Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Ranjena divljač - opasnost po psa

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Ranjena divljač - opasnost po psa
lovac_ika
 Zanimljiva prica,ali ja mislim da je tvoja posavka sada majstor za zvinje!
one shot one hitLovac 1

Predator

lovac_ika kaže:
Zanimljiva prica,ali ja mislim da je tvoja posavka sada majstor za zvinje!

Mislim da griješiš, kolega. Nije imala priliku da naiđe na svijež trag, ali ne vjerujem da bi gonila svinje. Nema ni malo ljutine u sebi, goni samo ono što bježi od nje. Svinja često zna i stati. Inače, majstor je za fazane. Što ne podigne nečiji ptičar, podigne moja posavka. Sad

Sasvim prirodno

lovac_ika

Predator kaže:[quote]
[quote]
Mislim da griješiš, kolega. Nije imala priliku da naiđe na svijež trag, ali ne vjerujem da bi gonila svinje. Nema ni malo ljutine u sebi, goni samo ono što bježi od nje. Svinja često zna i stati. Inače, majstor je za fazane. Što ne podigne nečiji ptičar, podigne moja posavka. Sad
kolega napravio si PTICARA OD GONICA!Retko kome da je to poslo za rukom.B)
one shot one hitLovac 1

Indjijanac
 predator kaže
Zašto ovo ovdje pišem? Zato što se i danas pitam zašto me ta krmača (očigledno nazimica) nije napala da zaštiti svoje mlade?

e moj druže pa ja nemogu da se odbranim od kojekakvih junica i nazimica po kafićima,a ti se buniš što te nije napala
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

lovac_ika

Indjijanac kaže:

e moj druže pa ja nemogu da se odbranim od kojekakvih junica i nazimica po kafićima,a ti se buniš što te nije napala
HAHA,dobra fora B)
one shot one hitLovac 1

velimir

sabatti kaže:

lovac_ika kaže:
Sabatti Bye,ovaj klip je bizaran...xaxaxaxa.Pa jelen ga je ladno odvalio od batina!Lovac 1
Ne znam da li je klip stvarno snimljen ili montiran,mozda neko od kolega zna..nego druze sta je bilo sa kerom?

Video klip je stvaran ali navodno je lovac kojeg napada jelen koristi umjetni miris upaljene košute da ga privuće. Zato oprez, rađe koristite zvućne vabilice.Jelen

sabatti

velimir kaže:

sabatti kaže:

lovac_ika kaže:
Sabatti Bye,ovaj klip je bizaran...xaxaxaxa.Pa jelen ga je ladno odvalio od batina!Lovac 1
Ne znam da li je klip stvarno snimljen ili montiran,mozda neko od kolega zna..nego druze sta je bilo sa kerom?

Video klip je stvaran ali navodno je lovac kojeg napada jelen koristi umjetni miris upaljene košute da ga privuće. Zato oprez, rađe koristite zvućne vabilice.Jelen
Pa znaci dobro je ovaj proso mogo jelen i da ga poje_eSmeko

lovac_ika

sabatti kaže:

velimir kaže:

sabatti kaže:

lovac_ika kaže:

ne mogu da verujem,ma proso je odlicno,zamisli tebra da je pokusao jelen da ga nabode,ako me razumes....Grin
one shot one hitLovac 1

sabatti

lovac_ika kaže:

sabatti kaže:

velimir kaže:

sabatti kaže:

lovac_ika kaže:

ne mogu da verujem,ma proso je odlicno,zamisli tebra da je pokusao jelen da ga nabode,ako me razumes....Grin
mozda je taj deo cenzurisan,ko zna

lakistrike95

sabatti kaže:

lovac_ika kaže:

sabatti kaže:

velimir kaže:

sabatti kaže:

lovac_ika kaže:

mozda je taj deo cenzurisan,ko zna

Posle svega je jelen zapalio cigaru. ROFL

lovac_ika
 Jelen BOMMElmeri onda....Raanj....Prijatno!hahaaha.....
one shot one hitLovac 1

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Novi Zakon o divljači i lovstvu PROPISI O LOVU 616 24.09.2023. 16:44
Divljač i saobraćaj DIVLJAČ 63 07.08.2022. 21:10
Najznačajnije osobine mesa divljači STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 8 20.07.2022. 20:18
Prihrana sitne divljači u zimskom periodu! DIVLJAČ 377 14.10.2021. 16:24
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,468
Najnoviji član: Darkoni94

Poslednje vesti
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,577,666 posete www.srbijalov.com