DakiNS kaže:
Takav gumeni odbojnik mi je doneo drugar iz Austrije, koštao koliko se sećam desetak evra. Kod nas ga nisam nikada video bilo gde u prodaji.
Mnogo lako kundak može da se uništi, neiskustvom vlasnika koji daje svoju pušku svakome i neveštom rukom ''majstora''. Kolegin kundak od ZH 324, uništene pokušajima duboreza. Ovo bi trebalo da su divlje životinje, a liče na one u Černobilju. Biće posla za jednog majstora koji opravdava smisao te reči.
''Kao ptica koja jebez krila, Srbija bibez goniča bila''
Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.
Da podsetim da ima toliko modernih pravaca u umetnosti Sve je to na neki nacin umetnost .. jeste takav kakav je, ali moze imati neku draz za vlasnika ili ``majstora `` Kada akademca nazovu majstorom ovaj se toliko uvredi da retko kada oprosti Nikola Paveroti je slikao recimo kucice na platnu, takav rad je prodavan po nekoliko hiljada eura -Jer je rad bio Paverotijev Dakle ime, ne mora da lici Tapi je isto imao hiper realisticne radove za desetine hiljada eura... Ali Tapi ... Naucice , do tada treba da se vezba na slicnom drvetu ..
Ljudi sta vam je kakva umetnost pa ovo ko da se neki malisan igrao sa molivom i zatim izrezao na kundaku meni se ovo nedopada upropastili su kundak.
goranv kaže:
Neznam koja je uopste poenta rezbarenja kundaka.Da je lepsa puska nije,a nije ni vrednija.
Kod umetnosti rezbarenja ima i umetnosti preterivanja umesto da "umetnik" da zivot zivotinjama na oruzju on ih pretvara u karikaturu nemoze se reci da odmerena rezbarija i dobro uradjena nije lepa pogotovo da nepovecava cenu tog oruzja
goranv kaže:
Neznam koja je uopste poenta rezbarenja kundaka.Da je lepsa puska nije,a nije ni vrednija.
Kod umetnosti rezbarenja ima i umetnosti preterivanja umesto da "umetnik" da zivot zivotinjama na oruzju on ih pretvara u karikaturu nemoze se reci da odmerena rezbarija i dobro uradjena nije lepa pogotovo da nepovecava cenu tog oruzja
Ja iskreno ne volim duborez u kundaku. Ne volim nikakve dorade na kundacima osim čekiranja i možda par detalja kod karabinskih kundaka. Mada ume to lepo da se skocka, ko ume... Prvo ne treba da se pretera, pa svugde gde ima slobodnog mesta da se zauzima motivima, koliko god da su oni lepi, preterivanje nije pametno. Drugo, kada vidim ovakvo kopanje po kundaku, srce me zaboli, ako se već radi nešto, meni se mnogo više svidja sasvim plitko odrađen motiv. A tek kad vidim pirografiju...
Jedino ulepšavanje koje volim kod pušaka je gravura u metalu, kada pravi majstor ugravira pravi motiv, onda puška stvarno ume da zablista.
''Kao ptica koja jebez krila, Srbija bibez goniča bila''
Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.
Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !
arnotije Offline
· 24.07.2025. 21:28
Бог да му душу прости, породици живот и здравље.
davorcalic Offline
· 24.07.2025. 19:00
Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...
alex Offline
· 24.07.2025. 18:30
Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞
AcaNik Offline
· 24.07.2025. 15:13
Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти
Lela Offline
· 17.05.2025. 12:37
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.