Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar
|
vladant |
Objavljen 18.01.2012. 17:23
|

Član

Upisa: 194
Pristupio: 19.09.2010. 14:46
|
spiker-mrmosh kaže:
aleksandarpiperski naravno za ostatak nemas komentar ?!
Privatne poruke nisu namenjene za javno prikazivanje, a covek je u pravu jer ja pratim oba foruma a ti ga stalno podbadas i to neargumentovano. Normalno da se coveku smucilo. Kada si postao lovac i koliko si obucio pasa da bi mogao da se meris znanjem i iskustvom sa pomenutim gospodinom?
Bolje je da se spusti lopta i da se krene sa normalnom diskusijom bez podbadanja i provociranja>
Sveta Srpska zemlja!
|
|
|
|
spiker-mrmosh |
Objavljen 18.01.2012. 17:28
|

Stari član

Upisa: 357
Pristupio: 02.12.2010. 20:09
|
vladant nemam reci zaista - jos jednom bravo majstore !
* Lako je naučiti životinju, lako je naučiti prostaka, ali teško je naučiti onoga ko je nenaučen postao učitelj drugima... *
( Vladika Nikolaj Velimirović )
|
|
|
|
aleksandarpiperski |
Objavljen 18.01.2012. 17:30
|

Član

Upisa: 59
Pristupio: 14.09.2011. 16:43
|
spiker-mrmosh kaže:
Gospodin ?! Bravo majstore - ti bas znas kako se gospoda izrazavaju i ponasaju !
za mene je on gospodin!
i to misljenje necu menjati!
a ne komentarisem nicije pse i nicije komentare jer svako ima pravo da komentarise i kaze svoje misljenje!
a njegovo znanje i rad o ovoj rasi,svaka rec je suvisna...
ja njegov rad,i znanje cenim!
toliko od mene.
nod i nlt zauvek u srcu.... a selo je Sakule srce u banatu 
|
|
|
|
Rade Kg |
Objavljen 18.01.2012. 17:40
|

Mlađi član

Upisa: 39
Pristupio: 18.10.2010. 16:15
|
aleksandarpiperski kaže:
spiker-mrmosh kaže:
Gospodin ?! Bravo majstore - ti bas znas kako se gospoda izrazavaju i ponasaju !
za mene je on gospodin!
i to misljenje necu menjati!
a ne komentarisem nicije pse i nicije komentare jer svako ima pravo da komentarise i kaze svoje misljenje!
a njegovo znanje i rad o ovoj rasi,svaka rec je suvisna...
ja njegov rad,i znanje cenim!
toliko od mene.
 Pozdrav ja cu biti kratak niko njega prvi nije prvocirao niti prozivao, nego on mora da bude uvek u gro planu i da stalo on ima neke zamerke itd, a sto se tice pp poruke mrmos ima argumenat da ga tuzi za uvredu casti, a ja mislim da se gospoda onako ne izrazavaju. Pozdrav! |
|
|
|
aleksandarpiperski |
Objavljen 18.01.2012. 17:48
|

Član

|
ja sam samo rekao moje misljenje o tom coveku!
i nikoga ja ne branim ili podrzavam,
niti je to kome potrebno!
ja sam samo rekao da je on u pravu sto se tice kss jer i sam sam se uverio vise puta,rekao sam za rodovnik.
a za ostalo se ne mesam ko je sta kome regao itd....
i ne razumem sta je sada tu problem?
|
|
|
|
sabatti |
Objavljen 18.01.2012. 17:49
|

Član

Upisa: 125
Pristupio: 27.12.2011. 20:08
|
vladant kaže:
spiker-mrmosh kaže:
Privatne poruke nisu namenjene za javno prikazivanje, a covek je u pravu jer ja pratim oba foruma a ti ga stalno podbadas i to neargumentovano. Normalno da se coveku smucilo. Kada si postao lovac i koliko si obucio pasa da bi mogao da se meris znanjem i iskustvom sa pomenutim gospodinom?
Bolje je da se spusti lopta i da se krene sa normalnom diskusijom bez podbadanja i provociranja> Kolega vladant po cemu je to poznat kolega zuban?i gde to prikazuje svoje znanje svako moze da procita dve knjige i da ispise romane ovde,a jasno se vidi iz upisa da druge pse namerno ponizava pa nije rade kg lud covek da vuce stene da ga je istezo i nanosio mu bol ne bi stajalo mirno.Ne verujem da bi neki gospodin za onako lepo stene pricao da je bolesno i jadno.a i ovo nije forum gde svi moramo da se bavimo profesionalno kinologijom i da pravimo biznis od pasa.Uvek ima neko ko zna vise a sigurno postoji covek koji zna mnogo vise o psima od zubana na forumu.samo covek ne prosipa znanje. |
|
|
|
spiker-mrmosh |
Objavljen 18.01.2012. 17:54
|

