Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Informacije o radu LSCS

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Informacije o radu LSCS
slavaplana
 današnjoj sednici UD LD Topoljak održanoj u prostorijama MZ Grabovac sa dnevnim redom pored ostalog izglasavanje nepoverenja predsedniku LD Topoljak javnim glasanjem doneta je odluka o smeni dosadašnjeg predsenika LD Topoljak gospodina ALEMPIJEVIĆA.Rezultat glasanja je sledeći:od 15 delegata prisutno je bilo 14, od toga 9 je bilo za smenu,2 protiv i 3 uzdržana.Za VD PREDSEDNIKA IZABRAN JE GOSPODIN ERKIĆ Toliko za sada.=Saće vidimo šta će da bude.Pozdrav

A LSCS taman krenuo sa njim da pravi dogovore ????STETA za takav kadar???

Tomica a mislim da je vise tome KUMOVAO GUBERINIC su Trsteniku nudili nesto na sta nisu imali odluku ni U.O. a ni Skupstine za tako nesto???
Trebalo je da obave razgovore sa udruzenjima oko neplacanja clanarine i da o tome izveste U.O. ???Kome je palo na pamet da nekom nesto nudi a ja mislim da je Guberinic tu odigrao glavnu rec mozda ce se i saznati jednog dana ....sada to vise nije ni vazno............

Sta da je ALIMPIJEVIC USAO U U.O. LSCS????STa bi sada rekli???

On nikada nije podrzavao LSCS i placali su na kasicicu clanarinu bojeci se da im neko iz LSCS ne salje ispekcije i kontrole???

To je Krstic javno pricao ???

Sta ce mo sad???Smesno je cinjenica oko cega su delegati Skupstine LSCS gubili vreme???

ZAIGRALI STE NA POGRESNOG IGRACA KAO MNOGO PUTA DO SADA.............

Pa Alimpijevic nema ugled ni u svom selu a kamoli da siri LSCS ???

Smesno kako ste ispali naivni???O onim ucenama na Skupstini na kojoj su svi mudro cutali ne bi ni da pomisljam............ispali su smesni!!!!

slavaplana
 Ono sto ni ja nisam znao jeste cinjenica da se Alimpijevic zalio na mene tomici oko pisanja na forumu na temi Trstenika i da se javno hvalio kod Mede mog prijatelja iz Poljne kako se dogovorio sa Tomicom da ja vise ne budem u U.O. LSCS kako bi Trstenik platio clanarinu jer sam ih pominjao na forumu u negativnom kontekstu???

Verovatno su neki dilovi napravljeni kada sam oznacen kao neko ko razbija LSCS i nije se nista slucajno desavalo ali posle svega gde sam ja a gde je ALIMPIJEVIC???

Smesno je i to da je neko sebi dao za pravo da nesto nekome nudi a da za to nije imao odluku LSCS????

Sledeci koji je predvidjen za ciscenje iz LSCS jeste gospodin koji je sve ovo i zakuvao...........
danas sam u telefonskom razgovoru sa Rudincem istom objasnio sta se sve desavalo na samoj Skupstini LSCS ???

Sramota koliko je skupstina LSCS bila nepripremljena bez predhodnog odrzanog U.O.???Nekome to nije odgovaralo????

DakiNS
 Elko ima li odgovora na ovo pisanje ili da sve što je napisano smatramo za stvarnost? Neko vreme si često učestvovao u raspravama na forumu , gde nestade sada?ika
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

