Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susreti i druženja "forumaša"

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susreti i druženja "forumaša"
DakiNS
 Evo jedne slike dela ekipe
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Sremac75

Lala kaže:

Sve u svemu, onaj ko nije došao sam je sebe zeznuo, jer je propustio odlično druženje! Jel tako, Sremac?

Narašće i moji indijanci!
Jbg, ponovo sam eskivirao jedno lepo druženje, ali sam siguran da će toga viti još i sve više...
Dotle, prihvatam sve kritike i prozivanja!
CryCryCry

PS.
Drago mi je da sam falio...barem za konopac!;)
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

klaja
 i50.tinypic.com/2z3ymba.jpg

Ekipa br 2
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Indjijanac
 da pojasnim onima koji se sad pitaju o čemu se radi,posle proglašenja pobednika i sredjivanja mesta na kome smo bili smešteni,otišli smo u restoran lovačkog doma,pošto smo u celoj sali bili sami Lala,Daki,Mali Indjijanac i ja,a nepsredno pre toga u istoj sali je održano ocenjivanje žirija za pobednički paprikaš,u salu je ušao jedan dedica koji je po meni konzumirao alkohol ali tek toliko da dobije hrabrost,pravo je stao pred Lalu i pitao ga jel on GLAVNI,pošto smo u dobrom štimungu nasmejalismo se na njegovo pitanje ,ali on je i dalje napadao Lalu zašto on nije ništa osvojio,a žiri je omazao njegov tanjir,posle uveravanja da mi nismo iz žirija Daki mu se obratio sa deda,našta je on Dakiju rekao da je on mladji od Dakija...taman smo pomislili da smo ga se rešili,kad je druga Glavnog priteralo i on je krenuo u toalet,kad odjednom onaj što je mladji od Dakija ponovo nalete na Glavnog i ponovo ga prozva da je ovaj olizao njegov tanjir sa paprikašom,a nije dao nagradu.Medjutim konobar je video da to nije šala i odvukao dedicu iz restorana.
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

klaja
 i48.tinypic.com/2mfcjrn.jpg
Pocetak druzenja(Klaja,Bogoljub i Predator)
i48.tinypic.com/2qjwwhl.jpg
Pocetak kuvanja
i49.tinypic.com/xp7odv.jpg
Kraj
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Indjijanac
 moram istaći da je druženje kao i uvek bilo odlično,atmosfera odlična,domaćini odlični kao i sve ostalo.
Posebno mi je bilo drago što sam kasnije iz razgovora saznao o bratimljenju dva lovačka društva čiji su predsednici i nosioci cele priče mladi ljudi i članovi portala ,bravo za njih a o bratimljenju društava ćemo pisati ovih dana na temi lovačko udruženje.

Lala

klaja kaže:
i48.tinypic.com/2mfcjrn.jpg
Pocetak druzenja(Klaja,Bogoljub i Predator)

Pazi ovo: Klaja (levo) i Predator (desno) drže uredno limenke u ruci, da se vidi kako natežu, dok Bogoljub svoje piće krije iza ledja!!! Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

ficha007
 Šta reći osim svaka čast za druženje i zezanje. Vidi se da vam je bilo dobro, tako da ostaje da se nadam nekoj reprizi druženja u skorije vreme.
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

Lala

Indjijanac kaže:
da pojasnim onima koji se sad pitaju o čemu se radi,posle proglašenja pobednika i sredjivanja mesta na kome smo bili smešteni,otišli smo u restoran lovačkog doma,pošto smo u celoj sali bili sami Lala,Daki,Mali Indjijanac i ja,a nepsredno pre toga u istoj sali je održano ocenjivanje žirija za pobednički paprikaš,u salu je ušao jedan dedica koji je po meni konzumirao alkohol ali tek toliko da dobije hrabrost,pravo je stao pred Lalu i pitao ga jel on GLAVNI,pošto smo u dobrom štimungu nasmejalismo se na njegovo pitanje ,ali on je i dalje napadao Lalu zašto on nije ništa osvojio,a žiri je omazao njegov tanjir,posle uveravanja da mi nismo iz žirija Daki mu se obratio sa deda,našta je on Dakiju rekao da je on mladji od Dakija...taman smo pomislili da smo ga se rešili,kad je druga Glavnog priteralo i on je krenuo u toalet,kad odjednom onaj što je mladji od Dakija ponovo nalete na Glavnog i ponovo ga prozva da je ovaj olizao njegov tanjir sa paprikašom,a nije dao nagradu.Medjutim konobar je video da to nije šala i odvukao dedicu iz restorana.

