Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar
|
Rade Kg |
Objavljen 18.01.2012. 10:36
|

Mlađi član

Upisa: 39
Pristupio: 18.10.2010. 16:15
|
Zuban kaže:
Rade Kg kaže:
belegis kaže:
Pozdrav svima , evo jedne slike zenkice NOP od 2,5 mes. Ova ide posebno za RADETA iz KRAGUJEVCA. Posto je ovo zenkica od njega uzeta.Otac NIK. Majka je Madjarska kuja. Eevo i ja da se oglasim pozdrav Miroslave nebih mnogo da komentarisem jer ce odmah pojedini da kazu vidi hvali stene iz njegovog odgoja, ja mislim da je kujica korektna ali u jedno sam siguran sa ce u terenu biti VRH. Jel od dva EKSTRA roditelja moraju i stenci biti dobri. Pozdrav i za Cukia i Zlaju. Ja cu ovih dana postaviti stene od cetri meseca otac EXCALIBUR VOM TIGAR HAUS!
@ sudeci po nacinu pisanja a i zbog koriscenja velikih Slova, dolazi se lako do zakljucka da na nas VICETE! Pa se zato nemojte cuditi sto mnogi ipak misle...: ...nebih mnogo da komentarisem jer ce odmah pojedini da kazu vidi hvali stene iz njegovog odgoja... ... ili nasta vam ovo lici...???!!!
Uz duzno postovanje, pitam se: Kako je moguce znati sta je Vrh , kad na Vrhu nikada nismo bili...???!!!
U ostalom, samo je jedno sigurno. A to je da nista nije sigurno... !!! ;) Kolega Zuban ja neznam cime sam ja vas povredio pa ste se vi nasli prozvanim, ako neko kaze da je vrh to po meni znaci da je stvarno dobro, ako vi mislite da roditelji ovih stenaca nisu toliko kvalitetni i dobri tako u radu i lepoti to je vase misljenje. Evo ja cu vama reci sta je za mene vrh, ja vas javno pozivam da izaberete teren po vasem izboru a ja cu povesti svoju kuju da vidite u terenu i onda ce te shvatiti sta je vrh. Ja mozda jesm mladji od vas ali i suvise dobro znam sta vredi a sta ne vredi. Vec dugo vremena pratim vasa izlaganja na ovom i ostalim forumima i stekao sam utisak da mnogo volite da dajete savete i pridike, ja znam samo jedno od boljeg ima bolje, a i od boljeg ima gore. Covek se uci dok je Ziv. Veliki pozdrav! |
|
|
|
Zuban |
Objavljen 18.01.2012. 11:49
|

