Pravilnik o lovočuvarskoj službi
|
meshtan |
Objavljen 02.02.2011. 18:39
|

Član

Upisa: 168
Pristupio: 19.11.2010. 18:29
|
Ljudi izbegavajte grupisanje!Laka ste meta na gomili! |
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 02.02.2011. 19:49
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
I pazite na riblju čorbu!
Ima kostiju, a i ako se jako zaljuti ne mogu se osetiti razne primese koje mogu delovati i posle nekoliko dana!

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 02.02.2011. 21:54
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Čekajte bre, ne mora da bude to ništa loše. Samo ko je lud da na ovu zimoću seda u čamac, a i vodostaj je visok, pa je verovatno deo terena poplavljen. Hajde nemojte baš sve gledati iskosa, možda čovek hoće da se stvarno vidi sa nama, da se druži, da popričamo i razmenimo iskustva...
Sličice i salvete, značke i poštanske marke, ne razmenjujem!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Jank |
Objavljen 02.02.2011. 22:12
|

Lovčina

Upisa: 2650
Pristupio: 17.05.2009. 23:12
|
Samo vi plivajte....a ako se okrene...druže Tito....reče ciga i sede u čamac....
Lov je stil mog života...  ] 
|
|
|
|
Jank |
Objavljen 02.02.2011. 22:17
|

Lovčina

|
temudjin kaže:
temudjin kaže:
slavaplana kaže:
Jer poziv vazi i za mene ???Nema smisla Da ti Lala dodje bez mene ,Sremca . . .!Rucak nemoras da platis! Nije problem!!
Kupi samo karte za tramvaj da nas ne kaznjavaju
kontrolori!!!!!Pozdrav
Poziv ostaje, prevoz je čamcem ili iz marine na Dorćolu ili kod hotela Jugoslavija.
Kako se radi o zasticenom prirodnom dobru molim da najavite dolazak jer mi za organizaciju treba barem 2 dana. Čamac prima 4 posetioca.
Obavezno ponesite d(v)ogled, fotoaparat i naravno gumene čizme.
Pozdrav
Zaboravio sam, za ručak je riblja čorba!
čekajte malo da prebrojim....Slava, Lala, Sremac. Čaruga, temuđin.....ala ima da se podavite Sunce vam kalaisano....
temuđine temuđine ja sam tu blizu do Ušća plivam uzvodno od P. mosta pa ti vidi....samo fik i svi ste u vodi....
|
|
|
|
Jank |
Objavljen 02.02.2011. 22:19
|

Lovčina

|
Sremac75 kaže:
I pazite na riblju čorbu!
Ima kostiju, a i ako se jako zaljuti ne mogu se osetiti razne primese koje mogu delovati i posle nekoliko dana!
Ako mene slušaš ne idi na Ladno Dunavo...ha ha ha....
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 05.05.2011. 14:27
|

Moderator

|
Evo, prošao i april mesec, došao maj, a pravilnik još nije ugledao svetlo dana, iako je bilo govora da će biti donešen do kraja marta.
Koliko sam čuo, ako je tačno, pravilnik je završen u formi predloga, i čeka se da prodje pravnu reviziju, pa da ide na potpis ministru. A trebalo bi da je već usvojen, pošto je jedan od ključnih za primenu zakona o divljači i lovstvu.
Zašto sve toliko dugo traje, ne znam, da li možda ima opstrukcije sa nekih strana izvan ministarstva, ne znam, ali znam da bi ga trebalo već jednom doneti. A pošto lovočuvarska služba bez početka ozbiljnog rada Komore nema smisla (licence), onda se mora istovremeno aktivirati i Komora. LU ne mogu zapošljavati lovočuvare, kad ne znaju ko će imati licencu, a opet, pošto lovišta nisu još ustanovljena, onda je nepoznanica i koliki broj lovočuvara je potreban.
Imam osećaj da je ceo posao oko donošenja nedostajućih pravilnika (o lovočuvarima, o upotrebi lovačkih pasa, o obeležavanju divljači itd.), malo zapao u ćorsokak.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 05.05.2011. 21:58
|

Lovčina

Upisa: 2727
Pristupio: 09.03.2011. 18:00
|
kad se sad nisam šlogiro,,,,,,vidim na poslednjim upisima ova tema i reko izašao pravilnik a ono lala proverava ko je budan |
|
|
|
Lala |
Objavljen 05.05.2011. 22:08
|

Moderator

|
Proveravam da li su budni u službama ministarstva, što ne puste već jednom te pravilnike?
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 06.05.2011. 10:50
|

Lovčina

Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
Pravilnici su u pravnoj sluzbi i ceka se potpis Ministra!!!!!!
Za kratko vreme ce sve biti gotovo i ja licno ocekujem do polovine maja da to bude objavljeno u sluzbenom glasniku!!!!
Konkusi za lovista idu od juna ove godine pa do juna sledece godine!!!Bice i izmena u delu sa lovnim podrucjima a sve ostalo vezano za konkuse ostaje isto stim sto udruzenja koja su imala problema sa zakonom i nezakonitim radom,koja su kaznjavana ili su lose radila nece imati prednost prilikom dodele lovista !!Ima naznaka da ce se ovo primenjivati i u praksi jer lose gazdovanje i los rad nikom ne odgovaraju ni Drzavi a ni lovcima!!!!
Svode se racuni polako pa ce mo videti ko ce sve da ispunjava uslove za dodelu lovista!!!!
Jedan broj udruzenja ce sigurno ostati bez lovista sto je razumljivo!!!!!Videcemo kako ce se situacija odvijati u praksi!!! |
|
|