Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Sajam u Novom Sadu LORIST

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Sajam u Novom Sadu LORIST
Tedi Ruzvelt
 Poštovani prijatelji, imam predlog oko sastanaka na LORISTu.
Na štandu PMF, Prirodnjačkog Muzeja iz Bgd i taxidermy studia BELI LOVAC na oko 200 m2 biće izloženi najbolji trofeji odstreljeni u LD u Srbiji 2011, zatim deo zbirke muzeja koji predstavljaju baštinu našeg naroda kao i 30tak preparata afričkih životinja uz edukativni materijal o njima.
Prostor je velik i možete nesmetano da se sačekate i da se dalje organizujete. Biće i rakije, dobrog vina ..

http://www.srbijalov.com/forum/viewfo...forum_id=7
Mesto na kome bi trebalo da bude vas prvi upis!!!!
Obaveštavaju se svi članovi portala SRBIJALOV da je uvedeno obavezno predstavljanje u PROFILU.
Svi koji nemaju podatak imaće upozorenje.
Oni koji su već uradili predstavljanje u forum temi PREDSTAVITE SE mogu isti tekst da prekopiraju u PROFIL ili da ukucaju novi.
Podaci koji ne liče na predstavljanje biće brisani bez upozorenja.

Ako se ne predstavite sledi banovanje!
Srbijalov Admin Tim!

zoranp

Tedi Ruzvelt kaže:
Na štandu PMF, Prirodnjačkog Muzeja iz Bgd i taxidermy studia BELI LOVAC na oko 200 m2 biće izloženi najbolji trofeji odstreljeni u LD u Srbiji 2011, zatim deo zbirke muzeja koji predstavljaju baštinu našeg naroda kao i 30tak preparata afričkih životinja uz edukativni materijal o njima.
Prostor je velik i možete nesmetano da se sačekate i da se dalje organizujete. Biće i rakije, dobrog vina ..

...evo vidite da ovi naši domaći ameri imaju puno veće srce od onih stranjskih!!!ROFLROFL...tedi opasan siROFLROFL
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

kelt

Tedi Ruzvelt kaže:
uff jatu nebi smeo nesto me oce pice zadnjih dana, a NS daleko Grin
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Lala

Tedi Ruzvelt kaže:

Jel ovo da shvatimo kao poziv na piće i vidjenje? Mslm, jesi li ti jedan od domaćina na tom štandu?
Ja ću svakako da 'turim nos' i da pogledam postavku, a ako si ti domaćin, tim bolje!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

I Jevtic
 ja dolazim 01.10 sa oruzarima iz zastave pokusacu da nadjem nekog sa foruma a ako neko mene trazi ja sam u kafani nekoj bilo kojoj pozdrav

Lala
 Znači, bez obzira koji dan ko dolazi, kad udje na sajam, pravac kafane unutar sajma, pogledaš gde piše na stolu Srbijalov, i lepo se priključiš, pa tek onda u obilazak štandova.

I Jevtic
 kolega lalo potpuno si upravu eto da to bude znak raspoznavanja gde ces srbina lakse da uteras nego u kafanuiveli 3Harmonika

apinest

Podunavac kaže:
Ja dolazim od Rumenke i idem samo pravo. Nema nikakvog skretanja dolazi se pravo pred sajam. Samo čovek koji dolazi iz Rumunije za N. Sad ne prolazi kroz Rumenku.
Apinest i ja isto dolazim već godinama na sajam a jeo i pio sam na bulevaru u piceriji kojoj je preko puta bila lovačka prodavnica. Sad ubijam žeđ u krugu sajma a posle kod Klaje i ostale familije. Sviđa mi se banjalučki ćevap u N. Sadu, zet me tamo često vodi.
Ne znam kako da shvatim ovo sa Rumunijom? Pa, ona je na istoku, a meni ujutro kad putujem u NS sija Sunce u oči, a kad se predveče vraćam kući, opet vozim u pravcu Sunca, pa ti sad vidi gde sam u odnosu na gore pomenute...Presrean Ovo će moći da se "operu" samo Lav ili Jelen (mada ni Karlovačko ili Pan nisu PUNO lošiji)!ROFL

fotolovac
 znak raspoznavanja crveni karanfil !? iveli

DakiNS
 Gde sad da nadjem Kuranfil , nnneeeee zahebace nas neko ko u Zikinoj dinastijiROFL
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Tedi Ruzvelt

