Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Pravilnik o lovočuvarskoj službi

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Pravilnik o lovočuvarskoj službi
meshtan
 Ljudi izbegavajte grupisanje!Laka ste meta na gomili!Rastanak

Sremac75
 I pazite na riblju čorbu!
Ima kostiju, a i ako se jako zaljuti ne mogu se osetiti razne primese koje mogu delovati i posle nekoliko dana!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Čekajte bre, ne mora da bude to ništa loše. Samo ko je lud da na ovu zimoću seda u čamac, a i vodostaj je visok, pa je verovatno deo terena poplavljen. Hajde nemojte baš sve gledati iskosa, možda čovek hoće da se stvarno vidi sa nama, da se druži, da popričamo i razmenimo iskustva...
Sličice i salvete, značke i poštanske marke, ne razmenjujem! Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Jank
 Samo vi plivajte....a ako se okrene...druže Tito....reče ciga i sede u čamac....Bye
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Jank

temudjin kaže:

temudjin kaže:

slavaplana kaže:
Jer poziv vazi i za mene ???Nema smisla Da ti Lala dodje bez mene ,Sremca . . .!Rucak nemoras da platis! Nije problem!!
Kupi samo karte za tramvaj da nas ne kaznjavaju
kontrolori!!!!!Pozdrav

Poziv ostaje, prevoz je čamcem ili iz marine na Dorćolu ili kod hotela Jugoslavija.
Kako se radi o zasticenom prirodnom dobru molim da najavite dolazak jer mi za organizaciju treba barem 2 dana. Čamac prima 4 posetioca.
Obavezno ponesite d(v)ogled, fotoaparat i naravno gumene čizme.
Pozdrav

Zaboravio sam, za ručak je riblja čorba!

čekajte malo da prebrojim....Slava, Lala, Sremac. Čaruga, temuđin.....ala ima da se podavite Sunce vam kalaisano....
temuđine temuđine ja sam tu blizu do Ušća plivam uzvodno od P. mosta pa ti vidi....samo fik i svi ste u vodi....KoTuKoga

Jank

Sremac75 kaže:
I pazite na riblju čorbu!
Ima kostiju, a i ako se jako zaljuti ne mogu se osetiti razne primese koje mogu delovati i posle nekoliko dana!

Ako mene slušaš ne idi na Ladno Dunavo...ha ha ha....Frown

Lala
 Evo, prošao i april mesec, došao maj, a pravilnik još nije ugledao svetlo dana, iako je bilo govora da će biti donešen do kraja marta.
Koliko sam čuo, ako je tačno, pravilnik je završen u formi predloga, i čeka se da prodje pravnu reviziju, pa da ide na potpis ministru. A trebalo bi da je već usvojen, pošto je jedan od ključnih za primenu zakona o divljači i lovstvu.
Zašto sve toliko dugo traje, ne znam, da li možda ima opstrukcije sa nekih strana izvan ministarstva, ne znam, ali znam da bi ga trebalo već jednom doneti. A pošto lovočuvarska služba bez početka ozbiljnog rada Komore nema smisla (licence), onda se mora istovremeno aktivirati i Komora. LU ne mogu zapošljavati lovočuvare, kad ne znaju ko će imati licencu, a opet, pošto lovišta nisu još ustanovljena, onda je nepoznanica i koliki broj lovočuvara je potreban.
Imam osećaj da je ceo posao oko donošenja nedostajućih pravilnika (o lovočuvarima, o upotrebi lovačkih pasa, o obeležavanju divljači itd.), malo zapao u ćorsokak.

Indjijanac
 kad se sad nisam šlogiro,,,,,,vidim na poslednjim upisima ova tema i reko izašao pravilnik a ono lala proverava ko je budanGladan

Lala
 Proveravam da li su budni u službama ministarstva, što ne puste već jednom te pravilnike?

slavaplana
 Pravilnici su u pravnoj sluzbi i ceka se potpis Ministra!!!!!!

Za kratko vreme ce sve biti gotovo i ja licno ocekujem do polovine maja da to bude objavljeno u sluzbenom glasniku!!!!
Konkusi za lovista idu od juna ove godine pa do juna sledece godine!!!Bice i izmena u delu sa lovnim podrucjima a sve ostalo vezano za konkuse ostaje isto stim sto udruzenja koja su imala problema sa zakonom i nezakonitim radom,koja su kaznjavana ili su lose radila nece imati prednost prilikom dodele lovista !!Ima naznaka da ce se ovo primenjivati i u praksi jer lose gazdovanje i los rad nikom ne odgovaraju ni Drzavi a ni lovcima!!!!
Svode se racuni polako pa ce mo videti ko ce sve da ispunjava uslove za dodelu lovista!!!!
Jedan broj udruzenja ce sigurno ostati bez lovista sto je razumljivo!!!!!Videcemo kako ce se situacija odvijati u praksi!!!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
PRAVILNIK O LOVAČKIM PSIMA PROPISI O LOVU 78 20.02.2019. 20:06
Pravilnik o merama za sprečavanje štete od divljači i na divljači i postupku i načinu utv PROPISI O LOVU 12 26.08.2015. 13:11
Disciplinski pravilnik PROPISI O LOVU 66 24.01.2015. 16:59
PRAVILNIK O STRUČNOM ISPITU ZA STICANJE LICENCE ZA OBAVLJANJE ODREDJENIH POSLOVA U LOVSTVU PROPISI O LOVU 10 28.04.2014. 18:02
Pravilnik o uslovima i načinu organizovanja lova PROPISI O LOVU 62 02.10.2013. 13:59
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,686,156 posete www.srbijalov.com