LU Beograd
|
staff |
Objavljen 08.09.2011. 15:26
|

Mlađi član

Upisa: 19
Pristupio: 14.06.2011. 20:06
|
da li moze neko da mi obljasni zasto ne mogu da izbacim slike ??? |
|
|
|
chaki |
Objavljen 08.09.2011. 18:09
|

Veteran

Upisa: 603
Pristupio: 12.08.2009. 11:52
|
sliku koju si postavio na tinypic i;i na imageshack postavi izmedju [img] link slike [/img] samo void racuna na velicinu slike
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.
|
|
|
|
chasseur |
Objavljen 08.09.2011. 19:39
|

Mlađi član

Upisa: 10
Pristupio: 05.09.2011. 22:57
|
Bakero, sa nekim si me pobrkao, ja nisam clan IO, a pitao sam staffa odakle zna zato sto danas ljudi svasta pricaju i preuvelicavaju, a pitaj boga sta je istina. Vreme ce valjda pokazati...... |
|
|
|
staff |
Objavljen 08.09.2011. 19:55
|

Mlađi član

|
chasseur znam ja to iz prve ruke. a sta vise on i njegov tata su samo lovili potez budzak. posto ne znaju granice lovista a da nepricamo o drugim terenima. sada posto je tata vodeci sa izborne jedinice 1 ubaci svog sincica u izmisljenu komisiju za bezbednost lovista i to ga gura svaki put u ladu nivu sa lovocuvarom da vidi teren i ne bi li video gde ima D.S... |
|
|
|
staff |
Objavljen 08.09.2011. 20:00
|

Mlađi član

|
vepar koji se po kuvanu trofeja znatno smanjio , ne znam da li je to zato sto u ritu ima izobilje hrane pa im kljove brzo rastu ??? a specifican je trofej jer se vidi ostecenje sekaca a kada je trofej donesen nema ostecenja ko tu koga pravi budalom ???? |
|
|
|
Lala |
Objavljen 08.09.2011. 20:03
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Ja sam čitao da postoji jedno urodjeničko pleme, koje smanjuje glave svojih žrtava na veličinu pesnice, nemam pojma kako.
Da nisu tamo kod vas provalili tehniku smanjivanja?!?
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
bakero |
Objavljen 08.09.2011. 22:41
|

Pripravnik

Upisa: 9
Pristupio: 01.09.2011. 21:52
|
chasseur-žao mi je što nisi Sava Krunić.Nadao sam se informacijama iz prve ruke,od postene i realne osobe.
Lovac-to je dijagnoza!
|
|
|
|
apinest |
Objavljen 08.09.2011. 22:41
|

Stari član

Upisa: 418
Pristupio: 02.06.2011. 18:28
|
Lalo, znači li to da postoji i tehnika UVEĆAVANJA? To bi se moglo, osim lovstva, primeniti i na mnoge druge oblasti! |
|
|
|
charuga |
Objavljen 08.09.2011. 22:44
|

Veteran

Upisa: 580
Pristupio: 26.10.2010. 13:43
|
staff,jel se taj potez "budzak" nalazi u spinjati?kada se iz prelivacke ulice[borca 3] izadje u polje, vizelj ga "opkoljava" i pravi budzak..
..............
|
|
|
|
bakero |
Objavljen 08.09.2011. 22:54
|

Pripravnik

Upisa: 9
Pristupio: 01.09.2011. 21:52
|
staff kaže:
backero posto u ritu ima izobilje hrane i veprovima brzo porastu kljove da li je moguce da se tokom kuvanja smanje?? evo jednog kome su se ocigledno smanjile kljove i izostrile kada su donere na ocenjivanje a na slici se vidi specificno ostecenje sekaca , svakoko unikatan trofej... 
staff-u ovoj novoj upravi sve je moguće,da se smanje kljove,da većina od 25 bude 10,(po novom zakonu matematike koji je izmislio novi predsednik udruženja),da kažnjeni sede u IO i donose odluke o kažnjavanju drugih.....da ne nabrajam više.Kao što neko reče vreme će pokazati,a mislim da je to vreme vrlo,vrlo blizu....
Lovac-to je dijagnoza!
|
|
|
|
chaki |
Objavljen 09.09.2011. 13:29
|

Veteran

|
I sta bi nema odgovora jos uvek
|
|
|
|
Avijaticar |
Objavljen 09.09.2011. 14:16
|

Mlađi član

Upisa: 20
Pristupio: 08.09.2011. 18:35
|
Kraca istorija lu Beograd - do sredine osamdesetih lu je bilo gotovo rezervisano za vojna lica i nesto policije.Od generala i njima slicnih obicni lovci nisu ni smeli da pridju na fazaneriju.
Tadasnje granice bile su drugacije.Od Siroke grede isao je ogroman kanal,suv uglavnom pun trske,sekao kraj cuvarnice koja je sada srusena pored Secerane i zavrsavao se blizu tad nepostojece a sadasnje farme svinja Vizelj.
LU Beograd cine tri izborne jedinice ili zborovi lovaca.
Izbornu jedinicu 1 cine svi lovci sa ove strane pancevackog mosta. 2 Slanci,Veliko Selo,Mirijevo,Zvezdara. 3. Novi Beograd,Zemun.
Kroz blizu istoriju,svi predsednici bili su clanovi izborne jedinice 1.
Nema lova bez kralja polja !
|
|
|
|
Avijaticar |
Objavljen 09.09.2011. 14:18
|

