Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susreti i druženja "forumaša"

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susreti i druženja "forumaša"
Podunavac
 Pošto smo ekipno neslavno prošli, Lala je odlučio da nam osvetla obraz kao pojedinac. Prijavio se za disciplinu ispijanja piva i za 3 minute popio 5 komada Jelen piva (na eks). Tu su bili i neki predstavnici Apatinske pivare koji su odma pokušali da ga vrbuju da bude njihov "maneken" ili zaštitno lice Jelen piva. Pošto se Lala požalio da mu je mala administratorska plata nisu mogli da se pogode oko honorara pa su pregovori propali. Uglavnom Lala je osvojio prvo mesto u ispijanju piva i dobio pehar za taj sportski uspeh. Inače neki koji su brojali tvrde da je ukupno popio 22 komada piva.Pivo 3
Na slici je Bsandor, koji je osvojio četvrto mesto pojedinačno u gadjanju glinenih, i Lala koji nije osvojio ništa osim prljavih tanjira, a na slici služi kao držač pehara. Ekipa Srbijalov je osvojila drugo mesto ekipno u tom istom gadjanju.
i47.tinypic.com/2h73zme.jpg
Tri prsta 2Kolce

Podunavac
 A posle je prešao na kvas, pošto je mislio da ima slično dejstvo kao rasol, ali bezuspešno.HaHaHa

i47.tinypic.com/rh7hqe.jpg
Tri prsta 2Kolce

Podunavac
 Sad bi rekao par reči o onima koji nisu bili na druženju. Veoma mi je žao što moj pobratim Apinest nije mogao da prisustvuje druženju (iz opravdanih razloga). Žao mi je i što Sremac nije mogao da dođe, ali moram da kažem da me je veoma razočarao. Njega sam zvao još dopodne da vidim dokle je stigao ali nije hteo da mi se javi na telefon. Nakon par sati sam uspeo da ga dobijem, ali mi je on prilično hladno "odbrusio" da on nema vremena da se nateže tamo sa nekim forumašima jer ima preča posla i da je njegovo vreme dragoceno. A pored svega ima i novih obaveza vezano za lovstvo kao delegat u LSV-u i istaknuti govornik i član komisije. DRUG ČLAN !!!
http://youtu.be/x...

Žao mi je i što nije bio ZoranP poznatiji kao Bejbe Rodeo, ali njegov izostanak ima neke veze sa Sremcem. I Fića je izostao kao bio na splavarenju, ali on možda ima neke skrivene motive kao i Sremac, pošto su iz iste branše (pravnici).ROFL

Šalim se naravno. Sa Sremcem sam se čuo i čovek je objasnio kakve je obaveze imao. Rekao je da prihvaća svaku kaznu za nedolazak. Međutim Lala se naoštrio na njega kao španska inkvizicija na jeretike, sve se plašim da ga ne osudi na lomaču.Raanj
Tri prsta 2Kolce

bogoljub
 Žao mi je što sam rano morao da napustim društvo ali služba je ipak na prvom mestu pa posle toga i druženje.A usput sam i jedan poslić odradio tako da sam spojio lepo i korisno.Lep pozdrav do sledećeg druženja.iveli
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

DakiNS
 Prvo da kažem da mi je drago što sam i Bogoljuba upoznao a zbog ranijeg odlaska ima minus. Ali ne od nas nego od sebe.Propustio je lovački gulaš ! Velika šteta za njega. Bogoljube ako imaš malo vremena sutra pre podne navrati .(ukrao sam malo gulaša i stoji u frižideru samo požuri neznam dokle ću izdržati da kao drug Glavni ne omažem porciju)HaHaHa
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Indjijanac
 a kad drug Glavni omaže sve tanjire kao žiri i nikom neda nagradu,i kad mu padne šećer ondak se prihvati šećerne pene
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

