Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: EOTech HOLOgraphic Weapon Sights

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
EOTech HOLOgraphic Weapon Sights
DakiNS
 Pre dvadesetak godina koristio sam red point u kombinaciji sa noćnim vizirom,ali je bilo drugo vreme i drugačija sezona i to sam samo jednom koristi , posle skinuo, razdućio i više mi ne treba . Pošto uslovi u kojima je korišteno su bili zamagljeni i zadimljeni svako uključivanje pokazivalo je jasan pravac gde se nalazim pa umesto da budem lovac ja postadoh meta, sa druge strane kolege drage ako sve (pobijemo pardon)podstrelimo šta ćemo u budućnosti a i naša deca loviti kakvu šansu ima divljač.Skoro sam imao u rukama nastavak za optiku za noćno gađanje lepo, ali na jednom mestu smo pominjali i situaciju kako bi izgledao naš prosečni lovac negde u zabiti u radničkim pantalonama vojnoj vetrovki, sa reklamnom kapom na gla , a u rukama mu poluautomat sa optikom beskonačno x 100 red point noćni vizir iostala navigacijska oprema . Pa gledajmo da recimo englezi imaju čojana odela i kao gospoda idu u lov sa dostojanstvom i uživanjem, a mi obučeni kao Rambo sa svemirskim naoružanjem i kamerama da se posle možemo hvaliti sa odstrelom divljači koja nije imala niti teoretsku šansu. Moguće da grešim ali nemogu da se pored engleza pravim englez u američkim filmovima
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

aca81
 Samo sam pitao za crvenu tacku bez ikakvih dodataka i nocnih nisanaConfused i dalje me interesuje temaHmmm 
DOBAR POGLED

aca81
 Kupio sam RED DOT TRUGLO 8030DB2 pa sta budeConfused neznam koliko je kvalitetan nisan ali mislim da je stvarcica odlicna za lov pogonom i za zumski lov,cena je 100eu i slikacu ga sutra ali me sad interesuje gde se mogu nabaviti sina jer se montira nisan na sinu....poz.
DOBAR POGLED

I Jevtic

aca81 kaže:
Kupio sam RED DOT TRUGLO 8030DB2 pa sta budeConfused neznam koliko je kvalitetan nisan ali mislim da je stvarcica odlicna za lov pogonom i za zumski lov,cena je 100eu i slikacu ga sutra ali me sad interesuje gde se mogu nabaviti sina jer se montira nisan na sinu....poz.

kragujevac velja cetnik i njegov sin rade tel.0637071535

vlada lovac

aca81 kaže:

Nek je sa srecom, jel to vec treci ove godineSmiletek je polovina juna...Bye

aca81

sjeftic kaže:

aca81 kaže:

kragujevac velja cetnik i njegov sin rade tel.0637071535

Hvala na informaciji i tel.....gledao sam juce na njihovom sajtu i nisam video da ima u ponudi ali cu kasnije zvati na ovaj mob.da narucim sinu ako ima i trebala bi da bude malo sira 19-20mm......poz.
DOBAR POGLED

aca81

vlada lovac kaže:

aca81 kaže:

Nek je sa srecom, jel to vec treci ove godineSmiletek je polovina juna...Bye

Vlado druze jeste treci ove godine uz optike a karabin jos ne uzimam u ruke posle lake konzervacije,kad krenem redom da ih montiram i probam ima da usijam cev ali pre toga moram da se obezbedim municijom jer ako samo jedan nisan nije kako treba ima da potrosim vise metaka nego za celu sezonuGrin
DOBAR POGLED

aca81
 img713.imageshack.us/img713/9391/img0002smk.jpg

Uploaded with ImageShack.us
img189.imageshack.us/img189/1812/img0005nz.jpg

img839.imageshack.us/img839/9450/img0006fr.jpg

da napomenem da ima uvecanje x2 ali sam nisanu naso dve velike mane jos pre montiranja
1. losa vidljivost tacke pri dnevnom svetlu i lepom danu,kad je sneg u pozadini verovatno jos gore pa pretpostavljam da je glavna zamisao sumski lov gde je slabija vidljivost bez direktnih zraka
2. kad fixiram crvenu tacku tako bi trebala i da stoji bez obzira iz kog ugla gledao i koliko pomerao pogled,medjutim kad promenim ugao pomeri se malo i tacka bez pomeranja celog nisana sto je po meni velika mana i nepreciznos u brzim gadjanju gde nemozes da drzis tacku u samom centru jer ga i nema kao da treba jos jedan nisan ili tacka zbog poklapanja i preciznosti a onda ne bi ni trebao nisan jer vec imam dva na samoj pusci koja moram da poklapam i svedem........SadTrt Milojka
DOBAR POGLED

