Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar
vladant

spiker-mrmosh kaže:
aleksandarpiperski naravno za ostatak nemas komentar ?!

Privatne poruke nisu namenjene za javno prikazivanje, a covek je u pravu jer ja pratim oba foruma a ti ga stalno podbadas i to neargumentovano. Normalno da se coveku smucilo. Kada si postao lovac i koliko si obucio pasa da bi mogao da se meris znanjem i iskustvom sa pomenutim gospodinom?
Bolje je da se spusti lopta i da se krene sa normalnom diskusijom bez podbadanja i provociranja>
Sveta Srpska zemlja!

spiker-mrmosh
  vladant nemam reci zaista - jos jednom bravo majstore !
* Lako je naučiti životinju, lako je naučiti prostaka, ali teško je naučiti onoga ko je nenaučen postao učitelj drugima... *
( Vladika Nikolaj Velimirović )

aleksandarpiperski

spiker-mrmosh kaže:
Gospodin ?! Bravo majstore - ti bas znas kako se gospoda izrazavaju i ponasaju !

za mene je on gospodin!
i to misljenje necu menjati!
a ne komentarisem nicije pse i nicije komentare jer svako ima pravo da komentarise i kaze svoje misljenje!
a njegovo znanje i rad o ovoj rasi,svaka rec je suvisna...
ja njegov rad,i znanje cenim!
toliko od mene.
Smile
nod i nlt zauvek u srcu.... a selo je Sakule srce u banatu Izvolte

Rade Kg

aleksandarpiperski kaže:

spiker-mrmosh kaže:
Gospodin ?! Bravo majstore - ti bas znas kako se gospoda izrazavaju i ponasaju !

za mene je on gospodin!
i to misljenje necu menjati!
a ne komentarisem nicije pse i nicije komentare jer svako ima pravo da komentarise i kaze svoje misljenje!
a njegovo znanje i rad o ovoj rasi,svaka rec je suvisna...
ja njegov rad,i znanje cenim!
toliko od mene.
Smile
Pozdrav ja cu biti kratak niko njega prvi nije prvocirao niti prozivao, nego on mora da bude uvek u gro planu i da stalo on ima neke zamerke itd, a sto se tice pp poruke mrmos ima argumenat da ga tuzi za uvredu casti, a ja mislim da se gospoda onako ne izrazavaju. Pozdrav!

aleksandarpiperski
 ja sam samo rekao moje misljenje o tom coveku!
i nikoga ja ne branim ili podrzavam,
niti je to kome potrebno!
ja sam samo rekao da je on u pravu sto se tice kss jer i sam sam se uverio vise puta,rekao sam za rodovnik.
a za ostalo se ne mesam ko je sta kome regao itd....
i ne razumem sta je sada tu problem?

sabatti

vladant kaže:

spiker-mrmosh kaže:

Privatne poruke nisu namenjene za javno prikazivanje, a covek je u pravu jer ja pratim oba foruma a ti ga stalno podbadas i to neargumentovano. Normalno da se coveku smucilo. Kada si postao lovac i koliko si obucio pasa da bi mogao da se meris znanjem i iskustvom sa pomenutim gospodinom?
Bolje je da se spusti lopta i da se krene sa normalnom diskusijom bez podbadanja i provociranja>
Kolega vladant po cemu je to poznat kolega zuban?i gde to prikazuje svoje znanje svako moze da procita dve knjige i da ispise romane ovde,a jasno se vidi iz upisa da druge pse namerno ponizava pa nije rade kg lud covek da vuce stene da ga je istezo i nanosio mu bol ne bi stajalo mirno.Ne verujem da bi neki gospodin za onako lepo stene pricao da je bolesno i jadno.a i ovo nije forum gde svi moramo da se bavimo profesionalno kinologijom i da pravimo biznis od pasa.Uvek ima neko ko zna vise a sigurno postoji covek koji zna mnogo vise o psima od zubana na forumu.samo covek ne prosipa znanje.

spiker-mrmosh
 A evo i doticne poruke sa BK -

Porukama sa drugih foruma nije meste na Srbijalovu!
Privatne poruke nisu za javno objavljivanje!
Lične obračune ostavite za neka druga mesta!