zoranp
 Bejbe kad kaže da dolazi on i dođe...pa nisam ja ko nekiGrin!!!!
Mada stvarno bi volio da sam bio s vama da se dobro "iskreveljimo", a i radi Robijinog paprikaša, mada bi vrhunac bio da sam vidio kako Glavnog deda šamaraBravoROFL
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Lala
 Vrhunac je bio, Zoki moj dobri, kada je ovaj 'DRUG GLAVNI' ribao 'ladnom vodom masne plasične tanjire od paprikaša i pribor za jelo sa dve kapi deterdženta za obe ekipe! To je bila lavovska borba, pošto sam zbog propusta logističara Dakija morao da idem i da pomoću svog autoriteta zajmim tanjire, koje sam morao posle razdužiti! Pa sam isto tako jurio da obezbedim klupe i stolove... Kad god neko nešto zabrlja, odmah viču Lalu da im reši problem, a posle podyebavaju!!! Pa ti onda budi admin ovde - obezbedjena privilegija da radiš i kao sudopera! Ubuduće tu čast i zadovoljstvo (ribanje tanjira) preuzima kao trajnu obavezu ona pobegulja administratorska što je (opet) ispalio kolege!!! Prepoznaće se on sam, da ga ne imenujem!
Ove insinuacije oko piwa, što promiču po upisima, su potpuno netačne i prikazuju me u ružnom svetlu: istina je da su Verčani doneli raznih vrsta uvoznog piwa sa dodacima (te sa limunom, pa sa pomorandžom, pa sa grejpom, nemam pojma sa čim više), a ja sam kao fino vaspitan čovek, da ne uvredim ljude, morao da probam svaku vrstu. Confused
Nego, napravili smo dobar štos tamo: pošto su mesta za kuvanje bila ograničena onom plastičnom trakom, na moj predlog smo spojili stolove i klupe i postavili ih tako da je traka ostala na sredini ispod stolova. Na taj način smo, što reče tamo Podunavac, makar i simbolično, uklonili granicu izmedju Verčana (Hrvatska, zapadni Srem) i nas!
E to mi je bio extra potez - nema granica za nas! LOVCI BEZ GRANICA!Presrean
Ne bi bilo loše da je tako, a? Smile
Nemoj da mi neko mazne ovu ideju o 'Lovcima bez granica'; ne kažem to bzvz, neke ideje sa foruma su već maznute, koliko čujem, pa da ne bude svojatanja tudjih ideja!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sremac75
 Preki SudCryCryCry

OdobrenoSrbijalovOdobreno
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Biće tebi preki sud... POBEGULJO!
FIK
Imaš zadatak i ti i Apinest i Bejbi (ja ću pomoći), da u što doglednije vreme organizujete u Neštinu jedan susret forumaša, i da Verčane pozovete (Neštin kao lokacija i zbog Apinesta i zbog kilometraže). Tanjire i escajg pereš ti, naravno!
E onda lepo da se skupimo, i da okrenemo prase/jagnje, momci iz Vere su prva liga!
O Podunavcu i Klaji da i ne pričam - šampioni!

A već je dogovoren susret sa Verčanima na sajmu LORIST, krajem septembra, mada ja uvek više volim da se susreti prave u prirodi.

bsandor
 Zahvaljujem se kolegama Srbijalov koji su svojim prisustvom u Bečeju uveličali manifestaciju . Na strelistu se prijavilo 6 ekipa , rezultati su pokazali da dan nije bas nikom odgovarao postigli drugo mesto ekipno , bili bi prvi da je došao Trap , ništa bez njega . Posle završetka smo otišli u Lovački dom ,u park kod kuvara itu se izdešavalo sve što ste pročitali ivideli ,mali deo . POZDRAV !
marka fazan

ficha007

[
"...mada ja uvek više volim da se susreti prave u prirodi..."

Jeli Lalo, jel to zbog procesa "omazivanja" kotlića i postupka glumljenja "manuelne mašine za sudove" koje obavezno posle toga usledi, ili zbog ladnog pivca sa limunadom, da ne kažem boze, kabeze i klakera ROFL.

Zaista bi bilo lepo da se ponovo okupimo. Naročito da mi "otpisani" povratimo neopravdano nam uzete pozicijeROFL.
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

ficha007

Podunavac kaže:

... Fića je izostao kao bio na splavarenju, ali on možda ima neke skrivene motive kao i Sremac, pošto su iz iste branše (pravnici).ROFL

Podunavac, znaš kako se kaže: Kad ti se advokat uhvati za džep - seci džep ROFL. Tako da...

Već sam negde napisao da to za nas pravnike nije ništa čudno jer kod nas 2+2 nije uvek 4 nego - koliko ti treba, koliko hoćeš da bude, rešićemo mi to mićo mojROFL.

Što se tiče izostanka, zaista je opravdan jer me je posle tog splavarenja bolelo svuda duž sive moždane mase, što od sunca, što od krkanluka, što od lepe kajsije koja se konzumirala na čamcu.

A + sve to sam još i pregoreo ko Zvezdin dres, pa ko velim ako ima Grobara ne bih se lepo proveo.

Doduše ovi NovoSlađani su možda lokal patriote pa navijaju za "Vošu" ali nisam hteo da reskiram.

