da vidimo.
OK HVALA NA SAVETU

nemeza
 VLADE, kad na postu pišete velikim slovima znači da ste ljuti Histerian i da vičete Shock. Pozdrav. Bye

VLADE
 Engleski kundak
VLADE priložio:
189842_156570917732451_100001386328276_316033_1871852_n.jpg

jankovic vladimir

VLADE
 Evo jos nekih slika
VLADE priložio:
1_54.jpg

jankovic vladimir

VLADE
 jos neki modeli
jankovic vladimir

VLADE
 !!!!!!
VLADE priložio:
2_33.jpg

jankovic vladimir

VLADE
 i jos mnogo lepih modela
jankovic vladimir

velisa
 Draga gospodo , ako Vam smeta prisustvo ljudi , koji se profesionalno bave izradom kundaka a govori se o ljudima koji se bave izradom kundaka, jer su to silom prilika počeli raditi, onda se ja povlačim iz daljeg učešća u forumu .Iskreno hteo sam stručno da doprinesem ovoj temi i korisnim informacijama ali to nekima smeta .Pitam , da li na ovom forumu , imaju pravo, da svoje mišljenje ,rad ,informaciju iznesu ljudi koji iza sebe imaju iskustvo i reputaciju ili je ovo forum za decu iz predškolske ustanove.
Zapamtite! Da bi neko vršio prepravku ili pravljenje novog oružja ,mora za to da ima dozvolu adekvatne insistucije ove države .A da bi neko mogao da koristi takvo oružje, certifikat nakon ispitivanja izdaje ,,Zavod za ispitivanje i žigosanje oružja i municije,, iz Kragujevca , ustanova koja je bila u bivšoj Jugoslaviji međunarodno priznata . Kada Vam neko stručno ukaže na nešto što je u realnom životu ozbiljna tema , Vi nastupate sa komentarima tipa , šta su navalili ovi majstori , svako ima pravo na svoje mišljenje i tome slično. Niko od Vas nije dao komentar niti jenom rečju ,rekao da je čuo za jednog vrhunskog majstora Proku a kamoli da je video neki njegov rad.Da liste čuli za ,,Ferlah,, da li ste čuli ,,Shull,, ,, Peraci,, .Ko ovde pominje kundake od 2000 eura i kišobran da bi zaštitio oružje u lovu .Nažalost ,ovde se hvale kako nikad oružje nisu čistili. Nažalost , ovde su mnogi do oružja došli ,jer je od 1992 ,godine tri puta vršena legalizacija. A oni koji žive i rade privremeno u inostranstvu (čast pojedincima ) u širokom luku obilaze njihove specijalizovane prodavnice oružja a ovde trže da za male pare urade vrhunsku stvar.Znam da prozvani će osuti drvlje i kamenje na ove moje reči ali ovo sam izneo zbog iskrenih ljubitelja i poznavalaca ove teme.Jel treba ćutati pred onima koji na lovačkoj pušci graviraju jelena ili im je M48 oružje sa kojim love i srndaca i divlju svinju i sve to prolazi samo zato što imaju pravo na svoje mišljenje. Izvinjavam se svima Vama ako se osećate prozvanim ili uvređenim . Imao sam najbolju nameru , da dam svoj doprinos posebno stručne prirode . Nije mi namera da se reklamiram . Imate reklamu na celoj strani lista ,, Kalibar,, gde pored izrade nameštaja , ljudi se bave i izradom kundaka.Zašto da ne drvo je drvo . Molim sve one koji poseduju fotografije mojih radova da ih ne objavljuju kako ne bi bile predmet rasprave . Hvala Vam i sa ovim prestajem biti član ovog foruma.

