Susreti i druženja "forumaša"
|
DakiNS |
Objavljen 05.08.2012. 22:20
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Jel ti Predatore kakav gospodin?On je gospon drug Glavni i da znaš to će i ostati, Ukoliko mu neki dedica koji je mlađi od mene ne pomrsi konce. Jadan prvo ga peglaju deca pa bi posle da to rade i dede ( koje su zašle u osmu deceniju a po njihovim rečima mlađi su od mene)
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 05.08.2012. 22:30
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Evo, kratko ću samo da napišem o današnjoj manifestaciji 'Lovački dani LU Bečej':
kao prvo, sve čestitke organizatorima, a naročito Sanji, koja je stoički izdržala na nogama celodnevu aktivnost, pa je bila i sudija na revijalnoj izložbi pasa, pa da podstiče i bodri klince koji su crtali po betonu teme iz lova i crteže životinja, pa je uspela da izgura da bude celodnevni konferansije, i da sa mikrofonom u rukama (valjda je grlo izdržalo) obidje sve učesnike takmičenja u kotliću, da dočekuje goste, i da zajedno sa svojim koleginicama i kolegama izgura celu manifestaciju na, po mom mišljenju, još boljem nivou nego prethodnih godina. Toliko o organizatorima.
A sad malo o forumašima: članovi Srbijalov foruma su se takmičili u streljaštvu (disciplina trap), pa su i pored pehova uspeli da zauzmu ekipno drugo mesto.
U takmičenju kuvanja srnećeg paprikaša su bile zastupljene dve ekipe Srbijalov; prvu ekipu su sačinjavali glavni kuvar Sale Robija i Daki kao logistika (sve je uredno odradio, tako da je zafalila kutlača, tanjiri i escajg!) Na svu sreću organizatori su predvideli da ima zaboravnih takmičara, pa su obezbedili sve što je potrebno. Po mom ukusu, paprikaš je bio za medalju, što je bilo dokazano da smo 'opajali' kotlič dok si rekao keks!
Drugu ekipu je predvodio Klaja, koji je spremio jedno iznenadjenje - profi kuvara, momka koji je skuvao bogovski paprikaš, drugačijeg stila od Robijinog. I taj drugi kotlić je takodje opajan do dna!
Kao posebno zadovoljstvo meni lično je bilo učešće momaka, naših kolega iz Vere, mesta u zapadnom Sremu, odakle je Podunavac. Nekoliko njih je došlo, na čelu sa njihovim predsednikom LD, mogu reći samo da su ljudi pravi, i da mi je zaista jako drago što sam ih upoznao, nadam se da ćemo imati prilike da se vidjamo, ako ne pre, a ono na Sajmu lova u NS. Odlična ekipa!
Slike imaju Indjijanac, Daki i Podunavac.
Eee, da ne zaboravim jako bitnu stvar: bio je prisutan i Mali Indjijanac, kojeg sam ja lično promovisao u današnjeg kapitena ekipa Srbijalov, tako da je momčina, kada je preko razglasa prozvana ekipa Srbijalov da primi pehar, kapitenski otrčao sa sve lovačkim šeširom i pločicom Srbijalov na grudima, i preuzeo pehar! Momak je lovčina već sada, bez šale, od ćaće je pokupio dosta lovačkog znanja, a klikeri mu rade 300 na sat, tako da čovek mora dobro da pazi šta priča sa njim! A ima tešku ruku, ja osetio... Pa tek kada je Mali Indjijanac davao izjavu preko razglasa, kao mator!
Čak smo prijavili i ekipu za takmičenje u nadvlačenju konopca - gde smo neslavno prošli! Mene su kao administratora poslali da za to vreme perem tanjire, tako da u nadvlačenju nisam učestvova, a čim mene nema, odmah naprave neki pičvajz! Ima video snimak, koji ću postaviti ovih dana, pa da vidite... 
Danas je i moja gospoja bila tamo sa najmladjim sinom, pošto smo prijavili našu bolonjezerku (podrasa bački lajavac) za revijalnu izložbu pasa - moj sinčnina kao hendler uzeo drugo mesto - tako da smo se i familijarno okitili titulom vicešampiona! Umalo da opičena bolonjezerka napravi incident, jer je verovatno iz osećaja nepravde imala žarku želju da se pobije sa pobednicom rase čivava!!! Kakav bi to okršaj bio! 
Iako je bilo pakleno vruće, park u Bečeju sa debelom 'ladovinom je odradio posao, tako da se uz pristojnu količinu kisele vode i piwa sa limunom (imali smo čak i uvoznog koje su momci iz Vere doneli) nekako preguralo po onoj žegi.
Zezanje, šale i zavitlavanja je bilo na izvoz, bilo bi čak i bolje da su došli pojedinci koji su do zadnjeg sata (bukvalno) tvrdili da će doći, ali eto...
Sve u svemu, onaj ko nije došao sam je sebe zeznuo, jer je propustio odlično druženje! Jel tako, Sremac?
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 05.08.2012. 22:37
|

