Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Dobar nož

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Dobar nož
mb-bb
 I ja imam Opinel 10ku, dobio sam je na poklon. U pocetku sam bio malo skeptican ali se pokazao kao odlican noz. Dugo drzi ostricu, iskeno nisam jos nista gulio sa njim ali sam prilicno siguran da bi odradio posao. Za tri sezone sam ga par puta navukao na maset i dalje fercera za sve sto mi treba..Svaka preporuka a sto je najbitnije nije skup....
Svaka budala ima svoju srecu u zivotu, a ja imam lov...

canis aureus
 Planinko011
uzNi si preklopnu FaNipu Confused .... malo košta a puno više vredi! ... odlično drži oštricu i po obliku upotrebniji za dranje od OpiČnela a za luka i slan'ninu mo'š kako oš iveli 3
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

DOK
 Gdje se može uzeti ta preklopna Famipa, nedostaje mi u kolekciji alli da je nekorišten!

canis aureus
 ^
DOKu može se nać' po oglasima, bile su jeftinije(mogle su se naći po jednu Črvenu) a sadE su skuplje pa i duplo Confused .... što opet mislim da nije mnogo za tako Hvalitetan nož!
Dim

velja
 famipini nozevi su malo tezi za ostrenje,ali kada se jednom izvuce ostrica noz dosta dugo drzi...imam par famipa u kolekciji..imao sam i preklopni al poklonih ga iako je bio fantastican...
8x57jsStari

Planinko011
 Pa sad dobro ubediste me da kupim oba (netj`e se bace)Gladan. A onaj perorez sa vadicepom imam negde kuci (mislim wenger) al nemam obicaj da nosim jer mi je nakako ko igracka a kad dodje do vadicepa ondak sam vec u kafani jerbo slabo potezem dok lovim a i posle samo ako imam u drustvu vozaca sa nacetom jetrom skinutog sa alkohola Smeko..
Inace u rancu, kad idem na krupnu divljac, imam dva Nieto noza jedan klasican lovacki a drugi derac kojima bih da dodam jedan Master hunter ako mi naidje neki nosorogZum.
Kuci sam od onih Valjevaca, koji su stalno u NS na sajmu a nasao sam ih i Valjevu, kupio Dickove vece nozeve i Wenger male nozeve za povrce i zadovoljan sam pogotovo sa malim nozicima za povrce i hleb, kostaju nekih 400-500din a seku ko blesavi-samo da mi zena ne ostane bez prstiju.
Na kraju hvala na vasem iskustvu.

ivan djordjevic
 Jos jedna tura lovackih nozeva...

i61.tinypic.com/30a6d6d.jpg
i62.tinypic.com/5orora.jpg
i62.tinypic.com/2nu3rl5.jpg
i60.tinypic.com/eijjlu.jpg
i61.tinypic.com/2nh22rk.jpg
i57.tinypic.com/14sfur7.jpg
i59.tinypic.com/4r728p.jpg
i57.tinypic.com/2hfmbkz.jpg
i59.tinypic.com/b9azyu.jpg
i59.tinypic.com/169hzsk.jpg
i58.tinypic.com/s5bl1h.jpg
i58.tinypic.com/30u4lth.jpg
i61.tinypic.com/34gwvb4.jpg
i59.tinypic.com/909kox.jpg
i62.tinypic.com/3026uer.jpg
i60.tinypic.com/11vtik3.jpg
i58.tinypic.com/359fwnm.jpg
i61.tinypic.com/20l12q8.jpg
i60.tinypic.com/2j35mvp.jpg
i61.tinypic.com/33ll2qq.jpg
i57.tinypic.com/ddyzbs.jpg

DakiNS
 Damaskus , izgled , oblik , šara - Bravo 2Cry
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Coyot
 Ruska proizvodnja rucni rad nije da mi je bio potreban al od viska ne boli glava .i61.tinypic.com/dfy628.jpg,i62.tinypic.com/1zxlkky.jpg
KoTuKoga

DakiNS

Coyot kaže:
Ruska proizvodnja rucni rad nije da mi je bio potreban al od viska ne boli glava .i61.tinypic.com/dfy628.jpg,i62.tinypic.com/1zxlkky.jpg

Kolega ne bih odbio takav poklon , ako ti već nije potrebanGrin

DOK
 Ovak sa drškom od roga mi nešto poznat.... hvala majstore na ispunjenim željama!