Stari član

Upisa: 357
Pristupio: 02.12.2010. 20:09
|
A evo i doticne poruke sa BK -
Porukama sa drugih foruma nije meste na Srbijalovu!
Privatne poruke nisu za javno objavljivanje!
Lične obračune ostavite za neka druga mesta!
Srbijalov Admin Tim!*
* Lako je naučiti životinju, lako je naučiti prostaka, ali teško je naučiti onoga ko je nenaučen postao učitelj drugima... *
( Vladika Nikolaj Velimirović )
|
|
|
|
vladant |
Objavljen 18.01.2012. 18:20
|

Član

Upisa: 194
Pristupio: 19.09.2010. 14:46
|
Kolega vladant po cemu je to poznat kolega zuban?i gde to prikazuje svoje znanje svako moze da procita dve knjige i da ispise romane ovde,a jasno se vidi iz upisa da druge pse namerno ponizava pa nije rade kg lud covek da vuce stene da ga je istezo i nanosio mu bol ne bi stajalo mirno.Ne verujem da bi neki gospodin za onako lepo stene pricao da je bolesno i jadno.a i ovo nije forum gde svi moramo da se bavimo profesionalno kinologijom i da pravimo biznis od pasa.Uvek ima neko ko zna vise a sigurno postoji covek koji zna mnogo vise o psima od zubana na forumu.samo covek ne prosipa znanje.[/quote]
Poznat je po tome sto svoje pse vodi na ispite koje propisuje maticna zemlja, sto je dobitnik ordena za unapredjenje rase od strane Nemackog saveza za DD, i sto je na desetine njegovih pasa polozilo te ispite u Nemackoj.
Ali ovo nije tema o Zubanu niti o spikeru niti o bilo kome pojedinacno a sramota je iznositi privatne poruke javno u cilju izazivanja svadje kako bi se izazvala reakcija administratora i neke sankcije prema coveku koji to nije zasluzio.
Sveta Srpska zemlja!
|
|
|
|
Rade Kg |
Objavljen 18.01.2012. 18:24
|

Mlađi član

Upisa: 39
Pristupio: 18.10.2010. 16:15
|
Ljudi pricate u prazno nece ga biti neko vreme na forumu. A stose tice DD kluba dok su ovaki na celu ja biti clan necu  |
|
|
|
aleksandarpiperski |
Objavljen 18.01.2012. 18:28
|

Član

|
vladant kaže:
Kolega vladant po cemu je to poznat kolega zuban?i gde to prikazuje svoje znanje svako moze da procita dve knjige i da ispise romane ovde,a jasno se vidi iz upisa da druge pse namerno ponizava pa nije rade kg lud covek da vuce stene da ga je istezo i nanosio mu bol ne bi stajalo mirno.Ne verujem da bi neki gospodin za onako lepo stene pricao da je bolesno i jadno.a i ovo nije forum gde svi moramo da se bavimo profesionalno kinologijom i da pravimo biznis od pasa.Uvek ima neko ko zna vise a sigurno postoji covek koji zna mnogo vise o psima od zubana na forumu.samo covek ne prosipa znanje.
Poznat je po tome sto svoje pse vodi na ispite koje propisuje maticna zemlja, sto je dobitnik ordena za unapredjenje rase od strane Nemackog saveza za DD, i sto je na desetine njegovih pasa polozilo te ispite u Nemackoj.
Ali ovo nije tema o Zubanu niti o spikeru niti o bilo kome pojedinacno a sramota je iznositi privatne poruke javno u cilju izazivanja svadje kako bi se izazvala reakcija administratora i neke sankcije prema coveku koji to nije zasluzio.[/quote]
e vala si napisao... kada bi svako imao pse poput zubana gde bi nam bio kraj! svako svog psa pa na ispit u nemacku,pa da vidimo sta i ko ima i drzi! naj postenije! veliki pozdrav
|
|
|
|
sabatti |
Objavljen 18.01.2012. 18:29
|

Član

|
vladant kaže:
Kolega vladant po cemu je to poznat kolega zuban?i gde to prikazuje svoje znanje svako moze da procita dve knjige i da ispise romane ovde,a jasno se vidi iz upisa da druge pse namerno ponizava pa nije rade kg lud covek da vuce stene da ga je istezo i nanosio mu bol ne bi stajalo mirno.Ne verujem da bi neki gospodin za onako lepo stene pricao da je bolesno i jadno.a i ovo nije forum gde svi moramo da se bavimo profesionalno kinologijom i da pravimo biznis od pasa.Uvek ima neko ko zna vise a sigurno postoji covek koji zna mnogo vise o psima od zubana na forumu.samo covek ne prosipa znanje.
Ali ovo nije tema o Zubanu niti o spikeru niti o bilo kome pojedinacno a sramota je iznositi privatne poruke javno u cilju izazivanja svadje kako bi se izazvala reakcija administratora i neke sankcije prema coveku koji to nije zasluzio.[/quote]ovo sam hteo da procitam vodi ih u maticnoj zemlji ovo nije nemackalov,nego srbijalov,pozdrav kolega. |
|
|
|
AcaVasic |
Objavljen 18.01.2012. 18:31
|

