Kundak
|
Sniper Hunter |
Objavljen 13.03.2011. 07:47
|

Moderator

Upisa: 4753
Pristupio: 13.12.2009. 10:00
|
Ako je gospodin Velisa ovim mislio da napravi sebi rekalamu kod lovaca vide se rezultati a neke stvari sada jasnje vidim ima dosta toga medju nasim kundacarima ovde na forumu neke kockice sada slazem (kao u predskolskom lego ) ali otom potom treba mi jos malo vrmena prstici su mi mali 
A ovo od kolege Kelta mi se svidja posebno:
"p.s.
postati dobar majstor je jako tesko, ali samo ucitelji kupuju sebi carstvo nebesko. a oni koji svoje znanje odnesu sa sobom u grob, nisu ni ziveli."
|
|
|
|
arnotije |
Objavljen 13.03.2011. 08:27
|

Veteran

Upisa: 686
Pristupio: 14.04.2010. 09:28
|
Ma nema bre, svi ovi sto nas posmatraju "gosti"(dok ovo pisem na forumu 2 clana i 24 gostiji) prate jer nemaju hrabrosti da se uclane i da javno iznesu svoje misljenje, ali kada ih zaboli jer vide da se neko hvali i da je jeftiniji, e onda se uclane i pocnu da pljuju po svima kako nemaju pojami i bla bla bla. A sa sve su kao i uvek i za sve krive pare, ali to je trziste, navikli su na monopol, ali nema toga vise, nije narod slep pa kad odes kod majstora a on ti prodaje muda za buburege, nego lepo malo pogledas po net-u pa tog istog oteras u p.m. jer ajd sto je hteo da te odere nego te i napravi budalom.
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 13.03.2011. 08:32
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Moram da podržim kolegu Sniper Huntera, koji je ovde pokušao i uspeo da održi red, na ovoj temi.
Lovac Stari je takodje reagovao, i budite sigurni, da bilo ko koji bude pisao sa omalovažavanjem, koji bude vredjao, i slično, neće moći da nastavi da piše. Pa zar 3 administratora treba da reaguju, da bi shvatili na koji način treba da iznosite svoje mišljenje?
Očigledno je da je taj članak o Bobanu i njegovim radovima, pokrenuo diskusiju, i izgleda pogodio u sujetu drugih majstora, koji su burno reagovali, a bez potrebe.
Srbijalov je mesto gde može da se iznese mišljenje, svaki član ima svoje mišljenje, pa hajde argumentima diskutujte. Nit sam stručnjak za kundake, niti lovim sa preskupim puškama, niti imam arsenal, ali volim da vidim lepo i kvalitetno, i naravno da imam to, ako mi finansije dozvole. Da li SUMO ima ovo ili ono od oružja, to je njegova stvar, da li neko lovi po celom svetu ili po svom ataru samo, takodje, privatna stvar. A pitanje je, da li se ovde možda radi o sukobu medju majstorima, ili sukobu klanova medju 'kundačarima', to me ne zanima, na Srbijalov nema svadje i nema sukoba, ni omalovažavanja bilo čijeg rada.
Niko od vas nekoliko majstora (koji zaista odjednom dodjoše, kao po komandi, dobrodošli!) ne bi trebao da kudi i osporava tudj rad; govorite i pišite o svom radu, postavljajte svoje slike. Niko od nas ostalih lovaca nije blesav, pa da ne vidi greške u nečijem radu (žižak, gruba obrada i sl.). A o tome šta je lepo, za nekog je lepo nešto što se meni ne svidja, i obrnuto. Pojam lepote je individualan. Kakvo je ono pitanje, Velisino, da li je neko ovde čuo za ovu ili onu pušku? Kakve to veze ima? Da li ja moram da imam Ferlacha, da bih mogao da razgovaram ravnopravno sa bilo kim? Srbijalov obdanište? Velisa, jel to tebe malo muči kompleks godina? Ja imam 50 godinica, i jako mi prija da piskaram ovde sa momcima duplo mladjim, ne nazivam ih članovima obdaništa, sa omalovažavanjem. Manite se, kolega, to nema smisla. Bolje da ste ovim mladim lovcima, kojih je ovde većina, i koji ne znaju još puno stvari, bolje da ste njima objasnili neke pojmove i stručne izraze, pa da nauče nešto, nego da se ponašate kao 'uvredjena mlada'. Takva reakcija, kolega, liči na onu priču o čobanu koji se naljutio na selo.
Za Dragana Bukulju posebno, ako još jednu psovku budeš ukucao u tekstu, moraćeš da tražiš drugo mesto za pisanje u tom stilu. Takav rečnik koristi u kafani ili kući. I ne postavljaj pitanje da li neko ovde ima oči ili nema, to je takodje omalovažavajući nastup.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Sniper Hunter |
Objavljen 13.03.2011. 08:42
|

Moderator

|
Hvala Lalo !Ja sam samo hteo da prodiskutujem kao clan sa clanom pa sam dopustio malo vise slobode pojedinima misleci da ce diskusija da se smiri da ne kazu posle evo ga koristi mada sad vidim da pojedincima ne treba davati prst jer ode ruka od sada po cim zamirise na uvrede odmah FIK i GOTOVO pa nek onda sa posmatracke klupe gledaju i dalje
|
|
|
|
nemeza |
Objavljen 13.03.2011. 09:40
|

Veteran

Upisa: 830
Pristupio: 11.12.2010. 02:10
|
"Da Vam nije malo nakrivo.." 