Stari član

Upisa: 251
Pristupio: 27.09.2011. 18:08
|
Rade Kg kaže:
Zuban kaže:
Rade Kg kaže:
belegis kaže:
Pozdrav svima , evo jedne slike zenkice NOP od 2,5 mes. Ova ide posebno za RADETA iz KRAGUJEVCA. Posto je ovo zenkica od njega uzeta.Otac NIK. Majka je Madjarska kuja. Eevo i ja da se oglasim pozdrav Miroslave nebih mnogo da komentarisem jer ce odmah pojedini da kazu vidi hvali stene iz njegovog odgoja, ja mislim da je kujica korektna ali u jedno sam siguran sa ce u terenu biti VRH. Jel od dva EKSTRA roditelja moraju i stenci biti dobri. Pozdrav i za Cukia i Zlaju. Ja cu ovih dana postaviti stene od cetri meseca otac EXCALIBUR VOM TIGAR HAUS!
@ sudeci po nacinu pisanja a i zbog koriscenja velikih Slova, dolazi se lako do zakljucka da na nas VICETE! Pa se zato nemojte cuditi sto mnogi ipak misle...: ...nebih mnogo da komentarisem jer ce odmah pojedini da kazu vidi hvali stene iz njegovog odgoja... ... ili nasta vam ovo lici...???!!!
Uz duzno postovanje, pitam se: Kako je moguce znati sta je Vrh , kad na Vrhu nikada nismo bili...???!!!
U ostalom, samo je jedno sigurno. A to je da nista nije sigurno... !!! ;) Kolega Zuban ja neznam cime sam ja vas povredio pa ste se vi nasli prozvanim...
..."Vredjaju" me Velika slova(jer nisam ni gluv ni slep!) i reklamisanje, kao i reci "Vrh", "Najbolji" Najjaci", "Sampion"... jer nicemu ne sluze, osim Hvalisavanju i reklamisanju. ...Ili?!
...ako neko kaze da je vrh to po meni znaci da je stvarno dobro...
...vidite kako se lepo mogu vredovati Lovacki Psi, bez upotrebe reci Vrh! Dobar je vrlodobar i adekvatan termin za to.!
...ako vi mislite da roditelji ovih stenaca nisu toliko kvalitetni i dobri tako u radu i lepoti to je vase misljenje.
...niko to nije tvrdio!
...Evo ja cu vama reci sta je za mene vrh, ja vas javno pozivam da izaberete teren po vasem izboru a ja cu povesti svoju kuju da vidite u terenu i onda ce te shvatiti sta je vrh...
...cisto sumnjam da bih video nesto sto jos nisam video dosada! Ali to i nije poenta ove price! Ko bih ja bio, kada bih tvrdio da vasa Kuja nevalja, bez da sam je ikada u zivotu video ili bilo sta cuo o njoj ili o Vama?!
...Ja mozda jesm mladji od vas ali i suvise dobro znam sta vredi a sta ne vredi...
...nemam razloga da sumnjam u Vas i Vasu sposobnost!
...Vec dugo vremena pratim vasa izlaganja na ovom i ostalim forumima i stekao sam utisak da mnogo volite da dajete savete i pridike...
...imate dobro Oko. Utisak vas ne-vara. Jeste li i negde spazili da sam o sebi ili svojim psima koristio reci kao:... Vrh, Najbolji, Najjaci, Svetski...???
Aahhh...,koliko me pamcenje sluzi, moja izlaganja mozete pratiti samo ovde i na forumu BK!
...ja znam samo jedno od boljeg ima bolje, a i od boljeg ima gore. Covek se uci dok je Ziv. Veliki pozdrav!
...ovo je konacno pravi zakljucak! I tu se u potpunosti sa vama slazem! Shodno tome, nemozemo znati sta je Vrh, ako neznamo sta se vec iza sledeceg Brda nalazi ili krije...!!! 
B) Zuban.
...za sazaljenje nije potrebno nista.Njega dobijamo dzabe. Zavidnost se ne dobija na poklon. Zavidnost se mora radom zaraditi. A ja imam mnogo da radim...
...pusti zavidnike da zavide i mrznike da mrze. Sta mi bog dao, to covek nema pravo da mi uzme. Ja sam covek i imam svoj cilj. Ko me zato prezire, sam ne vredi mnogo...
|
|
|
|
Rade Kg |
Objavljen 18.01.2012. 13:48
|

Mlađi član

|
Zuban kaže:
Rade Kg kaže:
Zuban kaže:
Rade Kg kaže:
belegis kaže:
U ostalom, samo je jedno sigurno. A to je da nista nije sigurno... !!! ;) Kolega Zuban ja neznam cime sam ja vas povredio pa ste se vi nasli prozvanim...
..."Vredjaju" me Velika slova(jer nisam ni gluv ni slep!) i reklamisanje, kao i reci "Vrh", "Najbolji" Najjaci", "Sampion"... jer nicemu ne sluze, osim Hvalisavanju i reklamisanju. ...Ili?!
...ako neko kaze da je vrh to po meni znaci da je stvarno dobro...
...vidite kako se lepo mogu vredovati Lovacki Psi, bez upotrebe reci Vrh! Dobar je vrlodobar i adekvatan termin za to.!
...ako vi mislite da roditelji ovih stenaca nisu toliko kvalitetni i dobri tako u radu i lepoti to je vase misljenje.
...niko to nije tvrdio!
...Evo ja cu vama reci sta je za mene vrh, ja vas javno pozivam da izaberete teren po vasem izboru a ja cu povesti svoju kuju da vidite u terenu i onda ce te shvatiti sta je vrh...
...cisto sumnjam da bih video nesto sto jos nisam video dosada! Ali to i nije poenta ove price! Ko bih ja bio, kada bih tvrdio da vasa Kuja nevalja, bez da sam je ikada u zivotu video ili bilo sta cuo o njoj ili o Vama?!
...Ja mozda jesm mladji od vas ali i suvise dobro znam sta vredi a sta ne vredi...
...nemam razloga da sumnjam u Vas i Vasu sposobnost!
...Vec dugo vremena pratim vasa izlaganja na ovom i ostalim forumima i stekao sam utisak da mnogo volite da dajete savete i pridike...
...imate dobro Oko. Utisak vas ne-vara. Jeste li i negde spazili da sam o sebi ili svojim psima koristio reci kao:... Vrh, Najbolji, Najjaci, Svetski...???
Aahhh...,koliko me pamcenje sluzi, moja izlaganja mozete pratiti samo ovde i na forumu BK!
...ja znam samo jedno od boljeg ima bolje, a i od boljeg ima gore. Covek se uci dok je Ziv. Veliki pozdrav!
...ovo je konacno pravi zakljucak! I tu se u potpunosti sa vama slazem! Shodno tome, nemozemo znati sta je Vrh, ako neznamo sta se vec iza sledeceg Brda nalazi ili krije...!!!
B)  Zuban. Necu se vise prepucavati sa vam, jel ovaj forum nesluzi za prepucavanje, tako da nemam vremena raspravljati se sa nekim a da pri tom negledam u oci. Pozdrav! |
|
|
|
mirkogl |
Objavljen 18.01.2012. 14:33
|