Lala kaže:

Tedi Ruzvelt kaže:

Jel ovo da shvatimo kao poziv na piće i vidjenje? Mslm, jesi li ti jedan od domaćina na tom štandu?
Ja ću svakako da 'turim nos' i da pogledam postavku, a ako si ti domaćin, tim bolje!

Tedi Ruzvelt
 Domaćini na štandu PMF,PM; Beli lovac su profesor Zoran Ristić i u ime Belog Lovca Ja. Lako ćete nas razlikovati, ja sam onaj sa min 30 cm.

slavaplana
 Udjes u kafanu pojedes,popijes i kazes LALA ce ovo sa foruma "Srbijalov" da plati!!!!
Nemojte da nosite senvice pecenje je vruce pa da nezauzimate mesto bezveze!!!

bogoljub
 Jedva cekam sredu 11 casova i tamo sam i subotu a mozda jos koji put ako budem raspolozen.
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

DESPERADOS
 kolega ako dolazis u sredu onda se vidimo tamo ... znak raspoznavanja pun dzak municije i 3 puske oko vrata...Pozdrav
----------------------------------------------------
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

7x64 KRALJ ..Tri prsta..308W CAR..Tri prsta

sheytan
 ^ Ja tju(u chetvrtak, verovatno) imati redenik o desnom ramenu... Smeko
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Jank

slavaplana kaže:
Udjes u kafanu pojedes,popijes i kazes LALA ce ovo sa foruma "Srbijalov" da plati!!!!

Eeeee ako LALA plaća onda i ja dolazim, oročio sam pare u jednoj veoma poznatoj banci pa momentalno nisam pri parama, ako može džabe i sirće je slatko....ROFL
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Jank

sheytan kaže:

A bre šejtan, ja ću u onom restorančetu iza ugla imati plavušu u krilu....kakvi redenici i puške...vodite ljubav a ne rat.......ROFL
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Lala

Jank kaže:

slavaplana kaže:

Eeeee ako LALA plaća onda i ja dolazim, oročio sam pare u jednoj veoma poznatoj banci pa momentalno nisam pri parama, ako može džabe i sirće je slatko....ROFL

Ma, Lala se već naplaćao za Srbijalov... I novčano i živčano Grin

sheytan

Jank kaže:

sheytan kaže:

A bre šejtan, ja ću u onom restorančetu iza ugla imati plavušu u krilu....kakvi redenici i puške...vodite ljubav a ne rat.......ROFL

Ma, kakva ljoobav, ja sam i kod qtje doozan... Cry
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Beogradski sajam lova, ribolova i nautike LOVAČKI SAJMOVI 89 17.05.2024. 14:07
Sajam FeHoVa - Lov, ribolov i oružje Budimpešta LOVAČKI SAJMOVI 43 20.02.2020. 18:20
Sajam u Kragujevcu LOVAČKI SAJMOVI 247 29.05.2019. 06:57
SAJAM U SALZBURGU LOVAČKI SAJMOVI 53 05.02.2017. 19:07
Sajam u Nišu LOVAČKI SAJMOVI 267 15.04.2016. 12:50
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 25
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,465
Najnoviji član: Stevan Belor...

Poslednje vesti
dobijanje lovačke dozvole kompleksan proces
Sočne lovačke šnicle u marinadi od crnog vina, majčine dušice i origana
IN MEMORIAM
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

Hunter_lovac
· 25.07.2025. 12:56

Modernizujte sajt , privućiće nove članove , a i svakako treba da se modernizuje 👍🏻

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

65,027,246 posete www.srbijalov.com