Neko je pomenuo ovaj kundak u prethodnim postovima pa postavih sliku da se vidi. 
|
|
|
|
Neca92 |
Objavljen 13.03.2011. 09:50
|

Lovčina

Upisa: 1459
Pristupio: 14.12.2010. 19:29
|
Bravo kolega Nemaza! Pravi nacin da se skrene sa ove, po meni bezpotrebne raspravke! Bravo za ovaj 
Extra stvar! B) Mislim da je u pitanju jedan stariji covek, koji mnogo voli lov, a povredio je desno oko! Nije hteo da se pod stare dane prebaca sa gadjanja desnim, na levo oko, pa je narucio ovakav kundak! Ubacuje se u desno rame, a nisani se levim okom! Zanimljivo...
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!
|
|
|
|
VLADE |
Objavljen 13.03.2011. 10:02
|

Stari član

Upisa: 238
Pristupio: 12.03.2011. 11:49
|
Neca92 kaže:
Bravo kolega Nemaza! Pravi nacin da se skrene sa ove, po meni bezpotrebne raspravke! Bravo za ovaj
 Extra stvar! B) Mislim da je u pitanju jedan stariji covek, koji mnogo voli lov, a povredio je desno oko! Nije hteo da se pod stare dane prebaca sa gadjanja desnim, na levo oko, pa je narucio ovakav kundak! Ubacuje se u desno rame, a nisani se levim okom!  Zanimljivo... imao bi zeljuu da mi neko naruci ovakav kundak da mu uradim
jankovic vladimir
|
|
|
|
Neca92 |
Objavljen 13.03.2011. 10:09
|

Lovčina

|
Pa ti kolega uzmi neko parce drveta pa probaj. Kad budes imao viska slobodnog drveta, zanimaj se! Probaj, pa nam okaci slike!
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 13.03.2011. 12:16
|

Lovčina

Upisa: 7755
Pristupio: 17.12.2010. 23:54
|
nemeza kaže:
"Da Vam nije malo nakrivo.."

Neko je pomenuo ovaj kundak u prethodnim postovima pa postavih sliku da se vidi.
Svaka čast druže.B) Canis i ja smo gledali ovu pušku na sajmu LORIST i komentarisali je nedavno, ali nismo imali sliku. A slika vredi hiljadu reči.
|
|
|
|
I Jevtic |
Objavljen 13.03.2011. 12:20
|

Veteran

Upisa: 780
Pristupio: 02.03.2011. 23:02
|
dosta vise ko je kome duzi ko je kome deblji ajde da se druzimo lepo jer je neko bio skoro na neki sajam ima li nekih novih slika da malo parimo oci  |
|
|
|
mirko knezevic |
Objavljen 13.03.2011. 13:18
|

Lovčina

Upisa: 1063
Pristupio: 02.08.2010. 15:40
|
Jeli bre kolege sta je ovo,kakav je ovo kundak??? Jel istina ovo sto kaze Neca da je i dalje ubacivao pusku u desno rame a nisanio levim okom? Alal vera onome ko napravi ovo,za ovo ti treba i umetnost a i strpljenje verovatno....
Srbija do Tokija!

|
|
|
|
Hunter forever |
Objavljen 13.03.2011. 13:56
|

Lovčina

Upisa: 1595
Pristupio: 14.12.2010. 18:23
|
Neca92 kaže:
Pa ti kolega uzmi neko parce drveta pa probaj. Kad budes imao viska slobodnog drveta, zanimaj se!  Probaj, pa nam okaci slike! 
NIje pitanje u drveru nego u vremenu verovatno.
 Engleski poenter 
|
|
|
|
Sniper Hunter |
Objavljen 13.03.2011. 14:03
|

Moderator

|
Uskoro idem u Rambuje ali ne na pregovore nego na sajam lova jedan od najvecih u Francuskoj ako ne i medju najvecima u Evropi
http://www.salondelachasse-rambouille...illet.com/
|
|
|
|
I Jevtic |
Objavljen 13.03.2011. 15:38
|

Veteran

Upisa: 780
Pristupio: 02.03.2011. 23:02
|
neki moji prijatelji su otisli u nirnberg na sajam pa ce da stignu nove slike nadam se |
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 13.03.2011. 16:16
|

Lovčina

|
E pa druže očekujemo od tebe izveštaj po povratku popraćen sa slikama, da i mi malo pasemo oči. A može i neki video simak.
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 13.03.2011. 16:18
|

Lovčina

|
mirko knezevic kaže:
Jeli bre kolege sta je ovo,kakav je ovo kundak???  Jel istina ovo sto kaze Neca da je i dalje ubacivao pusku u desno rame a nisanio levim okom? Alal vera onome ko napravi ovo,za ovo ti treba i umetnost a i strpljenje verovatno.... 
Jeste druže, istina je. Ovo je kundak za strelca dešnjaka koji nišani levim okom.
|
|
|
|
Sniper Hunter |
Objavljen 13.03.2011. 16:23
|

Moderator

|
Bice slike i filmcic nadam se
|
|
|
|
Neca92 |
Objavljen 13.03.2011. 16:57
|

Lovčina

|
Hunter forever kaže:
Neca92 kaže:
Pa ti kolega uzmi neko parce drveta pa probaj. Kad budes imao viska slobodnog drveta, zanimaj se!  Probaj, pa nam okaci slike! 
NIje pitanje u drveru nego u vremenu verovatno.
Pa zato sam i rekao da proba kad bude imao viska slobodnog vremena!
|
|
|
|
Neca92 |
Objavljen 13.03.2011. 16:58
|

Lovčina

|
Kolega, imas zadatak da ''usijas'' onaj tvoj novi foto-aparat!
|
|
|
|
Sniper Hunter |
Objavljen 13.03.2011. 17:02
|

Moderator

|
Moracu kolega da uslikam sve vrhunske kundake da ih imam bar na slikama posto nikad nisam cuo za druge puske osim nasih i ruskih
|
|
|