canis aureus kaže:
Zar se i sam nije hvalio svojim odstrelom i NEdelom
Heh, pa može na sudu 'ladno da izjavi da se zezao.
Napišem ja da sam zaveo Pamelu Anderson, čak i da mi neko poveruje, ja kažem da se zezam, i ništa.
Dzaba ako i j....a to niko nezna. Ali pravi smeker cuti i uziva samo lajavci se hvale a na kraju se ispostavi da su jadni i bedni. Posebno taj na slici pravi je uzor svom detetu
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
charuga kaže:
staff,jel se taj potez "budzak" nalazi u spinjati?kada se iz prelivacke ulice[borca 3] izadje u polje, vizelj ga "opkoljava" i pravi budzak..
bas tako , kada se iz ulice izadje u polje , pa desno ka vizelju i tako u krug 10 godina
canis aureus kaže:
Zar se i sam nije hvalio svojim odstrelom i NEdelom
Možda ne bi bilo loše da neko skine taj njegov komentar i hvaljenje odstrelom!
Nije to baš tako naivno kako Lala kaže!
Ako se čovek hvalio sa ovim odstrelom i objasnio kako je do toga došlo, ond kada bi to bilo objavljeno, mogli bi da ga "razapnemo" na forumu...i da se otkrije slika....sve to bez mogućih problema!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
A onda nasta Muuk!!!. Tajac..!!!
svi junaci nikom ponikose i .
Neko je na ovim stranicama zapisao .. 1 slika govori vise od 1000 Slazem se I mogao bih samo da dodam da ..ovih skoro 100 sati cutnje!, nakon objavljivanja slike GOVORE VISE O TRENUTNOJ SITUACIJI U LUB nego da su za to vreme na forumu ispisivane desetine stranica, sa pricom reko mi Pera da je cuo od Zike ..ovi su ovakvi a oni su bili onakvi.. ovi su posteni a oni su bili lopovi i obrnuto a nigde ni jednog dokaza. To nas nikuda nece odvesti.
Ipak, rekao bih da cim je nastao.Tajac! bice da Ima nesto trulo u drzavi Danskoj!
Nesto u LUB-u nevalja.
Hajde da, sluzeci se cinjenicama, pokusamo da utvrdimo o cemu se ovde stvarno radi. INFORMACIJA
Obaveštavaju se svi članovi portala SRBIJALOV da je uvedeno obavezno predstavljanje u PROFILU.
Svi koji nemaju podatak imaće upozorenje.
Oni koji su već uradili predstavljanje u forum temi PREDSTAVITE SE mogu isti tekst da prekopiraju u PROFIL ili da ukucaju novi.
Podaci koji ne liče na predstavljanje biće brisani bez upozorenja.
Bio bi red da se predstavite pre upisa ,ili u profilu ili u temi "Predstavite se "
Ukoliko to ne ucinite bicete banovani sa foruma!
Srbijalov Admin Tim!
Hornet- sve ste vi ovo lepo napisali,samo ima jedan "mali " problem.Nova uprava a verovatno i njeni simatizeri ne priznaju činjenice!Pa oni su smenili ljude koji su svoje stavove i odluke potkrepljivali činjenicama!
Došlo je izgleda vreme u LU Beograd u kojem prosperiraju samo slepi poslušnici koji ne vide dalje od svog nosa,i jedino što znaju je da podignu dva prsta ne vodeći računa o tome da li je odluka ispravna,poštena,potkrepljena činjenicama....A sve zarad sitnih ličnih interesa kao što je dozvola za lov srndaća,ili pak neka druga sitna privilegija!Voleo bi da se neko javi iz nove skupštine ili IO i napiše neku reč,ali mislim da to nećemo dočekati,upravo zbog gore napisanih redova!
Na ovoj slici je Sasa Jakovljevic.Predsednik izvrsnog odbora LU Beograd.Prvi covek beogradskih lovaca.Sta reci?Ako te takav prvi lovac,kakvi su oni ostali u novom sazivu ??
Portal Srbijalov se ograđuje od navoda u ovom upisu zbog sumnje u verodostojnost istih!
Upozoravamo Vas da vodite računa onome što pišete!
Kleveta i uvreda su kažnjivi po Krivičnom zakoniku RS!
Srbijalov Admin Tim!*
Vredi istaci i orkestriranu kampanju protiv bivseg rukovodstva.Na dva dana pred izbore u novom broju ZOV-a izlazi prvi clanak o pomoru fazana,iako je od istog proslo vise 8 meseci.Bas tada.Slucajno?Sledi clanak Fama o pomoru fazana.
Portal Srbijalov se ograđuje od navoda u ovom upisu zbog sumnje u verodostojnost istih!
Srbijalov Admin Tim!*
Zbog zaštite foruma, a i vas lično, deo upisa je uklonjen. Vodite računa šta pišete!
