Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kolege lovci vaše zanimanje, čime se bavite(osim lova)?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kolege lovci vaše zanimanje, čime se bavite(osim lova)?
kelt
 precizni mehanicar. zelja bila nastaviti skolu u Kg za puskara oruzara, nikad ispunjeni snovi. trenutno( ,a verovatno dok sam ziv,) sa ocem i bratom radim u nasim vinogradima i maslinicima u Dalmaciji, i prodajem svoje proizvode u Bg na pijaci. zivim dakle na relaciji Beograd-brdo Dragovica(dalmatinska Toskana)Pilot
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Sniper Hunter

hamerles kaže:

Sniper Hunter kaže:
Zavrsio u tehnickoj zanimanje automehanicar ,i zatim alatnicar ,a time se nisam bavio odsluzio JNA pa pravac Svajcarska , 13godina rada u vinarskom podrumu i iveli 2 vinogradima a onda sam to zamenio volanom kamiona pre skoro 10 godina do dana danasnjeg iveli 3
Sniper pa mi smo kolege po srednjoj skoliiveli 3

Jeste samo sto ja nisam odmakao dalje od zamene lamele na zastavi 101 to mi je bio diplomski za automehanicaraROFL

kelt

Sniper Hunter kaže:
Zavrsio u tehnickoj zanimanje automehanicar ,i zatim alatnicar ,a time se nisam bavio odsluzio JNA pa pravac Svajcarska , 13godina rada u vinarskom podrumu i iveli 2 vinogradima a onda sam to zamenio volanom kamiona pre skoro 10 godina do dana danasnjeg iveli 3
o pa ti kolega posedujes znanje i o vinu i vinogradima pa gde me nadje takav mi jedan i treba da kod mog caleta u konobi degustiramo iveli 2i razmenjujemo isQustva kakav bi to harakiri bioGrin
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

Limun
 Zavrsio srednju masinsku skolu u Trsteniku, trenutno radim kao sef odrzavanja u fabrici mineralne vode "MIVELA". Dakle Sniper, kelt vi radite sa vino ja sa vodu moze spricer da pravimo.iveli 2

Znači, tačne su glasine, da je popio vino iz Starog Sela!! Grin
Srbijalov Admin Tim

Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Lala
 Eeee Limune, bolje da si zaposlen u fabrici 'Rubin', oni prave vino...
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

hamerles

Sniper Hunter kaže:

hamerles kaže:

Sniper Hunter kaže:
Sniper pa mi smo kolege po srednjoj skoliiveli 3

Jeste samo sto ja nisam odmakao dalje od zamene lamele na zastavi 101 to mi je bio diplomski za automehanicaraROFL
Ta skola nije daleko odmakla ni kada sam ja radio diplomski na istoj zastavi 101 menjao sam zupcasti kais... A 84 to sam godiste i dosta posle vase generacije kolega mnogi diplomirase na zastavi... imamo naprednu tehnologiju u skolovanju i osposobljavanju ROFL

Sniper Hunter

kelt kaže:

Sniper Hunter kaže:
o pa ti kolega posedujes znanje i o vinu i vinogradima pa gde me nadje takav mi jedan i treba da kod mog caleta u konobi degustiramo iveli 2i razmenjujemo isQustva kakav bi to harakiri bioGrin

Bozije zdravlje kelt degustiracemo!iveli 2

Limun

Lala kaže:
Eeee Limune, bolje da si zaposlen u fabrici 'Rubin', oni prave vino...
Eeee Lalo u mojo firmi postoji i vinski podrum, ali na zalost godinama vise nije u funkciji, a kako stvari stoje nece ni biti. Inace u njemu je pakovana u to vreme cuvena Trstenicka ruzica i Vinski bal belo.
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

spiki
 Evo koleke lovci i mog nekog nazovimo zvanja.Zavrsena poljoprivredno masinska.Radio kao traktorista,vozac kamiona,autobusa,mehanicar,bravar,elekticar i sve sto me je zivot tero i posle 25 god. radnog staza osto bez posla. Ali i dalje imam zelju za zivotom idobrim druzenjem a lov je za mene spas...Siroma

