Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susreti i druženja "forumaša"

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susreti i druženja "forumaša"
DakiNS

Indjijanac kaže:
Sremac vidim kakav si utisak ostavio na čoveka kad neče ni da se uloguje od subote,a da mu nisi kojim slučajem pričao o svojim streljačkim podvizima?Glavu o zid

Ma pusti Indjijanac sada je u HN na rehabilitaciji pošto su pomenuli vino. Ne verujem da Duško ima kondicije sa vinom kao Sremaciveli 2ROFL
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Lala

Sremac75 kaže:
Duško je na mene ostavio utisak čoveka od kojeg se može puno naučiti o mnogim temama a ne samo o lovu!
Nadam se da će za to biti prilike!

Mene više zanima kakav si ti utisak ostavio - valjda nisi obrukao vojvodjane, nesrećo? Čovek se zaista nije ulogovao evo već nekoliko dana! Ako si se ožderao i pravio gluposti...
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sremac75
 Ma i on je na moru....
Možda nema internet!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

DakiNS
 Rekao sam vam odmah . Otišao čovek u Heceg Novi na rehabilitacijuGrin

apinest

Sremac75 kaže:
Ma i on je na moru....
Možda nema internet!

Aman, čoveče, jesi li ti otišao na odmor ili na druženje sa forumašima? Zbunjen

ena i deca će te se odreći... Bye

zoranp
 Pozdrav za Duška i SremcaBye...nema granica za prave kolege!!OdobrenoBravo 2
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Lala
 Juče su u Baču neki od kolega forumaša - Rančer, Mile Mladenovo i DRUG CRNI, sa još nekim lovcima, napravili jedan lov i jedno druženje. Koliko sam informisan, glavni ulov je bilo jedno prase; ali to nije glavni dogadjaj.
Posle onog već čuvenog snimka Zokija kako pokušava da zajaše Rančerovu kobilu, lipicanerku Zorku, DRUG CRNI je (posle popijene odredjene doze crnog vina), rešio da se i on oproba kao jahač! Doduše, poučen Zokijevim iskustvom, prvo je zajahivao sa sedlom (a ne bez, kao Zoki), da bi se kasnije okuražio, i jahao bez sedla!
Sam početak jahanja nije mogao da prodje bez 'pomoći prijatelja'! Grin

Lala
 Pošto je 'operacija jahač' uspela - DRUG CRNI je uspešno podigao svojih stotinak kila na ledja kobile - usledilo je (po priči prisutnih u koje ja donekle sumnjam) jedno komotno jahanje po ranču 'Mustang', oko jezera. Očekujem da mi stigne video snimak, pa ćemo ga postaviti.
Dotle, evo DRUGA CRNOG, u pozi 'vojvode od Bača', letnja varijanta, razgaćen:
Lala priložio:
209.jpg

Lala
 Pošto su prepelice u Baču postale agresivne, i napadaju ljude po ataru, DRUG CRNI je rešio da se obračuna sa ovim napastima, i da stane sa konjičkom jedinicom u odbranu mirnih lovaca od ovih opasnih ptičica: DRUG CRNI u borbenoj formaciji, naoružan, kreće u boj za salaš svoj! Grin
(Malje po grudima služe za kamuflažu!) Smeko

ficha007
 Pusti ti Lalo druga Crnog. Upalim ti ja jutros oko 5.30 TV i to RTS 2 kad u tom momentu iskoči na malom ekranu TV prijemnika naš braša Podunavac, razgaćio se, crna atlet majica, crne bermudice, zaznojio se, sve mu vene i kapilari poiskakali, oči izbečio, vuče, cima onaj konopac, sunce li ti kalajisano poljubim, pomislio bi čovek da će sam da pobedi...kad ono Trt Milojka.
Sa druge strane, krenu Sanja da dodeljuje silne nagrade i plakete za ovaj kotlić, za onaj kotlić... a nigde nema ekipe Srbijalova, pa mi malo sumnjivo to sve ovde što ste napisaliROFL
Mislim da je bilo ono Čvorovićevo "...sve je drugačije od onoga što izgleda da jeste..."ROFL
Do kraja, da su sve pustili na malomn ekranu TV prijemnika, ne bi bilo ni konobara, ni dedice i da je to sve bila jedna Administratorska fatamorganaROFL
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

DakiNS
 Idi Ficho pa dodeljivali sa pehari po šiframa .Prvo mesto dobila ekipa pod šifrom Košuta .Naša šifra bila je Jelen,e sad razmisli šta slediHaHaHa

ficha007
 Daki, ja samo znam da smo kojim slučajem Zoki, Sremac i ja učestvovali ekipa bi se zvala "Veprovi", ili možda od milošte "Veprići"Izvolte

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

ficha007
 ...pa da vidiš kako bi se ona ekipa ribolovaca provela, kad bi se nas trojica "sidraša"ROFL obesila o konopče.

Podunavac
 Prevarili su nas za konopac. Prvo smo se dobro najeli, pa napili, a onda se i drug glavni izgubio (u kuhinjskom sudoperu) i onda su nas tako trome i "obezglavljene" prevukli. A i razlika u kilaži je bila drastična. Otprilke tonu, tonu ipo žive vage.Grin Ali važno je učestvovati, a ne ko ove pobegulje što odustaju u zadnji čas.ROFL. A i tebe druže 750 očekujem na sledećem druženju, i to malo duže od onoga na sajmu prošle godine.
Tri prsta 2Kolce

klaja
 Ogulio sam sve tabaneTrag kad su nas cimnuli..Siroma
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Podunavac
 I to broj 47. Kako je meni tek bilo sa mojim 43.Cry
Tri prsta 2Kolce

Lala
 Sledeći put vi perete sudove, a ja teglim pivo.... upsss... konopac! Grin

DakiNS
 E danas mi ena otvorila oči. Kaže da smo Lala i ja blizanci!

Lala
 Shock
Hitno ena na pregled očiju!!!
Ja sam duplo lepši od tebe!!! ROFL

DakiNS
 To ti se samo čini zbog one pesme : Sliku svoju ljubim, šapćem svoje ime vetar nosi reči .........GrinRazmislio sam o njenim rečima.Oba smo matori 50 i kusur oba smo sedi, zaboravni kosa ko jež ali našla je najveću sličnost ,pokazala mi i uverila me.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,692,747 posete www.srbijalov.com