Mlađi član

Upisa: 45
Pristupio: 24.12.2010. 15:29
|
Rade, štene je za ovu starost odlično, pusti ove filozofe. |
|
|
|
spiker-mrmosh |
Objavljen 18.01.2012. 14:47
|

Stari član

Upisa: 357
Pristupio: 02.12.2010. 20:09
|
Rade Kg pusti prazne price , nego ti lepo postavi neku slicicu tvoje kuje - koliko sam razumeo majke ovih stenaca i napisi od kojih ona pasa vodi poreklo ! Od Belegisa smo culi samo da je Madjarska kuja - sto u principu ne znaci nista !
A ova natapajanja bez ikakvih dokaza - pa valjda si ukapirao o cemu se radi , ako si kao sto kazes pratio razne kinoloske forume !
Ne valja lep , ne valja CAC , ne valja CACIB , ne valja CACIT i CACT ,ne valja kad stane u marku , ne valja kad goni zeca , ne valja sto je crn , beo , braon , kriva mu ledja , kriv mu K da izvinete , nisko mu usadjen rep , spusten mu zadnji deo , ima bradu , nema bradu . . . . Nista to ne valja osim ako je pas njihov !
E onda ima i dobru majcinsku liniju , i prenosi dominantne gene i jednom recju cudo zivo !
Pozdrav ! I ne zaboravi da napises poreklo svoje kuje , ako nije problem !
* Lako je naučiti životinju, lako je naučiti prostaka, ali teško je naučiti onoga ko je nenaučen postao učitelj drugima... *
( Vladika Nikolaj Velimirović )
|
|
|
|
spiker-mrmosh |
Objavljen 18.01.2012. 14:53
|

Stari član

|
A kad ima sta da se hvali - treba ga i hvaliti , i slikati i postavljati na forumima i pokazivati njegovo poreklo !
Pa nek prica sta ko hoce ili bolje receno neka grizu M. !
Kad budete izbacili slike svojih pasa i u glas od svih cujete komentare to care , bravo majstore - mozete 100% biti sigurni da nesto nije u redu sa vasim psom !
* Lako je naučiti životinju, lako je naučiti prostaka, ali teško je naučiti onoga ko je nenaučen postao učitelj drugima... *
|
|
|
|
KREC |
Objavljen 18.01.2012. 15:23
|

Stari član

Upisa: 204
Pristupio: 09.12.2010. 15:58
|
Sto ste napali coveka? ima stene i nek mu je sa srecom,a komentarisati ga sa 3 meseca je neozbiljno ,nek je njima sa srecom i da dugo love zajedno. Siguran sam da je covek lovac i da mu za to i treba? jer ko drzi lovackog psa a da nije lovac? to mi nikad nece biti jasno ?
dobar ti pogled kolega,Mirko |
|
|
|
vladant |
Objavljen 18.01.2012. 15:33
|