alex
 Ucenik,radnik preko raspusta ako ima neki poslic a ako nema sta da se radi.
Kada idem u skolu jedva cekam vikend da bih izasao sa psom u prirodu da odmorim i da disem punim plucima jer je moje srce sreco samo u prirodi u lovu!!!!
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

zoranp
 ..a bome zemo Kelt. moga sam i ja neltit na jednu bevandu onako prst vina, prst vode..pa slane srdele i kapule za marendu...ih đe bi nam kraj bio Grin , a pritisak samo bubnja u ušima..GrinGrin
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

kelt
 najprije zemo ide loza, da se pritisak spusti pa onda prsut srdele i vino da se pritisak normalizuje Confusediveli 2Grin
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

lovostaj
 Automehanika,plinski uređaji,analiza ispušnih plinova!!!!!

Dare_Makedonija
 Diplomiran profesor istorije momentalno nezaposlen. Prethodno sam zavrsio gimnaziju

moravac
 Zavrsio sam srednju elektrotehnicku (elektro tehnicar pogona) sto nikad u zivotu nisam radio neznam nista vise od obicnog povezivanja sijalice i to ako nije komplikovano, posle skole u onim veselim devedesetim sam probao da radim sa trafikom u kojoj sam prodavao pored cigareta raznorazne sitnice, ali jbg ubi me kreda, tako da sam 97-me odlucio da idem i probam nesto u inostranstvu i slucajno mi ispade francuska, gde sam prvih cetri godine radio na gradjevini tj izolacija fasada, kad sam savladao jezik i naucio posao odlucio sam se da pocnem neki svoj licni biznis i naravno ostao sam u istoj bransi, i do danas radim to isto, vlasnik sam jedne manje i postene firme.
Sve svoje slobodno vreme pokusavam da provedem u lovu ili u prirodi,
to mi je slavina i razbibriga za sve stresove koje donosi danasnji nacin zivota.

zoran-amsterdam
 Lepo je videti da ljudi ili tilovci nesto skromno o sebi i kazu.....svaka cast kolege!!!!!B)

Cvele
 Pre 10-ak dana zavrsio Tehnicku skolu i postao diplomirani Elektrotehnicar energetike.
Sada se spremam za upis na fakultet, potrudicu se da to bude Elektronski u Nisu.
Jer SRBI SMO MIIIIIII Grin Grin Grin
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

djosa69
 trgovac po struci i 20.gog. rada u struci a zadnjih 7. ugostitelj vlasnik restorana trofej kako naziv kaze prepun trofejima iz cele nase lprelepe zemlje

canis
 ja sam zavrsio sumarsku skolu u surdulici,a kasnije specijalzaciju za lovstvo u kraljevu i za ocenjivaca lovackih trofeja.kasnije sam radio gradjevinu jedno 5 godina,i eto sad hvala Bogu radim kao lovocuvar

Jelen

Milos88-Ivanjica
 Trebalo bi do kraja meseca da diplomiram na Visokoj poslovnoj skoli strukovnih studija u Beogradu,smer menadzment i ako bog da da nastavim 4 godinu na fakultetu za strateski i operativni menazment u Zemunu....
LOV JE Passrbijaloviveli

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Beogradski sajam lova, ribolova i nautike LOVAČKI SAJMOVI 89 17.05.2024. 14:07
Zabrana lova LOVAČKA UDRUŽENJA 880 11.10.2021. 10:25
Umetnost na temu lova, slike i ostalo. GALERIJA TROFEJA I UMETNIČKIH DELA 102 26.04.2019. 17:04
Sećanja na drage nam kolege. SVAŠTARA 5 05.01.2019. 16:02
Smešni video na temu lova SVAŠTARA 314 24.02.2018. 01:43
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 19
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,528,993 posete www.srbijalov.com