Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LU "Pomoravlje Plana" iz Velike Plane

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LU "Pomoravlje Plana" iz Velike Plane
punisher
 Vidi Aco, to što neki "časni" i ugledni radnici iz LSS i LSV ove ovde ljude zovu mudroserima, a ono što ti mudroseri pišu ovde "serendanjem po internetu" svima nama koji pišemo o njihovom lopinjanju i glupostima, treba da imponuje. Meni prvom. Znači da istina boli i da pogađa suštinu. A ona glasi: U srpskom lovstvu postoji jedna opasna grupa lopova, da ne kažem lovna mafija koja se ni po čemu ne razlikuje od stečajne, duvanske, putne... i bilo koje druge mafije koja deluje na ovim prostorima.
Dakle kada Gospodin Beuković, Kunovac stariji ili mlađi, Popović, Ćeranić bilo koga nazovu mudroserima treba da smo ponosni i da zahvalimo dragom Bogu što nismo fini i pošteni kao oni. Njih na tim funkcijama drži samo još politika ali još dve kiše i nema ih više.
A što se tebe diče vidim da si u lovstvu 10 do 15 godina, pa te molim da spustiš loptu i budeš konstruktivan a ne svađalački raspoložen. Ako želiš da s svađaš ne čini to na forumu, iza tastature, nego pomozi Slavi pa se svađaj sa njegovim protivnicima, sa onim mesarima i krivolovcima.

canis aureus

slavaplana kaže:
Akomislis na mene Aco ja sam to saznao iz upisa LIMUNA sa utiscima sa hajke koji stoje jos na toj temi Hajka u Velikoj Plani!!Od one guzve nisam imao vremena ni da jedem a kamoli da se raspitujem sta se desavalo!!Ljudi su me trazili ,pricali samnom i nisam stigao ni svima da se javim!!!!Nemam razlog da bilo sta zataskavam ali srnu nismonasli i posle dva dana potrage jer je pao visok sneg ako se secas !!To nije tema i to je proslo!!!!

Chut
Frown
Zbunjen
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Aca Velika Plana

punisher kaže:
Vidi Aco, to što neki "časni" i ugledni radnici iz LSS i LSV ove ovde ljude zovu mudroserima, a ono što ti mudroseri pišu ovde "serendanjem po internetu" svima nama koji pišemo o njihovom lopinjanju i glupostima, treba da imponuje. Meni prvom. Znači da istina boli i da pogađa suštinu. A ona glasi: U srpskom lovstvu postoji jedna opasna grupa lopova, da ne kažem lovna mafija koja se ni po čemu ne razlikuje od stečajne, duvanske, putne... i bilo koje druge mafije koja deluje na ovim prostorima.
Dakle kada Gospodin Beuković, Kunovac stariji ili mlađi, Popović, Ćeranić bilo koga nazovu mudroserima treba da smo ponosni i da zahvalimo dragom Bogu što nismo fini i pošteni kao oni. Njih na tim funkcijama drži samo još politika ali još dve kiše i nema ih više.
A što se tebe diče vidim da si u lovstvu 10 do 15 godina, pa te molim da spustiš loptu i budeš konstruktivan a ne svađalački raspoložen. Ako želiš da s svađaš ne čini to na forumu, iza tastature, nego pomozi Slavi pa se svađaj sa njegovim protivnicima, sa onim mesarima i krivolovcima.

pa ja necu da se svrckam sa tim mesarima ako hocu da mi glava ostane na ramenima! ;)

DakiNS
 Konačno sam ukapirao Acu nije sigurno ništa pio ali je zato hrabar i izuzetno voli lov i lovstvoika
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Lala
 Vidim ja Aco da je zaista najbolje rešenje za tebe, da napraviš svoj forum, i da tamo 'udaraš kontre' i nazivaš lovce koji pucaju koke 'majmunima'.
Mislim da si preterao, prikoči dok je vreme.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Aca Velika Plana

canis aureus kaže:

slavaplana kaže:
Akomislis na mene Aco ja sam to saznao iz upisa LIMUNA sa utiscima sa hajke koji stoje jos na toj temi Hajka u Velikoj Plani!!Od one guzve nisam imao vremena ni da jedem a kamoli da se raspitujem sta se desavalo!!Ljudi su me trazili ,pricali samnom i nisam stigao ni svima da se javim!!!!Nemam razlog da bilo sta zataskavam ali srnu nismonasli i posle dva dana potrage jer je pao visok sneg ako se secas !!To nije tema i to je proslo!!!!