Član

Upisa: 194
Pristupio: 19.09.2010. 14:46
|
Pa naravno da CAC i CACIB nista ne znace jer coveku treba pas za lov, a kvalitet se ne moze videti sa slike a jako se malo moze videti i sa snimka nego samo uzivo i po vise puta na istom i razlicitim terenima i uslovima. I naravno genetska podloga i stene od roditelja i daljih predaka koji su polozili svestrane ispite koje je maticna zemlja propisala za ovu rasu.
Koliko znam Zuban je pored Radonjica jedini na ovom forumu a mozda i jedini u Srbiji koji je svoje pse vodio na ispite u Nemackoj i koji je 100% najiskusniji ovde po pitanju obuke i vodjenja NOD-a.
Onaj ko je u ovom svetu nekoliko decenija sigurno ima vise znanja i iskustva od nekog ko je juce poceo da drzi pse.
A svaki savet koji dolazi od strucnih lica je zlata vredan jer nema puno ljudi koji hoce da otkriju male tajne velikih majstora kuhinje.
Pozdrav!
Sveta Srpska zemlja!
|
|
|
|
sabatti |
Objavljen 18.01.2012. 15:37
|

Član

Upisa: 125
Pristupio: 27.12.2011. 20:08
|
vladant kaže:
Pa naravno da CAC i CACIB nista ne znace jer coveku treba pas za lov, a kvalitet se ne moze videti sa slike a jako se malo moze videti i sa snimka nego samo uzivo i po vise puta na istom i razlicitim terenima i uslovima. I naravno genetska podloga i stene od roditelja i daljih predaka koji su polozili svestrane ispite koje je maticna zemlja propisala za ovu rasu.
Koliko znam Zuban je pored Radonjica jedini na ovom forumu a mozda i jedini u Srbiji koji je svoje pse vodio na ispite u Nemackoj i koji je 100% najiskusniji ovde po pitanju obuke i vodjenja NOD-a.
Onaj ko je u ovom svetu nekoliko decenija sigurno ima vise znanja i iskustva od nekog ko je juce poceo da drzi pse.
A svaki savet koji dolazi od strucnih lica je zlata vredan jer nema puno ljudi koji hoce da otkriju male tajne velikih majstora kuhinje.
Pozdrav! Kolega mozda radekg ima vise znanja i boljeg psa od zubana samo ih nije vodio nigde jer covek pravi kera za sebe a ne za nas ovde i za sudije. |
|
|
|
Zuban |
Objavljen 18.01.2012. 16:08
|

Stari član

|
sabatti kaže:
vladant kaže:
Pozdrav! Kolega mozda radekg ima vise znanja i boljeg psa od zubana samo ih nije vodio nigde jer covek pravi kera za sebe a ne za nas ovde i za sudije.
@ Mozda Kolega mozda... ???!!!
Ali to uopste nije deo ove nastale rasprave! Vratite se jednu stranicu unazad i procitajte sve, pa na ovamo i vidite o cemu se ustvari radi. Neverovatno, kako za par posta postade da je neko Kudio Jadno Stene...
...za sazaljenje nije potrebno nista.Njega dobijamo dzabe. Zavidnost se ne dobija na poklon. Zavidnost se mora radom zaraditi. A ja imam mnogo da radim...
...pusti zavidnike da zavide i mrznike da mrze. Sta mi bog dao, to covek nema pravo da mi uzme. Ja sam covek i imam svoj cilj. Ko me zato prezire, sam ne vredi mnogo...
|
|
|
|
Rade Kg |
Objavljen 18.01.2012. 16:13
|

Mlađi član

|
sabatti kaže:
vladant kaže:
Pozdrav! Kolega mozda radekg ima vise znanja i boljeg psa od zubana samo ih nije vodio nigde jer covek pravi kera za sebe a ne za nas ovde i za sudije. Pozdrav za sve kolege sa foruma Mrmos,Krec,Sabati! A sada Vlado za tebe jedan odgovor posto mi pricas kako treba poslusati savete iskusnih, ako ti kazem da se ova rasa cuva u mojoj porodici vise od cetrdeset godina i da sam odrastao pored kerova da bi meni i vama pojedini ljudi sipali bozu u usi kako ti psi koje mi cuvamo su manje kvalitetni nego njihovi, tako da ako ti mislis da treba ti slusaj savete . Ja nezivim od pasa nego ih volim i uzivam u hjihovom radu i lepoti. |
|
|
|
vladant |
Objavljen 18.01.2012. 16:20
|