Kud je baš mene startovao, nemam pojma, sede 3 admina, sva trojica imamo one naše pločice, a deda pravac na mene, viče, urla, preti... Možda ga iz njegove ekipe neko iz zezanja poslao za naš sto i rekao mu da smo mi žiri, a da sam ja glavni, pa da on lepo nama očita bukvicu, nemam pojma. U početku je bilo simpatično to njegovo startovanje, ali posle deda onako nabaren pao u vatru, pa me čak u jednom momentu dok sam išao u toalet i gurnuo ramenom; šta da radiš, budala i krivih drva je vazda bilo, ne zameram ja dedi što sa 70 godina još nije naučio da kad pije, treba da pije u noge, a ne u glavu. Ne treba reagovati, i nisam reagovao, ali mi nije bilo prijatno uopšte. Kelner je prvo mislio da se mi poznajemo, i da je zezanje u pitanju, ali kad je shvatio da je deda zaista ozbiljno poblesavio, otpratio ga je iz sale. Meni je kafa presela, ali su posle došli i ostali forumaši, pa smo sve po običaju okrenuli na šalu, a meni od celog dogadjaja ostade epitet 'Glavni'! Grin
Posle toga je taj isti kelner, na moj i Dakijev nagovor, jednog od momaka iz Vere zeznuo na onaj štos sa šoljicom za kafu. Elem, kolega iz Vere pita kelnera da li ima kafe sa šlagom, mi naravno odmah uhvatimo da se zezamo na tu temu (šlag), a kelner još gori od nas, kada je snimio da je opšta zahebancija u toku, i on se uključi u zezanje. Uglavnom, štos se sastoji u tome da taj kelner ima jednu šoljicu i tacnu koje su povezane kanapom, pa kad bude zgodna prilika, i kada je društvo u pravom zezatorskom raspoloženju, onda kelner nekom iz društva ko naruči kafu, kao fol donese tu praznu šoljicu i dok poslužuje, kao 'slučajno' sa visine okrene šoljicu koja pada direkt u krilo gosta - svaki koji je to prošao po pravilu skače kao oparen sa stolice, iako je šoljica prazna!!! Naravno, odmah pada salva smeha, jer je štos toliko uverljiv da bi i onaj ko zna za foru, instinktivno naseo! Tako je prošao i naš novi poznanik iz Vere, kojeg ću, nadam se, imati ponovo prilike da sretnem. A pre toga je istu školu sa prevrtanjem šoljice, prethodne godine prošao i Zoranp - Bejbi (falio si juče, Zoki...). Tako da ubuduće pazite kad u Bečeju sa drugarima lovcima naručujete kafu, možda naletite baš na ono spadalo kelnera! Grin
Posle smo često pominjali Neštin i Veru, i Apinesta i provod u Veri, i sremačko vino, (Sremca nismo pominjali, njega ću ja da pominjem zbog neopravdanih izostanaka), i naravno da se odmah rodila ideja o nekom novom susretu, ali to je već druga priča...
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

sheytan
 Svaka čas', društvo, baš mi je drago da je skoro sve bilo EXTRA! Bravo 2

Negro, nema picturesa sa prangijanja? Dajte i neki detalj o tome, ko, šta, koliko... Fala unapred! iveli 3
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

zoranp
 Čestitam svim kolegama na osvojenim titulama u BečejuOdobreno...a vala taj Lala uvek neka sraCenzurisano pravi po ataru.. što je morao da ide i da oblizuje tuđe tanjire!!??..pa dobro Daki što ga nisi pazio, kad znaš da je sklon brljanju!!??..e to limun pivo stvarno kad udari, onda sabije momački!!GrinGrin..dobro ga deda nije ispichkao ROFLROFL..e da mi je to bilo viditi!!!GrinGrin
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

apinest

Lala kaže:
Posle smo često pominjali Neštin i Veru, i Apinesta i provod u Veri, i sremačko vino, (Sremca nismo pominjali, njega ću ja da pominjem zbog neopravdanih izostanaka), i naravno da se odmah rodila ideja o nekom novom susretu, ali to je već druga priča...