elko
 Daki, pre naki dan sam na Tvoju prozivku postavio upis za koji smatram da je u redu.
Mnogo toga nije istina ali vreme će pokazati ko je u pravu.Na sastanku sa predsednikom LU Trstenik, predsednikom Skupštine LU, kome su prisustvovali i Upravnik Krstić i jedan lovočuvar bili su Tomica, Uroš i ja.Nisam znao da je Tomica u obavezi da za razgovore traži odluku UO ali sad znam.
Razgovori su bili korektni i o njima je na telefonskim konsultacijama pretpostavljam Tomica upoznao članove UO a da li je i Slavu ne znam.Gospodina Alempijevića sam video 2 puta u životu ( na poslednje dve Skupštine Saveza ) i nikada se ni pre ni sada nismo čuli telefonom pa su sve insinuacije najobičnije gluposti.
Prošle godine LU Trstenik je uplatilo nešto više od 800 članskih doprinosa LSCS.
Oko UO, nije prihvaćen moj predlog da se isti sazove pre Skupštine ( i ne istog dana ) već je predlagano da se održi istog dana neposredno pre Skupštine, poučen predhodnim slučajevima ukazao sam da je dolazilo do prelivanja jednog u drugi sastanak i da to nije bilo svrsishodno i predložio da se sa svim članovima obave telefonski razgovori i dogovori zajednički stav.
U sve su bili uključeni i Predsednik Skupštine i zamenik predsednika.
Nije bilo ( a da sam ja o tome znao ) nikada nikakvih ucena od strane LU Trstenik, čak nakon prve posete predsednika LU Savezu prošle godine nisu se zadržali više od pola sata a pitali su da li mogu da uplate deo članarine LSCS a deo LSS obzirom na situaciju u LU gde je članstvo podeljeno.Postojale su primedbe da su nezadovoljni načinom izbora za članove UO kao i nekim dešavanjima oko članstva LU u LSCS mimo odluka Skupštine LU.
Toliko o njima a neposredno pre Skupštine LSCS je dogovoreno da se ne ide sa predlogom izbora predstavnika iz LU Trstenik dok se ne obave dodatne konsultacije u samom LU i donesu odluke kao predlozi.
Na kraju ne smatram da se dogodilo ništa što na bilo koji način ugrožava LSCS i rad u njemu.Personalna pitanja će biti uvek na dnevnom redu nezavisno o kome se radi.
Bilo bi mi posebno drago da se svako okrene iza sebe i na samom UO porazgovara o svakome i svačijem doprinosu posebno o mome.
Nikada ni jedna vašnija odluka nije donešena u uskom krugu ljudi i nikada ni jedna odluka nije bila plod moga nastojanja ali dosta rada je bilo pa verovatno i grešaka a o tome neka odlučuju kada god žele i UO i Skupština.
Nije meni prilično da se spustim na nivo blaćenja ili pokušaja ali pojedine stvari su morale da se rešavaju poodavno kako ne bi eskalirale.Izdizanje bilo koga iznad drugih je u najmanju ruku neprimereno a ako iko zna ko je i koliko radio ja sigurno znam ali ni ti nije najvažnije, važno je nastaviti dalje i u pravcu koji je zacrtan u početku a da li će u tome biti mene ili drugih nije važno sigurno je da u redovima LSCS ima puno kvalitetnih osoba koje će nastaviti gde je neko zastao ili ostao.
Nemam nameru da bilo koga razuveravam u neke neistine ko me zna zna da nisam sklon nekim neprimerenim radnjama ali mi i ne odgovara da se neko izdire na mene, piše poruke koje je trebalo nekom drugom da napiše da meni prišiva jer sam mu ja verovatno najjeftiniji.U svakom slučaju neko ima odgovore zašto se ovo izdešavalo ali ponavljam nije donešena ni jedna odluka koja šteti LSCS a da ima mesta za rasprave ima i treba da ga ima.
Možda se stiču uslovi da se razmišlja o vanrednim izborima jer očigledno nije ista situacija kao 2011 godine kada je Savez osnovan.

