Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Sajam u Nišu

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Sajam u Nišu
Cvele
 Grin
Cvele priložio:
27_3.jpg

srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Cvele
 pucanje
Cvele priložio:
28.jpg

Cvele
 Odobreno
Cvele priložio:
29_1.jpg

Cvele
 Hmmm
Cvele priložio:
30.jpg

Cvele
 srbijalov
Cvele priložio:
31_1.jpg

Cvele
 Odobreno
Cvele priložio:
32_1.jpg

Cvele
 I to je to Smile
Cvele priložio:
33_1.jpg

Cvele
 Epa ovako, cene su od prilike iste kao u prodavnicama, jedan covek je kupio Benelli Argo dok sam bio na standu Canone, i to je to, nisam vid'o da je neko jos kupovao oruzje, sajam je tek poceo danas, u 12h, a traje do nedelje, sigurno ce biti prodaje i dosta posetioca... ja sam bio oko 13h i dobio kartu pod brojem 160, sto znaci da i nije tako malo ljudi vec bilo...

arnotije
 U pregovorima sam da dodjem ...slike su ok ...daj malo inf. ko je tu od izlagaca i sl.? Ima li jos nekog desavanja, neko kuvanje gulasa, izlozba pasa ili sl. ?
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic

Cvele
 Od izlagaca su tu Canona, Super Tane, Grof MBM, Capriolo... cudi me da nije bilo Snajpera, ili ja nisam primetio Shock, 2 preparatora, nekoliko ribolovackih oprema, nekoliko prodavaca opreme, kao sto su Karalic, Kuman, izlozeni su bili neki camci.... od manifestacija nije nista najavljeno, bar ja nisam cuo, mozda ce biti kuvanje gulasa ili riblje corbe, ali izlozba pasa ja mislim da nece...

banehunter
 cvele dali ne znas koliko je taj covek platio argo posto planiram da dodjem u subotu i ja da ga kupim, a koliko sam se rapitivao po radnjama u grofu je 10000 din jeftiniji nego u canoni!!!

Cvele
 Pa vidi Bane, ima raznih cena i raznih modela, sve zavisi koj model hoces da kupis, on je hteo da uzme klasicnu verziju u kalibru 30-06 sa brzim nisanima, ali su imali klasicnu verziju sa brzim nisanima samo u kalibru 9,3x62, e onda je tu nastalo dvoumljenje, troumljenje, covek izgleda ne zna puno o kalibrima, pa su mu pokazivali municiju, razliku izmedju 30-06 i 9,3, pitali ga sta najvise lovi, on kaze svinje i po nekad srndaca, onda prodavci kazu onda uzmite 9,3 zakon je za svinje, a na srndacu ne pravi veliku stetu, pa se posle jos razmisljao, ne znam da li je uzeo 9,3 ili 30-06.... cena je 185.000rsd osnovnog modela, s' tim sto ti mogu "napraviti" cenu verovatno kao sto su njemu, cuo sam dok sam gledao drugo oruzje da su mu spustili na 1.550,00e...

Nikola Vojinovic

Cvele kaže:
Od izlagaca su tu Canona, Super Tane, Grof MBM, Capriolo... cudi me da nije bilo Snajpera, ili ja nisam primetio Shock, 2 preparatora, nekoliko ribolovackih oprema, nekoliko prodavaca opreme, kao sto su Karalic, Kuman, izlozeni su bili neki camci.... od manifestacija nije nista najavljeno, bar ja nisam cuo, mozda ce biti kuvanje gulasa ili riblje corbe, ali izlozba pasa ja mislim da nece...

Odrzano je predavanje danas u 16,00h, vise je to bila diskusija na temu lovstva i lovnog turizma...

Na predlog g-dina Zorana Ristica, prezentovan je zbornik radova sa naucnog skupa u Zagubici odrzanog 9. i 10. juna 2012. godine.

Prisutni su bili lovni radnici iz regiona i predstavnici Udruzenja...
Nikola Vojinovic priložio:
1_136.jpg

Priroda, kerovi i lov!

Cvele
 Cini mi se da ovo nije hala... ne znam gde je ovo ?

banehunter
 mene interesuje argo comfortech 3006 (plasticni kundak) kada sam zvao u prodavnicama je bio 181700 din u grofu a 192000 din u canoni!!!!

Cvele
 Taj je isto 185.000,00rsd... e sad ima i Grofa, pa ces vec sam videti Smile

banehunter
 ok hvala, pozdrav...

Nikola Vojinovic

Cvele kaže:
Cini mi se da ovo nije hala... ne znam gde je ovo ?

U hali Cair, sluzbene prostorije, ulaz pored hotela, sala namenjena prezentacije, promocije i predavanja...

Predavanje je bilo interesantno i zanimljivo, prvenstveno namenjeno lovnim radnicima, a zbog prostora ograniceni smo bili sa brojem zvanica, tako da nije bilo "otvorenog" tipa, mada su svi zainteresovani mogli da svrate...
Nikola Vojinovic priložio:
2_80.jpg

Priroda, kerovi i lov!

Cvele
 Lepo... nisam znao da ima tako necega, al' sve jedno sto kazes nije bilo "otvorenog tipa" Smile

bturjane
 Jel se ovo ZOOteka na slici krije ili pokusava da se vidi na slici nije mi bas jasno?Foto
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Sajam u Novom Sadu LORIST LOVAČKI SAJMOVI 769 07.10.2024. 14:02
Beogradski sajam lova, ribolova i nautike LOVAČKI SAJMOVI 89 17.05.2024. 14:07
Sajam FeHoVa - Lov, ribolov i oružje Budimpešta LOVAČKI SAJMOVI 43 20.02.2020. 18:20
Sajam u Kragujevcu LOVAČKI SAJMOVI 247 29.05.2019. 06:57
SAJAM U SALZBURGU LOVAČKI SAJMOVI 53 05.02.2017. 19:07
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,620,511 posete www.srbijalov.com