Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar
spiker-mrmosh
 Izmedju ostalog tu ce se moci zakljuciti koliko je to svestran pas i koliko se radnji i pozeljnih osobina zahteva i ocekuje od njega !
* Lako je naučiti životinju, lako je naučiti prostaka, ali teško je naučiti onoga ko je nenaučen postao učitelj drugima... *
( Vladika Nikolaj Velimirović )

goranqw
 ajde neko da mi kaze sta znaci D u NOD ?
ako je -- Nemački oštrodlaki ptičar
ili izvorno -- Deutsch Drahthaar
HmmmHmmmHmmm

DakiNS
 Nemački OštroDlaki ali ne ptičar nego svestrani lovni pas. Hvala Zubane na sugestiji
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

WILD SENSE

DakiNS kaže:
Nemački OštroDlaki ali ne ptičar nego svestrani lovni pas. Hvala Zubane na sugestiji

Daki drago mi je da si prihvatio sugestiju! B)
Svestranost

KREC
 img593.imageshack.us/img593/9913/41167634853206183751410.jpg
By nltkrecova at 2012-01-31

Nick od oca i majke Heika i Doxe,za sad pokazuje jako dobre urodjene osobine,od pracenja traga,vodica,rad u trsci koja je jedan od najtezih terena za rad a u isto vreme za nas "lisicare" i najcenjeniji itd... Spremamo se lagano za VJP da pokazemo ovim nasim VDD sudijama da i kod nas ima pasa.
Poseban pozdrav za Igora i Zubana Smile Mirko

spiker-mrmosh
 Kolege - nesto nam je zamrla tema ?! Confused
* Lako je naučiti životinju, lako je naučiti prostaka, ali teško je naučiti onoga ko je nenaučen postao učitelj drugima... *

spiker-mrmosh
 Nego da ja vama malo pokazem sta je - socijalizovan pas i dzentldog ! Rodila ga majka za sve od sume do kafane ! Frown
i1226.photobucket.com/albums/ee405/spiker-mrmosh/DzeriiSuzaSokobanja.jpg
Gazda , kakva se ovo zena isprecila izmedju nas dvojice ?! ClAQue

Cvele
 goranqw pa Nemacki Ostrodlaki pticarD Grin haha salim se. Nego jel' ima neko na prodaju zensko stene ? Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

spiker-mrmosh
 Cvele ne bi znao da ti kazem ! A ovo D mu dodje ko registarska oznaka , iz koje zemlje dolazi ! B)

AcaVasic

spiker-mrmosh kaže:
Nego da ja vama malo pokazem sta je - socijalizovan pas i dzentldog ! Rodila ga majka za sve od sume do kafane ! Frown
i1226.photobucket.com/albums/ee405/spiker-mrmosh/DzeriiSuzaSokobanja.jpg
Gazda , kakva se ovo zena isprecila izmedju nas dvojice ?! ClAQue

Gospodin covek gde stavio sapu Bravo

goranqw
 mora da je svaler na gazdu B)B)B)

spiker-mrmosh
 goranqw ma sta da ti kazem - slika govori vise od reci ! ;)
i1226.photobucket.com/albums/ee405/spiker-mrmosh/NOD%20and%20Others/DSC00891.jpg

A plodovi tog rada su ova zenkica Lora na linkovima sa 91-ve strane , Acin Lord i jos 6 drugih ! Sto znaci da muka nije bila uzaludna ! Stari

goranqw
 cut bolan erotika ! B)

AcaVasic
 HE HE sreca pa su punoletni inace eto haosa Presrean

bars
 ija da se prikljucim ovo je moj pas-kuja BRIGI , OD OCA BILA i majke BRIGI linije KUHLS
uopste do sada nisam sreo tako istrajnog psa u lovu uopsteno za sve NOD i svestrano upotrebljivog.
imo sam bretonca stvarno veliki pas u malom pakovanju ali visina , dlaka problemi sa cickom naj vece mane ostalo ok.
SVE TE SILNE SPECIJALKE U RADU DOKAZUJU DA JE OVO PAS (NOD) No.1-za sve samo sto jos nemoze da se koristi u jamarenju
markafazan

Boban-KG
 Rastemo,rastemo
Manje vina,manje vinaiveli 3

Boban-KG
 Evo jedne bez rastezanja
Manje vina,manje vinaiveli 3

spiker-mrmosh
 bars Lepa zenkica . Ali kao i velika vecina pasa Kuhls linije (bar onih koje sam ja video) - sa dobrom dlakom i formom , ali bez brade i prilicno siljatom njuskom za NOD-a . Sto se rada tice , ovi sto sam ja video od te linije deluju mi zadovoljavajuce !
Boban-KG Ma sad od proleca pa nadalje ima da ih rastezemo, samo da puca - pa nek puknu dusmani ! Ha,ha,ha ! B)

mirkogl

spiker-mrmosh kaže:
bars Lepa zenkica . Ali kao i velika vecina pasa Kuhls linije (bar onih koje sam ja video) - sa dobrom dlakom i formom , ali bez brade i prilicno siljatom njuskom za NOD-a . Sto se rada tice , ovi sto sam ja video od te linije deluju mi zadovoljavajuce !
Boban-KG Ma sad od proleca pa nadalje ima da ih rastezemo, samo da puca - pa nek puknu dusmani ! Ha,ha,ha ! B)

Ne bih se složio sa tobom u vezi Kuhls pasa. Ne može se na osnovu jedne jedinke i to ne direktne iz te odgajivačnice suditi o toj liniji.

WILD SENSE
 Evo pasa koji su dobrim delom preko Kuhlsa!!!

http://www.reindl...asipsi.htm
Svestranost

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački kratkodlaki KINOLOGIJA 6923 15.09.2022. 18:20
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Oštrodlaki jazavičar KINOLOGIJA 90 13.02.2016. 23:08
Bosanski oštrodlaki gonič BARAK KINOLOGIJA 79 07.04.2015. 00:31
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,633,603 posete www.srbijalov.com