Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Dobar nož

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Dobar nož
nidzamotocross
 Svakako druže, ja pričam samo na osnovu motanja po rukama, nisam imao prilike da ga isprobam. Ali ostavio je nekako loš utisak na mene, što ne znači da on ne služi svrsi. Ovaj tvoj sasvim lepo izgleda. Odobreno
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

DakiNS
 Mogu se na buvljacima po pristojnoj ceni još pronaći Impini i Fmipini noževi. Baš sam jedan gledao Famipin ona imitacija roga,nedostajao mu je zadnji deo drške a cena 300 dinara.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

nidzamotocross
 Je l' ovaj Daki? Isti takav ima moj ćale, on ga dobio na poklon, počeo je da ga koristi agresivno sa ciljem da mu služi za sve i svašta. Evo i dan danas posle takve upotrebe, reže kao žilet.

www.nozevi.rs/wp-content/uploads/catablog/fullsize/Famipa%20Prizren%20lova%C4%8Dki%20no%C5%BE%20(model%2011-22)%20Prva%20serija_07-2.JPG

DakiNS
 Manji model.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Miroslaw

suci kaže:
Nidzo uzmi ga obavezno neces se pokajati. I ja sam bio nepoverljiv kad sam video koliko je jeftin ali sam video da vredi mnogo mnogo vise.
I malo vise od toga Grin

bogoljub

nidzamotocross kaže:
Je l' ovaj Daki? Isti takav ima moj ćale, on ga dobio na poklon, počeo je da ga koristi agresivno sa ciljem da mu služi za sve i svašta. Evo i dan danas posle takve upotrebe, reže kao žilet.

www.nozevi.rs/wp-content/uploads/catablog/fullsize/Famipa%20Prizren%20lova%C4%8Dki%20no%C5%BE%20(model%2011-22)%20Prva%20serija_07-2.JPG

Ako neko ima ovaj veći Famipin nož za prodati po nekoj pristojnoj ceni kupio bih ga jer mi nedostaje u kolekciji.
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

velja
 veci famipin bowie u mom vlasnistvu par godina,imitaciju roga sam zamenio pravim jelenskim rogom,napravio futrolu od prirodno stavljene koze,i sada je unikat na neki nacin Odobreno,inace ja sam jako zadovoljan njime,mozda se malo teze ostri,ali kada se jednom naostri dugo drzi ostricu...
8x57jsStari

velja
 drugi famipin noz koji posedujem je manji,isto lovacki model,u mom vlasnistvu je 3 godine,kupio sam ga od komsije za 500.dinara,bio mu je u alatu u radionici,i koristio ga je za sve i svasta,radio je i cekic po njemuShock,ali malisa se nije predavaoOdobreno...naravno, i njemu sam skinuo imitaciju roga,napravio sam mu drsku od roga jelena lopatara,napravio futrolu od telece koze,prirodno stavljene,noz je izuzetno upotrebljiv,i jedan mi je od omiljenijih nozeva,vrlo cesto ga koristim,ostar je kao zilet,brije,dere,secka slaninicu,pravi lovacki noz..
8x57jsStari

velja
 treci famipin noz upravo doradjujem,skinuo sam plasticnu drsku,radim drsku od roga,koze,plastike,aluminijuma..naravno doci ce i kozna futrola,braon boje,beli konac...
videcemo sta ce ispastiConfused
8x57jsStari

Deki Nes
 Takav isti sa crnom drškom imam i ja kući.Nešto ne mogu da ga naoštrim i oblik mi nije nešto (klasika).Stoji mi godinama i ne nosim ga.Imao sam i Impin veći nož koji je bio dosta skup kada sam ga uzimao , ali negde sam ga izgubio za vreme prošlih ratova... ni danas ne znam gde.

velja

Deki Nes kaže:
Takav isti sa crnom drškom imam i ja kući.Nešto ne mogu da ga naoštrim i oblik mi nije nešto (klasika).Stoji mi godinama i ne nosim ga.Imao sam i Impin veći nož koji je bio dosta skup kada sam ga uzimao , ali negde sam ga izgubio za vreme prošlih ratova... ni danas ne znam gde.

famipa je kopirala solingen,a mislim da je ovaj sa crnom drskom radjen na osnovu puminih crteza,malo su tvrdji zato je teze naostriti ih,ali onda drze ostricu....jako dugo
8x57jsStari

suci
 [quote]nidzamotocross kaže:

Planiram neki nožić, ali ne želim da dam mnogo para, jer nije to za mene, sklon sam gubljenju. Jaooo

Nidzo mislim da ovaj nebi izgubio ni za zivu glavu.ROFL
Pogledaj samo kako dere.Smeko

nidzamotocross
 Ma umem ja da gubim tako stvarčice, ali zato ću da povedem dotičnu sa sličice da ga nosi umesto mene. Pa kad zatreba zajedno da deremo... svinjče... Stidljiv

velja
 au..potocna pastrmka Hoemo jo
8x57jsStari

mrwa22250
 Meni vise lici na mladicu,mnogo mi bujna za potocaruStidljiv
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

suci
 Neznam koja je vrsta ali je trofejni primerak Grin

mb-bb
 Impa 007, dobio sam ga kao poklon na sajmu lova i ribolova 1996 kao klinjo i tad je kostao 50ak maraka. Nisam ga puno koristio do skoro kad sam ga naostrio i poceo nositi u lov
Svaka budala ima svoju srecu u zivotu, a ja imam lov...

velja

mb-bb kaže:
Impa 007, dobio sam ga kao poklon na sajmu lova i ribolova 1996 kao klinjo i tad je kostao 50ak maraka. Nisam ga puno koristio do skoro kad sam ga naostrio i poceo nositi u lov

mb-bb noz je jako kavalitetan,kao i futrola koja je extra,jedino ti savetujem da skines tu cicak traku i stavis patent..
8x57jsStari

mb-bb
 mb-bb noz je jako kavalitetan,kao i futrola koja je extra,jedino ti savetujem da skines tu cicak traku i stavis patent..[/quote]

Odobreno Kolega, kad se uzme noz u ruke vidi se da je kvalitetno uradjen. Sto se ti ce futrole ista stvar jako dobro odradjena a i ja sam mislio da skinem cicak i da stavim kopcu...
Svaka budala ima svoju srecu u zivotu, a ja imam lov...

velja

mb-bb kaže:
mb-bb noz je jako kavalitetan,kao i futrola koja je extra,jedino ti savetujem da skines tu cicak traku i stavis patent..

Odobreno Kolega, kad se uzme noz u ruke vidi se da je kvalitetno uradjen. Sto se ti ce futrole ista stvar jako dobro odradjena a i ja sam mislio da skinem cicak i da stavim kopcu...[/quote]

kolega ovako sam to ja uradio,noz sam napravio po merama impinog mini skinera,a futrolu sam dobio na poklon od komsije,jer je on noz izgubio bas zbog te cicak trakeConfused
8x57jsStari

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Dobar puškar PUŠKARSKA RADIONICA 646 15.03.2018. 10:32
Dobar pogled!!! SVAŠTARA 46 10.04.2015. 19:54
Dobar Pogled LOVAČKE NOVINE 30 28.01.2011. 08:57
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,376,387 posete www.srbijalov.com