ROE
 Dobro, nije bilo ni govora o tome da Alimpijevic udje u UO, ne nakon onih famoznih snimaka Lorist TV iz Drenove, kada se odrekao javno LSCS u ime LU Trstenik kao Juda Isusa. Pa nije rukovodstvo LSCS bas toliko...
Slavo, nemoj da si na kraj srca, nije istina da niko nije pokusao da te spreci da das ostavku i da niko nije pokusao da te nagovori da tu ostavku povuces, jer znam licno vise ljudi, koji su ti drugarski rekli da malo popustis, da hladne glave razmislis i da nastavis da se boris kao do sada... I oni su ti, kao i drug Lala, rekli da malo manje ides srcem u politiku!
Sve drugarski i dobronamerno!

vuk 30-06
 ROE je u pravu,moj predsednik je licno reko Slavi da je doslo do nesporazuma izmedju njega i Tomice i da treba da povuce ostavku i sam sam bio prisutan i slusao celu pricu,cak su i drugi delegati nagovarali Slavu da to uradi.
Treba malo stati na loptu da nebi dosli u situaciju kao LSS.
Slava ''ima pricu'' i mora da ostane u organima upravljanja LSCS.
Veliki pozdrav ROE za tebe.
KAD BUDEM LOVIO U VECNIM LOVISTIMA LOVICU SA SRPSKIM GONICEM

slavaplana
 Guberinic nikako da kaze da li ja razbijam LSCS kako mi je Tomica rekao ispre Marka i Guberinica kad ga je Guberinic pozvao da izadje sa Skupstine LSCS?????

STa je Trstenik trazio pre skupstine od vas a vezano je za moje pisanje oko Trstenika na ovom forumu???

Kako neko moze da nudi mesto U.O. nekom ko je do juce bio u istraznom zatvoru pa malo izasao pa ponovo ide u isti izmedju razgovora sa Vama a pri tom po vazecem statutu Trstenika vise ne moze da bude clan L.U. Trstenik jer nema oruzje na svoje ime jer je isto oduzeto ???Pa Trstenik od sinoc nema ko da zakaze U.O. jer i predsednik to vise po ststutu ne moze a ni smnjeni zamenik??moze samo predsednik Skupstine da zakaze VAREDNU SKUPSTINU i da se drugi ljudi postave na ova mesta???
Član 13.
Članovi LU "Trstenik" mogu biti fizička lica, u skladu sa Zakonom i ovim Statutom, kao i pravna lica čijim aktima je utvrđeno da ciljeve ili delatnosti ostvaruju u oblasti gajenja, zaštite, lova i korišćenja divljači, kao i zaštite i unapređenja njenih prirodnih staništa.
Uslovi za učlanjenje fizičkih lica u LU "Trstenik" su:
- dokaz o posedovanju oružnog lista za lovačko oružje ako ga poseduje, za punoletna lica;
- potvrda da protiv njega nije pokrenuta istraga i da se ne vodi krivični postupak, za punoletna lica;
- dokaz o položenom lovačkom ispitu izuzev za pripravnike koji će postati članovi LU "Trstenik" kad polože lovački ispit;
Učlanjenje se obavlja na osnovu podnetog Zahteva za učlanjenje u Društvo koji mora sadržati osnovne podatke o subjektu koji ga podnosi, o pružanju dokaza o ispunjenju uslova iz prvog stava ovog člana, za pravna lica i stava dva za fizička lica. Stava ovog člana za pravna lica i stava dva za fizička lica.
Odluku o prijemu u članstvo i prestanku članstva donosi Izvršni odbor Društva.
kako neko moze da donese odluku na Skupstini da se mesto u U.O da nekom N.N. licu koje ce nahdnadno na svojim organima clanovi U.O. ili Skupstine prihvatiti ili mozda nece a da taj neko koga niko do same skupstine nije znao ko je imenom i prezimenom udje u U.O.???

pa tako smo i LALU mogli da predlozimo da prestavlje Trstenik????????????

kako Tomica moze da kaze da je LSCS organizovao predavanje u Aradjelovcu na kome je Zivko Radosavljevic ucestvovao kad to nije tacno vec je na kontu Guberiniceve procene da je Vlada dobar prijatelj sa Dacicevim tastom uradjeno tako nesto sto nama nije u opste potrebno????
Ponovo kalkulacija????