Član

|
Pozdrav![/quote]Kolega mozda radekg ima vise znanja i boljeg psa od zubana samo ih nije vodio nigde jer covek pravi kera za sebe a ne za nas ovde i za sudije.[/quote]
Covek je postavio sliku steneta u ne najboljoj pozi, pa da ga je i postavio i u najboljoj mogucoj pozi slika moze mnogo toga da sakrije i da prevari pa da i ne tako lepo kuce ispadne ekstra a i ono lepo da ispadne ruzno.
Ja coveku zelim svaku srecu i da to stene izraste u prelepog i radnog kera, i da izadje na ispite propisane za ovu rasu i sve to zvanicno potvrdi.
Sveta Srpska zemlja!
|
|
|
|
KREC |
Objavljen 18.01.2012. 16:21
|

Stari član

Upisa: 204
Pristupio: 09.12.2010. 15:58
|
Pa kolega Sabati (ako ti ovo nije dupli nick?) uz duzno postovanje kolega Zuban je dobio nagradu od VDD-a za najboljeg psa izvedenog na VGP-u u 2010 godini=tako da cisto sumljam da neko ko ima imalo pameti moze da kaze da ima bolje od njega po pitanju rada.To se ne dobija na lepotu nego na konto radnih poena  |
|
|
|
vladant |
Objavljen 18.01.2012. 16:25
|

Član

|
Pozdrav za sve kolege sa foruma Mrmos,Krec,Sabati! A sada Vlado za tebe jedan odgovor posto mi pricas kako treba poslusati savete iskusnih, ako ti kazem da se ova rasa cuva u mojoj porodici vise od cetrdeset godina i da sam odrastao pored kerova da bi meni i vama pojedini ljudi sipali bozu u usi kako ti psi koje mi cuvamo su manje kvalitetni nego njihovi, tako da ako ti mislis da treba ti slusaj savete . Ja nezivim od pasa nego ih volim i uzivam u hjihovom radu i lepoti.[/quote]
Uh, tek sada videh ovaj upis, koliko se secam niko ovde nije rekao da ti psi nisu kvalitetni i da neko drugi ima bolje. Iscitaj sve ponovo i videces.
Medjutim da bi znali sta je dobro ti psi bi trebalo da zavrse ispite koje je maticna zemlja propisala za ovu rasu kako bi se znalo sta koji pas genetski nosi i prenosi.
Nisu nemci budale na kraju oni su i stvorili ovu rasu.
Sveta Srpska zemlja!
|
|
|
|
Zuban |
Objavljen 18.01.2012. 16:27
|

Stari član

|
Rade Kg kaže:
sabatti kaže:
vladant kaže:
Pozdrav! Kolega mozda radekg ima vise znanja i boljeg psa od zubana samo ih nije vodio nigde jer covek pravi kera za sebe a ne za nas ovde i za sudije. Pozdrav za sve kolege sa foruma Mrmos,Krec,Sabati! A sada Vlado za tebe jedan odgovor posto mi pricas kako treba poslusati savete iskusnih, ako ti kazem da se ova rasa cuva u mojoj porodici vise od cetrdeset godina i da sam odrastao pored kerova da bi meni i vama pojedini ljudi sipali bozu u usi kako ti psi koje mi cuvamo su manje kvalitetni nego njihovi, tako da ako ti mislis da treba ti slusaj savete . Ja nezivim od pasa nego ih volim i uzivam u hjihovom radu i lepoti.
@ Kolega, jos jednom za pracenje... Zasto uopste spominjete to stene u vezi samnom? Ako se u vasoj porodioci drze 40 godina DD, zalosno je ako vi kao Iskusan Ljubitelj DD-a podrzavate da se jedno malo stene prezentuje razcepljeno kao zaba, pritom grubim postupkom, tako das pas izgubi i zadnji gram svog Bica , sto se na slici lepo vidi. Zasta to sluzi i cemu to treba??? I prestanite stalno da ubacujete Kvalitet Steneta o kome nisam nista rekao ili napisao.
Jer treba da znaci da ja nevolim svoje pse , zato sto ih ne Razcepljujem i prezentujem po Forumu?!
Ili da vi mozda imate vise znanja, zato sto nemorate da zivite od Pasa?!
Drzite se napisanih reci/teksta i o tome komentarisite ili kritikujte.
...ovim sam zavrsio izlaganje oko tog jadnog-razcepljenog Steneta. Ja na njegovom mestu nebih zeleo da pod ovakvoj torturi budem "Voljen". ...ali ono nemoze da bira...
|
|
|
|
Rade Kg |
Objavljen 18.01.2012. 16:41
|