Srbijalov Admin Tim
Srbijalov Admin Tim!*
Sledeci clan sadasnje =vlasti= udruzenja je i Perica Bacvanski.
Ne koristite forum, za lične obračune!
Srbijalov Admin Tim
Srbijalov Admin Tim!*
Srbijalov Admin Tim!*
Avijatičar, molim te, da se prestaneš sa ličnim prozivkama ljudi, karakterisanjem ličnosti i iznošenjem neproverenih i nedokazanih stvari. Ne želimo probleme oko ovog portala, a vi lično se raspravite prvo na organima LU, ako imate dokaze za nešto (kao ona slika, npr.), onda može i ovde; ovako paušalno, je bzvz.
Ovde možete kritikovati odredjene poteze, ali neću dozvoliti da se prozivaju ličnosti na ovaj način! Možete pisati o radu rukovodstva, ali ovakav način je čista zloupotreba ovog foruma.
Dakle, ne dolazi u obzir!
Dva puta si upozoren, nisi se ni osvrnuo, nego si nastavio.
Neke prethodne upise brišem.
pusti lalo coveka da pise sta zna...
kakve dokaze ocekujete?!?
i hornet trazi cinjenice.
sta da sedi neko u trsci,grmlju i da kamerom full hdd snima sta taj radi na ceki?gospodo ovo je forum kao i milion drugih..pise svako sta misli da treba i stoji iza svojih napisanih reci.nije ovo sud pa daj dokaze napismeno..
sta sam trebao da uradim kad mi je deda ispricao da je svako malo nalazio koze srnece u kolibi?da mu kupim smenu 8 i da snima?ako neko hoce da veruje neka veruje ako nece neka brise upise ako ni to nece onda nas pustite da pisemo sta znamo...zar ne?
kakvih problema moze forum da ima?
Nije baš tako, charuga, kako misliš. Za ono što se objavi ovde kao činjenica, treba da postoji i pokriće. Ako je neko pisao oštro, ja sam pisao, ali nisam pisao bez pokrića. Nikad nisam za nekog funkcionera napisao ličnu uvredu, nikog nisam nazvao pogrdnim rečima, ni za koga nisam pisao da je kupio diplomu ili šta god slično. To je pisanje bez dokaza, a za to se pije tužba za uvredu i klevetu. Kakve veze ima, da li je neko vozač, vodoinstalater, tehničar, električar ili doktor nauka, ako pišemo o lovu? Šta je to nešto pogrdno, biti vozač, npr? Jel to zanimanje ograničava nekom pravo da bude biran u organe nekog LU? To je bzvz. I to ne može.
Mišljenje o nekom problemu je lična stvar, činjenice nisu lična stvar.
Meni dešavanja u LUB nisu jasna, ne znam ni bivše ni sadašnje, vidim samo da se proziva, i sa i bez pokrića. Ona slika je činjenica, i to je OK. Pisanje 'Pera ložač, Djura vozač' su gluposti.
Ako neko nema pravo da 'nosi oružje', onda se podnese prijava nadzornom odboru LU, i traži se pismeni odgovor i mišljenje. Posle toga se obraća i drugim organima, van LU. Seti se, u BAP, npr., su ispoštovali proceduru, imali papire, obraćali se svim nadležnima, pa tek onda ovde pisali. Ili za Vlasotince, izneli su dosta papira o brljotinama, pokrenuli spor, pa tek onda ovde pisali.
Očekujem da tako bude i u slučaju LUB.
Šta je to izneto ovde? Da je neko pucao 4 puta na šakala, pa rekao da je promašio, a možda neko sumnja da nije pucano samo na šakala? Dokazi? Nema.
Iznosi se optužba za neplaćene lovove iz osmdesetih?!? Alooo, pa to je pre 20-30 godina bilo!!! I još napiše kolega, da tada niko nije smeo da pita?!? Pa sad junački, posle 20 godina, se ohrabrio, i postavlja pitanja? Čak i da je pola lovišta pomlatio neko tada (osamdesetih), zastarelo je delo. Ostaje samo moralna odgovornost, ali to je drugo pitanje.
Ne branim ja ni slučajno, bilo kog muljatora. Ali hoću da se ozbiljno piše, a ne da se ovo pretvori u trač partiju, onda niko ne bi shvatio ozbiljno.
Lalo, Charuga je u pravu. Ovo je čini mi se, prvi clan udruženja iz Beograda koji ima petlje da govori o imenima i prezimenima. Očigledno, da nije bilizak upravi, tako da opravdano ne može izneti ili pokazati odgovarajuće dokaze za svoje tvrdnje.
Poučeni primerima o drugim LU na ovom forumu, gde je bilo sličnih navoda, prozvana lica LU Beograd ili članovi foruma koji na neki način zastupaju lik i delo prozvanih, imaju priliku da na argumentovan način odgovore Avijatičaru.