To sa kim je neko dobar ili nije je uzelo toliko maha da je postalo smesno i to je vec stvar politike koja se vodi u LSCS a ne interesa LSCS??

SSSve se izmesalo??

ko hoce da gradi sebi politicku karijeru neka to radi preko stranaka a ne preko LSCS???

Guberinic je u pravu da su izbori resenje ali sam siguran da njega nece vise biti na mestu SEKRETARA LSCS posle istih???

U to smem da se kladim?????????????

Neka se kandiduje za neko drugo mesto pa ako prodje nemam nista protiv ako dobije podrsku clanova Skupstine !!!

Skupstina je obmanuta obecanjima koja su toboze dosla iz ministarstva oko pomoci u finasiskom smislu koje je Rudinac izneo na Skupstini u Knicu kasneci 20 minuta na istu a malo ljudi zna da je isao kod Radosavljevica da vadi fleke jer nasa delegacija posle svega nije se udostojila da se javi istom a prosli ste svi pored njegove kancelarije!!To je Guberinic znao i zna i da vise LSCS nema podrsku ljudi iz Ministarstva kao pre...........

Sami su doprineli ovoj cinjenici..............

Gde su ti nasi prijatelji na poslednje 3 Skupstine LSCS?????

Uvek su bili prisutni????
STa je sad ovo???????????

Radosavljevic Vam je jasno stavio do znanja da vise nece pomagati rad LSCS a Vi se zapitajte sta ste uradili i ko je za to kriv???Cija je ideja bila da se isti mimoidje u poseti Ministarstvu???

U.O. je doneo odluku da clanarina bude 350din i finasiski plan je pravljen na U.O.???Rudinac je izneo nesto sto nije tacno i samim tim OBMANUO SKUPSTINU i ODLUKE U.O. kao podpredsednik LSCS ??

Kako ce se nadohnaditi razlika u parama???Mozda Vi planirate od PARA MINISTARSTVA KOJE SU UPLACENE NAMESKI za nesto drugo????

U.O. nije odzan pre Skupstine LSCS i tu je sva greska a i mudrost???

Bahanalije oko Sajma u Kragujevcu razbacivanje sa parama koje su mogle daleko bolje da se iskoriste,vecerinke za ljude koji niti su clanovi U.O. po sistemu dodji da jedes i pijes meni licno smetaju jer pokazuju koliko smo krenuli da radimo isto kao LSS od cijeg smo nerada i bahanalija POBEGLI i cega smo se gnusali!!!

Sa jedne strane se stedi a sa druge strane se bahanalijama i alkoholisanjem do te mere razvodnjava citava prica!!!!!!!!!!!!!!

Ljudi nam se smeju oko Sajma sta je radjeno,,,,,,piajnstvo pojedinaca nikako ne koristi ugledu LSCS???

Nas stand su ljudi zaobilazili jer su UDAVLJENI KAKO SAMI KAZU OD GLUPIH I VEC ISPRICANIH PRICA PO 100 puta jednih istih koji samo tih dana nisu mogli da se suzdrze da na goste ostave drugi utisak...sramota me sto sam i sam delom ucestvovao u tome i sto ranije nisam reagovao ali kada sam to ucinio javno onda sam oznacen kao neko ko RAZBIJA LSCS............?/SMESNO!!!!

Mozda sam ja zalutao u citavu pricu ?????

Mozda u ovoj zelji se svakih 100god nesto promeni pa nije ni cudo sto jedni isti ljudi sede u LSS i ostalim savezima vise od 30god???

Ti isti da menjaju nesto na bolje a na svoju stetu to ne biva????

Fotelja je lepa pa makar i VOLONTERSKA........
ja iz te price nisam i ne mogu da takvu pricu da podrzavam!!!!!!!!!!!