Lovčina

Upisa: 2727
Pristupio: 09.03.2011. 18:00
|
A da krenemo od početka današnjeg dana?lično sam prisustvovao razgovoru izmedju Dakija i Klaje kada sam stigao u SAO Sajlovo kod Dakija,Klaja ga je pozvao da pita kako da dodje do odredišta u Bečeju,Daki mu objašnjava da kada dodje u Bečej skrene desno i spusti se niz neki nadvožnjak.Klaja mu odgovara da je upravo prošao tuda,a Daki mu odgovara da on dalje nezna i da mora tamo nekog da pita kako dalje da dodje.
Verovatno se Klaja u sebi zapitao zašto je i zvao Dakija kad ni on nezna put?
|
|
|
|
ficha007 |
Objavljen 05.08.2012. 22:47
|

Lovčina

Upisa: 1601
Pristupio: 01.10.2010. 14:36
|
Nemoj Lalo da mi diraš druga Sremca. Mi smo bili opravdano odsutni. Znaš ono "...paragrafi, pazagrafi..." .
Nego jesi li ti uspeo da uđeš u stan. Da ga nije zet "rekvirirao" i postavio nove brave s obzirom da te dugo nije bilo kući?
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA
"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 05.08.2012. 22:50
|

Moderator

|
ficha007 kaže:
Nemoj Lalo da mi diraš druga Sremca. Mi smo bili opravdano odsutni. Znaš ono "...paragrafi, pazagrafi..."  .
Nego jesi li ti uspeo da uđeš u stan. Da ga nije zet "rekvirirao" i postavio nove brave s obzirom da te dugo nije bilo kući? 
Pravnici....
Uvek izgovor imate, samo ne znam po kom članu, koja tačka i koji stav? Možete sad da ulažete žalbu, da tražite moje izuzeće, mož' i da se slikate... Bruke jedne pravničke! 
P-O-B-E-G-U-L-J-E!!!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 05.08.2012. 22:52
|

Admin

|
Da malo i ja dopišem, naš gospodin drug Glavni se moram reći danas nije odvajao od jelena , toliko da su mu i rogovi počeli rasti
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 05.08.2012. 22:55
|

Admin

|
A imali smo i veslače po kotliću , mogu vam reći da je mali Indjijanac nekoliko puta veslao inače glavni pomoćnik glavnog kuvara Robije samo što je morao braniti kutlaču od Predatora.
|
|
|
|
ficha007 |
Objavljen 05.08.2012. 22:55
|

Lovčina

|
Iskreno mi je žao što nisam mogao doći jer sam u petak popodne otišao u R. Srpsku na čuvenu Drinsku regatu od Janje do Pavlovića mosta. U petak smo došli jako kasno u Janju i dosta smo malo spavali a u subotu je bio spust od 10.00 do 18.00 tako da smo kući došli smoreni "ko stare patike" ili "ko prase u Teheranu", tako da u Bečej i pored najbolje volje i želje nisam mogao doći i ako sam planirao da nenajavljeno banem među "zgubidane" i "vagabunde"
"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )
|
|
|
|
klaja |
Objavljen 05.08.2012. 22:58
|

Lovčina

Upisa: 1332
Pristupio: 10.03.2011. 21:02
|
Indjijanac kaže:
A da krenemo od početka današnjeg dana?lično sam prisustvovao razgovoru izmedju Dakija i Klaje kada sam stigao u SAO Sajlovo kod Dakija,Klaja ga je pozvao da pita kako da dodje do odredišta u Bečeju,Daki mu objašnjava da kada dodje u Bečej skrene desno i spusti se niz neki nadvožnjak.Klaja mu odgovara da je upravo prošao tuda,a Daki mu odgovara da on dalje nezna i da mora tamo nekog da pita kako dalje da dodje.
Verovatno se Klaja u sebi zapitao zašto je i zvao Dakija kad ni on nezna put? 
Ehe upravo je tako bilo,dobro da nije rekao kad izadjes iz Temerina dalje pitaj
Prvo sam se iznenadio sto vec nije u Beceju a on sedi na terasi na SAO Sajlovo pa potom posle mosta desno a dalje pitaj.
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 05.08.2012. 22:58
|