Chut
Frown
Zbunjen

sta sad ovo treba da znaci ??? i ti si na strani mog pomenutog presednika u fazonu "bilo pa proslo??"

DakiNS
 Pretpostavljam da ti kolega Aco znaš rešenje, kako pronaći onoga ko je pucao, pa ajde otvori se malo daj savet pomozi kolezi. Najlakše je kritikovati bez konstruktivnog rešenja
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Aca Velika Plana

Lala kaže:
Vidim ja Aco da je zaista najbolje rešenje za tebe, da napraviš svoj forum, i da tamo 'udaraš kontre' i nazivaš lovce koji pucaju koke 'majmunima'.
Mislim da si preterao, prikoči dok je vreme.

kazi mi u kom smislu sam preterao?? iznosim cinjenjice vidim nisi mi odgovorio koja su pravila prekrsena na hajci,voleo bih da se setis i da kazes ako mozes...

veljaVP
 Prepiranja u nedogled,jedino pravo pitanje sta ce biti 1.4.2012?? ja iskreno mislim da je to prelomni trenutak,da li ce 80 hiljda ljudi biti spremno na tako nesto,da li mislite da ce se 80% clanstva sloziti sa tim da nece moci da izmiri obaveze i samim tim prestati da lovi,zato sto je tamo neki ko nema pojma o lovu i tradiciji i istoriji lovstva sastavio ovako nesto usred ove krize koja trese zemlju na svim poljima,da je narod na rubu egzistencije...drage moje kolege uvek je bilo i ne slaganja i carki ali ovde je pitanje mnogo vaznije i ta srna i te koke sve je to nebitno u odnosu na ovo sto nam sledi ....mislim da tek pocinje ludnica i ne verujem da ce ovo tek tako da zazivi !!!!
veljaVP

Lala
 Kažem ja, Aca je izvor znanja, upućen u sve, od 300 i više lovaca prisutnih na hajki, časkom bi on našao ko je pucao, ima čo'ek metodU, ali neće da kaže, jer ne deli svoje prebogato znanje sa 'majmunima koji pucaju koke'! Grin
Acu branitelja koka, za predsednika! Da zavede red, udari kontru, pronadje krivolovce, i reši probleme lovstva! Smeko

canis aureus

Aca Velika Plana kaže:

canis aureus kaže:

slavaplana kaže:

Chut
Frown
Zbunjen

sta sad ovo treba da znaci ??? i ti si na strani mog pomenutog presednika u fazonu "bilo pa proslo??"

prijatelju daleko sam od te strane!!!! nego mi izuzetno "interesantno" zvuči To nije tema i to je proslo!!!! pogotovo ako to tako kaže ...

... puno sreće u borbi protiv vetrenjača!!
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Aca Velika Plana

DakiNS kaže:
Pretpostavljam da ti kolega Aco znaš rešenje, kako pronaći onoga ko je pucao, pa ajde otvori se malo daj savet pomozi kolezi. Najlakše je kritikovati bez konstruktivnog rešenja

resenje je trebalo da se odmah upotrebi kada je pogon dosao do linije cekanja,to je 40 lovaca,od kojih je jedan pucao a cev kada opalis metak mirise 2 sata na svezinu baruta ;) a opalise samo jedan metak! prosto i jednostavno,al onda bi naspupila milicija,pa zapisnik pa ovo i ono i redom sve ostalo a od hajke ne bi posle bilo ni H!!

