|
Ranjena divljač - opasnost po psa
|
| lovac_ika |
Objavljen 10.02.2012. 19:08
|

Član

Upisa: 129
Pristupio: 02.02.2012. 12:20
|
Zanimljiva prica,ali ja mislim da je tvoja posavka sada majstor za zvinje!
one shot one hit
|
| |
|
|
| Predator |
Objavljen 10.02.2012. 19:18
|

Veteran

Upisa: 899
Pristupio: 13.04.2010. 00:49
|
lovac_ika kaže:
Zanimljiva prica,ali ja mislim da je tvoja posavka sada majstor za zvinje!
Mislim da griješiš, kolega. Nije imala priliku da naiđe na svijež trag, ali ne vjerujem da bi gonila svinje. Nema ni malo ljutine u sebi, goni samo ono što bježi od nje. Svinja često zna i stati. Inače, majstor je za fazane. Što ne podigne nečiji ptičar, podigne moja posavka.
|
| |
|
|
| lovac_ika |
Objavljen 11.02.2012. 01:07
|

Član

|
Predator kaže:[quote]
[quote]
Mislim da griješiš, kolega. Nije imala priliku da naiđe na svijež trag, ali ne vjerujem da bi gonila svinje. Nema ni malo ljutine u sebi, goni samo ono što bježi od nje. Svinja često zna i stati. Inače, majstor je za fazane. Što ne podigne nečiji ptičar, podigne moja posavka.  kolega napravio si PTICARA OD GONICA!Retko kome da je to poslo za rukom.B)
one shot one hit
|
| |
|
|
| Indjijanac |
Objavljen 11.02.2012. 06:24
|

Lovčina

Upisa: 2727
Pristupio: 09.03.2011. 18:00
|
predator kaže
Zašto ovo ovdje pišem? Zato što se i danas pitam zašto me ta krmača (očigledno nazimica) nije napala da zaštiti svoje mlade?
e moj druže pa ja nemogu da se odbranim od kojekakvih junica i nazimica po kafićima,a ti se buniš što te nije napala
|
| |
|
|
| lovac_ika |
Objavljen 11.02.2012. 13:57
|

Član

|
Indjijanac kaže:
e moj druže pa ja nemogu da se odbranim od kojekakvih junica i nazimica po kafićima,a ti se buniš što te nije napala HAHA,dobra fora B)
one shot one hit
|
| |
|
|
| velimir |
Objavljen 11.02.2012. 14:26
|

Mlađi član

Upisa: 42
Pristupio: 04.01.2012. 20:55
|
sabatti kaže:
lovac_ika kaže:
Sabatti  ,ovaj klip je bizaran...xaxaxaxa.Pa jelen ga je ladno odvalio od batina!  Ne znam da li je klip stvarno snimljen ili montiran,mozda neko od kolega zna..nego druze sta je bilo sa kerom?
Video klip je stvaran ali navodno je lovac kojeg napada jelen koristi umjetni miris upaljene košute da ga privuće. Zato oprez, rađe koristite zvućne vabilice. |
| |
|
|
| sabatti |
Objavljen 11.02.2012. 14:29
|

Član

Upisa: 125
Pristupio: 27.12.2011. 20:08
|
velimir kaže:
sabatti kaže:
lovac_ika kaže:
Sabatti  ,ovaj klip je bizaran...xaxaxaxa.Pa jelen ga je ladno odvalio od batina!  Ne znam da li je klip stvarno snimljen ili montiran,mozda neko od kolega zna..nego druze sta je bilo sa kerom?
Video klip je stvaran ali navodno je lovac kojeg napada jelen koristi umjetni miris upaljene košute da ga privuće. Zato oprez, rađe koristite zvućne vabilice.  Pa znaci dobro je ovaj proso mogo jelen i da ga poje_e |
| |
|
|
| lovac_ika |
Objavljen 11.02.2012. 14:32
|

Član

|
sabatti kaže:
velimir kaže:
sabatti kaže:
lovac_ika kaže:
Video klip je stvaran ali navodno je lovac kojeg napada jelen koristi umjetni miris upaljene košute da ga privuće. Zato oprez, rađe koristite zvućne vabilice.  Pa znaci dobro je ovaj proso mogo jelen i da ga poje_e  ne mogu da verujem,ma proso je odlicno,zamisli tebra da je pokusao jelen da ga nabode,ako me razumes....
one shot one hit
|
| |
|
|
| sabatti |
Objavljen 11.02.2012. 14:37
|

Član

Upisa: 125
Pristupio: 27.12.2011. 20:08
|
lovac_ika kaže:
sabatti kaže:
velimir kaže:
sabatti kaže:
lovac_ika kaže:
Video klip je stvaran ali navodno je lovac kojeg napada jelen koristi umjetni miris upaljene košute da ga privuće. Zato oprez, rađe koristite zvućne vabilice.  Pa znaci dobro je ovaj proso mogo jelen i da ga poje_e  ne mogu da verujem,ma proso je odlicno,zamisli tebra da je pokusao jelen da ga nabode,ako me razumes....  mozda je taj deo cenzurisan,ko zna |
| |
|
|
| lakistrike95 |
Objavljen 11.02.2012. 15:01
|

Stari član

Upisa: 280
Pristupio: 11.11.2010. 22:34
|
sabatti kaže:
lovac_ika kaže:
sabatti kaže:
velimir kaže:
sabatti kaže:
lovac_ika kaže:
Video klip je stvaran ali navodno je lovac kojeg napada jelen koristi umjetni miris upaljene košute da ga privuće. Zato oprez, rađe koristite zvućne vabilice.  Pa znaci dobro je ovaj proso mogo jelen i da ga poje_e  ne mogu da verujem,ma proso je odlicno,zamisli tebra da je pokusao jelen da ga nabode,ako me razumes....  mozda je taj deo cenzurisan,ko zna
Posle svega je jelen zapalio cigaru.  |
| |
|
|
| lovac_ika |
Objavljen 11.02.2012. 16:05
|

Član

|
BOMM i onda.... ....Prijatno!hahaaha.....
one shot one hit
|
| |
|