Član

Upisa: 69
Pristupio: 08.11.2011. 18:37
|
Ovo je stvarno ruzno citati pre samo 10 strana ste se zakacili oko mog steneta sad oko ovog drugog cekaj stani RASTEGO stene, pa neka je tako mu se svidja da stoji neko da komentar koji je po meni na mestu vi svi skacete na njega ako vi stariji i iskusniji odgaivaci ne ukazujete na takve greske , mi mladji smo onda upropastili i vas i nas. Svako ko postavlja svoje pse na forum za mene je dobar odgaivac zato slusajte sta vam se prica ipak Spiker ima iskustva sa ovom rasom barem ono sto sam video doj je obucavao Margo mnogo govori o njegovom znanju  |
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 18.01.2012. 18:38
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Tema će biti zaključana jedno vreme, dok se strasti malo ne smire!
Zbog neprimerenih upisa su opomenuti Zuban i spiker-mrmosh koji su dobili PP sa odgovarajućim upozorenjem!
I nekoliko drugih članova je bilo na granici da zaradi opomenu, pa im skrećem pažnju da ubuduće vode računa o svojim upisima!

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 19.01.2012. 18:33
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Tema je ponovo otvorena.
Pridržavajte se pravila i poštujte druge članove foruma!

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
Hunter forever |
Objavljen 19.01.2012. 19:22
|

Lovčina

Upisa: 1595
Pristupio: 14.12.2010. 18:23
|
Pozdrav Spiker prelepo je ovo stene sto markira,svaka cast za odgoj.
 Engleski poenter 
|
|
|
|
Boban-KG |
Objavljen 19.01.2012. 21:52
|

Član

Upisa: 73
Pristupio: 11.09.2010. 11:42
|
Manje vina,manje vina 
|
|
|
|
Zuban |
Objavljen 20.01.2012. 00:02
|

Stari član

Upisa: 251
Pristupio: 27.09.2011. 18:08
|
Boban-KG kaže:
Predlazem da se tema na ovom forumu DD potpuno ugasi i da se zakonom zabrani uzgoj ove rase sem za one koji poseduju auto - plac namenjen u te svrhe.Veliki ljubitelj ove rase nemozs biti ako nemas minimum 10 jedinki u uzgoju i bar ocenjenih u maticnoj drzavi sa gvozdenim krstom licno od F..... 
@ Nemate razloga da budete ogorcani i nepravedni a ni ovo "gvozdeni Krst" i "F......" vam nije potrebno. Zasto da nemozete sa jednim Psom da budete sta god zelite?! Niste u pravu, bas u protivnom. Sa Jednim ili Dva Psa mozete biti Kralj! Zato sto svoje vreme i znanje ulozite samo u jednog Psa umesto da isto vreme podelite na 5,10... Jedinki!!! Niko vama nemoze osporiti da imate jednog psa i sa njime da se dicite ili sta vec. Za to je samo potrebno malo znanje, disciplina i osecaj. A ako nesto neznate ili niste sigurni , onda pitajte one koji znaju i naravno saslusajte iste i to je u sustini sve.
Svako dobro...
...za sazaljenje nije potrebno nista.Njega dobijamo dzabe. Zavidnost se ne dobija na poklon. Zavidnost se mora radom zaraditi. A ja imam mnogo da radim...
...pusti zavidnike da zavide i mrznike da mrze. Sta mi bog dao, to covek nema pravo da mi uzme. Ja sam covek i imam svoj cilj. Ko me zato prezire, sam ne vredi mnogo...
|
|
|
|
Zuban |
Objavljen 20.01.2012. 00:15
|

Stari član

Upisa: 251
Pristupio: 27.09.2011. 18:08
|
...za sazaljenje nije potrebno nista.Njega dobijamo dzabe. Zavidnost se ne dobija na poklon. Zavidnost se mora radom zaraditi. A ja imam mnogo da radim...
...pusti zavidnike da zavide i mrznike da mrze. Sta mi bog dao, to covek nema pravo da mi uzme. Ja sam covek i imam svoj cilj. Ko me zato prezire, sam ne vredi mnogo...
|
|
|
|
sabatti |
Objavljen 20.01.2012. 00:22
|

Član

|
 |
|
|
|
huntinggirl1 |
Objavljen 20.01.2012. 00:57
|

Lovčina

Upisa: 1169
Pristupio: 17.07.2010. 15:32
|
Sve probleme vezane za KSS rešite sa njima,
ovo nije mesto gde se to rešava,
vratite se temi NOD, klubske probleme rešavajte u klubu, a ko je bolji ili gori, pa to rešite negde na drugom mestu,
|
|
|