Srbijalov Admin Tim!*

* Lako je naučiti životinju, lako je naučiti prostaka, ali teško je naučiti onoga ko je nenaučen postao učitelj drugima... *
( Vladika Nikolaj Velimirović )

vladant
 Kolega vladant po cemu je to poznat kolega zuban?i gde to prikazuje svoje znanje svako moze da procita dve knjige i da ispise romane ovde,a jasno se vidi iz upisa da druge pse namerno ponizava pa nije rade kg lud covek da vuce stene da ga je istezo i nanosio mu bol ne bi stajalo mirno.Ne verujem da bi neki gospodin za onako lepo stene pricao da je bolesno i jadno.a i ovo nije forum gde svi moramo da se bavimo profesionalno kinologijom i da pravimo biznis od pasa.Uvek ima neko ko zna vise a sigurno postoji covek koji zna mnogo vise o psima od zubana na forumu.samo covek ne prosipa znanje.[/quote]

Poznat je po tome sto svoje pse vodi na ispite koje propisuje maticna zemlja, sto je dobitnik ordena za unapredjenje rase od strane Nemackog saveza za DD, i sto je na desetine njegovih pasa polozilo te ispite u Nemackoj.
Ali ovo nije tema o Zubanu niti o spikeru niti o bilo kome pojedinacno a sramota je iznositi privatne poruke javno u cilju izazivanja svadje kako bi se izazvala reakcija administratora i neke sankcije prema coveku koji to nije zasluzio.
Sveta Srpska zemlja!

Rade Kg
 Ljudi pricate u prazno nece ga biti neko vreme na forumu. A stose tice DD kluba dok su ovaki na celu ja biti clan necuKoTuKogaNe razumem

aleksandarpiperski

vladant kaže:
Kolega vladant po cemu je to poznat kolega zuban?i gde to prikazuje svoje znanje svako moze da procita dve knjige i da ispise romane ovde,a jasno se vidi iz upisa da druge pse namerno ponizava pa nije rade kg lud covek da vuce stene da ga je istezo i nanosio mu bol ne bi stajalo mirno.Ne verujem da bi neki gospodin za onako lepo stene pricao da je bolesno i jadno.a i ovo nije forum gde svi moramo da se bavimo profesionalno kinologijom i da pravimo biznis od pasa.Uvek ima neko ko zna vise a sigurno postoji covek koji zna mnogo vise o psima od zubana na forumu.samo covek ne prosipa znanje.

Poznat je po tome sto svoje pse vodi na ispite koje propisuje maticna zemlja, sto je dobitnik ordena za unapredjenje rase od strane Nemackog saveza za DD, i sto je na desetine njegovih pasa polozilo te ispite u Nemackoj.
Ali ovo nije tema o Zubanu niti o spikeru niti o bilo kome pojedinacno a sramota je iznositi privatne poruke javno u cilju izazivanja svadje kako bi se izazvala reakcija administratora i neke sankcije prema coveku koji to nije zasluzio.[/quote]

e vala si napisao... kada bi svako imao pse poput zubana gde bi nam bio kraj! svako svog psa pa na ispit u nemacku,pa da vidimo sta i ko ima i drzi! naj postenije! veliki pozdrav

sabatti

vladant kaže:

Ali ovo nije tema o Zubanu niti o spikeru niti o bilo kome pojedinacno a sramota je iznositi privatne poruke javno u cilju izazivanja svadje kako bi se izazvala reakcija administratora i neke sankcije prema coveku koji to nije zasluzio.[/quote]ovo sam hteo da procitam vodi ih u maticnoj zemlji ovo nije nemackalov,nego srbijalov,pozdrav kolega.