Moderator

|
DakiNS kaže:
Jel ti Predatore kakav gospodin?On je gospon drug Glavni i da znaš to će i ostati, Ukoliko mu neki dedica koji je mlađi od mene ne pomrsi konce. Jadan prvo ga peglaju deca pa bi posle da to rade i dede ( koje su zašle u osmu deceniju a po njihovim rečima mlađi su od mene) 
Ja neću da opisujem dogadjaj u kojem je neki pripiti kurcheviti dedica iz samo njemu znanih razloga u meni video Glavnog, a malo kasnije i direktora nečega, kojem će on da pomrsi konce zato što nije pobedio u takmičenju kuvanja!
Ceo dogadjaj neka prepričaju Indjijanac i Daki, ono je cirkus bio, majke mi!!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 05.08.2012. 23:00
|

Admin

|
Inače kakav otac takav sin
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 05.08.2012. 23:04
|

Lovčina

|
ama daj polako od početka stali smo kod toga da je Daki sve spremiokao što se vidi na slici,tu su boca i brener za ogrev,a naravno i sikirica je bila u opticaju ako zatreba za potpalu,i naravno stručna služba je bila obezbedjena
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 05.08.2012. 23:07
|

Admin

|
Posle ovog prizora shvatio sam zašto su nas gledali kao da smo pali s marsa
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 05.08.2012. 23:09
|

Lovčina

|
naravno da su pojedini lovci došli sa svojim lovačkim psima
|
|
|
|
ficha007 |
Objavljen 05.08.2012. 23:11
|

Lovčina

|
kuku Lalo pa otimaš dedi od 80 godina nagradu, pa gde će ti duša...i ti ćeš jednom da budeš nečiji deda...nego mene čudi braša Podunavac koji je tako nešto dozvolio...Mada s obzirom da se udružio sa Mapetovcima...anything is possible...
|
|
|
|
klaja |
Objavljen 05.08.2012. 23:15
|

Lovčina

|
Da kazem ukratko i ja nesto!! Organizatori su bili na nivou osim propusta da nas obaveste da sve ponesemo a ne samo drva i zacine pa je bilo fataj konobare i dovlaci stolove.Lepo smo se skupili i druzili,nekoliko kolega sam upoznao danas i svi su pravi momci.Gulasi su bili odlicni u oba kotlica,kuvarima cestitke i ujedno da cestitam trap ekipi za drugo osvojeno mesto.Sale je bilo na sve nacine tako da kad je gospodin Glavni(Lala)bio u kriznoj situaciji napadnut od nekog dekice konobar koji je bio u blizini misli da se oni samo malo sale !!Zkljucak je da je bilo jedno prijatno i kvalitetno druzenje koje treba ponoviti.
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic
|
|
|
|
ficha007 |
|

Lovčina

|
Auuuu, pa kaki su to netbook psi?
Mada, kad čovek malo bolje pogleda lepo mu "stoji". Lepo sam ja rekao, sprema se čovek za penziju, jerbo samo penzioneri u Srbiji vodaju ovakve pse.
Kad ode u penziju, penzija mala, gde da nahrani lovačkog psa, to jede, to je ala, a ovako sa ovim će bolje da prođe. Malo jede, malo "kaki", lak za održavanje, što bi se reklo
|
|
|
|
Indjijanac |
|

Lovčina

|
Lalin sin je sa svojim psom učestvovao na izložbi pasa i osvojio je 2 mesto,mada se pobednica čivava sa svojim vodičem jedva provukla pored Saleta Robije koji je obratio posebnu pažnju na pobednički par
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 05.08.2012. 23:16
|

Admin

|
Ovo su nam bila dva najbolja primača (oredenja ) na slici
|
|
|
|
klaja |
Objavljen 05.08.2012. 23:18
|

Lovčina

|
ficha007 kaže:
kuku Lalo pa otimaš dedi od 80 godina nagradu, pa gde će ti duša...i ti ćeš jednom da budeš nečiji deda...nego mene čudi braša Podunavac koji je tako nešto dozvolio...Mada s obzirom da se udružio sa Mapetovcima...anything is possible...
Mislim da je taj dekica najsrecnij danasnji ucesnik a toga nije ni svestan,da je dosao par minuta kasnije kad je stigao Podunavac bilo bi izuvanja u vazduhu
|
|
|