Aca Velika Plana

canis aureus kaže:

Aca Velika Plana kaže:

canis aureus kaže:
[quote]slavaplana kaže:

Chut
Frown
Zbunjen[/q

prijatelju daleko sam od te strane!!!! nego mi izuzetno "interesantno" zvuči To nije tema i to je proslo!!!! pogotovo ako to tako kaže ...

... puno sreće u borbi protiv vetrenjača!!
zaboravio sam da napomenem se ovaj upis odnosi na Slavu! izvini druze! ;)

Sniper Hunter
 Pa sto ne omirisa cevke tamo odmah kada sad imas resenje Grin Aco sinko ,poslusaj starije ,sta ako kaze kao sto i biva da je pucao na lisicu,ako nema ko da posvedoci ,prosao je voz

slavaplana
 Evo neceg interesantnog od veceras!!Popodne mi je dosao u goste nas kolega sa foruma LISAC!!!!Dosao covekda ceka sakala i lisicu kod mene u Starom Selu ja napisao dozvolu za pojedinacan lov odveo sam coveka do kolibe u brdu da ostavimo nesto i taman ga ga postavim na ceku kad jedan auto ide put brda po blatnjavom terenu ka nama!!Ja pomislim lovocuvar kome sam najavio lov ,dozvolu popunio izvestaj takodje ali auto skrece desno i parkira se!Kazem LISCU ovo je garant neko dosao u krivolov!!!

Lisac ode na ceku a ja polako ka onom autu bez upaljenih svetala polako nekih 400m!!!
Dosao sam na neka 100m kad vidimLAPU koja sara teren iz auta!!!!

Upalim svetlo pa za onim autom koji KRECE DA BEZI!!!!!!!!!!!!

Blatnjav put ja ga jurim i nemogu nikako da mu se priblizim da vidim tablicu!!U jednom trenutku on ulece u neko blato kojesu traktoriizneli na put koji je inace blatnjav i usporava ocigledno !Tu ga sustizem i vidim broj VP 006 . .!!!!!Stvar resena !Pozivam POLICIJU dezurni Trifunovic iz Starog Sela prima prijavu i zovem Kurduliju nadleznog za Staro Selo!!!!U pon cu znati ko mi je bio u LOVISTU u 17:45!!!!!
Da covek nepoveruje ali ovo je vec 3 put ove godine da sa POLICIJOM jurim i lovocuvarom po terenu dok moji lovci loze vatru i cuvaju zenama ledja ali KRITIKUJU!!!Za svaku pohvalu!!!!

Lala

Aca Velika Plana kaže:

DakiNS kaže:

resenje je trebalo da se odmah upotrebi kada je pogon dosao do linije cekanja,to je 40 lovaca,od kojih je jedan pucao a cev kada opalis metak mirise 2 sata na svezinu baruta ;) a opalise samo jedan metak! prosto i jednostavno,al onda bi naspupila milicija,pa zapisnik pa ovo i ono i redom sve ostalo a od hajke ne bi posle bilo ni H!!

Ohoho, evo novog dokaza za sud: mirisanjem cevke je ustanovljeno ko je pucao na srnu!!!!! Leleeeee!!!! ROFL Zamisli nekog, da ide od lovca do lovca, i da gura nos u cev od pušaka?!? Mila majko...
A čiji bi nos upotrebili za tu revolucionarnu metodu u istrazi 'ko je pucao'? Acin nos, pošto je on autor metode, ili nečiji drugi? Kako znaš da je samo jedan metak opaljen? Možda neko pucao u vazduh, da potera šakale? Možda pucao na lisicu, pa promašio?
Eto, kad deca hoće da budu pametna, onda pišu ovakve stvari.