DakiNS
 Derane lepo sam ti kazo

aca81

DakiNS kaže:
Pre dvadesetak godina koristio sam red point u kombinaciji sa noćnim vizirom,ali je bilo drugo vreme i drugačija sezona i to sam samo jednom koristi , posle skinuo, razdućio i više mi ne treba . Pošto uslovi u kojima je korišteno su bili zamagljeni i zadimljeni svako uključivanje pokazivalo je jasan pravac gde se nalazim pa umesto da budem lovac ja postadoh meta, sa druge strane kolege drage ako sve (pobijemo pardon)podstrelimo šta ćemo u budućnosti a i naša deca loviti kakvu šansu ima divljač.Skoro sam imao u rukama nastavak za optiku za noćno gađanje lepo, ali na jednom mestu smo pominjali i situaciju kako bi izgledao naš prosečni lovac negde u zabiti u radničkim pantalonama vojnoj vetrovki, sa reklamnom kapom na gla , a u rukama mu poluautomat sa optikom beskonačno x 100 red point noćni vizir iostala navigacijska oprema . Pa gledajmo da recimo englezi imaju čojana odela i kao gospoda idu u lov sa dostojanstvom i uživanjem, a mi obučeni kao Rambo sa svemirskim naoružanjem i kamerama da se posle možemo hvaliti sa odstrelom divljači koja nije imala niti teoretsku šansu. Moguće da grešim ali nemogu da se pored engleza pravim englez u američkim filmovima

ooooooooooo druze pa ti ovde govoris o nekom svemirskom lovu i satelitskom navodjenju umesto da si reko ne treba ti ta prosta red dot (nikakva tehnologija) ima konkretno te i te mane i aj caoAngry
ali nema veze za sve imam resenje ;)GrinSETIO SAM SEVeselo 2
nacrtacu ili nalepiti mali nezni krstic crne boje na prednjoj strani nisana za sve vremenske uslovepuc puc
DOBAR POGLED

DakiNS
 To mi je drago što si našao rešenje, ali nisam siguran da će funkcionisati radi rasipanja svetlosti.Bojim se da taj krstić nećeš ni videti.Kolega Robija i ja smo prošle godine pravili male eksperimente sa kineskom malom baterijskom lampom koja ima i red point, s obzirom da si naveo svoje rezultate ovaj kinez je perfektan pitanje je smo koliko bi dugo izdržao trzaje pri opaljenju.Na 200 metara krug je oko dvadesetak cm

aca81
 Mislio sam da taj krstic drzi tacku u centru zbog odstupanja ali su to opet dva nisana dok je upotreba samog krstica nemoguca zbog setanja nisana koje je otprilike 10cm na 2m kad promenim ugao nisanjenja a nisan ostane fixiran.....ako se razumemoConfused inace vidljivost krstica je odlicna sad sam probaoB)Grin
DOBAR POGLED

vlada lovac
 Aco druže, nemoj da trošiš municiju i živce, navrati do mene pokloniću ti jednu optiku, služiće te duže nego svi ti kinezi zajednoPodrka

aca81
 Ma ja to vise radim iz dosade,trazim savrseni nisan za male pare a ionako cu da lovim uglavnom sacmarom zbog stenaca kako bi ih sto bolje naucio,nervitame red dot jer iako ne pomeram nisan kad sasvim malo iskosim glavu ili pogled odmah dobijam drugi cilj tj.velika odstupanja i ne shvatam koja mu je onda svrha ako mora stalno da pazim da mi red dot bude u zamisljenom centruAngryConfusedSad
DOBAR POGLED

aca81
 Dobio sam poruku da ima sine za red dot tu u kraju pa idem da vidim....poz.
DOBAR POGLED

aca81
 Ipak nisu sine za red dot vec za IZ i kombinovane puske a zvao sam broj koji je kolega sjeftic ostavio i cene su za malo nize sine 40eu a za vislje 30eu,razlika u visini ja 7-8mm pa da otklonim neke nedoumice oko primene ovog nisana i verovatno cu da narucim sinu pouzecem,otklonio sam jednu zamerku jer sam usput sad svratio i kupio najskuplju bateriju i kad sam je stavio u red dot tacka se reflektuje i po dnevnoj svetlosti i na belim povrsinama tako da se izvinjavam svima posebno proizvodjacima i prodavcima jos samo da resim misteriju oko odstupanja i bice to savrsen nisanGrinSmekoB)
DOBAR POGLED

aca81
 img23.imageshack.us/img23/5492/1111111111111v.jpg

img43.imageshack.us/img43/6822/22222222222222l.jpg
to je ono sto mi ne uliva poverenje u preciznost brzog gadjanja i nisana,nisan je fixiran i crvena tacka se zamisljeno reflektuje na cilj (1.slika) dok kod druge slike bez pomeranja nisana vec samo malog pomeranja ugla nisanjenja dobijam drugi cilj i veliko odstupanje????????
DOBAR POGLED

Cvele
 Aco druze, 'de mi reci gde si kupio ove poklopce za taj red dot, treba mi za optiku Smile pozdrav! 
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

aca81
 Cvele isli su u kompletu ali mozemo da podelimo trosak i red dot meni a poklopci tebiSmeko.....poz.
DOBAR POGLED

Cvele
 Hahaha nije problem, samo ako su te velicine uz'o bi' ih odmah Smile treba mi za 42mm a drugi moram da proverim... ako ti nije tesko pitaj bivseg gazdu gde ih je kupio, mislim ako ga poznajes Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
Sočne lovačke šnicle u marinadi od crnog vina, majčine dušice i origana
IN MEMORIAM
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

Hunter_lovac
· 25.07.2025. 12:56

Modernizujte sajt , privućiće nove članove , a i svakako treba da se modernizuje 👍🏻

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

64,995,610 posete www.srbijalov.com