U LSCS sam usao kao neko ko je svima totalno bio nepoznat i kao neko je je bio spona izmedju Ministarstva i LSCS...........

odradio sam maksimalno korektno sve sto sam mislio da ce koristiti LSCS stvarajuci samo sebi neprijatelje boreci se za nasu stvar od koje ne odustajem ali mora ju ljudi da se menjaju koji pricu treba da vode a pocecemo ako bude sluha sa SEKRETAROM Draganom Guberinicem ...........pa Skupstina kako bude resila za sve ostale u organima upravljanja.........Tomica ,Rudinac,Uros,ja.....svi ostali iz U.O. pa da vidimo sta je ko radio i sta je ko odradio sto jejako bitno.koliko clanova imamo da vise ne lazemo sebe nekim ciframa i da budemo svesni cinjenice da se za clastvo moramo boriti a ne da udruzenja jedno po jedno gubimo a da nista ne preduzimamo............to je cilj bar bi trebalo da bude postojanja LSCS da pokazemo primerom da smo bolji od LSS koji smo svi kritikovali a ja najvise.........a doziveo sam da me od pojedinaca iz LSCS sada bude sramota sta i kako rade.........

iam jos stvari koje jos uvek necu iznositi ali doci ce i to na dnevni red.........
Ja sam cista obaraza usao u sve ovo pa cu cista obaraza i izaci iz svega ovoga................

vuk 30-06
 Clanarina je morala da ostane 350 din po lovcu,Rudinac jeste uneo zabludu na Skupstini na kojoj se usvajala a Savez je finansiski plan napravio na 350 din a mi ga zbog necije smesne price skinemo na 300 din(odnosno delegati Skupstine)to nesme da se desava,ko je dao takav predlog mora da ima argumente a ne samo da se javi za rec i prica u prazno...PRICAJU ONI KOJI MISLE DA SVE ZNAJU....DOKLEEE.Ti isti pricaju na svakoj Skupstini LSS pre 5 godina,pricaju na Skupstini LSCS zadnjih 2 godine....Nesme vise tako da bude,dajte da vidimo njihove rezultate u sopstvenim udruzenjima... Moraju da se pitaju nesto i oni koji su domacini i ugledni ljudi u svojim udruzenjima a ne oni koji su izgubili konce u svom dvoristu pa u Savezu lece komplekse.
Ti isti koji su od LSS uzimali pare za svoja udruzenje i svoje projekte pre 10 godina isto ce da rade i u LSCS,samo je pitanje vremena.
KAD BUDEM LOVIO U VECNIM LOVISTIMA LOVICU SA SRPSKIM GONICEM

slavaplana
 Odobreno

slavaplana
 Da je LSCS trn u oku mnogima kao i pojedinci iz istog govori i cinjenica da je u poseti LSS od strane jednog gospodina koji ce se u buduce mnogo pitati kad zasedne u sadasnju stolicu Zorana Popovica na sledecoj Skupstini LSS a kome su se ljudi iz LSS zalili koliko para je LSCS dobio od Drzavnih organa a koliko LSS i kako su pojedini sluzbenici Ministarstva naklonjeni Tomici a ne Zoranu............
Elem LSS je dobio onoliko koliko je realno i bilo da dobije dok proekti koji bi isli u privatne dzepove na svu srecu nisu prosli???
LSCS je svojim clanicama odradio svu potrebnu dokumentaciju koju su udruzenja direktno dobila a deo para je otisao i direktno u LSCS za namenske proekte a ne za privatne varijante po sistemu DA RAZVIJAMO LOVSTVO I DA POVECAVAMO FONDOVE DILJACI i PRICAM TI PRICU kao je to LSS radio godinama.Ociti primer jeste proekat ishrana snece divljaci koji se drzi u tajnosti godinama kome i koliko to kosta na godisnjem nivou lovce i poreske obveznike???

A ta ishrana i jeste nauka na jedan nacin????
Ali to kosta LSS i nadlezno Ministarstvo kao bog djavola..........rezultata nema????