Po upisima i fotkama rekao bih da ste se u Bečeju odlično proveli. Nažalost, ja nisam mogao doći zbog posla. Nadam se da neće proći puno vremena kada ćemo se konačno okupiti u nekom većem broju... Hvala Bogu, glavna lovna sezona se približava, pa će biti i više prilike za lov i druženje. Neće valjda Lala i Bačvan75 ponovo otići na neku hajku...
Veliki pozdrav za sve forumaše koji su bili u Bečeju, a posebno za pobratime Verčane, prave Sremce-graničare!
Srbija

Indjijanac
 da nije samo bilo jedenje i pijenje na susretu u Bečeju dokazuje i ova slika gde se vidi neustrašiva ekipa Srbijalova u nadvlačenju konopca,za formiranje ekipe najzaslužnija je lička dječačina Predator koji čim je čuo da će biti takmičenje u ovoj disciplini odma je poskočio i uzviknuo"AJMO"

Podunavac
 Evo da i ja lanem koju. Ne znam kako ali ja sam došao kući u 2,30 ujutro pa nisam bio u mogućnosti ništa da napišem. Već u 5,30 sam ustao i otišao na posao. Ceo dan sam bio u kamionu na ovoj vrućini, tako da mi je sve pivo isparilo koje sam juče marljivo unosio u organizam.Grin
Drago mi je što sam juče uživo upoznao kolege sa foruma i ponovo video stare znance (i one matore). Žao mi je što nas nije bilo više i što neki najavljeni nisu došli (opet).
A sad da iznesem istinu pošto su svi nešta ulepšali. O Dakiju "trovaču" se glas već nadaleko proneo, tako da je u pravilima za takmičenje u kuvanju čobanca za njega napisan poseban deo pod brojem 4. Glasi ovako: zabranjena je upotreba začina i dodataka koji mogu loše da utiču na ljudsko zdravlje. Sve parcele za kuvanje čobanca su bile ograđene sa žutom najlonskom trakom, samo je ona gde su u ekipi bili Daki i Lala bila ograđena sa dva reda bodljikave žice. Celo vreme je dežurna vatrogasna ekipa bila u blizini pod punom spremom. I na kraju je svejedno Lala uspeo da isprovocira i fizički napadne jednog sirotog dedicu. Jedva ga je konobar oteo da ga Lala ne prebije.ROFL
Tri prsta 2Kolce

Podunavac
 Evo i nekoliko slika.

Ovde je dobar deo ekipa Srbijalov 1 i 2.
i45.tinypic.com/24xdfmu.jpg

Ovde prilikom uzimanja uzorka čobanca za ocenjivanje Daki potpisuje jednu izjavu da preuzima punu materijalnu i krivičnu odgovornost ako nekome od degustatora iz žirija ostanu trajne fizičke (ili psihičke) posledice.
i45.tinypic.com/b5i7wp.jpg

Deo ekipe Srbijalov 2 i drug Glavni.
i48.tinypic.com/6fumpc.jpg
Tri prsta 2Kolce

Podunavac
 Veliki vođa čestita Robiji kao glavnom kuvaru ekipe Srbijalov 1 na odlično skuvanom čobancu. I ja mu čestitam, bio je odličan.Bravo 2