Mlađi član

|
Zuban kaže:
Rade Kg kaže:
sabatti kaže:
vladant kaže:
Pozdrav! Kolega mozda radekg ima vise znanja i boljeg psa od zubana samo ih nije vodio nigde jer covek pravi kera za sebe a ne za nas ovde i za sudije. Pozdrav za sve kolege sa foruma Mrmos,Krec,Sabati! A sada Vlado za tebe jedan odgovor posto mi pricas kako treba poslusati savete iskusnih, ako ti kazem da se ova rasa cuva u mojoj porodici vise od cetrdeset godina i da sam odrastao pored kerova da bi meni i vama pojedini ljudi sipali bozu u usi kako ti psi koje mi cuvamo su manje kvalitetni nego njihovi, tako da ako ti mislis da treba ti slusaj savete . Ja nezivim od pasa nego ih volim i uzivam u hjihovom radu i lepoti.
@ Kolega, jos jednom za pracenje... Zasto uopste spominjete to stene u vezi samnom? Ako se u vasoj porodioci drze 40 godina DD, zalosno je ako vi kao Iskusan Ljubitelj DD-a podrzavate da se jedno malo stene prezentuje razcepljeno kao zaba, pritom grubim postupkom, tako das pas izgubi i zadnji gram svog Bica , sto se na slici lepo vidi. Zasta to sluzi i cemu to treba??? I prestanite stalno da ubacujete Kvalitet Steneta o kome nisam nista rekao ili napisao.
Jer treba da znaci da ja nevolim svoje pse , zato sto ih ne prezentujem po Forumu?!
Ili da vi vise znate, zato sto nemorate da zivite od Pasa?!
Drzite se napisanih reci/teksta i o tome komentarisite ili kritikujte.
...ovim sam zavrsio izlaganje oko tog jadnog-razcepljenog Steneta.
 Kolega Zuban opet ste se nasli prozvanim bez ikakvog argumenta, da li sam se ja u predhotnom postu obratio vama, ja nemogu da verejum da se opet tiskate i dajete odgovore umesto drugih kolega kojima je upucen post. Vi verovatno imate slobodnog vremena da ovde drzite pridike, mene nadalje i u buduce izbegnite jer vam se uopste nisam obratio. Trenutno danas sam slobodan i raspolozen da se upustam sa vama u raspravu. Mislim da je freme da nam pokazete vase stene koje je zasrafljeno posto je ovo rascepljeno! |
|
|
|
spiker-mrmosh |
Objavljen 18.01.2012. 16:46
|

Stari član

|
A evo privatne poruke koje taj veliki ZNALAC , bez ikakvog povoda salje svojim neistomisljenicima - u ovom slucaju meni .
Privatne poruke nisu za javno objavljivanje, koliko god one bile ružne!
Član Zuban će biti upozoren da se i u PP prema članovima foruma odnosi sa dužnim poštovanjem i uvažavanjem!
Srbijalov Admin Tim!*
|
|
|
|
spiker-mrmosh |
Objavljen 18.01.2012. 16:50
|

Stari član

|
Zamolio bi administratore.....
Prvo, nepristojno je za bilo koga davati medicinske dijagnoze koje se mogu smatrati uvredama!
Drugo, nisu administratori obavezni po zakonu da bilo koga i bilo šta prijavljuju bilo kome.
Imaš telefon, okreni 92, prijavi pretnje ako ti neko preti i završi tu priču!
Srbijalov Admin Tim!*
|
|
|
|
aleksandarpiperski |
Objavljen 18.01.2012. 17:14
|

Član

Upisa: 59
Pristupio: 14.09.2011. 16:43
|
sto se tice navedenih reci gospodina i kolege zubanovica o kss totalno je u pravu! skoro sam kupio stene nlt-a od drugara. mesto da upisu 3/09/2011 oni upisali 3/06/2011 to je velika razlika u mesecima! to je jedna od gresaka a ima ih stotine jos!
nod i nlt zauvek u srcu.... a selo je Sakule srce u banatu 
|
|
|
|
spiker-mrmosh |
Objavljen 18.01.2012. 17:16
|

Stari član

|
aleksandarpiperski naravno za ostatak nemas komentar ?!
Gospodin ?! Bravo majstore - ti bas znas kako se gospoda izrazavaju i ponasaju !
|
|
|