LSCS je dobio prosle godine deo para kao i vecina udruzenja u Srbiji???

LSCS je i ove godine konkurisao sa odredjenim proektima za koje nisam upoznat za sta se sve konkurisalo ali nema razloga da se po dobijanju srestava to i ne objavi javno???

LSS neka brine svoju brigu kako da prezivi do nove clanarine sto je i obaveza LSCS jer od praznih obecanja se ne zivi????

slavaplana
 Evo kako se uvazava covek koji je lovce LSCS ostavio bez polaganja lovackog ispita i kada su ovi sto ga grle sada bili bez resenja dok Ministarstvo nije dalo zeleno svetlo i potrebne saglasnosti LSKM da organizuje polaganje lovackog ispita preko njih!!

U dogovoru na relaciji LSS -LSV postignut je dogovor da se LSCS ostavi na cedilu,da se pokaze kako je LSCS NESPOSOBAN cak i lovacki ispit da organizuje ????

Guberinic i Tomica kako da su sve to zaboravili................
Guberinic je i za Popovica tvrdio da je KONSTRUKTIVAN????

Meni nista nije jasno i mislim da LSCS nema ni trunke napredka od dana kada se onovao cak naprotiv ovakvim i slicnim postupcima idemo u nazad i sve vise licimo LSS od koga smo pobegli ali izgleda da LSS nije pobegao iz ljudi koji su u njemu bili dosta dugo............

LSCS sve vise gubi kredibilitet a to vidi i clastvo i morace da dodje do velikh i krupnih promena u vodjenju LSCS i ljudi tj kadrova koji moraju biti uskoro zamenjeni!!!

Misljenja sam da nisam pogresio kada sam podneo neopozivu ostavku na clastvo u LSCS u U.O.jer prica i ideja za kojom smo posli i u pricu usli u samom startu se izgubila............

Ovo LSCS nikako ne treba............
www.srbijalov.com/forum/attachments/1_159.jpg

slavaplana
 Sve vise nezadovoljnih udruzenja radom LSCS sto se i odrazilo na priliv clanarine u Savez a dobar deo i clanova U.O. vise ne vidi Dragana Guberinica na mestu Sekretara LSCS koji je krenuo da vodi politiku LSCS nesto slicno sto je svojevremeno Ceranic i strucna sluzba radila u LSS???
Ja sam misljenja da ga je Tomica i suvise pustio a i jedan i drugi i dalje kalkulisu mnogo sto im se obija o glavu!!

Jedna od tema na narednoj Skupstini LSCS bice i ova.......

DakiNS
 Elko Elko cccccccc. I prošli puta kada si u.rao i šefa i stanicu zbrisao si i samo iz prikrajka pratio.Šta se sada dešava junačko srce ne da ti da se pojaviš na forumu. Ili je sve bilo istina pa nemaš argumenata. Nema šta "ljudina".ika

ficha007
 Hrišćanstvo u slici i delu: on vas kamenom, vi njega pogačom i bratskim zagrljajem
ficha007 priložio:
1_159.jpg

ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

DakiNS

ficha007 kaže:
Hrišćanstvo u slici i delu: on vas kamenom, vi njega pogačom i bratskim zagrljajem

Dodao bih po udžbenicima "toplim"

INTERMAKER
 ODRŽANA SEDNICA UPRAVNOG ODBORA

Nedavno je održana redovna sednica Upravnog odbora Lovačkog saveza Centralne Srbije. Na ovoj sednici razmatran je i usvojen izveštaj o radu Lovačkog saveza Centralne Srbije, u poslednjih šest meseci, sa finansijskim izveštajem. Pohvaljen je i rad Stručne službe, koja je svojom pomoći lovačkim udruženjima doprinela blagovremenom konkurisanju za budžetska sredstva, izradi planskih dokumenata, oceni trofeja, polaganju lovačkih ispita i organizaciji uspešnih komercijalnih lovova. Bilo je reči i o daljoj reorganizaciji Upravnog odbora, što će zahtevati i određene statutarne promene, a sve u cilju bolje organizovanosti i uspešnijeg rada.