i50.tinypic.com/5lpa8o.jpg
Tri prsta 2Kolce

Predator
 Druženje je bilo odlično! Teško je sjetiti se i napisati sve što se izdešavalo juče. Iako je sve proteklo odlično (sa malim odstupanjima koja smo nekako u šali prevazišli), najjači dojam na mene su ostavili momci iz Vere kojima ni granica, ni vrućina, a ni poprilična kilometraža nisu bili prepreka da dođu na druženje. Jest da su prijavili ekipu za nadvlačenje konopa, pa onda u odsudnom trenutku odjurili na Tisu za nekim Mađaricama, ali sve im je oprošteno. Jedini je Podunavac ostao da im brani čast, lavovski vukao, ali nedovoljno da nadomjesti nas iz lake kategorije. E, da mi je tu bio zemo Rodeo , drukčija bi se pjesma pjevala. Imao sam priliku da vidim kako izgleda jedna prava lovačka kuća. Pehari, diplome, priznanja i slike pasa na sve strane. Tako je to kad neko cijeli svoj život posveti lovu i psima. Sanja i Šandore, svaka čast i hvala na svemu!
Sad jedna interesantna pričica koja je još jedan od dokaza kako je svijet mali. Znate kako izgleda kad dođete na neko mjesto koje vrvi od ljudi i kad u roku od pola sata upoznate bar njih 20?! Tako se i meni često desi da ne obratim pažnju na ime osobe sa kojom sam se upoznao i za par sekundi ga već zaboravim. Prije nepune dvije godine pretraživao sam oglase uzduž i poprijeko u namjeri da nađem što jeftiniju, a što očuvaniju lovačku pušku. Nađem u oglasima pušku u Bečeju, oglas je dao lovac u ime svog druga nelovca. Razmjenim ja sa lovcem (zove se Darko) par e-mejlova, čujem se sa vlasnikom puške, ali se stvari zakomplikuju zato što je puška bila u SUP-u Bečej, ja nisam nikako mogao doći da je pogledam u vrijeme kad policajac zadužen za oružje radi, a i malo sam se nećkao jer je puška bila u kalibru 16. Nekoliko dana kasnije, kupim pušku na sajmu i javim se Darku i zahvalim mu na svemu. Darko pohvali moj izbor puške, čestita mi i pozove me da mu se javim kad bude sezona da budem njegov gost u lovu. Čovjek me nikad nije upoznao, ne zna ništa o meni, razmjenili smo nekoliko mejlova, čuli se jednom ili dvaput, a on me zove u goste. Zahvalim mu još jednom na svemu i sve ostane na tome. Nakon malo manje od dvije godine, juče, pred sam kraj druženja, sjetim se da upitam Šandora da li zna osobu pod tim imenom (nisam ga zaboravio). "Pa sad je bio tu. " - odgovori mi Šandor. Ispostavilo se da je Darko proveo dobar dio dana sa Podunavcem za našim stolom, a da nismo ni znali jedan za drugog. Lice sam ti zapamtio, srešćemo se opet Darko! iveli 3
Sve u svemu, iako nisam bio u prilici da se po prvi put upoznam sa glinenim golubovima, ni jednog trenutka nisam zažalio što sam došao na druženje. Tako je to kad si sa pravim ljudima. Srbijalov Hvala vam svima, a posebno Klaji što me spasio vucaranja po autobusima i poveo me sa sobom. Respekt

Sasvim prirodno

Podunavac
 Mogu da kažem da je Klaja pokušao da vara na takmičenju pa je doveo profesionalnog kuvara (našeg sestrića). Međutim Lala kao predsednik žirija je pogrešno ocenio uzorke pa smo ostali bez plasmana. Tek smo kasnije saznali da je Lala bio i šef žirija kad su ga napali nezadovoljni učesnici takmičenja.ROFL

Burazer Klaja i naš sestrić Marko (glavni kuvar ekipe Srbijalov 2).
i50.tinypic.com/20js1gh.jpg
Tri prsta 2Kolce

Podunavac
 Evo i mog druga Darka (sa konzervom piva) koji je inače naš član, malo neaktivan ali možda ovo druženje sada "pogura" njegovu aktivnost na portalu. Drugi put Predator da prepozna čoveka.Grin
i47.tinypic.com/v5jp4w.jpg
Tri prsta 2Kolce

Podunavac
 Hteo bi posebno da pohvalim malog Inđijanca koji je bio za čistu peticu.Indjijanac Svaka mu čast, momak je prva liga.Odobreno

i45.tinypic.com/ic8cbq.jpg
Tri prsta 2Kolce

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,497,299 posete www.srbijalov.com