AcaVasic
 Ovo je stvarno ruzno citati pre samo 10 strana ste se zakacili oko mog steneta sad oko ovog drugog cekaj stani RASTEGO stene, pa neka je tako mu se svidja da stoji neko da komentar koji je po meni na mestu vi svi skacete na njega ako vi stariji i iskusniji odgaivaci ne ukazujete na takve greske , mi mladji smo onda upropastili i vas i nas. Svako ko postavlja svoje pse na forum za mene je dobar odgaivac zato slusajte sta vam se prica ipak Spiker ima iskustva sa ovom rasom barem ono sto sam video doj je obucavao Margo mnogo govori o njegovom znanju Maka

Sremac75
 Tema će biti zaključana jedno vreme, dok se strasti malo ne smire!

Zbog neprimerenih upisa su opomenuti Zuban i spiker-mrmosh koji su dobili PP sa odgovarajućim upozorenjem!

I nekoliko drugih članova je bilo na granici da zaradi opomenu, pa im skrećem pažnju da ubuduće vode računa o svojim upisima!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Sremac75
 Tema je ponovo otvorena.

Pridržavajte se pravila i poštujte druge članove foruma!

PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Hunter forever
 Pozdrav Spiker prelepo je ovo stene sto markira,svaka cast za odgoj.
marka Engleski poenter marka

Boban-KG
 Van teme
Manje vina,manje vinaiveli 3

Zuban

Boban-KG kaže:
Predlazem da se tema na ovom forumu DD potpuno ugasi i da se zakonom zabrani uzgoj ove rase sem za one koji poseduju auto - plac namenjen u te svrhe.Veliki ljubitelj ove rase nemozs biti ako nemas minimum 10 jedinki u uzgoju i bar ocenjenih u maticnoj drzavi sa gvozdenim krstom licno od F.....Bye

@ Nemate razloga da budete ogorcani i nepravedni a ni ovo "gvozdeni Krst" i "F......" vam nije potrebno. Zasto da nemozete sa jednim Psom da budete sta god zelite?! Niste u pravu, bas u protivnom. Sa Jednim ili Dva Psa mozete biti Kralj! Zato sto svoje vreme i znanje ulozite samo u jednog Psa umesto da isto vreme podelite na 5,10... Jedinki!!! Niko vama nemoze osporiti da imate jednog psa i sa njime da se dicite ili sta vec. Za to je samo potrebno malo znanje, disciplina i osecaj. A ako nesto neznate ili niste sigurni , onda pitajte one koji znaju i naravno saslusajte iste i to je u sustini sve.
Svako dobro...
...za sazaljenje nije potrebno nista.Njega dobijamo dzabe. Zavidnost se ne dobija na poklon. Zavidnost se mora radom zaraditi. A ja imam mnogo da radim...

...pusti zavidnike da zavide i mrznike da mrze. Sta mi bog dao, to covek nema pravo da mi uzme. Ja sam covek i imam svoj cilj. Ko me zato prezire, sam ne vredi mnogo...

Zuban
 Van teme
...za sazaljenje nije potrebno nista.Njega dobijamo dzabe. Zavidnost se ne dobija na poklon. Zavidnost se mora radom zaraditi. A ja imam mnogo da radim...

...pusti zavidnike da zavide i mrznike da mrze. Sta mi bog dao, to covek nema pravo da mi uzme. Ja sam covek i imam svoj cilj. Ko me zato prezire, sam ne vredi mnogo...

sabatti
 Van teme

huntinggirl1
 Sve probleme vezane za KSS rešite sa njima,
ovo nije mesto gde se to rešava,
vratite se temi NOD, klubske probleme rešavajte u klubu, a ko je bolji ili gori, pa to rešite negde na drugom mestu,

Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački kratkodlaki KINOLOGIJA 6923 15.09.2022. 18:20
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Oštrodlaki jazavičar KINOLOGIJA 90 13.02.2016. 23:08
Bosanski oštrodlaki gonič BARAK KINOLOGIJA 79 07.04.2015. 00:31
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,634,776 posete www.srbijalov.com