Mlađi član

|
U lu se svasta desavalo,zapocinjalo.....dolaskom g. bivseg predsednika mnogo toga je pomereno.Na bolje svakako.O planovima,ostrelima,ulovima-govore mnogi savesni clanovi.Pisano je o tome i u casopisima,moglo se citati,gledati na televiziji.
A kakvo je stanje od zimus pitaju se mnogi?Posebno ljudi sa strane.
|
|
|
|
Avijaticar |
Objavljen 09.09.2011. 14:21
|

Mlađi član

|
Situacija je tuzna,cemerna i jadna.To se do sada nije desilo-predsednik je neverovatan covek .Krajnji cilj rastakanja ovog udruzenja je jasan i lako vidljiv-unistavanje lu i prodaja restorana.LU Beograd je vlasnik 1/1 restorana sa kompletnom bastom,dve garaze i kancelarijama u Alekse Nenadovica .Fakat je da lu Bg od restorana ima ogromnu sumu zakupa.Svakog meseca.Unistavanjem fazanerije,smanjenjem broja radnika i navodnim dugovima ide se ka unistavanju udruzenja.Sa jasnim ciljem.Vredi reci da je uknjizenje i trajno vlasnistvo udruzenju uradilo ono bivse rukovodstvo.Valjda i za to ne valjaju.
Portal Srbijalov se ograđuje od navoda u ovom upisu zbog sumnje u verodostojnost istih!
Upozoravamo Vas da vodite računa onome što pišete! Deo upisa je obrisan.
Kleveta i uvreda su kažnjivi po Krivičnom zakoniku RS!
Srbijalov Admin Tim!
|
|
|
|
Avijaticar |
Objavljen 09.09.2011. 14:24
|

Mlađi član

|
Sta se ovih dana desava?Opsti haos na otvaranju lova na divlje svinje,sporo pisanje dozvola.Doslo je preko 90 ljudi.A jedan covek pisao.
Novi predsednik izvrsnog odbora /po novom statutu prvi covek lovaca Beograda/ paradira na face book nalogu sa slikom srndaca u bastu iz februara ove godine.Matoro grlo,debelog vrata /kapitalac sigurno/.Cim je postao vlast,poceo da prasi po lu!Fakat je da su ove godine devastirali srnecu populaciju u lovistu.Sliku su ljudi videli,umnozena je na stotine pa stize svima na kucnu adresu.Jadna nam majka ko nas vodi.
Portal Srbijalov se ograđuje od navoda u ovom upisu zbog sumnje u verodostojnost istih!
Upozoravamo Vas da vodite računa onome što pišete!
Kleveta i uvreda su kažnjivi po Krivičnom zakoniku RS!
Srbijalov Admin Tim!
|
|
|
|
Avijaticar |
Objavljen 09.09.2011. 14:28
|

Mlađi član

|
Biser decenije je novi bilten.U njemu javno pise ovako ``Peric Pera permanentno gradi lose odnose u lu``.Bukvalne insinuacije clanova IO i pljuvacina po svemu sto vredi u lu!
Fakat je i da Perica Bacvanski,covek koji je predsednik u nekom Prhovu i clan IO - nema oruzni list nego je doneo neku polu necitku kopiju oruznog lista iz stare BiH?!?!?!?!?!?Dakle mnogo toga je jadno,cemerno i tuzno sada u lu Beograd.O tome se isticu pojedinci,grupe.....Sreca pa u lu ima i normalnih ljudi.Bice ovo vruca jesen.Posebno za one koji znatno uvecavaju troskove udruzenja,od advokatiskih do goriva i trude se da uniste jedno sjajno i loviste i udruzenje.
|
|
|
|
Avijaticar |
Objavljen 09.09.2011. 14:30
|

Mlađi član

|
A tek sto su Bakera smenili sto ne misli isto kao i oni?!Da covek place dokle ide ljudska glupost,licemerje i samozivost.Nisu ni kvorum imali,a smenili su one ljude koji su im u oci rekli sve sto ne valja.
|
|
|
|
Avijaticar |
Objavljen 09.09.2011. 14:31
|

Mlađi član

|
Pisao bi satima.Ima i sta.Samo da skeniram sliku.Kakav papan!Jos mu ciglu pod glavu poturio,da se bolje vidi bast.A okolo sneg.....
|
|
|
|
chaki |
Objavljen 09.09.2011. 15:13
|

Veteran

|
Jel ova
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 09.09.2011. 16:19
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Pošto je lice čoveka sa puškom na slici sakriveno, a nema datuma kada je fotografija napravljena, nemojte se zaletati sa izjavama. Ne bih voleo da bilo ko na ovom forumu ima problem zbog slike.
Ako postoje dokazi o krivolovu, i o datumu kada je ova slika napravljena, podnesite prijavu, šta čekate?
Samo vodite računa, da ne ispadne posle, da je on našao odstreljenog srndaća u bastu, u lovištu, tokom obilaska terena, a u borbi protiv lovokradica? Da još taj sa slike ne ispadne borac protiv lovokradje?
Teško se dokazuje krivično delo krivolova, osim ako ne zateknete nekog u izvršenju tog dela, ili u obradi mesa odstreljenog srndaća, ili ako neko svedoči. Koliko je prijava za krivolov palo na sudu, zbog nedostatka dokaza? Čak i kad je svima sve jasno, to nije dovoljan dokaz za sud - sud ceni isključivo materijalne dokaze. Ovo pišem u najboljoj nameri, u interesu forumaša.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|