Aca Velika Plana

Lala kaže:
Kažem ja, Aca je izvor znanja, upućen u sve, od 300 i više lovaca prisutnih na hajki, časkom bi on našao ko je pucao, ima čo'ek metodU, ali neće da kaže, jer ne deli svoje prebogato znanje sa 'majmunima koji pucaju koke'! Grin
Acu branitelja koka, za predsednika! Da zavede red, udari kontru, pronadje krivolovce, i reši probleme lovstva! Smeko

neka hvala,nije mi potrebno nikakvo hvalisanje i imenovanje,da sam hteo da budem presednik bio bi,al necu niti mi pada na pamet da se hvatam sa tim majmunima kako ti non stop nazivas a ja sam napomenuo te majmune u mom udruzenju,nego ti izgleda ne citas lepo, od mene je isao pogon 40 lovaca! ;) a evo ti pravila koja ti ne vidis nigde :
1: NA HAJCI NA LISICE SAKALA I STETOCINE NE NOSE SE KARABINI I OSTALE PUSKE SA OLUCENIM CEVIMA POGOTOVO KOMBINIRKE (BILO JE JEDNO 10)
2.POGON NE SME DA PUCA U TOKU LOVA DOK SA DRUGE STRANE IMA LINIJACEKANJA SEM UKOLIKO SE DIVLJAC NE IZVLACI,(KOLEGA LIMUN NAPOMENUO DA GA DRAMLIJE SOLILE)

3.NIJEDAN LOVAC NIJE BIO PROPISNO OBUCEN KAKO NA CEKANJU KAKO U POGONU MOGLO JE LADNO DA DODJE DO RANJAVANJA KOLEGA NAOCIGLED OVIH STO SU PUCALI KO POMANHITALI

izvinjavam se ako sam nesto zaboravio ;) Confused

Aca Velika Plana

Lala kaže:

Aca Velika Plana kaže:

DakiNS kaže:

Ohoho, evo novog dokaza za sud: mirisanjem cevke je ustanovljeno ko je pucao na srnu!!!!! Leleeeee!!!! ROFL Zamisli nekog, da ide od lovca do lovca, i da gura nos u cev od pušaka?!? Mila majko...
A čiji bi nos upotrebili za tu revolucionarnu metodu u istrazi 'ko je pucao'? Acin nos, pošto je on autor metode, ili nečiji drugi? Kako znaš da je samo jedan metak opaljen? Možda neko pucao u vazduh, da potera šakale? Možda pucao na lisicu, pa promašio?
Eto, kad deca hoće da budu pametna, onda pišu ovakve stvari.

nemam reci opet ne citas sad cu da ti podebljam

OPALJEN JE SAMO JEDAN METAK!!!

NADAM SE DA STE SADA RAZUMELI ILI TREBA D NACRTAM?? Frown Confused

slavaplana
 LIMUN je bio soljen dramlijama lovaca iz Novog Sela koje si ti kako kazes vodio!!!!Na limuna su padale i krupniji primerci koji su zavsili u topoli pored njega ako sesecas iz upisa sate teme!!Tvoji lovci koji ocigledno nisu disciplinovani su to uradili ali to sve nema veze sa tobom!!!Nisi ti pucao i nisi ti ranio srnu ali opet kazem to je PROSLO!!!!!Podrka

Lala
 Aaaaa, pa ti Aco tvrdiš da u tvom LU ima članova koje nazivaš majmunima? A novost je da ti u stvari si mogao da budeš predsednik, ali nisi hteo? To nisam znao! Nesudjeni predsednik, sa 22 godine, autoritet u poznavanju lovstva, kokobranitelj, upućen u lovstvo, iskusan i načitan, sa istančanim čulom mirisa za sveže ispucane patrone, ali iz lične skromnosti neće da bude predsednik...Svaka čast!
Lepo, lepo, sigurno će tvoje kolege biti oduševljene tvojim upisom! Grin
Oko ovih 'pravila' neću ništa da komentarišem, samo ću da te pitam, ako si bio u hajki, zašto nisi reagovao na uočene nepravilnosti, ako ih je bilo? Ili pišeš onako, malo na pamet, koliko mi se čini?

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Susreti i druženja "forumaša" SVAŠTARA 4989 02.10.2022. 23:48
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,753,059 posete www.srbijalov.com