Za početak, neko od njih može prikazati onu sliku sa odstreljenim srndaćem bez skrivanja lica osobe sa slike. Ukoliko je na slici zaista predsednik IO LU Beograd, to ne znači da je on i odstrelio srndaća. Možda se čovek slikao sa uginulim srndaćem, možda se slikao sa srndaćem prilikom uvidjaja, kojeg je neko odstrelio u krivolovu.
Takodje mogu prikazati zapisnik IO ili UO kada se glasalo za ili protiv proizvodnje fazana, iz koga se može videti sa kakvom je većinom doneta navedena odluka a možda je konstatovano i izdvojeno mišljenje pomenutog Pere Tomića.
Smatram da nije problem slikati i prikazati lovnu kolekciju kljova, pomenutog Bore Galijasa.
Tvrdnje, da pomenuti Perica Bacvanski nema pravo da nosi oružje, se mogu veoma lako pobiti jednostavnim prikazivanjem nekog njegovog oružanog lista za lovačko oružje.
Lalo, Lalo, kad je "moj" Stole Šumadinac iznosio neproverene i nedokazane stvari, nisi ovako reagovao, nego si me naterao da se pod stare dane latim tastature. (nije problem što sam se latio, nego što ne mogu da se otkačim).
Gedžo, Stoleta sam ja lično banovao, kada sam saznao o čemu se radi, još mnogo pre nego što si se ti uključio ovde. A uključio si se na pravi način - prvo ste rešili ono što ste mogli unutar LU, pa onda pokrenuli sudski spor, pa tek onda pisali ovde, jel tako?
Ne branim ja da bilo ko iznese prljav veš, bilo čiji, ali zašto prvo ne pokrenu to pitanje u svom LU, nego prvo ovde? Valjda je logično da bude obrnuto? Ili tamo baš nemaju hrabrosti da istupe?
Kako neko može biti lovac, ako nema oružni list? Avijatičar je napisao da je reč o 'ražalovanom oficiru' (?), otkud on to zna? Jel video rešenje? Šta ako je penzionisan? I ražalovani i penzionisani oficiri mogu da imaju oružni list za lovačko oružje, jel tako? Napisao je i da taj nema pravo DA NOSI oružje. Nemam ni ja pravo da nosim oružje, ni ti, ni bilo ko (osim po odobrenju ministra), osim u lovu, jel tako?
Slike ocenjenih kljova nisam video, ni trofejni list - video sam sliku jednog odstreljenog vepra sa, koliko se može videti, lepim trofejnim kljovama, i tvrdnju da su ocenjene sasvim druge kljove. I ja treba da budem siguran da je tako?
Samo da znaš, ja sam odobrio da se postavi slika odstreljenog srndaća u bastu, ali je uslov bio da se sakrije identitet osobe sa puškom, i naravno, dečje lice, jer ja ne znam da li je taj lično pucao, ili je u pitanju nešto drugo, ne znam ni kada je slika snimljena (koje godine), ne znam da li je slika napravljena u lovostaju, ili je u aprilu pao sneg, ne znam ni poreklo te slike, i nemam pravo da dozvolim da se bilo čija privatna slika objavljuje, bez odobrenja onog ko je na slici. Licitiranje sa imenima osobe na slici je stvar svakog pojedinca, koji to sebi dozvoli. Toliko.
Uostalom, što ne pokušate da na oglasnoj tabli vašeg LU postavite takva pisanija i slike? Ali da se potpišete lepo imenom i prezimenom? Ovaj portal ima svog vlasnika koji može da odgovara za ono što se ovde nalazi, prema tome... Kome nije jasno, neka proba bilo gde da napiše i delić onoga što je ovde napisano, momentalno bi palo brisanje, i ban.
Ako za osobu XY, imenom i prezimenom, napišete da je kupio diplomu, onda to morate i da dokažete. Ako nekog sumnjičite za krivolov, onda i to morate da dokažete. Ako nekog okarakterišete da su mu 'puna usta gazdovanja i čuvanja lovišta' - pa i meni su puna usta istog, a očito da nemam veze sa čovekom koji je tako karakterisan, a ni sa onim koji karakteriše. Neozbiljno.
Gedžo, kad ti budeš administrator, onda odobravaj ili ne odobravaj nastavljanje ovakve diskusije bez pokrića. Najlakše je napisati nešto, pa pustiti upis, a posle?Pod stare dane, ja još stariji, treba da te podsećam šta je zakonski dozvoljeno, a šta nije. Moje je da štitim i forum, a i neke od članova, od neodgovornih upisa. Pa štitim i one koji tako pišu, da ne bi sutra bili u problemu.
Evo, ovde na ovoj temi, su administratori (dvojica) sa jednog drugog foruma, jedan bivši i jedan sadašnji (valjda) član LUB, pitaj njih, da li sam u pravu ili nisam.
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?