Poseban akcent dat je sve većim štetama u lovištima na ovom području, koje su učinjene od divljači na poljoprivrednim imanjima. Doduše, ukazano je i da vlasnici imanja ne posvećuju dovoljnu pažnju zaštiti svojih gazdinstava već odmah ispostavljaju "račun" nadležnom lovačkom udruženju koje gazduje tim lovištem. Zato je, radi potrebne stručne pomoći lovačkim udruženjima, doneta odluka da se uskoro formira Pravna komisija pri Lovačkom savezu Centralne Srbije.

izvor: www.lovackisavez.rs

Gedza66

INTERMAKER kaže:
ODRŽANA SEDNICA UPRAVNOG ODBORA

Nedavno je održana redovna sednica Upravnog odbora Lovačkog saveza Centralne Srbije. Na ovoj sednici razmatran je i usvojen izveštaj o radu Lovačkog saveza Centralne Srbije, u poslednjih šest meseci, sa finansijskim izveštajem. Pohvaljen je i rad Stručne službe, koja je svojom pomoći lovačkim udruženjima doprinela blagovremenom konkurisanju za budžetska sredstva, izradi planskih dokumenata, oceni trofeja, polaganju lovačkih ispita i organizaciji uspešnih komercijalnih lovova. Bilo je reči i o daljoj reorganizaciji Upravnog odbora, što će zahtevati i određene statutarne promene, a sve u cilju bolje organizovanosti i uspešnijeg rada.

Poseban akcent dat je sve većim štetama u lovištima na ovom području, koje su učinjene od divljači na poljoprivrednim imanjima. Doduše, ukazano je i da vlasnici imanja ne posvećuju dovoljnu pažnju zaštiti svojih gazdinstava već odmah ispostavljaju "račun" nadležnom lovačkom udruženju koje gazduje tim lovištem. Zato je, radi potrebne stručne pomoći lovačkim udruženjima, doneta odluka da se uskoro formira Pravna komisija pri Lovačkom savezu Centralne Srbije.

izvor: www.lovackisavez.rs

Intermakeru, tebi Bravo 2 za ovaj upis (o kome smo mogli da procitamo i na sajtu LSCS), ali mnogim clanovima ovog foruma bi bilo mnogo interesantnije ili zanimljivije kada bi se javno objavio Izvestaj o radu LSCS, Finansijski izvestaj za poslednjih 6 meseci (ili za period od 9 meseci) a sve u cilju nekog vida javne rasprave. Bilo bi jako interesantno objaviti i motive za reorganizaciju Upravnog odbora i statutarnih promena.

Nadam se da Slava ima nesto od ovoga i da ce to objaviti.
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE

slavaplana
 Da li je neko video ili cuo ili mozda negde procitao zvanican stav LSCS pred sutrasnju Skupstinu LSS i svega sto se desava?????

LSCS KALKULISE PO OBICAJU i ceka da se bitka zavsi jer posle bitke svi su generali?????

Mesanje direkno politike u rad svih lovackih saveza dovela je do cinjenice da je LSCS cekao da Tomica bude primljen u kabinet kod Tome Nikolica kako bi se dobile cvrste garancije sta i kako dalje???

Nemam informaciju sta se desilo i da li je do toga doslo u opste ali vidim da malo malo neko mora da ode u kabinet ,da malo malo neko mora da precuti nesto Vojvodjanima ,vidim da niko iz sadasnje strukture LSCS nema petlju da jasno i glasno istupi ispred LSCS i kaze sta to SUMADINCI HOCE I STA TRAZE.................ceka se da potop..................................ceka se mesija..................

Kad ste negde u nekom clanku ili na sajtu LSCS videli Tomicinu izjavu oko citavog slucaja ????