A i Lala se igrao sa brenerom, tako da mi jedno "pregorevanje" bilo dosta.ROFL
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

apinest

Lala kaže:
Biće tebi preki sud... POBEGULJO!
FIK
Imaš zadatak i ti i Apinest i Bejbi (ja ću pomoći), da u što doglednije vreme organizujete u Neštinu jedan susret forumaša, i da Verčane pozovete (Neštin kao lokacija i zbog Apinesta i zbog kilometraže). Tanjire i escajg pereš ti, naravno!
E onda lepo da se skupimo, i da okrenemo prase/jagnje, momci iz Vere su prva liga!
O Podunavcu i Klaji da i ne pričam - šampioni!

A već je dogovoren susret sa Verčanima na sajmu LORIST, krajem septembra, mada ja uvek više volim da se susreti prave u prirodi.

Iako u Lalinom upisu nisam direktno prozvan, želeo bih i ja nešto da izjavim za Srbijalov...
Poslednjih nekoliko druženja forumaša propustio sam iz krajnje opravdanih razloga i imam veliku želju da se ponovo sretnem sa starim znancima i da upoznam nove "serendaše". Kako privodimo kraju pripreme za bratimljenje sa Verčanima, susret, lov i druženje u Neštinu je sve izvesniji, pitanje je samo početka glavne lovne sezone i usklađivanje termina kako bi svima bilo potaman. Druženje i lov na lisicu i šakala u februaru ove godine je propao zbog ekstremne zime i snega, nadam se da će ove godine sve biti pravovremeno- i mi i zima...
U toku januara ove godine bili smo i mi u Veri i Verčani u Neštinu, ako da Bog, ovakva druženja će postati tradicija.
A što se tiče LORIST-a, mišljenja sam da je najbolji termin za druženje 29.09. jer je u pitanju subota kada će većina ljudi moći da dođe na sajam.
Srbija

Podunavac
 A za pobegulju bilo spremljeno poklon-iznenađenje, a on se nije pojavio. Al bi se iznenadio da je došao.Grin
Kad smo već kod pobegulja hteo bi da pohvalim kolegu Bogoljuba. Čovek je taj dan imao svojih obaveza, ali je ipak došao, dočekao nas, družio se sa nama i onda otišao dalje za svojim obavezama. Isto tako i kolegu Predatora koji je hteo da dođe autobusom iz NS u Bečej i još i pušku ponese. Na svu sreću dogovorio se na vreme sa Klajom za prevoz naravno preko Srbijalov.
A stalno sam se nadao da će od nekuda da se pojavi i ujka Jank i da nas sve iznenadi.
Moram da pohvalim i domaćine za odličnu organizaciju, lep doček i dobro druženje.Odobreno A imaju i konobara svaka mu čast. Pravi je zaj..ant, mogao bi da bude član portala.
Za sledeće druženje Lali ćemo da obezbedimo paket spužvica i litar deterdženta za pranje suđa. A hladu vodu može da greje brenerom, za to je maher.Grin I obavezno jednu kecelju da se ne ufleka.
Šalu na stranu moram i Lalu da pohvalim, potrudio se (kao i uvek) oko svega šta je trebalo i gde je mogao da uskoči. Al je zato Daki samo sedeo i naređivao. Vidi se da je bio oficir.Grin
Tri prsta 2Kolce

DakiNS
 Au Rodjo kako klevetješ i izvrtješ. pa od početka sam bio uključen u organizaciju druženja, vozio ( Lala je bio vodič pa sam u nekoj nedođiji ostao bez auspuha - račun sledi) pa sve poneo za Bečej ,stolice kotlić butan ,gorionik a o animiranju da ne pričam jedino me je Sanja nadmašila. A pospremanje posle druženja da ne pominjem.Grin

I da istaknem : A KO JE BRANIO LALU OD POMAHNITALE STARINE!HaHaHa

Lala

DakiNS kaže:

Odgovor: KELNER! Grin

DakiNS

Lala kaže:

DakiNS kaže:

Zar i ti sine Brute?

PEZ

DakiNS kaže:

Lala kaže:

DakiNS kaže:

Zar i ti sine Brute?

Daki al ti je drug zahvalan...sledeci put ga opet braniSmeko

DakiNS
 Sledeći puta kada bude natezanje konopca pustiću da njega samog nategnuGrin. Da imam i jednu zamerku ja nisam učio da povlačim nego da guram pa su verovatno oni svaki puta nas nategliHaHaHa

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,497,148 posete www.srbijalov.com