Coyot

DakiNS kaže:

Coyot kaže:

Kolega ne bih odbio takav poklon , ako ti već nije potrebanGrin

Dogovoreno .
KoTuKoga

DakiNS
 Odobrenoiveli 3

Će da nađemo nešto za zamenu , vulkanska lava ide pride.

DOK
 Ono u što sam sumnjao se potvrdilo. Nikad više neću kupiti nož nekog proizvođača kad imamo naše ljude koji to rade perfektno. Danas preuzeo svoj nožić kojim sam prezadovoljan. Za majstora ne treba trošiti riječi, njegova djela govore umjesto njega!
DOK priložio:
20150607_184446.jpg

DakiNS
 Perfektan izborOdobreno

mb-bb
 http://www.haloog...9.128.html

Kolege, da li neko moze da kaze da li su ovo orginal famipini nozevi i ako jesu da li vrjede te pare?
Svaka budala ima svoju srecu u zivotu, a ja imam lov...

ivan djordjevic

DOK kaže:
Ono u što sam sumnjao se potvrdilo. Nikad više neću kupiti nož nekog proizvođača kad imamo naše ljude koji to rade perfektno. Danas preuzeo svoj nožić kojim sam prezadovoljan. Za majstora ne treba trošiti riječi, njegova djela govore umjesto njega!

Hvala, Dok,drago mi je da sam opravdao poverenje.

canis aureus
 Tišleru svaka čast!! Odobreno
... izmeđ' ostalog, uspešno koristim tvojih ruku delo i imam samo reči hvale Odobreno
Dim

canis aureus

mb-bb kaže:
http://www.haloog...9.128.html

Kolege, da li neko moze da kaze da li su ovo orginal famipini nozevi i ako jesu da li vrjede te pare?

Teško je sa pictures tvrditi da su oriDŽinalE ali, kako ih vidim, vJerujem da jesu.
Cena je malo veća ... da ne kažem, očla u 3xpm Confused jer za toliko novaca pre izvJesnog vremena sam kupio tri Famipa britve! Huh, kako vrJeme leti, to bijade pre par lJeta Jaooo ... može bit' da je sve manje tih brica na tržištu pa im zato cena skače Confused
Sveukupno sam ih im'o 6 komaTa, jednu sam izgubiJo(a koristio sam je sigurno 10tak i + god) i četiri sam pokloniJo, tako da imam još ovu jednu koja me eto služi par godina(ne koristim je tako često ali ...)
Dal vrede ovolike pare?!?! ... samo mogu reći da je kvalitet neosporan!!
Dim

DakiNS
 Često se na buvljacima nađu vrlo povoljno Famipini noževi , ja sam pre nekih mesec dana za par minuta propustio lovački nož sa imitaciom roga na drški u perfektnom stanju za 300 dinara, jer sam novčanik ostavio u skuteru.Confused

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Dobar puškar PUŠKARSKA RADIONICA 646 15.03.2018. 10:32
Dobar pogled!!! SVAŠTARA 46 10.04.2015. 19:54
Dobar Pogled LOVAČKE NOVINE 30 28.01.2011. 08:57
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 22
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,484
Najnoviji član: WildHunter

Poslednje vesti
Od 17 lovišta u Vojvodini samo u lovištu kod Subotice divlje svinje nisu zaražen...
Инструкција корисницима ловишта у циљу спреч...
ИЗВЕШТАЈ СА РЕДОВНЕ И ВАНРЕДНЕ СКУПШТИНЕ ЛОВ...
SVE VIŠE MEDVEDA NA TARI
ОДРЖАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛСЦС

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 24.07.2026. 15:50

Godinu dana od kad nam nema našeg DakiNS😭😭😭😭😭.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

67,635,620 posete www.srbijalov.com