Vise je Dragan Guberinic davao izjava kao sekretar koga niko nije ovlastio da to radi u ima LSCS nego Tomica KOJI JE TO MORAO DA RADI???Guberinic je imao licnu promociju dok Tomice nije bilo nigde pa sam ja sam sebi postavio pitanje ko je predsednik LSCS?????

U LSCS svi cute i sabiraju sta je ko dobio ove godine iz fonda za razvoj????

LSCS je dobio oko 2.100.000din ove godine???

Ja da sam se pitao ne bi dobili ni dinara jer na jedenje i pijenje ne bi trosio te pare nikada kao sto su se pojedinci licnim bahanalijama provodili i promovsali.............

LSCS mi je u srcu ali nacin na koji ga vodi Tomica i ove kalkulacije i bez misljenja koje je do danas moralo da bude na sajtu LSCS ili u medijima jasno meni govori da se i dalje KALKULISE i da Tomica nema petlju da povede LSCS u pravcu kojim zeli ovaj LSCS da ide zajedno sa clastvom koje ga cini!!!!!!!!!

Tapka se u mestu a biti predsednik LSCS i ne povecavati clastvo u istom vec imati i manji broj u odnosu na proslu godinu meni govori da smo debelo skrenuli sa puta kojim smo krenuli!!!!!!!!!!

Oko 10.000 clanova je davnih dana trebalo da bude preko 20.0000 uplacenih clanarina!!!!!!!!!!!!

Nezadovoljstvo je veliko i ako se nastavi ovako misljenja sam da svi koji su godinama sedeli u LSS treba pod hitno tamo i da se vrate jer LSCS nema vise vremena za kalkulisanje............

LSCS ce u narednom periodu L.U.Trstenik podeliti ODLIKOVANJA za proslavu koju imaju!!
Prosle godine su isti uplatili 800 clanarina a ove oko 500 clanarina ok skoro 2.000 lovaca????

LSS ih je odkacio ali nema veze tu je LSCS da podeli odlikovanja ljudima koji su najvise pljuvali po LSCS!!!!!!!!!!!!!

Zamislite na grudima KRSTICA UPRAVNIKA ILI DJAVOLA ODLIKOVANJA ????????????JEREMIJA NIKAKO DA MI POSALJE SNIMAK OTVARANJA LOVACKOK DOMA DA SE SVI UVERITE STA SE RADI!!!!!!!!!

LSCS nije smeo da cuti i da ceka Nikolicev blagoslov !!!

IlI IMATE STAV I BRANITE GA ILI NEKO DRUGI PLASIRA VASE MISLJENJE!!

Po misljenje se ne ide kod Tome.............oko LSCS stvari su jasne kao dan.napredka nece biti jos dugo jer niko nema petlju da presece i postane pravi vodja i povede clastvo napred ............ovo je tavorenje i gubljenje vremena koje se nema vise!!!!!!!!!!!!!!

Lala
 Ihh bre Slavo... Pa valjda su šumadinci naučili nešto od svojih velikih prijatelja i povremenih mentora vojvodjana?!? Oba saveza samo 'ćutu i pušu', nigde nema ni jedne jedine zvanične izjave.
A šta ako i jedni i drugi (LSV I LSCS) čekaju da se LSS razbuca sam od sebe (za šta postoje realne šanse), pa da se onda upravo oni (rukovdstva LSV i LSCS) pojave kao spasitelji, i u tom naletu spasiteljstva uklope oba saveza u LSS?!? Sasvim moguća kombinacija.
Samo još da namaknu potrebnu većinu, a nisu daleko od toga!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

slavaplana
 LSCS je razocarao vecinu svojih clanova!!!!!!!!!!!!!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački glasnik LSCS LOVAČKE NOVINE 16 18.05.2016. 22:52
INFORMACIJE O RADU LSS! LOVAČKA UDRUŽENJA 409 19.10.2011. 11:18
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 22
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,461
Najnoviji član: Cikazuba

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,541,489 posete www.srbijalov.com