Hunter forever
 StidljivAko mozete da mi kazete koja je razlika izmedju engleskog kundaka i ostalih?Jos sam podmlatkar pa neznam,nemojte mi zameriti.
marka Engleski poenter marka

VLADE

Lala kaže:
evo moj rad jednog sula
jankovic vladimir

VLADE

Hunter forever kaže:
StidljivAko mozete da mi kazete koja je razlika izmedju engleskog kundaka i ostalih?Jos sam podmlatkar pa neznam,nemojte mi zameriti.
engleski kundak je kundak bez pistoljskog rukohvata ili bez krivine kako neko kaze obicno si ga vidjao na zastavinoj polozari to je jednostavno kundak sa pravim stomakom
jankovic vladimir

Sniper Hunter
 Gospodine Velisa koliko ja vidim na forumu vas niko nije spominjao u negativnom kontekstu ili vredjao a koliko vidim iz vaseg zadnjeg posta nemate bas obzira i paznje za druge u cemu je problem ako neko sa preradjenom m 48 puca na srndaca i svinju?Mozda nemaju svi mogucnosti da kupe po 2 karabina pa jel zbog toga ne trebaju da idu u lov ? Ne vidim u cemu je problem ako neko dodje iz inostranstva i hoce da uradi kundak? Zar vam i to smeta ?U cemu je vas problem gospodine da ste se toliko naljutili kada nicim niste bili prozvani , a ako niste razumeli sta sam hteo reci time o kundaku od 2000 i kisobranu recicu vam jednostavnije, nema svako pare da radi skupe kundake i nema svako skupe puske
a cenu sam stavio otprilike jer sam imao prilike da gledam kako covek sa skupim karabinom bezi u kola kada je pocela kisa da ne bi pokisla puska, ne zelim da dodjem u tu situaciju cena je bila zbog price o turskom orahu i gledao sam cene na netu dosta su skupe ima ih i preko 2000.
ako ste vi odlucili da vise ne budete clan to je vasa odluka mozda ste odrasli i prerasli "predskolsku ustanovu"

Podunavac
 Veliša čudan ti je tajming bio za dolazak na sajt, taman kad se zakuvala atmosfera na temi kundak. Pošto te ovde niko nije podržao u pljuvanju po drugim majstorima sada si se na sve članove naljutio i odlučio malo da popljuješ i nas. Jok mi niko nismo čuli za Perazzi, Ferlach i Suhl dok nas ti nisi prosvetlio. Ali mi smo i tako svi predšolski uzrast za tebe koji si magistar. Mogao si ovde lepo bez tenzija i svađe da predstaviš sebe i svoje radove, ali ti to iz nekog razloga nije odgovaralo. To što nećeš više da budeš član ovoga forume nikoga neće nasekirati. I ovih pet upisa koje si imao, ovakvi kakvi su bili, bili su previše. Srećan ti put.Bye
Tri prsta 2Kolce

mirko knezevic
 Auuu bre postade forum ko Rambuje 98" neutralno mesto za pregovore i razmenu misljenja...Grin Kolko vidim morace neko od admina da bude i u posmatrackom timu,ovo od izrade lepih kundaka ode negde u p.m...Smile Dajte ljudi nemojte se svadjati,svaki kundak je dobar i lep od onog fabrickog do onog uradjenog,za svaki je ulozen rad i trud dali masinski ili rucno neko je to radio... Opet kazem meni se licno svidjaju svi kundaci koji su ovde prikazani na slikama od svih majstora...Smile
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

kelt
 sniper nemoj da se trzas previse Velisa je postigao ono sto je hteo. niti prozvan niti zvan sam se javio jer mora kao najcuveniji majstor da se bori za trziste. pojavilo se dosta dobrih majstora koji rade jeftinije., zivot je borba, kao on se nesto naljutio. upravo citam sve i malo razmisljam, malo mi lici na dobro osmisljenu akciju. dva tri coveka stignu na forum, pocnu da nekog pljuju kako bi nekog reklamirali pa se onda nesto ko bajagi naljute i nas sto ovde pisemo proglase diletantima jer eto nemamo pardijevke ili arsenal od desetak karabina. nama srbima nebi skodilo malo vise skromnosti a malo manje gordosti pa makar bili i najbolji majstori puskari u pitanju. e kad budem kupio pardijevku bacicu joj orginalni kundak odma i otici kod Velise da mi napravi bolji nego original samo da se neljuti covek jer je mnogo osetljive prirode.
p.s.
postati dobar majstor je jako tesko, ali samo ucitelji kupuju sebi carstvo nebesko. a oni koji svoje znanje odnesu sa sobom u grob, nisu ni ziveli.No no no
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Plastični kundak PUŠKARSKA RADIONICA 9 12.03.2011. 01:43
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,580,699 posete www.srbijalov.com